Gość: Łagole! IP: 91.123.214.* 25.06.09, 22:30 Boże prosza Cie aby wkońcu zaświeciło słońce nad Cichą 6! ile my kibice mamy lat czekac aby wkońcu było dobrze? Zawsze wierni i oddani Łagiewnickie psycho fani! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Ruch Chorzów: Grzyb podpisał, Francuz dojechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 23:03 Z ważnych informacji jest jeszcze jedna - prezes Sobstyl, niezważając na przedsezonowe zawirowania, udała się na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Ruch Chorzów: Grzyb podpisał, Francuz dojechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 09:00 Nie wiedziałem,że trenerzy i działacze Ruchu to spece z najwyższej półki.Każdy trener(Maurinhio,Hitzfeld, czy trenerzy z innych naszych klubów )testują nowych zawodników przez kilka dni i to jest regułą.A u nas,kolejny trener weżmie, zorganizuje gierkę wewnętrzną ( a w niej stare repy; Pulkowski,JakubowskiGrodzicki i inni będą robić wszystko,by nowi zawodnicy wypadli słabo )i po jednym razie ocenia przydatność gracza.ŻENADA!Ewentualnie wezmą chłopaka jakiegoś na obóz,by po obozie mu podziękować.Panie Fornalik każdy klub prowadzi przegląd kandydatów do gry kilkakrotnie.Potem wybiera się najlepszych i testuje dalej( patrz Wisła i Drozdowicz )zaś na sparing partnera wybiera się drużynę a nie gierka wewnętrzna.Was porąbało!Jak gruntownie nie zmienimy drużyny,to w tym roku nic nas już nie uratuje.Poza tym jeszcze jedna sprawa,ja otrzymuję regularnie emeryturę ale mnie nie stać na chodzenie do kawiarni.A nasi"biedni"-pokrzywdzeni piłkarze siedzą non stop w Silesii w kafejkach.Wczoraj koło godz.12,45 siedziało chyba ich z 8-mu.Uważam,iż komu się nie podoba w Ruchu trzeba powiedzieć- w o n!Z niewolnika nie ma robotnika.Obudźmy się panowie działacze.Klimek ,Smagorowicz,Sobstyl - oddajcie wreszcie władzę ludziom którzy chcą coś zrobić dla tego klubu.Wasz czas się skończył! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19R20 Re: Ruch Chorzów: Grzyb podpisał, Francuz dojecha IP: *.chello.pl 26.06.09, 12:03 Jacy to ludzie że się spytam? Odpowiedz Link Zgłoś