Dodaj do ulubionych

Ludzie z blokowisk

IP: 83.238.230.* 30.09.06, 18:22
Mieszkam w tzw. wieżowcu w Sosnowcu, mój szef dyrektor banku w Katowicach -
czasem podwozi mnie do domu bo mieszka dosłownie obok w niezaleznie stojącym
domu, od pewnego czasu wyzywa na ludzi mieszakającyh w blokowiskach,
kmentarze są tak czeste ze juz mam dość, cZęsto bez sensu, np. ktoś nie
płaci " wiadomo z blokowiska" ktoś przychodzi po kredyt " wygląda na
człowieka z blokowiska" on wie " bo on tez musi mieszkać obok takich
wiezowcow itd. nie wiem ja na to reagować, wiem że te złośliwości sa pod moim
adresem, nie czuję się gorszym człowiekiem tylko dlatego że mieszkam w takim
domu - jak sobie z tym radzić , pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • madzialenka82 Re: Ludzie z blokowisk 30.09.06, 18:54
      Nie reagować, bo i po co? to nic nie zmieni.
    • iberia30 Re: Ludzie z blokowisk 30.09.06, 18:59
      po pierwsze wspolczuje szefa-prymitywa.
      Po drugie, ktos musi mieszkac w bloku, zeby taki nikt jak on mogl mieszkac w
      domku.
      Po trzecie:czy szef od zawsze mieszka w swojej willi, czy moze dopiero jak sie
      dorobil?
      Po czwarte:nie przjmuj sie prostakiem.
      • mika9949 Re: Ludzie z blokowisk 30.09.06, 20:07
        Jednym uchem wpuść drugim wypuść.Ponieważ to szef więc nie wdawaj się w
        dyskusje.Może z jego strony to prowokacja.Zresztą po co masz się zniżać do jego
        poziomu.Widać,że to zwykły nadęty dupek.Pozdrówka i cierpliwości.
        • Gość: jacek Re: Ludzie z blokowisk IP: *.pools.arcor-ip.net 30.09.06, 20:15
          To napewno entelegentny gorol.
          Jest taki temat juz wyksztalcone chamy zza Brynicy.
        • Gość: Peter Re: Ludzie z blokowisk IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.06, 20:23
          co za pierdoly(cierpliwosc,stulic ogon,nie slyszec)Ludzie wyjcie z nor a co ten
          cham nie gotuje z woda,grzecznie najlepiej dowcipnie odreagowac,jak prowokacja
          to twoje dni sa juz policzone.Wiem powiesz dobrze ci mowic ale pamietaj
          chamstwo lubi rosnac.Powodzenia
          • Gość: ola Re: Ludzie z blokowisk IP: *.sti.net.pl 30.09.06, 21:00
            Co za glupota,ludzie ja mieszkam w bloku choc stac mnie na to by miec swoj
            dom.Chce mieszkac miedzy ludzmi a nie na zadupiu gdzie nie bede miala sie do
            kogo odezwac.Mam piekne duze mieszkanie i nie potrzebna mi willa 200
            metrowa.Moja znajoma ma taka wille i od kilkunastu lat leczy sie z depresji!po
            co mi to?
    • Gość: Jola Re: Ludzie z blokowisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 21:08
      W odwecie możesz, przy okazji, wytknąć wady willowców. Podrzucanie śmieci do
      blokowych kontenerów lub wyrzucanie ich w lesie. Wiadomo, że blokowi tego nie
      robią. Przykładów na pewno Ci nie braknie.
      Jeśli uważasz, że szef uwagi te kieruje do Ciebie, możesz zapytać, czy
      stwarzasz mu jakieś problemy. W tej sytuacji warto mieć inną posadę w zanadrzu.
      Jeśli jego gadanie jest sposobem na tłumaczenie sobie rzeczywistości, to możesz
      to polubić lub zmienić szefa.
      • Gość: tadeusz nagraj jełopa i "zgub" nośnik w blokowisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 21:22
        ale nie zapomnij opisać kogo i czego dotyczy.
        Już oni się postarają żeby facet musiał zmienić miejsce zamieszkania
        a osobiście to mu potem współczuj , popłacz z nim i ponarzekaj na prymitywów co
        mu okna powybijali już piętnasty raz
        • Gość: Peter Re: nagraj jełopa i "zgub" nośnik w blokowisku IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.06, 21:29
          oj panie Tadziu,czyzby z wlasnego doswiatczenia porada,a numery tel szklarzy
          gdzie?
    • Gość: bert Re: Ludzie z blokowisk IP: *.chello.pl 01.10.06, 15:16
      To po co z nim jeździsz do domu? Komunikacja z katowic do sosnowca przecież
      calkiem przyzwoita.
      • Gość: zuza Re: Ludzie z blokowisk IP: 83.238.228.* 01.10.06, 15:29
        staram się nie jeździć - czasem tak bezczelnie zaprasza, że nie da sie odmowić
        tak namolnie, generalnie nie bede z nim jeżdzic ale te opinie wygłasza w firmie
        ( tj. banku) czasem nawet przy klientach - mało jest to zabawne, wiem i zdaje
        sobie sprawe że trzeba szukac innej pracy, bo facet ma pewność tej pracy, i
        daltego sobie tak pozwala to jest tylko jedna z uwag, po prostu ... i tyle
        doszło do tego ze pisze tutaj i nawet się juz nie boje że przeczyta, myśle że
        te jego dzialania powodują że wiele ludzi u nas ciagle zmiania pracę ,na kilku
        stanowiskach w ciągu ostatnich 5 lat bylo w sumie z 9 osob, dziekuję wam
        wszytskim i pozdrawiam
        • rico-chorzow Re: Ludzie z blokowisk 01.10.06, 15:41
          Każdy szef ma szefa,może tam delikatnie zapytać:),nie wszyscy ludzie są -
          ludziskami -,są szefowie,którzy są po prostu - ludźmi -.
          • Gość: jacek Re: Ludzie z blokowisk IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.06, 15:58
            Kiedys slyszalem takie powiedzenie: szef jest na miechu.
        • Gość: bert Re: Ludzie z blokowisk IP: *.chello.pl 01.10.06, 17:09
          Jeśli wygłasza takie opinie przy klientach to gratuluję dyrekcji tego banku, że
          zatrudniła takiego tłumoka - anty-PR-owca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka