superkiwi 07.03.08, 22:28 Poszukuje opinni o agencji pośrednictwa pracy Sk Expres. Wysyłaja ludzi do pracy miedzy innymi do Czech. Czy ktoś wyjeżdzał z nimi? Na ile można zaufac ich ogłoszeniom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kokos Re: Firma Sk Expres prośba o opinie IP: *.net26.pl 08.03.08, 13:47 tez kiedys poszukiwalem opinii na ich temat, i po znalezieniu jakiegos forum odechcialo mi sie pracy z nimi zupelnie :) proponuje wklepac do googli "sk expres" albo cos podobnego to samo sie znajdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Superkiwi Re: Firma Sk Expres prośba o opinie IP: 82.160.190.* 08.03.08, 17:48 Dziekuje za rade, ale to już dawno zrobiłem. Myslałem ze skoro firma na biuro w katowicach to znajde tu ludzi co tam pracowali lub (lepiej) pracuja teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Firma Sk Expres prośba o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 10:17 Ja też chce tam wyjechać, sporo naczytałem sie negatywnych opinii ale to było juz jakiś czas temu. może coś sie zmieniło i tez nie wiem czy jechac. Moje gg to 9770911 jak ktoś coś wie to niech pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superkiwi Re: Firma Sk Expres prośba o opinie IP: 82.160.190.* 10.03.08, 17:08 Przydałoby sie przede wszystkim zobaczyć umowe jaką daja do podpisu. Niestety dla mnie to cała wyprawa, bo mieszkam daleko. Jeżeli ktoś wiadział tą umowe to prosze o kontakt: superkiwi@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Firma Sk Expres prośba o opinie IP: *.tychy.msk.pl 02.04.08, 14:55 Jeśli ktoś pracowałza pośrednictwem tej firmy w Czechach to również jak poprzednicy proszę o jakąś konkretną opinię. Jak wyglądają warunki pracy i zakwaterowanie (szczególnie war. sanitarne)? Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś