broneknotgeld 05.12.05, 19:16 Znak to czasu! Znak rowności! Tako niych przi Rondzie gości! Czy Polska złodziejstwym stoji? Kto sie kraść tu cosik boji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 05.12.05, 19:18 Mo mieć Ziyntek muster nowy Niy trza na to tyngi gowy By spokopić - to być musi Tako widać co nos dusi. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 05.12.05, 19:23 Złomiorz mioł artysty dusza Tako lepi - szkryfnońć musza. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 05.12.05, 19:35 Cosik we nocy słyczać tam było Krzidła machały wietrzysko wyło I zdo sie jakby jakeś ślintanie Możno popłakoł se duch-powstaniec? Zowdy już bydzie to ło połnocy? Czy richtig miejsce w beboka mocy? Toż nawet krykom go niy przegonisz Dyć jako wtedy richtig łobronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 05.12.05, 19:48 Utropa Hefajsta Dyć na Hefajsta prziszła utropa Zmiynk mu - żol jakby we wekslach chopa A Afrodyta durś we poczebie Na ziymi tako jako i w niebie Toż sie jyj ślubny na Ślonsk zabłonkoł Hermes doradzioł by w Rawie tonkoł Ciuliczek co go łostatnio zwodzioł To go niy retło choć w szlomie brodzioł Szczyńściym przi krzidłach na Jorga bliknoł Zarozki kryja mu tako wytnoł Przimierzoł - kurde, richtig pasuje! Hehe - bogini jom teroz czuje! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 05.12.05, 20:13 "Jorgowo Kryka" Dlo tych co lubiom pierońsko brykać Niychej nogrodom "Jorgowo Kryka". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 06.12.05, 19:07 Kryka znodli Na złomowisku kryka już znodli Czym mie pierońsko przi tymu bodli? Chcom jom Jorgowi wprowiać łod nowa Zdo sie w tym teroz jakosik zmowa Kurde - w Anglyji z krymski harmaty Krziże rychtujom - a to nom braty Możno tym mustrym u nos tyż tako Medale zrobiom - kryce jednako. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 07.12.05, 18:26 Złomiorzowi Możno karlusie krolym żeś polskim Ze ajzynzigom zdosz mi sie swojski. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 07.12.05, 18:29 Medal Jorga Komu prziznać piyrszo sztuka? Złomiorzowi - niy trza szukać Toż zasługa w tym jest jego Trza nogrodzić fest istnego. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 07.12.05, 18:31 Młodszy Jorg młodszy zdo sie bez kryki swoji Niych na dwoch gyrach przi krzidłach stoji. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 09.12.05, 23:13 Z kryki fujara Jakby ze kryki fujara zrobić Przeca istnego mogłaby zdobić Możnoby zagroł coś na ni tako Jak w "Parku Ziyntka" ktosik zakrako. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 10.12.05, 00:17 No dyć już tako - mo nowo kryka By wele Spodka mog se posmykać. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 10.12.05, 09:27 "Polak potrafi" Sie przekonomy co kryka szczimie Ta nowo - już utwardzono Czy richtig siyła w Polokach drzymie? Kto zaś robota wykono? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 10.12.05, 09:29 Ktoś wele Spodka zaś postukuje Strach ło połnocy tako se czuje Cider mi ło tym prawie powiedzioł Co widzioł Jorga kery tam siedzioł. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 11.12.05, 18:50 Pieśniczka Jorga Ło moja kryko Ty żeś ze spiży Już ci tu karlus Jakiś ubliżoł Co za komuny By żył z roboty Możno złomiorzym Niy jest z gupoty Ło kryko moja Mom cie zaś nowo Bydziesz łostatnio Czy mi sie zdowo? Bo czasy dziwne Teroz nastały Jo żech tu wielki A tnie mie mały. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jorg Łokradziony 07.12.05, 14:09 Trza ślonski fraszce naprowdy pszoć forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28940 I ło stolica jeji sie boć Szkryfnońć kejniykej na forum cosik Tako dołożyć swoj zocny "grosik". Odpowiedz Link Zgłoś