Dodaj do ulubionych

Ontario Jazz

09.01.04, 21:52
1. Czy ktos mi moze naswietlic sytuacje z auto ubezpieczeniem? Zdawalo mi
sie, ze oszust McGuilty zamrozil stawki jesienia, a nawet cos mowili ostatnio
o 10% redukcji. Tymczasem co miesiac rachunek jest wyzszy o dolara, dwa,
trzy - co jest grane?

2. Slyszeliscie, ze McGuilty zaprosil sobie Conan O'Brien show na tydzien do
Toronto rzekomo zeby uatrakcyjnic TO turystycznie po SARSie (co za bullshit).
To uatrakcyjnianie bedzie kosztowac 1 mln, z czego feds daja polowe a ON
druga. Przeciez to normalnie kanal (NBC?).
Obserwuj wątek
    • Gość: af Re: Ontario Jazz IP: 5.5R* / *.kodak.com 09.01.04, 22:35
      reklama jest reklama ... o co co chodzi?
      • soup_nazi Re: Ontario Jazz 09.01.04, 22:44
        Gość portalu: af napisał(a):

> reklama jest reklama ... o co co chodzi?

To jest bardzo naciagane. Nagle zleca sie kupy jankeskiego narodu, bo O'Brien
        puszcza show z Toronto, smiechu warte. Zeby jeszcze Letterman albo Leno to
        latwiej daloby sie moze naciagnac, ale O'Brien? Poza tym oczywiscie znow po
        mistrzowsku, jak to zwykle w Kanadzie, wyrzuca sie pieniadze podatnikow za okno
        (albo do wlasnej kieszeni posrednio) w sytuacji walki z deficytem i ciec. A
        moze by tak przeznaczyli ten milion na uzupelnienie etatow pielegniarek w
        szpitalch albo cos podobnego, he?
        • ertes Re: Ontario Jazz 09.01.04, 23:16
          Ten O'Brien moze tak wyglada niezbyt popularny w Kanadzie ale w USA jest co
          innego. Wedlug mnie to jest inwestycja ktora sie zwroci.
          A na szpitale i pielegniarki placisz wystarczjaco GST i PST i innych ST...
          • Gość: Dachomej Co do ubezpieczen IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 01:34
            Moje tez podskoczylo pare dolcow w gore oczywiscie od wznowienia.Wydaje mi sie
            ze robia to po to aby kiedy ma wejsc ten "rollback"(nie wierze czerwonym) to
            zroluja mnie do poziomu ktory mam teraz,i powiedza ,o prosze zredukowalismy ci
            rate.
            Co do Anthony Perkinsa,to nie wiem jak Ontaryjczycy mogli mu uwierzyc i
            wybrac,chociaz wesoly Ernie byl do d....
            A co powiesz na temat 407.Perkins odgrazal sie ze zabroni podnosic myto i co ?
            Wielkie g.... .Ten gosc nawet nie wie jak dziala taka instytucja.Obiecal
            wszystko wszystkim i matoly to kupily.
            • ertes Re: Co do ubezpieczen 10.01.04, 01:41
              Bo kanadole sa glupie i tyle. Raz juz uwierzyly liberalom 1993 roku ze zniosa GST.
              I co? I gowno. Jak bylo tak jest. I bedzie dopoki sie bedzie wybierac czerwonych.
              • Gość: Dachomej Nie z GST jest problem IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 01:49
                ale ze wszystkim innym ,GST to jeszcze najlepsze wyjscie(za wyjatkiem zadnych
                podatkow)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka