Gość: okno IP: 83.238.170.* 10.09.08, 15:52 czy ktos z was ma moze namiary na striptizerke z katowic (slaska)? ps plus ceny?! dzieki za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: striptizerka Re: striptizerka IP: *.stk.vectranet.pl 16.10.08, 18:31 www.striptizkatowice.pl www.wieczorkawalerski.com www.wieczorykawalerskie.com www.striptiz.slask.pl www.taniecerotyczny.katowice.pl www.striptiz-slask.eu :-))) Zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lovemetal123 Re: striptizerka 14.07.13, 15:27 najlepsza i najładniejsza u jakiej byliśmy : www.striptizerkaslask.pl Odpowiedz Link Zgłoś
striptizerkaslask Re: striptizerka 27.09.13, 22:09 Ależ oczywiście ,że może podać. ja jestem striptizerką. Zapraszam do siebie- widzę ,że Ktoś u góry i tak juz mnie zareklamował :-) www.striptizerkaslask.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: striptizerka 28.09.13, 08:04 typowa polska pruderia....:D Dupe i cycki pokazuje ale twarz zaslania. To tak zeby proboszcz z KK rozgrzeszenie dal?:?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borcio777 Re: striptizerka IP: *.centertel.pl 06.12.22, 01:52 Byłem na kawalerskim wieczorze i zamawiałem fajne Tancerki z grupy show Ladies. Nie tylko fajny striptiz ale też wiele atrakcji, dziewczyny histessowały, polewaly drinki i wszystko w super oprawie. Polecam bo naprawdę warto www.showladies.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mattye Re: striptizerka IP: *.centertel.pl 06.12.22, 01:53 www.showladies.pl Odpowiedz Link Zgłoś