Gość: Wujek . IP: 144.138.141.* 26.01.04, 11:11 Biedna i samotna kobieta za bardzi sie wysila aby wszyscy jej zazdroscili a tak naprawde to jest na zasiłku i nie ma samochodu ,zbiera grzyby bo ma dużo czasu ,nawet w australii nie ma na nią amatora ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelia Re: Nie czytam postów Luizy !! 26.01.04, 13:11 postepujesz bardzo nieslusznie Wujaszku. Czytaj posty Luizy. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Karelia 26.01.04, 22:09 prosze nie namawiac wuja do czytania moich postow. Jeszcze sie biedaczek zaplacze nad moim nieszczesciem (bezrobocie, bezchlopie i do tego bez samochodu!) Pozdrawiam serdecznie Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re:do luizy IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 26.01.04, 23:12 luiza-dobrze ze istniejesz, dzieki Tobie moge oddychac Australia.Bylam, zachwycilam sie , mam tam rodzine, ale niestety z ich strony kontakt bardzo sporadyczny. A ja tyle chce wiedziec co tam na drugiej polkuli! Jaka pogode macie teraz, czy jest susza w Victoria ? Jaka szkole polecasz dla dziewczynki ktora jest teraz w high school,ma uzdolnienia matematyczne, ale nie ma ochoty do nauki? Wyobraz sobie ze siostrzenica chce zostac kucharka. Czy to ma sens w Australii?luiza-na pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re:do luizy 26.01.04, 23:17 Gość portalu: ewa napisał(a): > luiza-dobrze ze istniejesz, dzieki Tobie moge oddychac > Australia.Bylam, zachwycilam sie , mam tam rodzine, ale > niestety z ich strony kontakt bardzo sporadyczny. A ja tyle > chce wiedziec co tam na drugiej polkuli! Proponujesz mi zostanie australijska korespondentka? >Jaka pogode macie > teraz, czy jest susza w Victoria ? Mamy chlodne i deszczowe lato (25-29 stopni, popoludniami burze i cieple deszcze). W VIC pewnie jest susza, ale nie mam dokladnych info jako ze pisze z Sydney, NSW. Jaka szkole polecasz dla > dziewczynki ktora jest teraz w high school,ma uzdolnienia matematyczne, > ale nie ma ochoty do nauki? W VIC czy w NSW? >Wyobraz sobie ze siostrzenica chce > zostac kucharka. Czy to ma sens w Australii?luiza-na pomoc! Kucharzenie to bardzo modny zawod, telewizyjne shows mnoza sie jak kroliki. Ale dopoki nie jest sie dostatecznie dobrym aby zostac Chef w modnej restauracji, kucharzenie to ciezka harowka, jak wszedzie. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
alaskanka3 Re:do luizy 26.01.04, 23:21 Luiza, zajrzyj do swojej skrzynki, powinnas miec e-mail ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_psychiatra Re:do luizy 26.01.04, 23:23 Kochanie czekam na ciebie w gabinecie. PS. A moze ona niechce czytac twoich email? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_psychiatra Re:do luizy 26.01.04, 23:21 Australia ci sie podoba? Prosze szybko stawic sie u mnie w gabinecie. Jest jeszcze czas na terapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re:do luizy IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 26.01.04, 23:28 lekarzu-psychiatro-trafila kosa na kamien, albo swoj na swego. Przyjme chetnie w moim gabinecie kazdego komu Australia sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do luizy raz jeszcze IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 26.01.04, 23:36 dzieki za australijskie wiadomosci. Zrozumialam dlaczego mala mysli o kucharzeniu.Rodzina mieszka w VIC, kolo Melburne- tam tez siostrzenica bedzie kontynuowala(miejmy nadzieje)nauke. Serdeczne pozdrowienia E Odpowiedz Link Zgłoś
alaskanka3 nerwowy psychiatra ....? 26.01.04, 23:41 Usmialam sie.... ten psychiatra nerwowy jakis, moze jakas terapia przydalaby sie ? Zapraszam do mojego gabinetu, oferujemy wiele kuracji na kojarzenie ). Odpowiedz Link Zgłoś
alaskanka3 Luiza, swietne kuracje na kojarzenie 26.01.04, 23:44 .... ostatnio pojawily sie u nas, zajrzyj do skrzynki opisalam je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan_z_oz Re: Luiza, swietne kuracje na kojarzenie IP: *.mega.tmns.net.au 27.01.04, 09:29 Lekarz sie dziwi dlaczego ludziom podoba sie w Oz; Dobry klimat, styl zycia, plaza no i grzyby, ktorych nie zbieram tylko konsumuje u znajomych. W rewanzu ogranizuje trunki by te rydze mogly plywac a znajomi nie obrazili sie, ze ich objadam. Czy tez mam sie stawic w twoim gabinecie? Pzd z Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Luiza, swietne kuracje na kojarzenie IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 27.01.04, 16:56 Nie zauwazyla(e)s , ze dobry klimat , styl zycia, plaza , ostatnio te grzyby a ja dodam ze bardzo sympatyczni ludzie wzbudzaja w przeciwnikach Oz a to napady paranoi, a to glupiej zawisci. Lekarz pewnie nigdy nogi nie stawil a opinie pozbieral od malkontentow. Pzd z fr, szkoda ze tak daleko od Oz Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_psychiatra Re: Luiza, swietne kuracje na kojarzenie 27.01.04, 17:02 Mili ludzie? To wyjasnij nam dlaczego Australia ma najwieksza liczbe rozbojow i napadow wsrod rozwinietych krajow? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_psychiatra Diagnoza dla KanOoz 27.01.04, 17:08 Ludzie na tym forum generalnie nie maja problemu z Australia. Problemem jest zdecydowana wiekszosc stamtad piszacych. Rozumiesz? MOge wyjasnic dalej jesli nadal nie rozumiesz. A teraz wez sobie prozak i sie nie denerwuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do lekarza psychiatry IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 27.01.04, 17:35 wykazujesz biedactwo straszliwy nieprofesjonalizm. Prozac ma dzialanie antydepresyjne , na uspokojenie moze byc n.p. Lizanxia , co ci polecam bos nerwowy. Nigdzie i nigdy nie spotkalam takiej uprzejmosci jak w Oz. Przyklad: pytajac obca kobiete jak dojechac do hali koncertowej w Melburne najpierw zaprosila mnie ona na kawe do sklepu w ktorym pracuje(optyka) i po milej pogawedce (co tam u was w Europie) doprowadzila mnie do odpowiedniego przystanku. Podobnych wydarzen bylo wiecej.Ludzie piszacy z Oz do nikogo nie zieja nienawiscia, owszem raz zdarzyl sie chorobliwy przypadek, ales wowczas lekarzu nie zainterweniowal; no a teraz wyjasnij Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_psychiatra Re: do lekarza psychiatry 27.01.04, 18:16 Ewuniu, czy ty rozumiesz co czytasz? Australia moze jest i OK (mimo tej przestepczosci). Ludzie piszacy z Oz nie musza do nikogo ziac nienawiscia (hehe dowcip bo wiekszosc zieje). Nie chodzi CO sie pisze a jak sie PISZE. Polecam butelke wina. Moze i Francja ci sie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le Monde Re: do lekarza psychiatry IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 27.01.04, 18:42 hehehe, butelka wina, czy ty masz pojecie o winie? Z twojego polecenia nie przelknelabym ani kropli(jakis jablol, nie wino) Poczytaj co sam piszesz , czy rozumiesz siebie i innych?-watpie. Leczenia nie zapisuje, stanowisz przypadek beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasniezka3 Dialogi na cztery nogi albo Diagnoza dla KanOoz 27.01.04, 18:59 Drogie krasnoludki, uzgodnijcie poglady, a przede wszystkim oznaczcie sie jakos miedzy soba (moze byc sekretne uscisniecie reki jak u Masonow) bo mozna umrzec ze smiechu czytajac wasze dialogi. --------- Krolewna Sniezka --------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le Monde Re: Dialogi na cztery nogi albo Diagnoza dla KanO IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 27.01.04, 19:07 Dowcip polega na tym ze lekarz lekarzem nie jest, a nie lekarz lekarzem jest. Wychodzi z tego dyskusja slepego z gluchym, no i fajnie bo rzeczywiscie mozna sie posmiac. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasniezka3 Re: Dialogi na cztery nogi albo Diagnoza dla KanOz 27.01.04, 19:26 Gość portalu: Le Monde napisał(a): > Dowcip polega na tym ze lekarz lekarzem nie jest, > a nie lekarz lekarzem jest. Wychodzi z tego dyskusja > slepego z gluchym, no i fajnie bo rzeczywiscie mozna sie posmiac. > Pzdr aha, superrr ) ale dwie postacie z tej bajki to krasnoludki, jesli jeszcze w gronie trafil sie lekarz to rzeczywiscie zabawa zapowiada sie dobra. sama sie zastanawialam zeby otworzyc gabinet terapeutyczny dla nerwowych psychiatrow..... ------- Krolewna Sniezka ------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le Monde Re: Dialogi na cztery nogi albo Diagnoza dla KanO IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 27.01.04, 19:39 nerwowy (nie)lekarz_psychiatra zalozyl na forum gabinet. Tlumy wala do niego , nie moze sie opedzic od klientow(no w koncu w Oz jest 20 milionow mieszkancow) Nadmiar pracy pogorszyl jego stan nerwow-natychmiastowa terapia niezbedna! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Dialogi na cztery nogi albo Diagnoza dla KanO 27.01.04, 20:19 Gość portalu: Le Monde napisał(a): > nerwowy (nie)lekarz_psychiatra zalozyl na forum > gabinet. Tlumy wala do niego , nie moze sie opedzic > od klientow(no w koncu w Oz jest 20 milionow mieszkancow) > Nadmiar pracy pogorszyl jego stan nerwow-natychmiastowa terapia > niezbedna! Mam dla niego swietny gabinet psychiatryczny... Smith & Wesson. Uzdrawiaja od reki. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasniezka3 Re: Dialogi na cztery nogi albo Diagnoza dla KanO 28.01.04, 00:25 Gość portalu: Le Monde napisał(a): > nerwowy (nie)lekarz_psychiatra zalozyl na forum > gabinet. Tlumy wala do niego , nie moze sie opedzic > od klientow(no w koncu w Oz jest 20 milionow mieszkancow) > Nadmiar pracy pogorszyl jego stan nerwow-natychmiastowa terapia > niezbedna! Otworzylam w tym celu gabinet "Terapia nerwic, specjalnosc: zestresowani terapeuci". Na szczescie pacjent wydje sie rozumiec ze potrzebuje pomocy, bo zglosil sie sam. Bardzo obiecujacy poczatek ) Smith & Wesson proponowany przez Waldka jest wyborem zbyt lagodnym. Nerwowy_Psychiatra powinien przezyc na wlasnej skorze to co serwowal swym klientom, i po zrozumieniu zyc z tym do konca zycia. Co zreszta niewatpliwie predzej czy pozniej nastapi niezaleznie od wynikow terapii zaproponowanej w Gabinecie dla Nerwowych Psychiatrow. -------- Krolewna Sniezka -------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dialogi na cztery nogi albo Diagnoza dla KanO IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 28.01.04, 00:43 Krolewnosniezko czy wychylilas kieliszek Bordeaux w ramach miedzynarodowej wspolpracy w gabinecie terapii nerwic specjalizowanym w leczeniu zestresowanych terapeutow? Niezaleznie od proponowanych dotychczas metod proponuje dla pierwszego pacjenta(ktory zreszta juz sie zglosil) elektrowstrzasy. Stara, wyprobowana metoda z okresu Charcot, a co tam , nie zaszkodzi, a moze pomoze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan_z_oz Re: Diagnoza dla KanOoz IP: *.mega.tmns.net.au 28.01.04, 07:14 Prozak jest w konkurencji do tego co moj maz- 'drug pusher' sprzedaje. Przepisz cos innego, nie moge go denerwowac bo wlasnie sie dowiedzial, ze firma w ktorej pracuje przeprowadza 'hostile takeover'. Odpowiedz Link Zgłoś