Dodaj do ulubionych

Sportowy weekend

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:30
Widze, ze Gazeta Wyborcza uparcie stara sie ostatnimi czasy pomijac GKS
Katowice. Najpierw szkaluje Furtoka - nie majac racji - a teraz wywalili z
kolumny po prawej wiadomosci o GieKSie. Do tego najwieksze wydarzenie weekendu
na Slasku jesli idzie o ilosc widzow tez pominiete!!

Piekna akcja Panowie Redaktorzy. ŻENADA!!

Obserwuj wątek
    • Gość: p.czadoo Re: Sportowy weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:46
      to jest moja zemsta za niezaproszenie mojej wielkiej dziennikarskiej osobowosci
      na prezentacje GIEKSY. PC.
      • srednicowy Re: Sportowy weekend 30.03.06, 17:56
        żałosny jesteś w tych próbach podszywania się pod dziennikarza, mam nadzieję,
        że równie żałośnie nie kibicujesz GKS-owi
        • Gość: GW-gazeta_wstydu Re: Sportowy weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:51
          Ciekawe czemu miało służyć usunięcie kolumny GKS-u z prawej strony. A teraz
          nawet mecze Gieksy nie są przez tą gazecinę prezentowane w wydarzeniach
          sportowych. Przecież to jedyny klub na śląsku gdzie regularnie przychodzi więcej
          niż 5 tys. kibiców a czasami i po 10 tys. Widać, że prowokacja osób
          niesprzyjających GKSowi poszła dalej niż tylko dostarczenie Czado-wi (:-) umowy,
          którą z Dziurą podpisał Jasiu Furtok. Wydawałoby sie, że jest to gazeta nie
          ulegająca wpływom. A tu proszę.
          Wstyd panowie z wybiórczej, wstyd.
          • Gość: GW-gazeta_wstydu Re: Sportowy weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:55
            Widać jednak, że ktoś w redakcji poszedł po rozum do głowy i kolumna z Gieksą
            wróciła na swoje miejsce. Ale niesmak pozostał...
          • wiolonczelista1 Re: Sportowy weekend 31.03.06, 13:14
            Ciekawe czy tak samo byś śpiewał, gdyby podobny tekst mówił o tym, że na
            przykład trener Górnika czy Odry miał procent od sprzedaży zawodników. Pewnie
            byś krzyczał, że to nieetyczne, itd. Ale bliższa koszula ciału, więc bronisz
            jak osioł Furtoka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka