Gość: czerwony kapturek IP: *.eranet.pl 03.11.05, 06:15 PO z Tuskiem na czele ujawnili swoje po PZPR-owskie ja. Bye komuchy. Teraz wiadomo o co im chodzi. Tylko chronić kolesiów. Ludzie czy wy tego nie widzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: windstruck Re: PO spdkobiercy PZPR IP: *.crowley.pl 03.11.05, 13:09 Najelpiej to siedzieć i narzekać. Teraz mamy rząd bez kontroli, jedna partia rządzi. To nie jest czasme bardziej komunistyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: PO spdkobiercy PZPR IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:31 No, no, ciekawych rzeczy można sie dowiedzieć czytając informacje w internecie np. o "twardym jądrze decyzyjnym" w PO, wywodzącym się jeszcze z KLD, UD i UW itd. (HKP) ... AŻ CZUWAĆ STRACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: PO spdkobiercy PZPR 03.11.05, 15:00 KLD, UD i UW - to jakieś przestępcze organizacje są czy może masońskie chociaż...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: PO spdkobiercy PZPR IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:28 Wpływy mają ogromne i odradzają się jak... "feniks z PO-piołów" - są niezniszczalni i samowystarczalni. POpisowe, ( - He, he, he!), towarzystwo!!! Teraz powinni odwrócić szyk nazwy ugrupowania (PREGRUPOWAĆ SIĘ) na: Oby... Obywatelska Platforma (w skrócie "OP" - od "opozycja"). (HKP) ... CZUWAJMY I CZEKAJMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PO spdkobiercy PZPR 06.11.05, 21:14 Taak , za to twarde jadro PIS to ZCHN z lektorem RM ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred To dynastja komuchów a nie spadkobiercy IP: *.plusgsm.pl 03.11.05, 17:57 W zależności od konieczności zmieniają kolor,partje,poglady aby tylko obronić poprzedników i zachowac dynastje przy władzy (korycie) Bardzo proszę prześledzić postepowanie Tuska,Rokity,Walcowej przez ostatnie 15 lat. Dlaczego organizator PO opuścił to towarzystwo Pan Płażyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_Alfred Re: To dynastja komuchów a nie spadkobiercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 10:08 Alfredzik - nie podskakuj, bo ciebie weźmiemy na tapetę i prześwietlimy (ty już wiesz, co)...kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Ja już niemam nic do stracenia IP: *.plusgsm.pl 04.11.05, 23:08 Niema co prześwietlac już zostalem doszczetnie okradziony przez mafie katowicką. Wcześniej czy pużniej winni zo to odpowiedzą jestem tego więcej jak pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 POstkomusze gnidy 05.11.05, 03:01 Wydaje mi się, że z lokalnej perspektywy, w miastach i miasteczkach, lepiej widać zakłamanie PO i ludzi, z jakich się ta partia składa. Są to na ogół(!) znani karierowicze i farbowańcy, drobne kacyki i szemrani biznesmeni u. bizneswomen, PierdostOłki samorządowe. Oczywiście w PiS czy LPR-ach też nie brakuje "aktywistów", ale nie mają aż tekiej menażerii we władzach. To chyba nie przypadek, że właśnie "Polska powiatowa" okazała PO najmniej zaufania. Wreszcie na dole ten układ PO+postkomuna urzeczywistnia się o wiele dłużej niż wspólnota PO z SLD w opozycji obecnie. Po prostu kasa łączy działaczy. Myślę, że rząd PiS nie będzie miał łatwego życia i trzeba go wspierać choćby pamiętając o takich oczywistościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: POstkomusze gnidy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 16:27 Żal mi trochę niektórych moich znajomych, co orędowały zawzięcie i głosowały za PO. Najczęściej to byli ludzie pozbawieni niezbędnego i zdrowego sceptycyzmu, których świadomość przez dłuższy czas była poddawana manipulacji i presji prze media. Przykro aż było patrzeć, jak glosili bezkrytycznie, to co im wsączono do mózgownic - jako swoje "autentyczne racje". Teraz chodzą smutni, albo wkur...eni*), że wyszli na głupków, bo Platforma Obywatelska i jej lider, ani przed wyborami, ani w ich trakcie, ani po wyborach - niczym godnym się nie POpisali i zawiedli na całej linii. Miał być koalicyjny rząd PO-PISu i wyszło wielkie G...!!! (HKP) ... CZUWAJ, ELEKTORACIE, NIE GŁOSUJ NA PO-PAPRAŃCÓW!!! I ZAWSZE BĄDŹ CZUJNY, ZANIM WRZUCISZ GŁOS DO URNY! *) wkurzeni (słow.: od kur - od drobiu ogólnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegodni Re: PO spdkobiercy PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 20:35 Niegodni spadkobiercy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nu POgadi POsły Re: PO grobowcy kultury politycznej! A fe! Sfołocz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 21:55 133 posłów PO będzie brało diety, ponad 10000 zł miesięcznie na każde biuro i gigantyczną DOTACJĘ na działalność partyjną! Zaufaliśmy Tomczykiewiczowi i Tuskowi, a oni postanowili być największą i najdroższą opozycją kop...jąca z SLD, na którym jeszcze niedawno wieszali psy. To największe świństwo jakie ta parada oszustów mogła nam wyrządzić! Wstyd mi, że dostali w mojej rodzinie trzy głosy! To ciężki grzech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: PO grobowcy kultury politycznej! A fe! Sfołoc IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:28 To rzeczywiście nieprawdopodobne, że PO z SLD w sejmie przeciw polskiemu rządowi się brata. Nic mnie już nie zadziwi po tym, jak "żelazny" (choć może bardziej adekwatnie byłoby: betonowy) elektorat Cimoszewicza z gminy Hajnówka w białostockiem, pobił rekordy intensywności głosując na prezydenckiego kandydata PO, po tym jak nieco wcześniej... PO "załatwiła" rękami pułkowników WSI ICH kandydata.(!) Dziwny, doprawdy, jest ten świat... PO-słów!? (HKP) ... CZUWAJCIE, PO-PAPRAŃCY!!! W okopach ""Świętej Trójcy"" (UWAGA: podwójny cudzysłów!) - NA PO-OPOZYCJI SZAŃCY!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus_de_zoo Re: PO grobowcy kultury politycznej! A fe! Sfołoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:17 Wiele jeszcze musisz się harcerzyku o życiu nauczyć. Póki co popajacuj tu sobie na forum, bo tylko tutaj można tak bezkarnie rzucać pustosłowiem jak ty to robisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanysek Re: PO grobowcy kultury politycznej! A fe! Sfołoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:48 A ty Tusk de zoo odstosunkuj się od harcmistrza! A tyś mistrzu od harców nie zauważył, że z POsłów zrobiły się P. osły? Śmiać mi się chce, jak widzę POkształcenia katowickiego fiórera PO Tomczykiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: PO grobowcy kultury politycznej! A fe! Sfołoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:37 PO rozpadła sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulok Re: PO grobowcy kultury politycznej! A fe! Sfołoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:32 No to im Andju Sosna doPie..ł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: PO spdkobiercy PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:33 www.opcja.pop.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś