Gość: olo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 18:57 Czy ktoś może polecić dobrego weterynarza z Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gooska Re: Dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:37 w katowicach kiepsko z dobrymi weterynarzami. wyciagna kase a zwierzakowi raczej nie pomoga. polecam z calego serca Chorzow ul.Batorego. Zbadaja psiaka doglebnie. Zrobia wszystkie badania i dokladnie Ci wyjasnia co dolega pacjentowi. ja z moim psem zjezdzilam duzo weterynarzy i katowickich jedynie moge odradzic. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ks. Adam Re: Dobry weterynarz IP: *.orange.pl 23.07.06, 15:59 Ja też polecam tę lecznicę. W Katowicach mieszkam i nieznalazłem tu dobrego weterynarza. Tylko Fabisz - Stefanek, Chorzów ul. Batorego - dojazd z Katowic autostradą A4, lecznica znajduje się niedaleko TESCO w Batorym. Odpowiedz Link Zgłoś
miodowe Re: Dobry weterynarz 23.07.06, 19:51 Z czystym sumieniem mogę polecić Jarosława Bireckiego z lecznicy przy ul. Jaronia 2. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: Dobry weterynarz 23.07.06, 20:21 Zalezy z czym do tego weta. Polecam lecznice na ul.Ordona. Zależy na kogo siętam trafi, ale moje fretki mają sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna76 Re: Dobry weterynarz 24.07.06, 23:15 A mojej znajomej na Ordona uśmiercili kota.Zdecydowanie nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m82 Re: Dobry weterynarz IP: *.albyny.adelphia.net 23.07.06, 22:36 ja polecam lecznicę pana Czogały na Brynowskiej (a raczej w pobliżu). link do ich strony: www.lecznica-brynow.com/ moja kotka była tam steryzlizowana i miała pobierane próbki do badań (wysyłanych do Gliwic na onkologię!). klinikia nie należy do tanich, ale czego nie robi się dla swojego zwierzaka, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:19 Ja też polecam Jarosława Bireckiego z Katowic-Kostuchny Odpowiedz Link Zgłoś
gloria79 Re: Dobry weterynarz 24.07.06, 16:00 Polecam lecznice na ul. Ceglanej (dr Ewa) i na osiedlu Paderwskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Dobry weterynarz 24.07.06, 21:51 W jednej z willi pomiedzy Józefowską a Szczecińską jest klinika - pczyjmują tam na zmianę mili ludzie. Dr. Kostrzewski (jeśli dobrze pamiętam) po mistrzowsku poskładał trzymiesięcznego szczeniaka potrąconego przez auto (łapa w proszku, miednica złamana w kilku miejscach). Przy tym wziął stosunkowo mało kasy (pieska znalazłem na ulicy) i wykazał sporo cierpliwości :P Maks ma dziś dwa i pół roku i śmiga aż miło :) Biorąc pod uwagę zaangażowanie, jakie zauważyłem u pracowników mogę śmiało polecić. Odpowiedz Link Zgłoś