Dodaj do ulubionych

Ruch Chorzów: Grzyb podpisał, Francuz dojechał

IP: 91.123.214.* 25.06.09, 22:30
Boże prosza Cie aby wkońcu zaświeciło słońce nad Cichą 6! ile my
kibice mamy lat czekac aby wkońcu było dobrze? Zawsze wierni i
oddani Łagiewnickie psycho fani!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Ruch Chorzów: Grzyb podpisał, Francuz dojechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 23:03
      Z ważnych informacji jest jeszcze jedna - prezes Sobstyl, niezważając na przedsezonowe zawirowania, udała się na wakacje.
      • Gość: Andy Ruch Chorzów: Grzyb podpisał, Francuz dojechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 09:00
        Nie wiedziałem,że trenerzy i działacze Ruchu to spece z najwyższej półki.Każdy
        trener(Maurinhio,Hitzfeld, czy trenerzy z innych naszych klubów )testują nowych
        zawodników przez kilka dni i to jest regułą.A u nas,kolejny trener weżmie,
        zorganizuje gierkę wewnętrzną ( a w niej stare repy;
        Pulkowski,JakubowskiGrodzicki i inni będą robić wszystko,by nowi zawodnicy
        wypadli słabo )i po jednym razie ocenia przydatność gracza.ŻENADA!Ewentualnie
        wezmą chłopaka jakiegoś na obóz,by po obozie mu podziękować.Panie Fornalik każdy
        klub prowadzi przegląd kandydatów do gry kilkakrotnie.Potem wybiera się
        najlepszych i testuje dalej( patrz Wisła i Drozdowicz )zaś na sparing partnera
        wybiera się drużynę a nie gierka wewnętrzna.Was porąbało!Jak gruntownie nie
        zmienimy drużyny,to w tym roku nic nas już nie uratuje.Poza tym jeszcze jedna
        sprawa,ja otrzymuję regularnie emeryturę ale mnie nie stać na chodzenie do
        kawiarni.A nasi"biedni"-pokrzywdzeni piłkarze siedzą non stop w Silesii w
        kafejkach.Wczoraj koło godz.12,45 siedziało chyba ich z 8-mu.Uważam,iż komu się
        nie podoba w Ruchu trzeba powiedzieć- w o n!Z niewolnika nie ma
        robotnika.Obudźmy się panowie działacze.Klimek ,Smagorowicz,Sobstyl - oddajcie
        wreszcie władzę ludziom którzy chcą coś zrobić dla tego klubu.Wasz czas się
        skończył!
        • Gość: 19R20 Re: Ruch Chorzów: Grzyb podpisał, Francuz dojecha IP: *.chello.pl 26.06.09, 12:03
          Jacy to ludzie że się spytam?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka