Dodaj do ulubionych

Dentyści Katowice- opinie

IP: 80.66.135.* 23.07.08, 16:31
Jak w temacie.
Bo poszukuje dobrego stomatologa w Katowicach, który ma dobre podejście do
pacjenta, jest zyczliwy ale też skutecznie leczy zęby i efektownie
Obserwuj wątek
    • Gość: KOT Sam Re: Dentyści Katowice- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 17:48
      a ja dorzucam i tanio..
      Bo w klinice na Mielęckiego za plombe z leczeniem kanalowym jednego zęba (siodemki) zaplaciłam łacznie 470 zl.
      • Gość: W Re: Dentyści Katowice- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 18:50
        Ja już zaprzestłąm chodzić do b.znanych i drogich gabinetów -
        poszłam za opiniami innych ;) I teraz chodzę do 1 dentysty - robi
        sprawnie i co najważniejsze ceny rzekłabym niskie w porównaniu do
        tego co płaciłam.

Nie pamietam nazwiska ;) ale wrzućcie sobie w google
        ul.Borówkowa/Borowikowa ?/ jest to w K-cach Piotrowicach - niedaleko
        basenu na Zadolu.
      • arieta7 Re: Dentyści Katowice- opinie 19.07.16, 23:02
        Ja podobnie, mam sprawdzonego dentystę i jeżdżę od dłuższego czasu do niego regularnie. Centrum Medor w Częstochowie, tak na szybko zdaje mi się że to jest ich strona medor.pl/
    • czarnysmok33 Re: Dentyści Katowice- opinie 19.10.13, 17:28
      Szukasz dobrego gabinetu dentystycznego? Dam Ci adres milej , skutecznej i niedrogiej lekarki: Katowice Ligota ul. Małopolska 3 tel : 693 818 951. Uratowała mi zęba którego inny dentysta chciał wyrwać. Już minął 1 rok , ząb jest na miejscu i siedzi cicho. Ceny też są spoko, a gabinet czysty. Polecam. Pozdro.
      • kleopatra1967 Re: Dentyści Katowice- opinie 26.03.14, 11:14
        Pani dr Aleksandra Drozd to bardzo dobry dentysta jeżeli chodzi o jakość i cenę. W DENTestice na Armii Krajowej w zasadzie możesz zrobić wszystko co potrzebujesz od protetyki, przez estetykę do implantów włącznie. Ja robiłam wybielanie i dwa implanty. Polecam - świetny, nowoczesny, stylowy gabinet, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Aga Katowice
        • grzywacz9 Re: Dentyści Katowice- opinie 18.04.14, 13:58
          www.borczyk.pl/ w tej klinice przyjmuje dr Tomasz Walawender - bardzo precyzyjny, dokladny, juz doświadczony stomatolog.
          • masajka6 Re: Dentyści Katowice- opinie 13.07.14, 13:15
            u Borczyka świetny jest dr Maćkowiak, specjalista m.in. od implantów, o czym przekonałam się osobiście. Poza tym klinika pełen wypas brzydko mówiąc xD
          • jagolka9 Re: Dentyści Katowice- opinie 13.08.14, 14:20
            my do Borczyka chodzimy z synkiem, w dziecięcym gabinecie przyjmuje go pani Iza - przemiła osoba i profesjonalna doświadczona dentystka :)
            • kamiola.de Re: Dentyści Katowice- opinie 18.08.14, 11:42
              od Borczyka z checia polecam dr Maćkowiaka, bardzo fachowy i serdeczny lekarz :)
              • krzysiekindian Re: Dentyści Katowice- opinie 27.01.15, 23:57
                ja za to śmiało mogę polecić Panią Doktor Mol która przyjmuje w gabinecie Freshmed. Ma super podejście do pacjentów no i co najważniejsze zna się na swoim fachu i widać po niej że lubi te robotę
                • malami_kato Re: Dentyści Katowice- opinie 24.03.15, 10:25
                  Też polecam Panią doktor Mol. Jestem bardzo zadowolona z leczenia i z pozytywnego podejścia do mnie, czyli pacjenta :) Pozdrawiam
                  • eduraz Re: Dentyści Katowice- opinie 17.04.15, 16:29
                    Wprawdzie nie z Katowic ale blisko bo z Chorzowa polecam Pana Macieja. Kontakt do niego na dream-dent.pl
                    • stm88 Re: Dentyści Katowice- opinie 04.05.15, 14:31
                      Polecam dentyste z Katowic przy ul. Józefowskiej 114 , dr. Dariusz Machniak - kontak tutaj : machniak.pl
      • tennka01 Re: Dentyści Katowice- opinie 25.07.16, 23:09
        Ja jeżdżę do Częstochowy do Centrum Medor niedaleko al. NMP. medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa robią dobrze to i nie planuje zmieniać
    • michal293 Re: Dentyści Katowice- opinie 23.10.13, 12:19
      Mi dentysta ostatnio efektownie wyrwał zęba. Ale nie wiem czy o takiego ci chodzi?
    • kiara1202 Re: Dentyści Katowice- opinie 11.06.14, 12:49
      Ja od lat leczę się u Pani doktor Grażyny Opiłki w Ceramdent www.ceramdent.pl/. Polecam bo to bardzo doświadczony lekarz i o bardzo dobrym podejściu do pacjenta!
    • kudlacz123 Re: Dentyści Katowice- opinie 14.05.15, 17:02
      Polecam Doktora Dlucika z Ligoty. Świetny specjalista!
    • milenkowska Re: Dentyści Katowice- opinie 08.12.15, 11:11
      Efektownie to może nie, ale na pewno Pan Marcin z Boa Prestige jest skuteczny. Chodzę do niego ze względu na przyjazną i kameralną atmosferę jaka panuje w gabinecie przez co wizyta u dentysty automatycznie staje się mniej straszna.
    • wakarek Re: Dentyści Katowice- opinie 23.02.16, 12:56
      ja uczęszczam tylko i wyłącznie do www.astra-dent.pl/ cenię ich za fachowe podejście do każdego problemu związanego z zębami oraz profesjonalne wykonanie jeśli chodzi na przykład o implanty.
    • mysliciel662 Re: Dentyści Katowice- opinie 20.04.16, 12:03
      Ja znalazłam najlepszych stomatologów na implantmasterspoland.pl. Tam widziałam samych dobrze wykształconych i doświadczonych specjalistów w tej dziedzinie.
    • martynka.112 Re: Dentyści Katowice- opinie 15.06.16, 15:36
      A ja polecam każdemu rodzicowi, który ma problemy z wizytami z dzieckiem u stomatologa Dentolandie na Czajek w Katowicach. Wizyta adaptacyjna załatwia całą sprawę strachu i dziecko chodzi tam z chęcią. Córce robiono dosyć skomplikowany zabieg i zastosowano znieczulenie ogólne. Oszczędziło to jej całego stresu i strachu. Warto stosować się do sugestii pracowników gabinetu bo naprawdę wiedzą co dla danego dziecka będzie najlepsze.
    • alfa65 Re: Dentyści Katowice- opinie 16.06.16, 08:48
      Co to znaczy efektownie ? Fajerwerki przy leczeniu zęba, pan dentysta zrobi striptiz?
      • jo.l.ka Re: Dentyści Katowice- opinie 08.08.16, 19:41
        Podjedź sobie do Częstochowy jak zależy Ci na sprawdzonym specjaliście, ja tak robię, mieszkam w Dąbrowie. Klinika nazywa się Centrum Medor medor.pl/oferta/protetyka-czestochowa
    • moniks_o Re: Dentyści Katowice- opinie 05.07.16, 16:47
      Ja polecam śmiało gabinet Freshmed. Pełna profeska i bardzo miłe dentystki, które mają super podejście dla dzieciaków. Ceny są całkiem niezłe i wcześniej można je sobie sprawdzić na ich stronie internetowej. Chodzę tam z rodzinką już któryś rok i ani razi nie zawiedliśmy się
    • robin404 Re: Dentyści Katowice- opinie 12.07.16, 22:06
      Ja akurat jestem z Myszkowa i dojeżdżam do Centrum Medor w Częstochowie. Dobry ortodonta, poleciła mi znajoma, która wcześniej tam z synem chodziła. Gdyby ktoś chciał na nich namiar to medor.pl/oferta/ortodoncja-czestochowa Pierwszą wizytę z tego co pamiętam miałem za darmo. Może jeszcze mają taką promocję, warto sprawdzić. Porządny stomatolog w każdym razie.
    • milenkowska Re: Dentyści Katowice- opinie 28.08.16, 14:06
      Korzystam z usług doktora Krywult z gabinetu Boa Dent i właśnie takich specjalistów sobie cenię. Świetnie wyposażony gabinet a do tego jest kameralnie, rodzinnie i w przyjaznej atmosferze.
    • honorata_sz Re: Dentyści Katowice- opinie 12.09.16, 18:28
      Dojeżdżam do Częstochowy medor.pl/ dobry stomatolog i ortodonta, zęby leczą bardzo efektywnie, ceny rozsądne dlatego warto dojechać. Terminy to tak różnie, ale to chyba norma jak ktoś ma dobry fach w ręku. Najlepiej przedzwonić i się odpowiednio wcześniej umówić medor.pl/
    • czarnysmok33 Re: Dentyści Katowice- opinie 12.09.16, 19:29
      Dr. Monika Szlufik Katowice Ligota ul. Małopolska 3
      tel. 693 818 951
      Jest dobra.
      Polecam
      • kamarkow Re: Dentyści Katowice- opinie 27.10.16, 10:35
        Jeśli chodzi o wyposażenie gabinetu to miło mnie zaskoczyli w Boa Dent przy Sowińskiego. Niby kameralnie, ale na wszystkie sprzęty jest miejsce i wizyty umawiane tak żeby nie czekać godzinami w poczekalni.
    • kiara1202 Re: Dentyści Katowice- opinie 27.10.16, 12:31
      Dzień dobry,
      Ja byłam w Ceramdent u pani doktor Grażyny Opiłki! Poleciła mi koleżanka i serio nie myślałam ze tacy dentyści isynieją: usmiech od ucha do ucha, najnowocześniejszy sprzęt, i pani doktor która wie wszystko o zębach! Ceny przystępne! Polecam ma maxa! Zabrała 1/4
      • kiara1202 Re: Dentyści Katowice- opinie 27.10.16, 12:32
        Zabrska1/4 Ceramdent! 😜 Mój telefon myśli ze wie lepiej
    • magda_kwiatek Re: Dentyści Katowice- opinie 15.01.17, 17:23
      Polecam Centrum Medor medor.pl/ są co prawda w Częstochowie jak warto zrobić trochę drogi jeśli szukamy dobrego specjalistę medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa
    • daria.roz Re: Dentyści Katowice- opinie 28.08.18, 10:09
      Stalę chodzę do gabinetu stomatologicznego w przychodni na Giszowcu (przychodnia Staszic). Pani doktor jest bardzo profesjonalna i miła, a ceny naprawdę przyzwoite.
    • 1lena_ewa1 Re: Dentyści Katowice- opinie 04.09.18, 14:27
      bardzo polecam peri-ort na Warszawskiej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka