Gość: tora.tora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 14:29 witam, czy ktoś korzystał z usług gabinetu stomatologicznego państwa Borczyków? jak było, czy są tak dobrzy, jak się mówi? i czy są bardzo drodzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jula42 Re: BoRCZYK - stomatologia 01.06.06, 20:33 lepiej nie pytaj, z uslug nie korzystałam , ale jak przysłali mi cennik to o mało co nie zemdlalam To podobno najdroższy stomatolog na Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
dokretynow Re: BoRCZYK - stomatologia 01.06.06, 20:39 Korzystałem osobiście! Bardzo skomplikowane leczenie kanałowe i usuwanie korzenia. Są chyba nawet lepsi niż w reklamie!!! Ale o cenach w reklamie nie mówią, a te są powalające z nóg! Myślę, że jeśli ktoś naprawdę ma dużą kasę albo bardzo skomplikowane leczenie i strach go paraliżuje to Borczyk jest rewelacyjny! Ale ostrzegam przed cenami! Warto je najpierw zobaczyć bo nie jednemu śmiertelnikowi jak ja w głowie się zakręci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: BoRCZYK - stomatologia IP: 83.238.239.* 01.06.06, 20:45 ale samo leczenie rewelacja, bez bólu, zero stresu, najlepszy dentysta jakiego znam, ale niestety drogo ale i tak bylo warto Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_szopy_jackson Re: BoRCZYK - stomatologia 01.06.06, 23:37 Implant chcialem u nich zrobic. Wycenili implant na 4000 zł + leczenie kanałowe 1500. Spadłem z krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tora.tora Re: BoRCZYK - stomatologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:02 o fuck - 4 tysiaki + no nieźle, to chyba sobie odpuszczę implant u nich. no ale bezsprzecznie - najlepsi na Śląsku - jak rozmawiałam z moją dentystką, to mówiła, że nie tylko leczą, ale robą szkolenia dla wszystkich innych stomatologów na Śląsku i zawsze mają najlpeszy i najnowszy sprzęt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dokretynow Re: BoRCZYK - stomatologia 02.06.06, 09:21 Może też potraktować sprawę tak, że choć raz w życiu jak kogoś stać iść tam i zobaczyć jak powinien wyglądać każdy gabinet stomatologiczny i obsługa!!! To jest pozom USA!!! A ceny... gdyby były prywatne ubezpieczalnie konkurencyjne do ZUS to byłoby nam łatwiej z takich gabinetów korzystać, a i samych przychodni na takim poziomie byłoby więcej. Podam jeszcze mój cennik który mi pozostał ekstrakcja - 250 PLN leczenie edodontyczne - 1900 PLN wypełnienie wielopowierzchowne - 450 PLN więc zapłaciłem 2600 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: BoRCZYK - stomatologia 02.06.06, 10:40 mojemu mężowi tez wycenili 4.000 za implant, ale to nie jest całkowity koszt, do tego jeszcze materiały i usługa wstawienia = 6.000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: BoRCZYK - stomatologia IP: *.dwtele.pl 04.06.06, 00:07 Z tego wynika, że oszczędzam bardzo dużo pieniędzy. Dbam o zęby od "małego". Mam 49 lat(mężczyzna) i wszystkie zęby.Łącznie z 4 ósemkami. Oczywiście,że leczone, z plombami za 70-100zł, również w prywatnych gabinetach.Nie wydaje mi się, że w przypadku "awarii" w uzębieniu muszę pójść do Borczyków. Owszem potwierdzam ich profesjonalizm i jakość usługi.10 lat temu, gdy gabinet mieli na Sokolskiej, skorzystałem z ich usługi. Cena wówczas była do zaakceptowania.Przez te 10 lat wszystko się trzyma na swoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tora.tora Re: BoRCZYK - stomatologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 00:43 wiesz - ja też dbam, inwestuję. niestety jak byłam mała to jeszcze w przychodni wsadzili mi jakąś gó..aną plombę, która po prostu się rozpuściła (!!!) w środku zęba i ząb się posypał. próbowaliśmy go ratować jak się dało, ale niestety :-( no i własnie dlatego chcę to jakoś uzupełnić... eh i przeklinam czasy przychodni i sposoby ich leczenia :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: dobra stomatologia wasze doświadczenia IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.06, 14:23 szukam dobrego dentysty w Katowicach - tyle że trochę tańszego, zwyczajnie mnie nie stać aż tyle wydac, też ewentualnie interesują mnie implanty i leczenie, gdzie znajdę dobre usługi w tym zakresie - najlepiej w centrum Katowic, czy macie jakies pozytywne doswiadczenia?; słyszałem o Trzebini k/ Krakowa - tez wstawiają implanty i leczą ale to znowu trochę a daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: dobra stomatologia wasze doświadczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 16:12 Med Centrum na PLacu Wolności. Stronę www też mają. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: dobra stomatologia wasze doświadczenia IP: 83.238.229.* 04.06.06, 16:27 a byłeś tam i jestes zadowlony i ceny czy śą do przyjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetnoise Re: dobra stomatologia wasze doświadczenia IP: 195.116.202.* 04.06.06, 20:04 a ja polecam dr Opilke - CeramDent - jest naprawde swietna, zobi wszystko,zeby uratowac zeba, + robi to naprawde swietnie ze strony estetycznej.No i jest mila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: dobra stomatologia wasze doświadczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:16 Jestem zadowolona, a ceny o niebo mniejsze niż u Bor. Najlepiej zadzwoń tam i się dowiedz - jakie są ceny. Odpowiedz Link Zgłoś