mecenas29 03.09.07, 10:57 Taki, w którym można odpocząć, pogadać i się "zrelaksować". Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krztyna Re: Kto mi poleci dobry hotel w Katowicach -na ur 03.09.07, 12:33 A jaka półka cenowa? Mnie przekonuje Monopol. ------------ Aniołek Platek ma braciszka Skorpka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m29 Re: Kto mi poleci dobry hotel w Katowicach -na ur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 13:54 Chciałbym coś fajnego i z ceną przyzwoitą - dla dwojga.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Kto mi poleci dobry hotel w Katowicach -na ur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 14:49 Spróbuj Zajazd na ul. Ceglanej kolo Parku Kościuszki.Tam są korty fitness, kriokomory etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto mi poleci dobry hotel w Katowicach -na ur IP: *.chello.pl 03.09.07, 14:57 Super hotel jest w Tychach - hotel Piramida na Paprocanach. Jest to niedaleko Katowic, a można się naprawde zrelaksowac, odpocząć ,popływać w basenie,odprężyć się w piramidionie i czakramie.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas29 Re: Polecam Promnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 20:36 Dziękuję Chrisraf.! Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Re: Polecam Promnice/Errata 03.09.07, 20:49 Nie ma za co! Jak bedziesz gdzies indziej szukal podobnej atmosfery, daj znac. Zycze milego pobytu! Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Re: Polecam Promnice 03.09.07, 20:47 Jak bedziesz gdzies indziej potrzebowal podobny lokal, daj znac. Zycze milego pobytu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Kto mi poleci dobry hotel w Katowicach -na ur IP: *.chello.pl 09.09.07, 20:39 Najlepiej w Chorzowskim Parku, np. Hotel "Skaut" Ewentualnie pokoje gościnne na ul. Słowackiego w Katowicach "Zacisze" maja strone www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Promnice- Noma Residence IP: *.chello.pl 10.09.07, 19:56 widzialam, ze juz zostal polecony ale dodam okiem profesjonalisty ;) warto tam pojechac bo 1.odpoczniesz od zgielku miasta i latwo stamtad wszedzie dojechac 2. po drugie przy dluzszym pobycie negocjuj ceny - 20 % powinienes bez problemu przy pobycie 3 dniowym dostac, 3.zastanow sie nad oferowanymi pakietami- moze akurat kotrys by ci przypasowal 4. nei daj sie namowic na pobyt w Domku mysliwskim- ceny sa tam nizsze niz za ten sam pokoj standard w zameczku, ale klimat i wypoczynek nie ten sam 5. polecam pokoj standar nr 24- bardzo przytulny i ladny, lub jesli cie stac apartamnet 11 - jest naprawde super 6. nie bierz przypadkiem pokojow lux jesli jedziesz z partnerka bo tam sa dwa lozka osobne zlaczone oraz jesli masz wzrostu powyzej 190 cm ( niepraktyczne) 7. warto skrozystac z partnerka z sauny i jacuzzi - bo jest tylko do twowje dyspozycji :) 8. jedzenie - dobre ale kosztowne i dla koneserow typowa kuchni mysliwska i slaska 9. z tego hotelu zawsze mozesz pojechac do Piramidy na odnowe biologiczna itp. - klimat niestety nie ten sam co w Promnicach 10. udanego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś