Dodaj do ulubionych

jakim prawem Pan Szczerba to zrobił!!!!!!!!!!!!!!

IP: 217.173.194.* 19.11.06, 20:15
uaktywniam sie na chwile bo mnie szlak trafia
jaki prawem Kazimierz Szczerba w parku wodnym w sobote pewno zeby nikt z
obsługi nie widział)pakuje 20tys listów do wyborców sami ocenicie
i ciekaw jestem z czyich to poszło pieniędzy
pytam sie czyją własnosci jest Park Wodny pana Szczerby moze Pana Pyki??do
tego zleca robote nieletnim robote nieletnim
jak nie wierzycie to niebawem dostaniecie list do domu sami sie przekonacie
ile moze kosztowac cała operacja jezeli taki list ma dostac kazdy
tarnogórzanin
a cikeawe kto to jutro bedzie wysyłał
i czy nie zostanie złamane prawo gdy burmistrz bedzie wykorzystywał urzędnika
do wysłania jego prywatnych listów
czyżby az tak bardzo bał sie Czecha
a prezes Parku Wodnego pewno gaciami trzęsie bo mu sie stołek pali
brak słów
kurcze nasze miasto to naprawde breja korupcyjna
P.S. pozdrawiam całą sitwe, mam nadzieje ze sie wam nie uda
Obserwuj wątek
    • Gość: admirał Re: jakim prawem Pan Szczerba to zrobił!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 20:56
      czy w ogóle moralne jest by na czele komitetu wyborczego Szczerby stał
      pracownik burmistrza, który pensję dostaje z naszych podatków?
      • Gość: kika Re: jakim prawem Pan Szczerba to zrobił!!!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 19.11.06, 21:08
        Dlaczego się dziwicie!!! Cała kampania Szczerby jest finansowana przez Pylę z
        pieniędzy parku wodnego.
        • Gość: lupa Re: jakim prawem Pan Szczerba to zrobił!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:19
          panie Miodowicz, wiarygodność pana jest podobna do wiarygodności prawdziwego
          Miodowicza od Jaruckiej.
          • Gość: Ola Brawo Miodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:52
            Z utesknieniem czekałam na pana tekst. jak zwykle pełen jadu i zarzutów. Ale w
            ostatnich wyborach Pana atak przynióśł powodzenie posłowi Tomaszowi. Liczę że
            teraz bedzie podobnie i Pan Szczerba wygra wybory. POzdrawiam
        • Gość: Prawnik To zarzut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:54
          i jezeli nie posiadasz na to dowodów naruszasz dobre imie Pana Pyli. Znam go
          jeszcze ze studiów i wiem, że to nie jego metody. Mimo że rozumie twoją
          determinacje jak wielu innych składających podobne zarzuty - narażasz się jednak
          na weryfikację twoich zarzutów.
          • Gość: Adwokat Re: To zarzut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 23:01
            Demokracja-to niedoskonały ustrój.
          • Gość: ??? Re: To zarzut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 23:06
            Kto to jest pan Pyla, że się nim tak namiętnie zajmujecie ? Czy on ma coś
            wspólnego z wyborami ?
            • Gość: adss Re: To zarzut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 10:23
              To pełnomocnik wyborczy Szczerby
              • Gość: odp Re: To zarzut IP: *.stk.vectranet.pl 20.11.06, 10:46
                prezes Parku Wodnego, czlowiek bez skrupolow - Szczerbie potrzeba przeciez duzo
                kasy na kampanię
                • Gość: pp Re: To zarzut IP: 83.238.229.* 20.11.06, 13:35
                  Musi się dwoić i troić bo jak wygra Czech to papa na betki.
                  • Gość: ??? Re: To zarzut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:47
                    Czyli pan Pyla to oczko w głowie pana Szczerby ? Czy pan Pyla ma
                    niekonwencjonalnie załatwić wygraną panu Szczerbie ?
                    • Gość: UWAGA!!! Re: To zarzut IP: *.strong-pc.com 20.11.06, 17:40
                      Znam pana Pylę, jest bardzo sympatycznym i miłym człowiekiem, nigdy nie złamał by prawa. To co się mówi to po prostu plucie jadem przez zwolenników Czecha (jest to też POWAŻNY ZARZUT który wymaga dowodów, nie przedstawienie ich podlega pod KODEKS KARNY, więc radzę uważać, tak samo nazywanie pana Pyli człowiekiem bez skrupułów jest POMÓWIENIEM)
                      • Gość: skoczek Re: To zarzut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:35
                        Pyla jest kryształem,rżniętym z każdej strony, aż jęczy!!!
                      • Gość: pułk. Miodowicz To zarzut IP: 217.173.194.* 20.11.06, 19:39
                        spokojnie moi drodzy dostaniecie listy do domu i sie okaze czy to pomówienia
                        a z prezesem parku wodnego sprawa jest taka do rany przylóż
                        ale kiedy pali mu sie stołek to widac ze kazda metoda jest dobra
                        jesli chodzi o sprawe z zeszłego roku z posłem Głogowskim i jego doradstwem dla
                        Parku wodnego przypominam ze sie do tego przyznał i plątał sie w zarzutach ze
                        za zbędne ekspertyzy odnosnie podłączenia deszczówki do Aqua Parku pobierał 4
                        tys a faktycznie specjalistą to on był niemiłosiernym od gospodarki wodą
                        ściekową
                        dla ciekawych radze zobaczyc archiwum i cała sprawe jak wyglądała rok temu
                        bo jak widac są ludzie którzy używają tylko argumentów"to porządny człowiek"
                        fakty są niemiłosierne i koolą w oczy
                        poczekajmy dzis popełniono kolejne "p.r.z.e.s.t.ę.p.s.t.w.o." wspomniane 20tys
                        listów wysłała urządniczka magistratu
                        • Gość: Lawyer Re: To zarzut IP: *.strong-pc.com 20.11.06, 19:46
                          To jest pomówienie (oskarżenie kogoś o przestępstwo publicznie) to poważny zarzut! Apeluję o zaprzestanie ew. interwencję administracji forum
            • Gość: niezależna Re: To zarzut IP: 83.238.231.* 20.11.06, 19:55
              to co mowicie na pana Szczerbe swiadczy tylko o was..niestety `wasz kandydat
              pan Czech nie ma tylko czystych stron..pewnie niedlugo wyjdzie szydlo z worka
              jaki naprawde jest ale to wtedy wy ucierpicie a nie on..wiec zastanowcie sie
              nad swoim wyborem wrzucajac poparcie dla pana Czecha do urny.
              • Gość: niezależny Re: To zarzut IP: 83.238.231.* 20.11.06, 19:57
                znam Pana Szczerbe i tych, co stworzyli ten paszkwil niedorastaja mu nawet do
                piet.
                • Gość: ... Re: To zarzut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:05
                  ja nierozumiem jak mozna wypisywac takie glupoty na pana Szczerbe!! ;/
                  • Gość: ... Re: To zarzut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:09
                    ja nierozumiem jak mozna mówić że p. Szczerba jest taki i owaki a nie widziec
                    tego co wypawia p.Czech. Ludzie głosujący na p. Czecha dopiero po czasie zaoważą
                    jaki bląd zrobili. Pan Szczerba zrobil tak wiele dla miasta wiec uważam (i nie
                    tylko ja) ze pan Szczerba jest najlepszym i jedynym rozsadnym kandydatem na
                    burmistrza naszego miasta!
                    • Gość: funia Re: To zarzut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:51
                      Czy to prawda ,że Czech bral pieniądze za przyjęcie jakiegoś dzieciaka do
                      szkoly? Mam taką informację.Moje dziecko dorasta a ja nie wiem ile mam szykowac
                      pieniędzy na edukacje.
                    • Gość: ktos Re: To zarzut IP: 83.238.226.* 20.11.06, 20:55
                      czyzby zwolennikom pana czecha brakowalo odwagi i argumentow,ze musza sie
                      znizac do poziomu bruku.Nieczyste anonimowe zagrania sa arggumentami ludzi
                      słabych.czy w przyszlosci chcemy aby tacy ludzie mieli wplyw na rzadzenie
                      naszym miastem.niech opatrznosc chroni nas przed takimi ludzmi...
                    • Gość: realista Re: To zarzut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 06:49
                      Ludzie, co Wy chcecie od Pana Szczerby i od Pana Pyli. Mysle, zże nigdy nie
                      mieliscie sznsy z tymi osobami zamienic chociaz jednego slowka - Ptyam
                      dlaczego? Odpowiedz jest prosta - jestescie tylko zawistnymi wyborcami, bez
                      honoru i ze słoikiem jadu na półce!!!
                      Piszcecie brednie , popatrzcie na Waszego " domniemanego" idola - Czecha. O
                      jego łapowkarskich wyczynach prawie pół Tarnowskich Gór piszczy, a on sam ze
                      starchu podwija ogon i wysyla do walki szczury - takie jak Wy . Popytajcie
                      ludzi, a potem piszcie i dajcie w koncu spokoj tym, co wyprowadzili miasto na
                      prostą i bedą dalej czynic dla miasta postępy - tylko wybierzmy tego co
                      trzeba- GŁOSUJMY NA SZCZERBĘ !
    • Gość: hehe Re: jakim prawem Pan Szczerba to zrobił!!!!!!!!!! IP: 83.238.235.* 20.11.06, 21:01
      jesli to prawda z ta lapowka to chce widziec jak szybko tarowksie gory zostana
      sprzedane..xD bo wiecie jak taki raz zacznie to potem nie skonczy..xD:D
      • Gość: funia Re: jakim prawem Pan Szczerba to zrobił!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:07
        Ten kto wie o takich szczególach jak kopertowanie listów musi pracować w samym
        Parku Wodnym. Panie Prezesie Parku Wodnego! przypilnuj swoich pracowników bo
        chyba się nudzą!Chyba ,że w Waszym sztabie macie kolaboranta!Zadzwońcie po
        Funię!Damy Radę!!!
        • Gość: Funia Re: jakim prawem Pan Szczerba to zrobił!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:12
          Miodowicz pracuje w Parku Wodnym.Prezesie znowu nie daleś mu premii.
    • lwrc Re: jakim prawem Pan Szczerba to zrobił!!!!!!!!!! 20.11.06, 21:30
      Do zwolennikow p.Czecha .Przyjrzyjcie sie dokladnie szkole ,ktora w/w zarzadza
      od kilkunastu lat.Wierzcie mi nie ma sie czym chwalic a wrecz przeciwnie!
      • Gość: argument Re: jakim prawem Pan Szczerba to zrobił!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:35
        głosujmy na Czecha, bo strasznie boi się go Pyla i reszta sz... pana Szczerby -
        ponoć uczciwego i wiarygodnego k... ??? Trele ... morele ...
        • Gość: matrix Re: jakim prawem Pan Szczerba to zrobił!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:41
          argument ! ale z ciebie facio ! dałeś im nie źle popalić ! mają niezłego
          pietra ! dowal im jeszcze ! chciałbym być taki jaskrawy jak ty !!!
          • Gość: argument Re: jakim prawem Pan Szczerba to zrobił!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:49
            chcesz czegoś o Pyli ??? Szkoda słów !!! Poszukaj czegoś o fffiiirrrmmmiiieee
            GWARKI 2000 ... Niezła jazda ... Jesteś inteligentny - wszystko zrozumiesz !!!
            Jeśli jesteś bardziej dociekliwy zapytaj np. pana radnego Kuliberdę !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka