Gość: Muszkieter SL IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 12:04 No wlasnie czy nie swietujac korfantowej rocznicy nie dopuszcil sie zdrady. jak na to zaradzimy jak odpowiemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
settembrini Re: Czy Zimon to zdrajca 25.04.03, 18:10 Zimon to rowny gosc, skonczyl ten sam ogolniak co ja, tylko kilkadziesiat lat wczesniej :P daj mu spokoj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muszkieter SL Re: Czy Zimon to zdrajca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 12:00 Dobrze wiem jaki ogolniak masz na mysli, tak na marginesie jestem ciekaw kiedy rocznice powstania tego ogilniaka zaczna odpowiadac prawdzie a nie tak jak teraz polskiej propagandzie. A Zimon jak powiedzialem, sutanna przed niczym nie chroni, nie chroni przed glupota, zlymi intencjami czy szowinizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uowjeczka Arcybiskup Zimoń s'loonski Pastyrz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 17:07 Korfanciorze niyh sie s'wjyntujoom gyburgstag Adalberta, grarzynioki - imjyniny we s'w. Mihoua. Ksioondz Arcybiskup rozumi, irze mo Nos wszystkih doprowadzic' do Poonbooczka. Bez foroow, prziwilejoow, shlybjanio koomukolwiek i propolskih gestoow. Przeca je pastyrzym S'loonzokoow (yjwyntualnie tyrz s'loonskih Polokoow). Odpowiedz Link Zgłoś