Dodaj do ulubionych

Kraków zazdrości Katowicom

30.09.03, 13:17
Radia eM 107.6 FM. U nas nie ma takiego porządnego radia. Na szczęście
Radia eM można słuchać w Krakowie, choć nie całym mieście.
Pzdr:)
Obserwuj wątek
    • Gość: JoJo Re: Kraków zazdrości Katowicom IP: *.visp.energis.pl 01.10.03, 12:26
      dzieki!

to na prawdę dobre radio! popieram!!!!

Radio eM 107,6 FM
    • naphta Re: Kraków zazdrości Katowicom 01.10.03, 16:02
      A to nie wiedziałem, że mamy takie radyjko. A jaką muzykę grają?
      • viking73 Re: Kraków zazdrości Katowicom 02.10.03, 13:39
        Mnie się najbardziej podoba po 22, ale w ciągu dnia też jest nieźle. Przede
        wszystkim nowa, u r o z m a i c o n a muzyka, nie starsza niż 10 lat. Ważne,
        że NIE GRAJĄ ani rapu, hiphopu itp. i że nie tłuką w kółko co trzy
        godziny "najlepszego mixu złotych przebojów" złożonego z dziesięciu tych samych
        piosenek. A jacy fajni prowadzący! Ula czerniak (od 10 do 14) to dla mnie
        prawdziwa gwiazda eteru, poranny duet Gajda&Kubik optymistycznie nastraja na
        resztę dnia, Kapitan Żbik w niedziele i poniedziałki dobrze nastraja na wieczór
        a i pozostali prowadzący całkiem sympatyczni. Chyba jedyne radio w którym nie
        ma prowadzącego/ej, którego bym NIE lubił.
        • shtiger Re: Kraków zazdrości Katowicom 02.10.03, 16:18
          ja a najlypiyj jak rzykajom bez nedziela i niy trza iklynkac' bo u nos
          kromfleki kradnou jak sie rzyko
          kamraty poradzicie sam pedziec' we kerym radiuo berajom po s'loonskoo?
          o eiklach z Piekor wiym dyc' u nous na Knajfeldzie nie ma tych fol we lufcie
          • Gość: ??? Re: Kraków zazdrości Katowicom IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.03, 17:11

????? odbilo ci sie? czy cos powiedziales?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka