Gość: P IP: *.gl.digi.pl 30.01.09, 22:20 To sie synku fest ździwisz na WDŚ czy my zapomnieli..... fto judaszym boł i sie ło szmal ciepoł..... oj bydzie sie działo .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TPRCIDA KS Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: *.compnet.pl 30.01.09, 22:32 Tylko niech Pan nie zapomni w Zabrzu zapłacić na beznynę.Można sie zapomnieć Ha. ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA-KSG Damian będzie OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 22:38 Damian tylko wielka TORCIDA ma na ŚLĄSKU wspaniały doping.WDŚ nie masz co się obawiać bo za niebieskimi większość to pikniki.Pewnie nie pamientają że grałeś w Ruchu a potem w Wiśle Kasperczaka która tak dobrze grała w pucharze UEFA.Damian my wierzymy że będziesz grał jak za najlepszych swoich czasów.POZDROWIENIA z TRÓJKOLOROWEJ RUDY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 22:44 No to sie synek przeliczysz.Od bohatera do zera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marten Gorawski - wychowanek Pogoni Nowy Bytom... IP: 93.179.199.* 30.01.09, 22:47 ...a nie Ruchu. Powodzenia Damian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R z rusów do rusów IP: *.c201.msk.pl 31.01.09, 07:19 gorawski ty żelowy śmieciu zesrany wszyndzie ale niy do tych rusów szykuj sie na 40.000 tyś gwizdów i szydery. Na szpilu lub po nim sie rozpłaczesz ty pajacu. Grzybek ci nagi z dupy po wyrywo...MY zreszta tyz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 % ANTY SMrÓD Re: z rusów do rusów IP: *.ekspres.net.pl 31.01.09, 09:36 To wy smRody się przeliczycie a po meczu płacz i wstyd smieRdziele Odpowiedz Link Zgłoś
19wirek20 Wydoji alianz 31.01.09, 08:57 Poszoł do ks9 i trudno przynajmniej ich wydoji bo watpia by zarabioł mniej niż w rosji a zanim osiągnie forma to bydą sie zaś szykować do derbów ale z jastrzębiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torcidaman Re: Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: *.xnet.org.pl 31.01.09, 09:02 Szkoda słów na wasze śmieRdzące słowa Gra gdzie go chcą , a wy sobie w szołach szukajcie frekwencji na derby :) Odpowiedz Link Zgłoś
19wirek20 Re: Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ 31.01.09, 09:11 co mo frekfencja do gorawskiego. a wy to nie szukocie frekwencji w żodnych akcjach a w związkach na grubach kto bilety zostawio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol teraz tak je zaczynają w smRodach a konczą w KSG.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 12:49 a bedzie tak ze w ruch nik nie bedzie chciał grać jak Górnik bedzie miał nowy stadion,już trafiają tam nasze ochłapy których nie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale dowcip! Re:Żelowe zero prosto z Rosji na RUSwelta IP: *.domainunused.net 31.01.09, 13:04 Całe szczęscie, że te wyżelowane pedalskie coś trafiło wreszcie tam gdzie jego miejsce. W swoim nędznym życiu udowodnił na razie tylko jedno: leci wyłącznie na kasę. Pozdrowienia dla wszystkich którym Allianz podwyższył stawki ubezpieczeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: 83.238.216.* 31.01.09, 14:29 powiedz mi szmaciażu z ruchu czemu jak wygracie w chorzowie to jestescie takie many co bo gracie u siebie cieciu a jak przegracie w zabrzu to nikt takiego halo z tego nie robi bo co bo mniejszy stadion tak to górnik bedzie miec wiekszy i wtedy nas bedzie 30tysiecy waszych bedzie malutenko i tez beda wtedy WDŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxel Re: Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: *.domainunused.net 31.01.09, 15:32 bo w Zabrzu był remis 0:0 ? A w zeszłym roku karny z kapelusza i niesłuszna czerwona kartka? to były 2 najnudniejsze mecze na świecie. WDŚ tylko w choRzowie. Przynajmniej jest ciekawie na boisku i trybunach, w przeciwienstwie do Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: 83.238.216.* 31.01.09, 16:26 nie bój sie w zabrzu tez bedzie stadion a kto jest lepszy górnik czy ruch nie ocenia sie po 1 meczu tylko po calych osiagnieciach wkurza mnie to jak rok temu ruch mówil ze sa lepsi od gornika a byli w tabeli na gorszym miejscu górnik bedzie w czołowce tabeli zycze mu tego i wieze ze wiosna bedzie lepsza!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: 83.238.216.* 31.01.09, 16:28 i nie zapominaj maxel ze na cichej było 3-2 górnik dał se jakos rade a mial młodych piłkarzy którzy sie zachwycają 10 tysieczną publicznoscią a tam było 40 tysiecy a i tak z presia sobie poradzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue cel deRbow spuscic krupnioli do 1 ligi IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.09, 18:00 jak komuchy przegraja albo zremisuja z NIEBIESKIMI to juz sie nie pozbieraja i leca to sie wtedy pokory naucza a z tego ich stowarzyszenia to ciagła polewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: 83.238.216.* 31.01.09, 18:40 te komuchy to 14-sto krotny mistrz polski i 6-scio krotny zdobywca pucharu polski najbardziej utytułowany zespół najdalej doszedł szmato ruchowska;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10:0 Re: Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: *.c201.msk.pl 31.01.09, 18:50 niy zryj wiyncyj krupniolow bo ci niy styknie na Wielkie Niebieskie DeRby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Re: Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: 83.238.216.* 31.01.09, 21:23 nie dygaj jestem bogaty styknie mi na to zeby zobaczyc Jak Gorawski,Jarka,Kołodziej strzela wam gole:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hasiok Krupnioki, żymloki i inne wurszty... IP: *.telpol.net.pl 31.01.09, 22:31 Same napinacze, najpierw musicie mieć ten stadion w Zabrzu żeby się przechwalać,składu też za bardzo nie macie, a Gorawski to już emeryt. Allianz może jest bogatym sponsorem, ale z tego co widać to tylko dużo się o nim mówi nie ma przełożenia na Waszą sytuację. Życzę Wam utrzymania w lidze, ale WDŚ będą dla NIEBIESKICH mimo wszystko. Mam jeszcze jedno pytanie , jak my są śmierdzielami to czym Wy jesteście? pomijam te "krupniole". { skunksami, kloszardami, etc. , etc....} Pozdrawiam normalnych kibiców. Wielka, Wielka, Wielka NIEBIESKA "R". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 % ANTY SMrÓD Re: Krupnioki, żymloki i inne wurszty... IP: *.ekspres.net.pl 01.02.09, 09:30 Som widza jako mosz ksywa smRodluchu hasiok to pasuje do smrodu i niebieskich smRodów Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Damian witamy w Górniku! :) 31.01.09, 22:50 Lepiej nie mogłeś trafić. Trochę byłem sceptyczny. Myślałem, że się nie uda ciebie sprowadzić. Na szczęście. Derby. Krótko mówiąc smród nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eldorado Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: *.chello.pl 31.01.09, 23:15 magia WDŚ - klimacik prowincjonalnego odpustowego jarmarku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panczo Re: Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: *.stk.vectranet.pl 01.02.09, 00:34 skąd tys jest gorolu z warszawy albo poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makel Re: Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: *.stk.vectranet.pl 01.02.09, 19:04 panczo jo twoja baba ty wiesz co na Frynie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WGW Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 04:57 WGW, czyli wielkie goowno wyborczej pisane prze WGW - wiekiego głupa z wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
muminos1975 Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ 01.02.09, 07:12 komu te kity? nikt Cie po prostu nigdzie nie chciał, Zamiana piękniej Moskwy na Zabrze?!!! Człowieku ,i przywieziesz tutaj swoją piękną aktorkę - przecież ona umrze z rozpaczy po tygodniu. Jeden peron, dwa markety. Pojawił się stary trener facet szastający kasa. każdy na Twoim miejscu zrobiłby tak samo. ale nie gadaj glupot o magi. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ 01.02.09, 10:08 Górnik chyba zle robi,ze kupuje zawodników-szkoda pieniedzy.Powinien poczekac na sentymentalnego Podolskiego przeciez zapowiedzial,ze wróci do Zabrza.Powinni dzialacze zapytac czy Lubanski nie zechcialby jeszcze raz w Zabrzu pokopac.W ten sposób mieliby zespól gwiazd z prawdziwego zdarzenia za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: 83.238.216.* 01.02.09, 13:56 nie mam nic do chorzowa dzieki ruchowi utrzymalismy sie kiedys w lidze nie mam poprostu kibicuje swojemu zespołowi chodz wiem niekiedy ze nie ma górnik szans z lechem na przykład to i tak bede mówil ze górnik wygra wy to powinniscie rozumiec mam nadzieje nie zaleznie od wyniki wdś ze to bedzie piekny meczyk pieknie na trybunach bedzie piekna odprawa i trzymam kciuki za górnika pozdro dla ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyżel Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: *.c201.msk.pl 01.02.09, 19:36 Gorawki jestes spalony! na Niebieskich deRbach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 % ANTY SMrÓD Re: Damian Gorawski: Czekam na magię WDŚ IP: *.ekspres.net.pl 01.02.09, 21:41 Na jakich derbach smRodzie Odpowiedz Link Zgłoś