Gość: jagoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 00:12 Gdzie w Katowicach na solarium? Gdzie jest w miare tanio i fajnie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialenka82 Re: solarium!! 03.04.06, 10:05 Tyleeeee tego jest. Wszedzie robią jakieś promocje, super lampy itd. Ja szukam takiego gdzie nie bedą się automatycznie zamykać łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e70 Re: solarium!! IP: 80.51.222.* 03.04.06, 19:55 tez nie lubie automatycznie zamykanych ;) ja chodze do Belga(wejscie z boku) ta sama firma urzeduje na Sokolskiej, ale tam mi sie nie podoba i niestety wiekszosc lozek zamyka sie automatycznie :( Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: solarium!! 03.04.06, 20:09 Właśnie ja chodziłam na sokolskiej, bo to koło mojego domu, lecz nie chce tam leżeć 15 minut a to jest min jak się tam idzie. No i te automatyczne łóżka. A czy myślicie, że jak nie zamkne tej górnej pokrywy to się opale czy nie bardzo? No i moze nawet łózko się nie włączy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: solarium!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:16 ja chodze na ul. jankiego w Ochojcu, nie ma łóżek zamykanych automatycznie i jest tez solarium sotjace. wiem ze ta sama siec ma tez solarium na 1 Maja Odpowiedz Link Zgłoś
lianeska Re: solarium!! 04.04.06, 10:31 a ja chodze na janow i jest duzo łózek jakie chcecie:) jest tez solarium stojace:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: solarium!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 17:21 na manhattanie, radolu jak tam wolicie, sa 2 solaria w banku, w wiezowcu niedaleko biedronki. w jednym z nich sa 3 łóżka, w tym 1 nieautomat:d i bardzo miłe panie:) 12 min-10 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e70 Re: solarium!! IP: 80.51.222.* 04.04.06, 17:23 tez mam blizej na sokolska:) ale wole Belga :) parking duzy, lozka nie automatyczne i nie widze pajeczyn za lozkiem, a na sokolskiej niestety widzialam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: solarium!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 00:40 tylko ze w Belgu niestety mila pani powiedziala mi ze minimalny czas to 15 minut a jak dla mnie to za duzo :/ a jakie tam sa ceny w ogole? Wiem jeszcze o solarium na Zwirki i Wigury za 1,20 zl za minute i jest jakies nowe za zlotowke za minute na Sklodowskiej - kolo Kebaba na pl Andrzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e70 Re: solarium!! IP: 80.51.222.* 05.04.06, 19:19 zgadza sie tam mozna tylko na 15 minut, ale sa rozne łóżka i na tym najslabszym spoko wytrzymasz, ceny zależą od mocy łóżka chyba od 7 zlotych za 15 minut do nie wiem ilu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewe Re: solarium!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:15 Ja szukam łozka dla ludzi z klaustrofobia takiego open sun solarium czy ktos widzial cos takiego w Katowicach?? Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: solarium!! 21.04.06, 09:26 Ewe to co to za solarium??? Pewnie było by idealne dla mnie. Napisz coś więcej a może baczniej bede się rozglądac po solariach:) Odpowiedz Link Zgłoś
lianeska Re: solarium!! 22.04.06, 18:12 w katowicach-janowie sa specjalnie dla "klaustrofobiczów"solaria bardzo fajne ,polecam nr,1 sa tam róze sa ktore sie kreca na przodzie łózka super efekt pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: solarium!! 23.04.06, 12:42 lianeska napisała: > w katowicach-janowie sa specjalnie dla "klaustrofobiczów"solaria bardzo fajne , > polecam nr,1 sa tam róze sa ktore sie kreca na przodzie łózka super efekt pozdr > awiam ADRES ADRES kochaniutka:P Odpowiedz Link Zgłoś
lianeska Re: solarium!! 23.04.06, 21:44 ulica Zamkowa:)na Janowie jak nie bedziesz wiedziała gdzie to ,to napisz sprobuje wytłumaczyc dokładniej..:) Odpowiedz Link Zgłoś
alojs Re: solarium!! 11.05.06, 14:13 lianeska napisała: > ulica Zamkowa:)na Janowie jak nie bedziesz wiedziała gdzie to ,to napisz sprobu > je wytłumaczyc dokładniej..:) Solarium o którym piszesz nie jest w Janowie tylko w Nikiszowcu-Nikischschacht Ulica Zamkowa tez przy Kopalni- Wieczorek-Giesche Grube! Rodowity Nikischowiok Tschüss Johann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeBe Re: solarium!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:34 Byłam kiedyś w takim na ul. Chopina. Rewelacja + zraszajaca mgiełka, doprawdy bajeczne. Najlepsze w jakim byłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: solarium!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:51 takie jest w erogoline niedaleko ul.dabrowskiego za Urzedem w jednej z uliczek polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: solarium!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:09 to samo jest na Moniuszki (juz od bardzo dawna) minuta kosztuje 1,40 a do godziny 15.00 minuta 1,00 bardzo atrakcyjna cena (ta promocyjna oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: solarium!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:48 na ulicy jankego tez jest cos takiego. naprzeciw domu kultury w piotrowicach.nie byłam nigdy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: solarium!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:52 A ja byłam i polecam. I jakoś całkeim inny pod wzgl.efektów - po prostu szybciej widać opaleniznę ;) 1zł/min a w karnecie 0,8zł/mim (karnet=100min). Odpowiedz Link Zgłoś
thisisgood Re: solarium!! 01.11.13, 22:45 Jak najbardziej polecam solarium suncity na osiedlu tysiąclecia, przy ul.Ułańskiej. Kiedyś wstąpiłam tam przejazdem i od tego czasu już tylko tam się opalam. Mają dobre urządzenia, ceny bardzo przyzwoite i co tez ważne przemiłą obsługę, nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś