Gość: Hanysek IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.09.07, 20:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Master Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.07, 20:52 jest jedna metoda: długa guma i ciasne drzwi na chuliganów jak mawiał pewien tokarz :-) i całkowicie popieram, te animozje często kończące się hospitalizacją należą do kategorii zbrodni blokowisk i dowodzą tępoty oraz totalengo braku wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19Kattowitz20 19Niebieskie Katowice20 IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.07, 14:57 SZOPIENICE,JANÓW,NIKISZOWIEC,GISZOWIEC,LIGOTA,PANEWNIKI,PIOTROWICE,TA ZUEN Z RUCHEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bla bla Re: Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.dial-up.volja.net 13.09.07, 21:42 ... a madre wlosy juz uciekli z glupiej glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bla bla Re: Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.dial-up.volja.net 13.09.07, 21:44 To bylo pytanie dla Hanyska, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS KATOWICE FRONT [...] IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.07, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda ten problem świadczy o słabości narodu IP: 149.254.200.* 13.09.07, 22:30 tak jak w temacie to nie jest jakiś problem, z którym się cywilizacja nie może uporać (taki jak choroby typu rak, białaczka) to jest problem socjologiczny, który powtwierdza jedno: jesteśmy słabym narodem, słabym prawnie, mentalnie i emocjonalnie, że nie potrafimy się uporać z takimi pseudo-problemami i pseudo-kibicami. Co z tego, że bandytów łapie policja jak sąd daje wyrok "w zawiasach" dając do zrozumienia - nie pójdziesz do więzienia ale uważaj jak się bijesz następnym razem żeby policja ciebie nie złapała po wtedy już będzie kryminał! Trzeba zmienić kategorię tego typu przestępstw jako tzw. przestępczość zorganizowaną ( i to dość dobrze - tlefonicznie, sms-owo, email-owo) i karać z adekwatną surowością. Problem jest do wyplenienia w szybki sposób lecz widocznie komuś zależy żeby taka stagnacja trwała nadal. Szkoda tylko młodych ludzi bo co jakiś czas ktoś zostanie pchnięty nożem i umrze od wykrwawienia, a to może byc i twój syn!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: ten problem świadczy o słabości narodu IP: *.sti.net.pl 14.09.07, 23:20 wyrok "w zawisach" dostaja dlatego,że więzienia są przepełnione!! i to kolejny problem z którym nasz kraj nei może sie uproać. Mamy chory system!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 23:37 ale to bardzo dobrze, Giszoweiec to może być atrakcja turystyczna, ale muszą być mocne wrażenia, łącznie z wybitymi pamiątkowo zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura!!! To wspaniała wiadomość. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 23:41 Wreszcie zycie kulturalne wkroczyło na prowincję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Zamykać smRody !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 14.09.07, 00:41 Jakie zawiasy to jest przestępczość zorganizowana i od razu takich smRodów zamykać !!! Kibice Ruch zmawiają się przez gg sms i inne i przyjeżdżają na dzielnice napadając głównie małych chłopców gości którzy zazwyczaj nawet nie są pełnoletni !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek zamykać !!! IP: *.centertel.pl 14.09.07, 00:54 Jestem ojcem 2 dzieci i zgadzam sie, ze nalezy zamykac takich bandytow.Sam widzialem jak grupa bandytow z chorzowa spotykala sie i wsiadajac do 4 samochodow jechali na rozboj !!! Zamykac i to na minimum 10 lat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zubar78 Re: zamykać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 02:00 Ty masz IP z Chorzowa a chcesz z GieKSiarzy konfidentów zrobić :] Ciekawe dobrzy ludzie że nie płaczecie jak dziennie jest setki wypadków samochodowych gdzie ginie wiele ludzi gdzie wojny są czy ludzie z głodu umieraja . Czemu nie napiszecie żeby zlikwidować aut ja tego chce . Jestem Chuliganem bije sie z ekipami które tego chcą . Wy chcecie jeżdzić autem mozecie zabic człowieka lub zranić! Tyle krzyku o nic oczywiście musi byc rozgłos i jak najwiecej zła w opisie żeby sie dobrze czytało takie sa media i ludzie a w około robia więcej zła niż ci chuligani :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Wszystko przez szkołę na ul.Wojciecha!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 03:32 Wylęgarnią wszelkiego typu bandytów jest gimnazjum nr 16,przy ul.Wojciecha.Ta szkoła to autentyczne imperium zła.Do ustawek dochodzi także w jej pobliżu, a nauczyciele udają że nie ma problemu.Równiez w samej szkole jest bardzo niebezpiecznie.Dzieci znajomych co chwilę przychodzą ze szkoły pobite.Może teraz nowa dyrekcja coś zrobi z tą agresją,chyba że zamkną szkołę,którą radzę omijać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alee Re: zamykać !!! IP: *.ip.gronet.pl 14.09.07, 07:51 Jezeli nie widzisz problemu w tym co robisz to radze Ci sie udac do najblizszego psychologa. jestes chory, ciezko chory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świstak Re: zamykać !!! IP: *.silesia.org.pl 14.09.07, 09:57 Jasne, a samoloty spadają, żarcie potrafi być zatrute, grzyby trujące itp. Z tą subtelną różnicą, że kierowca wsiadając do auta nie zakłada wyrządzania komukolwiek krzywdy, dlatego jak piszesz nazywa to się wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: zamykać !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 14.09.07, 11:33 Pozamykać wszystkich ! a jak się chcesz lać to się zapisz na boks ! jak bydziesz dobry to jeszcze nasza GieKSa osławisz na całym świecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: zamykać !!! IP: 212.153.149.* 14.09.07, 11:39 Pozdrowienia dla TAUZENA!!! - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yourij Re: zamykać !!! IP: 141.197.14.* 14.09.07, 13:07 Gość portalu: Zubar78 napisał(a): > Ty masz IP z Chorzowa a chcesz z GieKSiarzy konfidentów zrobić :] > Ciekawe dobrzy ludzie że nie płaczecie jak dziennie jest setki > wypadków samochodowych gdzie ginie wiele ludzi gdzie wojny są czy > ludzie z głodu umieraja . Czemu nie napiszecie żeby zlikwidować aut > ja tego chce . > Jestem Chuliganem bije sie z ekipami które tego chcą . Wy chcecie > jeżdzić autem mozecie zabic człowieka lub zranić! Tyle krzyku o nic > oczywiście musi byc rozgłos i jak najwiecej zła w opisie żeby sie > dobrze czytało takie sa media i ludzie a w około robia więcej zła > niż ci chuligani :/ A ja mam IP z Houston a piszę w tej chwili z Gliwic. I co matołku ?? Jestes zwyczajnym krymynalistą, bandytą którego JA nie chcę w MOIM kraju !! Rozumiesz ? (wątpie, bo masz IP zamiast IQ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leontheprofesional Re: zamykać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 20:58 wielki mi ch..igan ciekawe czy byłeś dzisiaj na Jastrzębiu jeżeli tak to widziałeś że można kibicować nie klepiąc michy nawet jak jest się hoolsem barany rzuciliście się na płot z kolczatką chociaż w sektorze obok więcej niż dorosłych jest dzieci co przyszły z ojcami albo i tylko z matkami (koleżanka z pracy) dopingować i bić brawo również przeciwnikowi za udane zagrania ale wy to zje.aliście pier...olone bezmózgi może w waszej czysto-tysięcznej metropolii już nie ma na stadionie rodzin bo je wygoniliście zadymami z Ruchem więc dobrze wam tak tułacie się po galicyjskich wsiach a kiedyś graliście z Manchesterem i Bordeaux póki wy hoojsy się nie zmienicie (w niebyt) wasza GieKSa nie będzie wielka ps a była kiedy nasze kluby trzymały sztamę trzeba było zdradzać? a hoojsoow z mojego miasta nie omieszkam zbluzgać jak coś sp...dolą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS! Re: zamykać !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 11:11 tja a po czym widziales ze to chorzowscy> spytales sie ich?? a moze jechali na mecz...ogolnie temoy artykol dla tempo myslacych i pozwalajacych na manipulowanie soba ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: zamykać !!! IP: 212.153.149.* 14.09.07, 11:25 hozufskich juz poznac po zakazanych ryjach. Nie trzeba sie ich pytac. HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: zamykać !!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.07, 16:02 Masz racje ze Chorzowskich mozna poznac bo sa biali a nie jakies czorne cygony z gejkaesu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kattowitzer Re: zamykać !!! IP: *.welnowiec.net 14.09.07, 17:10 jaa , wyście są cali biali , a szczególnie wasze farbowane blond grziwy są białe....choc czasem sie ubrudzą jak sznupiecie i nurkujecie w hasiokach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leontheprofesional Re: zamykać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 21:06 ale sie chopy kucicie gdyby nie te wasze drogowskazy toby sie nawet kibole Legii i Polonii nie naparzjonc tylko siedzonc łobók siebie na banie nie skapły że wjecholi z Kato-wic do Kenigshuty albo inego Batorego a wy sie napier... nawet jak połowie z woszych domów sracz albo i kuchynia stoi w tym drugiym pympku świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koksok Re: zamykać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 08:09 Nic nie da ( większoś takich zdarzeń to napinka kibiców gieksy) i przez to dostają bo w smyczach kozaczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modry Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 09:01 zlikwidowac ten glupi sport jakim jest pilka nozna :) nudne to tylko glupki sie napalaja na takie widowiska :) a kibole niech sie nawzajem pozabijaja i bedzie spokoj ... na ra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka/R\ol Re: Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: 85.219.234.* 14.09.07, 09:32 A gieksa to juz niych z siebie takich aniolkow niy robi bo kozdy wiy jak jest KATOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiarz j/w IP: *.chello.pl 14.09.07, 09:36 Jeśli ktoś chodzi z szalikiem czy z jakimś innym emblematem klubowym niech liczy sie z tym że może dostać, jeśli nie lubi przemocy niech siedzi w domu i stamtąd kibicuje ... nikt kto nie utożsamia się z Ruchem nie dostanie "po głowie", jeśli są tak odważni i jeżdżą na Ruch i chodzą w barwach to niech się liczą z tym ze łatwo im nie będzie na Giszowcu!!!! GzG ... Nadeszła eRa na bicie śmieRdziela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: j/w IP: 212.153.149.* 14.09.07, 11:09 Mosz racja. Trzeba te smRody tympic. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yourij Re: j/w IP: 141.197.14.* 14.09.07, 13:10 Gość portalu: GieKSiarz napisał(a): > Jeśli ktoś chodzi z szalikiem czy z jakimś innym emblematem klubowym niech licz > y > sie z tym że może dostać Następny niedorozwinięty kryminalista i bandyta. Przez takich idiotów jak Ty zwykły człowiek, który lubi oglądać mecze (nie bijatyki popisujących się dorosłych dzieci) musi sobie odpuścić, bo jest terroryzowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leontheprofesional Re: j/w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 21:21 he he ty i ta zgraja twoich kolów z tego drugiego clubu nawet nie wiecie ile was łączy w tej wzajemnej nienawiści do waszych tekstów wystarczy wpisać nazwe tych dRugich i juz będą gotowe chymny pochwalne tego, co tak nienawidzisz już tylko wy pozostaliście na tym świecie chyba polscy hoolsi spod jakiegokolwiek znaku GKS czy R czy L gardzę wami trój-dwu-czy-jednokolorowymi tchórzami co za nic mają całą resztę tego podobno dumnego 40 milionowego narodu a ci co w to nie wierzą to jest jeszcze Śląsk albo podobno wasze ukochane Oberschlesien ale nawet wy macie to w d u p i e byleby przywalić kolesiowi co mieszka w zasięgu waszego pierdu ale po drugiej stronie jakiegoś zafajdanego znaku z napisem Katowice albo Chorzów albo Sosnowiec jakby to od niego albo was zależało kaj sie urodzić chyba że macie chody w niebie naparzacie się Neandertale a świat wam sp...dala nawet w konkursie Eurowizji Bośniacy głosują na chorwackie i serbskie piosenki i nawzajem bo wiedzą że lepiej wyjdą na tym wszyscy a wy... może wam być gorzej, byleby waszym śmiertelnym ?? wrogom gorzej było też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giszowietz Re: j/w IP: *.sti.net.pl 14.09.07, 22:45 jestes glupim zwierzeciem a nie kibicem. to po pierwsze. a po drugie chociaz pilke nozna, ruch, gks i cale to gowno mam w dupie nie raz musialem uciekac przed palantami z gzg/ruchu. bijecie kazdego kto stanie na waszej drodze, niezaleznie od tego czy ma emblematy jakiegokolwiek klubu, czy wogole interesuje sie pilka, gdzie mieszka, ile ma lat ... najgorsze jest to ze silini jestescie tylko jak was jest 20< bo sam na sam, kazdy z was prymitywne zwierzeta jest grzeczny. wiekszosc z tych 'kiboli' z gzg jak i ruchu to tchorzliwe pizdy, ale gdy jest was 50 a ze mna tylko 3 kumpli, to musze uciekac ... mysle ze was nie powinno sie zamykac. was powinno sie wystrzelac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: j/w IP: 89.100.56.* 15.09.07, 14:59 na internecie... tylko na internecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giszowianin Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.chello.pl 14.09.07, 09:45 Radny Łyczko?! I co zrobił dla bezpieczeństwa na Giszowcu?! Nic!!! Nawet oświetlenia nie ma w niektórych miejscach na Giszu a potem skarżenie się że niebezpiecznie!!! Puknijcie sie w łeb ludzie!!! Pierwsza i ostatnia kadencja bo dla takich nieudacznych ludzi nie ma miejsca chodź z drugiej strony p.Forajter bardziej nieudaczny a stołka się trzyma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 10:09 Mieszkam na Giszowcu i z tego co wiem, podobno to osiedle jest "monitorowane".To kpina z mieszkańców. Z każdej strony przy wjeździe na Giszowiec stoją tablice o tym informujące. Bloki świeżo wyremontowane, a już popisane. I gdzie ten monitoring? Mam synów w wieku 15 i 17 lat.Bardzo dobrze się uczą, mają zainteresowania, nie włóczą sie po okolicy, nie są kibicami. Jak mam ich ochronić przed taką agresją? Kiedyś był u nas komisariat, dlaczego go zlikwidowali? To chore państwo. Co się dzieje z umysłami desydentów, którzy przed awansem mieli mądre pomysły na poprawę bezpieczeństwa? Gdzie sądy 24 godzinne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Radny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 10:21 Mam nadzieje ze to pierwsza i ostatnia kadencja.Mówi że syn był tylko dwa razy na meczu razem z Nim ( hahaha!!!!! ),a ze sto razy razem z kolegami pseudokibicami !!!. Świadków na to nie trzeba dlugo szukać, poza tym są kamery na boiskach więc niech pan radny zweryfikuje swoje poglądy na temat syna i jego niewinności.Co do poprawy bezpieczeństwa to byłoby mile widziane , ale patrole policji pojawiają się tylko w dzień , zamiast wieczorem i w nocy kiedy to właśnie najwięcej się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos z Warszawy Wychowałem się na Giszowcu IP: 195.136.30.* 14.09.07, 10:23 Wychowałem się na Giszowcu. Należałem do tych łobuzów którzy ganiali za wąskotorówką, szwendali sie po lesie i chodzili na górniol. Patrzyłem z rozpaczą jak niszcza Giszowiec w latach 70/80 zamiast domków w których się wychowałem budują wielkie bloki do których sprowadzało się wiele ludzi z poza Katowic. Już wtedy wiedziałem że to nie wyjdzie na dobre i że Ci ludzi i ich dzieci się nie zaaklimatyzują w tamtym rejonie, no i się nie myliłem. Pozdarwiam starą gwardie i ulice Działkową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.spokonet.com 14.09.07, 10:39 Niech pani nocon nie wypowiada głupot bo jej syn biegał z drągiem w rece po osiedlu zamieszkałym prze Ruch i za darmo nie oberwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorzowski Hahahahaha!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 14.09.07, 11:10 Boroczki z gejksy:( Nasi ich tam leja;( i bardzo dobrze:) Hej Katowice najlepsi Ruchu kibice!!!! 19P/R\F20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Hahahahaha!!!! IP: 80.48.225.* 14.09.07, 11:26 Strasznie tendencyjny ten artykul ... jego obiketywizm konczy sie mniej wiecej na tytule Ktos z Bukowej w nim paluszki maczal ? Duzo na to wskazuje bo z rzetelnoscia dziennikarska nie ma on nic wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesia_men Na giszu powinni zrobić taką akcje ja w silesi CC IP: *.chello.pl 14.09.07, 12:14 Chcemy jeansów, a nie dresów, których na giszu jest pełno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik artykuł jest jednostronny IP: *.crowley.pl 14.09.07, 12:33 Znam dobrze sytuację w Giszowcu, chociaż w żaden sposób nie jestem związany z sytuacjami których artykuł dotyczy. Dziwi mnie, że autorka artykułu opisała wyłącznie "wybryki" kibiców Ruchu. Druga strona też ma conieco na sumieniu. Np ciężkie pobicia na skutek, których osoby zostały kalekami. Niedawno kibice Gks zamierzali podpalić mieszkanie kibica Ruchu próbując wrzucić w środku nocy zapaloną racę do mieszkania po wczesniejszym wybiciu szyb. Cały problem wynika z tego, że kibice Gks nie mogą pogodzić się z tym, że w Katowicach są osoby kibicujące Ruchowi. W związku z, tym od około 2 lat prowadzą bezwzględną walkę z katowickimi kibicami Ruchu. Druga strona się broni. A spirala przemocy się nakręca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: artykuł jest jednostronny IP: 80.48.225.* 14.09.07, 12:45 Kazda strona ma cos na sumieniu Nie wiecej nie mniej BRAWO " czytelnik " Zapraszamy na Cicha ludzi ktorzy nie boja sie prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik2 Re: artykuł jest jednostronny IP: 212.153.149.* 14.09.07, 12:52 oooooo te biedne smRodki. Teraz mi jest ich zol. smRody na Giszu to sa 90% przyjezdne a nie z Katowic. 90% z tego to GOROLE a reszta z innych slaskich miast (hozuf). - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: artykuł jest jednostronny IP: 80.48.225.* 14.09.07, 13:00 To zupelnie tak samo jak z widownia u was na Bukowej podczas meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik2 Re: artykuł jest jednostronny IP: 212.153.149.* 14.09.07, 13:10 Hozufskich sie po prostu w Katowicach nie lubi. HEHEHE Faktem jest: GieKSa od czwartej l. przezywa renesans, ktorego na Slonsku juz dawno nie bylo. A smRody w Katowicach to tylko pozostalosci z dawnych lat w ktorych naprawde mozna bylo powiedziec "niebieskie Katowice". Albo przyjezdni do Katowicach, ktorzy mysleli - "...druzyna z lepsza historia..." - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maRco Re: artykuł jest jednostronny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:37 4.500 widzów z liderem drugiej ligi przy cenach biletów 10 - 15 zł nazywasz renesansem? Nie wiem synku co wdychasz ale fest ci szkodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko ZS Re: artykuł jest jednostronny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 09:34 Patrzę na wszystko z boku (przy okazji jak najgorzej życząc hanysom), i muszę przyznać że z tymi liczbami na meczach GKS i w ogóle z tym co się dzieje wokół klubu jest kiepsko. Zejdźcie na ziemię, obiektywnie to do Ruchu sporo wam brakuje pod każdym względem. A wogóle to hanysy niech się między sobą wybiją i będzie spokój. TYLKO ZAGŁĘBIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: artykuł jest jednostronny IP: *.pool.einsundeins.de 15.09.07, 22:32 Jak widza to altreich zawsze po stronie ruchu. zrobcie sie sztama to moze wom Legia na Giszu pomoze. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko ZS Re: artykuł jest jednostronny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:43 My nie jesteśmy po stronie ruchu buraczanycw..u. ruch to najbardziej znienawidzony klub w Zagłębiu bo najbardziej śląski - taka prawda... A ciebie co ćwoku bauer już zwolnił z "roboty" że masz czas siedzieć przed kompem? Typowy hanysowski ćwok. Możesz coś głąbowi kulturalnie tłumaczyć a on i tak nic nie zrozumie hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: artykuł jest jednostronny IP: *.pool.einsundeins.de 16.09.07, 21:39 To widac gorolu kto tu jest kulturalny. ale my juz to znomy, ze gorole sie tu do wszystkigo wpier...jom. Ty sie mozesz zza rzeki z ruchu i gieksy smioc. Ale pamientej o jednym - na haja z gorolani lazymy wszyscy razym (Kibice ruchu, gieksy i gornika). A wiec trzymej pysk gorolu, zanim do altreichu wjadymy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruch Re: artykuł jest jednostronny IP: *.devs.futuro.pl 14.09.07, 18:52 a myślałem że tylko ja to zauważyłem...zdecydowanie jednostronny, przecież to kibice Gieksy robią więcej wjazdów a Ruch tylko odpowiada pojedyńczymi wpadami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gisz Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.sti.net.pl 14.09.07, 13:05 Jest to przykład kolejnego artykułu, który oczernia kibiców utozsamiających sie z klubem Ruch Chorzów, mają oni dużo na sumieniu, lecz dlaczego nie poruszy sie drugiej strony, czyżby rodziny sympatyków GKS nie dotrzegały co ich synowie wyprawiaja??? a może nie chcą???. Niezwykle tutaj osławiony Radny wypowiedzial sie ze byl tylko 2 razy z synem na meczu, natomiast dotychcczas twierdził jak i rowniez jego syn ze NIGDY nie był na meczu. gazety internetowe oraz publiczen ciagle wracaja do jego sprawy, gdy syn został pobity, czy ciagłe przypominanie tej sprawy nie jest OCZERNIANIEM dwóch sprawców, którzy juz wystarczająco ZAPŁACILI oraz zadośćuczynili poszkodowanemu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.sti.net.pl 14.09.07, 23:33 Fakt jest taki, ze gdyby mały smarkacz nie odnosił sie tak z tym ze jest kibicem to by nie dostał i tyle!! Małolata sie wydaje ze jak ubiora smycz to sa pseudo kibicami!! wszyscy sa mądrzy jak idą w grupach 20 osobowych a jak idzie sam to sie boi!! Rodzicie nei maja pojęcia co ich dzieci wyprawiają i że jeźdżą na mecze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p? i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:24 oo jako ta bidno gieksa a może przypomnicie art. z GW sprzed pół roku jak kibice gks na giszowcu zrzucili z mostu trzech 14letnich kibiców Ruchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:17 te cioty w szalikach maja iq porownywalne z iq palki drewnianej ktora trzymaja w plecakach-a i tak sa dwa razy glupsi niz stol z 4 nogami(drewnianymi oczywiscie, bo stol z metalowymi nogami jest ok 3x modrzejszy od takiego idioty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fasolka Posterunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:39 A niech dadza posterunek, najlepiej w samym centrum giszowca zeby wszedzie mieli blisko, do tego jakis oddzial AT z ostra amunicja, a jak juz cos sie bedzie dzialo to niech strzelaja ostra amunicja, najlepiej na oslep, niewinni w kominiarkach i z kijami bejsbolowych po ulicach nie chodza Odpowiedz Link Zgłoś