Gość: Gosia IP: 80.66.135.* 23.07.08, 16:31 Jak w temacie. Bo poszukuje dobrego stomatologa w Katowicach, który ma dobre podejście do pacjenta, jest zyczliwy ale też skutecznie leczy zęby i efektownie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KOT Sam Re: Dentyści Katowice- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 17:48 a ja dorzucam i tanio.. Bo w klinice na Mielęckiego za plombe z leczeniem kanalowym jednego zęba (siodemki) zaplaciłam łacznie 470 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Dentyści Katowice- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 18:50 Ja już zaprzestłąm chodzić do b.znanych i drogich gabinetów - poszłam za opiniami innych ;) I teraz chodzę do 1 dentysty - robi sprawnie i co najważniejsze ceny rzekłabym niskie w porównaniu do tego co płaciłam. Nie pamietam nazwiska ;) ale wrzućcie sobie w google ul.Borówkowa/Borowikowa ?/ jest to w K-cach Piotrowicach - niedaleko basenu na Zadolu. Odpowiedz Link Zgłoś
arieta7 Re: Dentyści Katowice- opinie 19.07.16, 23:02 Ja podobnie, mam sprawdzonego dentystę i jeżdżę od dłuższego czasu do niego regularnie. Centrum Medor w Częstochowie, tak na szybko zdaje mi się że to jest ich strona medor.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarnysmok33 Re: Dentyści Katowice- opinie 19.10.13, 17:28 Szukasz dobrego gabinetu dentystycznego? Dam Ci adres milej , skutecznej i niedrogiej lekarki: Katowice Ligota ul. Małopolska 3 tel : 693 818 951. Uratowała mi zęba którego inny dentysta chciał wyrwać. Już minął 1 rok , ząb jest na miejscu i siedzi cicho. Ceny też są spoko, a gabinet czysty. Polecam. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra1967 Re: Dentyści Katowice- opinie 26.03.14, 11:14 Pani dr Aleksandra Drozd to bardzo dobry dentysta jeżeli chodzi o jakość i cenę. W DENTestice na Armii Krajowej w zasadzie możesz zrobić wszystko co potrzebujesz od protetyki, przez estetykę do implantów włącznie. Ja robiłam wybielanie i dwa implanty. Polecam - świetny, nowoczesny, stylowy gabinet, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Aga Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
grzywacz9 Re: Dentyści Katowice- opinie 18.04.14, 13:58 www.borczyk.pl/ w tej klinice przyjmuje dr Tomasz Walawender - bardzo precyzyjny, dokladny, juz doświadczony stomatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
masajka6 Re: Dentyści Katowice- opinie 13.07.14, 13:15 u Borczyka świetny jest dr Maćkowiak, specjalista m.in. od implantów, o czym przekonałam się osobiście. Poza tym klinika pełen wypas brzydko mówiąc xD Odpowiedz Link Zgłoś
jagolka9 Re: Dentyści Katowice- opinie 13.08.14, 14:20 my do Borczyka chodzimy z synkiem, w dziecięcym gabinecie przyjmuje go pani Iza - przemiła osoba i profesjonalna doświadczona dentystka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamiola.de Re: Dentyści Katowice- opinie 18.08.14, 11:42 od Borczyka z checia polecam dr Maćkowiaka, bardzo fachowy i serdeczny lekarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekindian Re: Dentyści Katowice- opinie 27.01.15, 23:57 ja za to śmiało mogę polecić Panią Doktor Mol która przyjmuje w gabinecie Freshmed. Ma super podejście do pacjentów no i co najważniejsze zna się na swoim fachu i widać po niej że lubi te robotę Odpowiedz Link Zgłoś
malami_kato Re: Dentyści Katowice- opinie 24.03.15, 10:25 Też polecam Panią doktor Mol. Jestem bardzo zadowolona z leczenia i z pozytywnego podejścia do mnie, czyli pacjenta :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eduraz Re: Dentyści Katowice- opinie 17.04.15, 16:29 Wprawdzie nie z Katowic ale blisko bo z Chorzowa polecam Pana Macieja. Kontakt do niego na dream-dent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stm88 Re: Dentyści Katowice- opinie 04.05.15, 14:31 Polecam dentyste z Katowic przy ul. Józefowskiej 114 , dr. Dariusz Machniak - kontak tutaj : machniak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tennka01 Re: Dentyści Katowice- opinie 25.07.16, 23:09 Ja jeżdżę do Częstochowy do Centrum Medor niedaleko al. NMP. medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa robią dobrze to i nie planuje zmieniać Odpowiedz Link Zgłoś
michal293 Re: Dentyści Katowice- opinie 23.10.13, 12:19 Mi dentysta ostatnio efektownie wyrwał zęba. Ale nie wiem czy o takiego ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kiara1202 Re: Dentyści Katowice- opinie 11.06.14, 12:49 Ja od lat leczę się u Pani doktor Grażyny Opiłki w Ceramdent www.ceramdent.pl/. Polecam bo to bardzo doświadczony lekarz i o bardzo dobrym podejściu do pacjenta! Odpowiedz Link Zgłoś
kudlacz123 Re: Dentyści Katowice- opinie 14.05.15, 17:02 Polecam Doktora Dlucika z Ligoty. Świetny specjalista! Odpowiedz Link Zgłoś
milenkowska Re: Dentyści Katowice- opinie 08.12.15, 11:11 Efektownie to może nie, ale na pewno Pan Marcin z Boa Prestige jest skuteczny. Chodzę do niego ze względu na przyjazną i kameralną atmosferę jaka panuje w gabinecie przez co wizyta u dentysty automatycznie staje się mniej straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarek Re: Dentyści Katowice- opinie 23.02.16, 12:56 ja uczęszczam tylko i wyłącznie do www.astra-dent.pl/ cenię ich za fachowe podejście do każdego problemu związanego z zębami oraz profesjonalne wykonanie jeśli chodzi na przykład o implanty. Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: Dentyści Katowice- opinie 20.04.16, 12:03 Ja znalazłam najlepszych stomatologów na implantmasterspoland.pl. Tam widziałam samych dobrze wykształconych i doświadczonych specjalistów w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka.112 Re: Dentyści Katowice- opinie 15.06.16, 15:36 A ja polecam każdemu rodzicowi, który ma problemy z wizytami z dzieckiem u stomatologa Dentolandie na Czajek w Katowicach. Wizyta adaptacyjna załatwia całą sprawę strachu i dziecko chodzi tam z chęcią. Córce robiono dosyć skomplikowany zabieg i zastosowano znieczulenie ogólne. Oszczędziło to jej całego stresu i strachu. Warto stosować się do sugestii pracowników gabinetu bo naprawdę wiedzą co dla danego dziecka będzie najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa65 Re: Dentyści Katowice- opinie 16.06.16, 08:48 Co to znaczy efektownie ? Fajerwerki przy leczeniu zęba, pan dentysta zrobi striptiz? Odpowiedz Link Zgłoś
jo.l.ka Re: Dentyści Katowice- opinie 08.08.16, 19:41 Podjedź sobie do Częstochowy jak zależy Ci na sprawdzonym specjaliście, ja tak robię, mieszkam w Dąbrowie. Klinika nazywa się Centrum Medor medor.pl/oferta/protetyka-czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
moniks_o Re: Dentyści Katowice- opinie 05.07.16, 16:47 Ja polecam śmiało gabinet Freshmed. Pełna profeska i bardzo miłe dentystki, które mają super podejście dla dzieciaków. Ceny są całkiem niezłe i wcześniej można je sobie sprawdzić na ich stronie internetowej. Chodzę tam z rodzinką już któryś rok i ani razi nie zawiedliśmy się Odpowiedz Link Zgłoś
robin404 Re: Dentyści Katowice- opinie 12.07.16, 22:06 Ja akurat jestem z Myszkowa i dojeżdżam do Centrum Medor w Częstochowie. Dobry ortodonta, poleciła mi znajoma, która wcześniej tam z synem chodziła. Gdyby ktoś chciał na nich namiar to medor.pl/oferta/ortodoncja-czestochowa Pierwszą wizytę z tego co pamiętam miałem za darmo. Może jeszcze mają taką promocję, warto sprawdzić. Porządny stomatolog w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
milenkowska Re: Dentyści Katowice- opinie 28.08.16, 14:06 Korzystam z usług doktora Krywult z gabinetu Boa Dent i właśnie takich specjalistów sobie cenię. Świetnie wyposażony gabinet a do tego jest kameralnie, rodzinnie i w przyjaznej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
honorata_sz Re: Dentyści Katowice- opinie 12.09.16, 18:28 Dojeżdżam do Częstochowy medor.pl/ dobry stomatolog i ortodonta, zęby leczą bardzo efektywnie, ceny rozsądne dlatego warto dojechać. Terminy to tak różnie, ale to chyba norma jak ktoś ma dobry fach w ręku. Najlepiej przedzwonić i się odpowiednio wcześniej umówić medor.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarnysmok33 Re: Dentyści Katowice- opinie 12.09.16, 19:29 Dr. Monika Szlufik Katowice Ligota ul. Małopolska 3 tel. 693 818 951 Jest dobra. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kamarkow Re: Dentyści Katowice- opinie 27.10.16, 10:35 Jeśli chodzi o wyposażenie gabinetu to miło mnie zaskoczyli w Boa Dent przy Sowińskiego. Niby kameralnie, ale na wszystkie sprzęty jest miejsce i wizyty umawiane tak żeby nie czekać godzinami w poczekalni. Odpowiedz Link Zgłoś
kiara1202 Re: Dentyści Katowice- opinie 27.10.16, 12:31 Dzień dobry, Ja byłam w Ceramdent u pani doktor Grażyny Opiłki! Poleciła mi koleżanka i serio nie myślałam ze tacy dentyści isynieją: usmiech od ucha do ucha, najnowocześniejszy sprzęt, i pani doktor która wie wszystko o zębach! Ceny przystępne! Polecam ma maxa! Zabrała 1/4 Odpowiedz Link Zgłoś
kiara1202 Re: Dentyści Katowice- opinie 27.10.16, 12:32 Zabrska1/4 Ceramdent! 😜 Mój telefon myśli ze wie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
magda_kwiatek Re: Dentyści Katowice- opinie 15.01.17, 17:23 Polecam Centrum Medor medor.pl/ są co prawda w Częstochowie jak warto zrobić trochę drogi jeśli szukamy dobrego specjalistę medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
daria.roz Re: Dentyści Katowice- opinie 28.08.18, 10:09 Stalę chodzę do gabinetu stomatologicznego w przychodni na Giszowcu (przychodnia Staszic). Pani doktor jest bardzo profesjonalna i miła, a ceny naprawdę przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
1lena_ewa1 Re: Dentyści Katowice- opinie 04.09.18, 14:27 bardzo polecam peri-ort na Warszawskiej! Odpowiedz Link Zgłoś