Gość: soup_nazi IP: 208.29.168.* 06.01.04, 22:13 Siedze w tej zimnej kanadzie zarabiam te nic nie warte kanadyjskie smiecie i wale konia po nocach , co za zycie w tej kanadzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schaqal Re: Green Card To moje mazenie 06.01.04, 22:38 nudzi ci sie w blaszanym pokoiku, palancie? Czy naprawde chcesz sie narazic na forum Polonia? Pomysl, ten email zostal wyslany z pracy. Wyobraz sobie, ze ten email o oczywiscie wulgarnej tresci zostanie oceniony przez twojego szefa. Fajnie bedzie, co nie? Wystarczy tylko ze napisze ze mi podpadasz na forum swoim zachowaniem, no juz wiesz, cos w tym stylu. Fajnie bedzie, co nie? Wyobraz sobie poniedzialek rano. Przychodzisz, siadasz za biurkiem i tak okolo 8"30 wla cie szef do siebie do pokoju. Ma dosyc zbulwersowana mine. Wyobraz sobie tylko i zastanow sie czy naprawde chcesz brnac w taka smierdzaca sytuacje tylko dlatego ze nie przemyslales co robisz. Ja ci wybaczam, ale inni?! Czy ty wiesz co z toba zrobi nazi_soup?! Nie chcialbym byc w twojej skorze bo wiem co jest mozliwe. Search results for: 208.29.168. OrgName: Sprint OrgID: SPRN Address: 12502 Sunrise Valley Dr. City: Reston StateProv: VA PostalCode: 20196 Country: US NetRange: 208.0.0.0 - 208.35.255.255 CIDR: 208.0.0.0/11, 208.32.0.0/14 NetName: SPRINTLINK-BLKS NetHandle: NET-208-0-0-0-1 Parent: NET-208-0-0-0-0 NetType: Direct Allocation NameServer: NS1-AUTH.SPRINTLINK.NET NameServer: NS2-AUTH.SPRINTLINK.NET NameServer: NS3-AUTH.SPRINTLINK.NET Comment: ADDRESSES WITHIN THIS BLOCK ARE NON-PORTABLE RegDate: 1996-03-13 Updated: 2000-10-27 TechHandle: SPRINT-NOC-ARIN TechName: Sprintlink (Sprint) TechPhone: +1-800-232-6895 TechEmail: NOC@sprint.net OrgTechHandle: ARINS-ARIN OrgTechName: arin-sprint-iprequest OrgTechPhone: +1-800-232-3458 OrgTechEmail: ip-req@sprint.net # ARIN WHOIS database, last updated 2004-01-05 19:15 # Enter ? for additional hints on searching ARIN's WHOIS database. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soup_nazi Re: Green Card To moje mazenie IP: 208.29.168.* 06.01.04, 22:56 Kosaj zyle ty palancie jedz mnie druta ssaj weza hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
schaqal analfabet z farmy 07.01.04, 06:22 Search results for: 208.29.168. OrgName: Sprint OrgID: SPRN Address: 12502 Sunrise Valley Dr. City: Reston StateProv: VA PostalCode: 20196 Country: US NetRange: 208.0.0.0 - 208.35.255.255 CIDR: 208.0.0.0/11, 208.32.0.0/14 NetName: SPRINTLINK-BLKS NetHandle: NET-208-0-0-0-1 Parent: NET-208-0-0-0-0 NetType: Direct Allocation NameServer: NS1-AUTH.SPRINTLINK.NET NameServer: NS2-AUTH.SPRINTLINK.NET NameServer: NS3-AUTH.SPRINTLINK.NET Comment: ADDRESSES WITHIN THIS BLOCK ARE NON-PORTABLE RegDate: 1996-03-13 Updated: 2000-10-27 TechHandle: SPRINT-NOC-ARIN TechName: Sprintlink (Sprint) TechPhone: +1-800-232-6895 TechEmail: NOC@sprint.net przypominam skad nadajesz. W Ameryce to ty jestes na krotko ale idiota to jestes na cale zycie. OrgTechHandle: ARINS-ARIN OrgTechName: arin-sprint-iprequest OrgTechPhone: +1-800-232-3458 OrgTechEmail: ip-req@sprint.net # ARIN WHOIS database, last updated 2004-01-05 19:15 # Enter ? for additional hints on searching ARIN's WHOIS database Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Green Card To moje mazenie 07.01.04, 15:38 schaqal napisał: > Pomysl Hehe, pan to ma wymagania, panie schaqal > Przychodzisz, siadasz za biurkiem No nie, jedyne biurko za jakim ciec moze siedziec, to biurko "funkcjonariusza" security gdzies na budowie, chociaz i w to mocno watpie. Na takie stanowisko trzeba znac przynajmniej z 5 slow, a on zna jedno...rano bylo...moze byc pol... hehehe. Bardziej prawdopodobne jest, ze doskoczyl do biurka tegoz security, gdy rzeczony ruszyl na obchod placu. > Ja ci wybaczam, ale inni?! Ja nie, bo glupoty wybaczac nie wolno. Jak tak bedziemy wybaczac durniom to oni wejda nam na glowy i zaczna tupac, a pozniej plodzic, nie daj Boze, sobie podobnych kretynkow, hehehe. > Czy ty > wiesz co z toba zrobi nazi_soup?! Nie chcialbym byc w twojej skorze bo wiem co > jest mozliwe. Hehe, to mi pochlebia, ale przeceniasz jednak moje mozliwosci, i checi. Oczywiscie, ze moglbym go zjebac na funty, ale to tak jak bym bil sie ze swinia, hehehe. Prosze spojrzec na te nieudolna probe falszerstwa (czego juz najglupsi dawno na Polonii nie robia), na te zalosna i pelna bledow wszelakich tresc. To czlowiek ciezko doswiadczony przez zycie - moze do zbiorczej szkoly gminnej mial pod gore w obie strony, moze corka pojechala na wycieczke z autobusem arabow, a moze on wlasnie zdycha na pylice. Kon go kopie, pies go jebie, nikt biedaka nie pogrzebie, hehehe. Jednym slowem, nie ma przeciwnika. Moze VIP, czlowiek mlody i pelen energii, przylepi mu pare, hehehe, "latek", ale ja musze oszczedzac sily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qallach Re: Green Card To moje mazenie IP: 5.5R* / *.kodak.com 06.01.04, 22:53 twoim marzeniem powinnien byc zakup slownika ortograficznego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Green Card To moje mazenie IP: 5.5R* / *.kodak.com 06.01.04, 22:59 no prosze ten smiec siedzi gdzies w US ..wracaj do kesonu ty pomylony skurwysynu Odpowiedz Link Zgłoś
alias11 Re: Green Card To moje mazenie 07.01.04, 15:06 quallach, potraktuj soup-nazi bardziej lagodnie. On cierpi podobno na dyslekcje, a to powazna choroba. Poza tym jak on sie zdenerwuje to ho, ho. Kurwy beda lataly po tym watku jak skowronki. Mysle ze dlugo nie bedziemy musieli czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Green Card To moje mazenie 07.01.04, 15:16 alias11 napisał: > quallach, > > potraktuj soup-nazi bardziej lagodnie. On cierpi podobno na dyslekcje, a to > powazna choroba. Poza tym jak on sie zdenerwuje to ho, ho. Kurwy beda lataly po > > tym watku jak skowronki. Mysle ze dlugo nie bedziemy musieli czekac. Hehehe, a propos "dyslekcji": quallach soup-nazi dyslekcja A ty tu dalej zwisasz, gamoniu? Myslalem, ze cie j-23 wyprostowal nalezycie swoim postem, lecz zapomnialem, ze osly sa nie tylko glupie ale i uparte. Powiedz mi jak to jest, spotykac sie z debilem codziennie przy goleniu, eh? Odpowiedz Link Zgłoś
alias11 Re: Green Card To moje mazenie 07.01.04, 15:24 "Zwisam" tu czasami aby podziwiac twoje wspaniale watki. To naprawde "fspaniala tfurczosc". Myslales o wydaniu tego w formie ksiazki ? Przepraszam - ksiarzki po twojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Soup IP: *.client.comcast.net 07.01.04, 16:24 Ty masz tez problem z liczeniem bo wartosc kanadyjskiego dolara w ostatnim roku wzrosla w stosunku do amerykanskiego cos okolo 40% Odpowiedz Link Zgłoś
schaqal Panie sop_nazi 07.01.04, 16:54 ja obstaje przy swoim ze to etatowy pracownik, hm, tego, i siedzi w pokoju wylozonym blacha miedziana, moze i nawet gleboko... ot taki typowy farm-boy, hehehe i nudzi mu sie ale mial pecha bo go nakryli w security i juz mu supervisor powiedzial zeby sie zamknal...zakald ze juz go pod tym nickiem nie uswiadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
alias11 Re: Panie sop_nazi 07.01.04, 17:46 Uswiadczysz, uswiadczysz. On sie tak szybko nie zwinie, w/g niego to Forum jest jego prywatnym poletkiem doswiadczalnym. A chlop do ziemi przywiazany, oj przywiazany. I uparty ze hej ... Odpowiedz Link Zgłoś
alias11 Re: Jest tylko jeden soup_nazi - ten zalogowany 07.01.04, 17:56 Faktycznie, ktos tu stara sie nadwatlic reputacje soup_nazi nie wiedzac ze nie jest to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Jest tylko jeden soup_nazi - ten zalogowany IP: *.mt.sfl.net 07.01.04, 18:00 alias11 napisał: > Faktycznie, ktos tu stara sie nadwatlic reputacje soup_nazi albo z was idiotow zrobic nie wiedzac ze juz to niepotrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
alias11 Re: Jest tylko jeden soup_nazi - ten zalogowany 07.01.04, 19:15 Nie mam czasu (ani ochoty) na parafraze, a wiec zamieszcze w orginale. Ponadczasowe i trafne. Milego czytania. PS: wszystkie podobienstwa osob i okreslen sa absolutnie przypadkowe. Apsztyfikanci Grubej Berty I katowickie węglokopy, I borysławskie naftowierty, I lodzermensche, bycze chłopy. Warszawskie bubki, żygolaki Z szajką wytwornych pind na kupę, Rębajły, franty, zabijaki, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Izraelitcy doktorkowie, Widnia, żydowskiej Mekki, flance, Co w Bochni, Stryju i Krakowie Szerzycie kulturalną francę ! Którzy chlipiecie z "Naje Fraje" Swą intelektualną zupę, Mądrale, oczytane faje, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item aryjskie rzeczoznawce, Wypierdy germańskiego ducha (Gdy swoją krew i waszą sprawdzę, Werzcie mi, jedna będzie jucha), Karne pętaki i szturmowcy, Zuchy z Makabi czy z Owupe, I rekordziści, i sportowcy, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Socjały nudne i ponure, Pedeki, neokatoliki, Podskakiwacze pod kulturę, Czciciele radia i fizyki, Uczone małpy, ścisłowiedy, Co oglądacie świat przez lupę I wszystko wiecie: co, jak, kiedy, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item ów belfer szkoły żeńskiej, Co dużo chciałby, a nie może, Item profesor Cy... wileński (Pan wie już za co, profesorze !) I ty za młodu nie dorżnięta Megiero, co masz taki tupet, Że szczujesz na mnie swe szczenięta; Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item Syjontki palestyńskie, Haluce, co lejecie tkliwie Starozakonne łzy kretyńskie, Że "szumią jodły w Tel-Avivie", I wszechsłowiańscy marzyciele, Zebrani w malowniczą trupę Z byle mistycznym kpem na czele, Całujcie mnie wszyscy w dupę. I ty fortuny skurwysynu, Gówniarzu uperfumowany, Co splendor oraz spleen Londynu Nosisz na gębie zakazanej, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item ględziarze i bajdury, Ciągnący z nieba grubą rętę, O, łapiduchy z Jasnej Góry, Z Góry Kalwarii parchy święte, I ty, księżuniu, co kutasa Zawiązanego masz na supeł, Żeby ci czasem nie pohasał, Całujcie mnie wszyscy w dupę. I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, cenzorze, co za wiersz ten Zapewne skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał świntuchów hersztem, Całujcie mnie wszyscy w dupę !... Julian Tuwim Odpowiedz Link Zgłoś