Gość: johhny IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 21:21 czy ktoś jeszcze widział? nie wiem gdzie dokładnie ale niebo rozbłysnęło już parę razy jakby szła burza, raz widziałem na horyzoncie (w okolicach katowic) jakiś wybuch i huk było słychać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mechanik Re: dziwne błyski i wybuch IP: *.centertel.pl 08.01.09, 21:24 Sorry naprawiałem kumplowi malucha i gaźnik wybuchł.Juz wszystko ok.Kumpel nie ma drugiego malucha do naprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malomily Re: dziwne błyski i wybuch IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 22:22 no blyslo w jaworznie w okolicach elektrowni jaworzno 2 - az swiatlo przygaslo , ale co sie stalo to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: dziwne błyski i wybuch IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 20:15 Potwierdzam. Wracałem z pracy i na ul. Wojska Polskiego w Jaworznie nagle zobaczylem ostry blysk, trwał kilka sekund ale był tak mocny że musialem zamknąć oczy. Huku nie słyszalem. Nie mam pojęcia co to moglo być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johhny Re: dziwne błyski i wybuch IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 07:56 trochę dziwne, jestem z Jaworzna i błyski była dwa. jeden ok 21, rzuciłem się do okna i gdzieś w okolicach mysłowic, sosnowca. widziałem coś, co wyglądało jak wybuch po chwili było słychać przytłumiony huk jakieś 20 minut później znowu był błysk, ale nie wiem skąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Wan Re: dziwne błyski i wybuch IP: 195.94.208.* 10.01.09, 12:35 to był atak Ufo na Uszoka.Został jednak niestety odbity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeReZ Re: dziwne błyski i wybuch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.09, 15:09 Ja jechałem wtedy ul Martyniaków w Jaworznie i jak to miało miejsce to cała elektronika w samochodze padła mi :/ wszystko światła radio cała deska rozdzielcza ale po chwili wruciło do normy :/ takze niewiem moze to jakieś wyładowania atmosferyczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KamilN Re: dziwne błyski i wybuch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.09, 09:51 he he Panowie na Wysokim Brzegu nastąpiło zwarcie w transformatorze o mocy 16 milionów kilovolt i transformator rozsadziło i powstał łuk elektryczny i stad te błyski itp :) Odpowiedz Link Zgłoś