flipflap 09.01.04, 23:32 Czy ktos interesuje sie NFL. Moja druzyna Philadelphia Eagles bedzie grala w niedziele z Green Bay Packers. Jade na mecz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: How 'bout those Eagles 09.01.04, 23:41 Po co? I tak koledzy z city of braderly love dostana w dupe? Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: How 'bout those Eagles 10.01.04, 00:12 Moze tak a moze nie zobaczymy. Stadion jest naprawde piekny. Bedzie troche zimno. Lepiej dla Green Bay. Ale takich kibicow jak w Philadelphi to nigdzie nie ma. Bylem tam na rozpoczeciu sezonu. Eagles dostali w dupe sromotnie. Zobaczymy jak teraz. Najgorszy jest dojazd. Mam okolo 2 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genosse_Sztetke Green Bay all the way!!! IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 01:20 Mam nadzieje ze Packers zdobeda Superbowl. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Green Bay all the way!!! 10.01.04, 01:27 Moim zdaniem w finalach beda Philadelphia Eagles & New England Patriots Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Green Bay all the way!!! 14.01.04, 16:52 Patriots wygrali 13 razy pod rzad, cos mi sie zdaje ze znowu zobacze Boston w szalenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Green Bay all the way!!! 10.01.04, 01:28 Jeszcze sie nie zdazylo zeby druzyna bez home field advantage zdobyla superbowl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genosse_Sztetke Moze Packers beda pierwsi? IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 01:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EaglesFan Re: Moze Packers beda pierwsi? IP: *.c3-0.atw-ubr1.atw.pa.cable.rcn.com 14.01.04, 06:26 Jakos sie packersom nie udalo. Przegrali na wlasne zyczenie. Mecz wspanialy. Do konca bardzo emocjonujacy. Odpowiedz Link Zgłoś