Dodaj do ulubionych

V_L_E_N_T_Y

14.02.02, 11:08
Wszystkim milym ludzom na tym forum z okazji swieta tego niecnoty i figlarza
sw. Valentego duzoooo, duzoooo, duzooo
a) paniom, damom, panienkom: kwiatow,czekoladek, perfum, brylantow, ksiazek,
wycieczek, mebli -antykow..................
b) panom, kawalerom, : pachnidel meskich, cygar hawanskich, whisky i
koniaku , krawatow jedwabnych..............

a wszystkim milych slow, humoru , dalszej dobrej zabawy, owocnych dyskusji ,
sporow zazartych , informacji

zyczy Karelia
Obserwuj wątek
    • karelia Re: V_L_E_N_T_Y 14.02.02, 11:09
      oczywiscie Baloo juz mnie spoil szampanskim i w tytule pojawila sie literowka
      hahahahahaha
      • Gość: Baloo Re: zyczenia ? IP: *.ne.ch 14.02.02, 11:46
        No powiedz carelita, jak mozna skladac walentynkowe zyczenia osobie, ktora
        tanczy kankana , w dodatku zapewnie na stole, juz o 11.40 ???
        wszyscy zapene czekaja, az muzyka ucichnie ...

baloo
        • Gość: Troy Re: zyczenia ? IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.02, 11:49
          Tack sa mycket,Tobie i innym
          rowniez,bez odbioru
          Die berliner Zentrale
    • karelia Re: V_L_E_N_T_Y 14.02.02, 11:53
      nie narzekac, kolego Baloo, no to jeszcze jeden maluski, Coo nie! Rodaczce nie
      odmowisz! Byloby nieladnie, oj nieladniewink
    • karelia Re: V_L_E_N_T_Y 14.02.02, 11:55
      Troy, a wy tam macie jakas godna aine berliner nalevka? No pochwal sie , coz
      tam u was dobrego?
      • Gość: Troy Re: V_L_E_N_T_Y IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.02, 11:56
        karelia napisał(a):

> Troy, a wy tam macie jakas godna aine berliner nalevka? No pochwal sie , coz
        > tam u was dobrego?

Moge polac Kirsch,Becherovke przywieziona
        ostatnio od sasiadow oraz
        Forever: Absolut Kurant,Prostwink
        • karelia Re: V_L_E_N_T_Y 14.02.02, 12:04
          juz zegar stary
          bije kuranty
          hehehe ja tez lubie tego kuranta tak posmakowac, ale posmakuj kiedys
          aperitiff "Varg tass" czyli wicza lape, bedzie Ci smakowac jesli lubisz
          Curranta, slabsze ale tez niam niam
          • Gość: Troy Re: V_L_E_N_T_Y IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.02, 12:09
            karelia napisał(a):

> juz zegar stary
            > bije kuranty
            > hehehe ja tez lubie tego kuranta tak posmakowac, ale posmakuj kiedys
            > aperitiff "Varg tass" czyli wicza lape, bedzie Ci smakowac jesli lubisz
            > Curranta, slabsze ale tez niam niam

Nie ma sprawy,jak bede w "KaDeWe" to poszukam,a jak nie
            to przy okazji pobytu w S zakupie i spruboje.
            Zycze milej wirtualnej Imprezki,niestety
            musze sie przygotowywac powolutku do pracuni,
            trzymaccie sie,bis dann,T.
            • karelia Re: V_L_E_N_T_Y 14.02.02, 12:12
              ok , byeeee naprawde polecam Lapa Wilka jest bb dobra mozna saczyc i saczyc...
              • Gość: Don Re: V_L_E_N_T_Y IP: *.uc.nombres.ttd.es 14.02.02, 17:55

Piekny dzien ! i to zachodni zwyczaj ! Ale pewna wschodnia dama podarowala mi
                pudelko czekoladek w ksztalcie serca i powiedziala z czarujacym usmiechem:to
                dla szefa ,ktorego bardzo kocham,ale te czekoladki w zielonym papierku to dla
                mnie! Pozostale tyz byly smaczne i teraz dreczy mnie ciekawosc o smak tych w
                zielonym! Dla was wszystkich mase czekoladek w ksztalcie serca-ALE TE W
                ZIELONYM TO MOJE ! !
                • Gość: Cariño Re: V_L_E_N_T_Y IP: 193.133.143.* 14.02.02, 18:06
                  Duzo czekoladek w zielonych papierkach zyczy wszystkim Los POlacos
                  zawalona valentynkowymi kartkami od tajemniczych wielbicieli
                  Cariño
                  • Gość: Cariño Re: V_L_E_N_T_Y IP: 193.133.143.* 14.02.02, 18:09
                    nie dokonczylam:

zawalona kartkami (...), ktore chetnie wymienie na czekoladki (opakowanie
                    obojetne)
    • Gość: Mineta Re: V_L_E_N_T_Y IP: 199.71.64.* 14.02.02, 18:40
      Serdeczne zyczenia dla Selmy , Kareli , Aniutka ,Bialej i wszystkich pan ktorych nie wymienilem sklada Mineta.
      • Gość: Selma Re: V_L_E_N_T_Y IP: *.ppp.get2net.dk 14.02.02, 19:44
        Przemilym osobom z tego forum skladam gorace zyczenia walentynkowe, ze
        szczegolnym uwzglednieniem kolegi Mineta .
        • Gość: Don Re: V_L_E_N_T_Y IP: *.uc.nombres.ttd.es 14.02.02, 19:49
          Gość portalu: Selma napisał(a):

> Przemilym osobom z tego forum skladam gorace zyczenia walentynkowe, ze
          > szczegolnym uwzglednieniem kolegi Mineta .

Wcale Ci sie Selmo nie dziwie-nazwisko obietnica !
          • karelia Re: V_L_E_N_T_Y 14.02.02, 19:53
            Don, a zostawze choc dzisiaj pana Minete w spokoju, jak sie zwal tak sie zwal,
            moze obral sobie pseudo po kieliszeczku burbona i tak juz zostalo? No
            przywiazal sie chlopina do swego imionka hihihihi
            • muzaaa Re: Valentine 14.02.02, 20:39
              Kareliasmile, ze Valentine byl figlarzem i niecnota to nie moge sie zgodzic. Byl
              rzymskokatolickiego wyznania i zamkneli go w wiezieniu bo pomagal podobnym
              sobie. Tam zakochal sie w niewidomej corce jednego z wiezniow. Dzieki jego
              modlitwom Julia (tak miala na imie) odzyskala wzrok.
              Valentine zostal skazany na smierc, przed tym zdazyl napisac krotka notke do
              swej ukochanej podpisujac sie: "From your Valentine".
              Wiec...smile
              • karelia Re: Valentine 14.02.02, 20:43
                piszac to na pewno mial niecne i figlarnr mysli, wiec?
                • muzaaa Re: Valentine 14.02.02, 20:46
                  To bylo cos na temat jej wiary, polecal jej zeby byla zawsze blisko do Boga.
                  Ciekawa jestem czy Ty Karelia jakbys szla pod topor tez bys miala figlarne
                  mysli.
                  • karelia Re: Valentine 14.02.02, 20:48
                    jakbym szla pod topor na pewno bym NIE miala figlarnych mysli
          • Gość: Robert Do Dona IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.02, 20:39
            Czy Ty stary,zgryzliwy silacy sie na ironie prymitywie musisz sie naprawde
            wszystkich i wszedzie czepiac?

Robert

PS
            Te zielone byly pewnie bez "laxigenu" (mam nadzieje!)
            • Gość: Cariño Re: Do Roberta IP: 193.133.143.* 15.02.02, 10:01
              Gość portalu: Robert napisał(a):
              > Czy Ty stary,zgryzliwy silacy sie na ironie prymitywie musisz sie naprawde
              > wszystkich i wszedzie czepiac?
              > > Robert
              > > PS
              > Te zielone byly pewnie bez "laxigenu" (mam nadzieje!)

Mylisz sie. Don sie nie musi silic na ironie, przychodzi mu to naturalnie. Jak
              wiadomo jest pozytywna korelacja miedzy inteligencja a ironia. Wysilasz sie ty,
              co tylko potwierdza powyzsze stwierdzenie. A poza tym, to mial byc watek
              walentynkowy i ty go zepsules. Wstydz sie.

Cariño
              • karelia Re: Do Roberta i Karin 15.02.02, 10:27
                tak trzymac, niech siedzi w kacie i sie wstydzi.Zadymiarz! Mysli, ze Donowi
                zaszkodzi. Don jest jeden, wielki i niepodzielny! Ole!!!
                • Gość: Cariño Re: Do Roberta i Karin IP: 193.133.143.* 15.02.02, 10:30
                  karelia napisał(a):

> tak trzymac, niech siedzi w kacie i sie wstydzi.Zadymiarz! Mysli, ze Donowi
                  > zaszkodzi. Don jest jeden, wielki i niepodzielny! Ole!!!

DON JEST JEDEN, WIELKI I NIEPODZIELNY! OLE!!!OLE!!OLE!!OLE!!
                • Gość: Troy Ukarac "Zadymiarza"! IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.02, 10:31
                  Proponuje w ramach dlugiej i bolesnej
                  kary napisanie 500 postow pochwalno-przeprosinowych,
                  wyczyszczenie wszystkich butow i auta pokrzywdzonego,
                  potem prosbe pisemna o wybaczenie...
                  • karelia Re: Ukarac 15.02.02, 10:35
                    taka wymuszona kara nie jest kara wlasciwa. On musialby sie sam zadeklarowac ,
                    ten Robbi. Ale wczoraj o jakims bajorze gadal, niby plywa gdzies, pewnie jakis
                    majtek. Tacy bywaja zatwardziali w swoim uporze. Niech siedzi w kacie i sie
                    wstydzi. !!!Samolub i zadymiarz!!
                  • karelia Re: Ukarac 15.02.02, 10:36
                    aaaaaaa a buciki moze nam wszystkim wyczyscic!
                    • Gość: Troy Re: Ukarac IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.02, 10:39
                      karelia napisał(a):

> aaaaaaa a buciki moze nam wszystkim wyczyscic!

Tak! A w ogole to przedstawilem wariant najbardziej lagodnej kary!
                      Zasluzyl na wiecej!
                      Nie cierpie takich co robia "dym"!

• karelia Re: Ukarac 15.02.02, 10:41
                        ja tam zazarta nie jestem, ale niech siedzi w kacie ipali cygara hawanskie,
                        takie najbardziej smierdzaco-zjadliwe!
                        • Gość: Troy Re: Ukarac IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.02, 10:43
                          karelia napisał(a):

> ja tam zazarta nie jestem, ale niech siedzi w kacie ipali cygara hawanskie,
                          > takie najbardziej smierdzaco-zjadliwe!

Cygara hawanskie?
                          Raczej albanskie papierozy,a na pocieszenie
                          niech pije jakas paskudna grecka wodke!
                          • karelia Re: Ukarac 15.02.02, 10:46
                            wredna anyzowke, niech mu buzke wykreci w § i juz niech nie gada takich
                            bluznierstw o naszym ukochanym, wspanialym i madrym DONIE! Ole!
                            • Gość: Cariño Re: Ukarac IP: 193.133.143.* 15.02.02, 10:49
                              karelia napisał(a):

> wredna anyzowke, niech mu buzke wykreci w § i juz niech nie gada takich
                              > bluznierstw o naszym ukochanym, wspanialym i madrym DONIE! Ole!

Duzo Ouzo
                              prosto w buzio!

ale limeryk! Hey karnawal ! Znaczy: piatek & Boss daleko! Hey, hey, hey

Cariño
                              • karelia Re: Ukarac 15.02.02, 10:56
                                a ja sie tez troche zbieram, musze posprzatac w obejsciu i moze wyjsc sie
                                troche przewietrzyc , popatrzec na nature. Ostatnio widzialam dzieciola jak
                                kul zawziecie .
                                • Gość: Troy Re: Ukarac IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.02, 11:00
                                  Ja powolutku tez...
                                  Przedewszystkim trzeba isc po zakupy,
                                  nastepnie musze porobic oplatysad(
                                  oraz zadbac o cialo i ducha.
    • Gość: Baloo Re: Komunikat Prezesa IP: *.ne.ch 15.02.02, 11:28
      zawiadamia sie Czlonkow i Czlonkinie, iz w/w Robert , do spolki z niejakim
      pawiem nawiazali rowniez kontakt z naszym Obiektem Uwielbienia na
      watku "Bruksela", w dodatku wspominajac mimochodem o Klubie. W zwiazku z czem
      udzielilem im obydu kulturalnej odpowiedzi (chwilowo bez upomnienia) w imieniu
      Klubu. Reszta jest do zalatwienia przez samego zainteresowanego, ktorego
      nawiasem mowiac, faktycznie ostatnio nerwy chyba poniosly i znizyl pulap
      lotu ...
      Z organizacyjnym
      Szalom
      Prezes
      Niestey, bez odbioru .. tym razem juz naprawde..

Pa
      • Gość: Robert Re: Komunikat Prezesa IP: 134.102.121.* 15.02.02, 15:43
        No wreszcie ktos, kto mnie zrozumial! Wiedzialem, ze na Ciebie moge liczyc,
        Baloo!
        Ja naprawde wytrzymuje juz od ok. 3 miesiecy te posty naszego KO-wca, ktory
        probuje wszelkimi metodami zatrzymac powolna agonie forum. Jendak jego ostatnie
        produkty (nie wszystkie!)sa niestety poziomem zblizone do watkow o Malyszu i
        Hannavaldzie z Forum "Sport".
        Wiecie co? Wlasnie teraz podczas pisania wpadla mi taka mysl do glowy: A moze
        Don to juz nie ten Don? Moze ten prawdziwy, znudzony tym gledzeniem, dal sobie
        spokoj a kto inny probuje wykorzystac jego slawe i uwielbienie jakim cieszy sie
        niewatpliwie wsrod niektorych ( w wiekszosci zenskich!)czlonkow Forum. Baloo;
        to by byla BOMBA, co? Wyobrazasz sobie te naglowki:
        "Falszywy Przewodniczacy wykorzystuje naiwnosc czlonkow!!!"
        "Interpol na tropie falszywego Dona!!!"
        To by tlumaczylo poniekad taka wyrazna znizke formy u osobnika podpisujacego
        sie Don.

Robert

PS Co do kar ktorzy poniektorzy czlonkowie chca tu na mnie nalozyc to prosze o
        oficjalne potwierdzenie tego przez Ciebie jako jedynie miarodajnej persony w
        tej materii.
        PS2 Czy Wasz statut przewiduje tez kary dla "nieczlonkow"?
        • Gość: karelia Re: Komunikat Prezesa IP: *.telia.com 15.02.02, 17:38
          i przemowil waz. A jego jezyk wymawial wyrazy, ktore pieknie brzmialy, ale byly
          zatrute. Mialy w sobie jad zmiji muchomorow sromotnikowych. No niech Prezes
          poslucha: "ktos, kto mnie zrozumial, na Ciebie moge liczyc" Prezes da sie
          nabrac na plewy???? Nie wierze!!!!!Probujac dokonac rozlamu miedzy Pana Prezesa
          i Pana Przewodniczacegoi o zgrozo, moze sam chce sie obwolac jedynym,
          niepodwazalnym Przewodniczacym, Prezesie , ratuj , nie pozwol na zamach, nie
          pozwol na zamordyzm, Bo to dopiero poczatki, zaczac sie dopiero moze. Taka mnie
          mysl naszla , ze typ ten kaze jeszcze do sobie mowic DON ROBERTO! Ja jako
          szeregowy czlonek/kini sie nie zgadzam. Jestem wiernym czlonkiem/kinia i w
          razie czego wiem, jaka droga pojsc. Samozwaniec w skorke pieczony sie pojawil,
          Don i jego pisanina mu nie odpowiada! A poczytaj sobie typie przebiegly jak
          slicznie pisze o sexie w dawnych czasach, no troszku przesadza i wyolbrzymia
          hihihihi ale pisze tak jak chcialby aby bylowinkSam piszesz lepiej?No to pisz, a
          my poczytamy i zobaczymy , co z ciebie za ptica malowana, Don mu sie nie
          podoba, qurka wodna!!
          A nalozyc kary na typa , a ja sie litowalam, z prawem , ze tylko Don moze
          uchylic i wypuscic z kata!!!! liska farbowanego!!1
          Adios , viva Don K.
          • Gość: Cariño Re: Komunikat Prezesa IP: 193.133.143.* 15.02.02, 18:28
            Gość portalu: karelia napisał(a):

> i przemowil waz. A jego jezyk wymawial wyrazy, ktore pieknie brzmialy, ale byly
            > > zatrute. Mialy w sobie jad zmiji muchomorow sromotnikowych. No niech Prezes
            > poslucha: "ktos, kto mnie zrozumial, na Ciebie moge liczyc" Prezes da sie
            > nabrac na plewy???? Nie wierze!!!!!Probujac dokonac rozlamu miedzy Pana Prezesa
            > > i Pana Przewodniczacegoi o zgrozo, moze sam chce sie obwolac jedynym,
            > niepodwazalnym Przewodniczacym, Prezesie , ratuj , nie pozwol na zamach, nie
            > pozwol na zamordyzm, Bo to dopiero poczatki, zaczac sie dopiero moze. Taka mnie
            >
            > mysl naszla , ze typ ten kaze jeszcze do sobie mowic DON ROBERTO! Ja jako
            > szeregowy czlonek/kini sie nie zgadzam. Jestem wiernym czlonkiem/kinia i w
            > razie czego wiem, jaka droga pojsc. Samozwaniec w skorke pieczony sie pojawil,
            > Don i jego pisanina mu nie odpowiada! A poczytaj sobie typie przebiegly jak
            > slicznie pisze o sexie w dawnych czasach, no troszku przesadza i wyolbrzymia
            > hihihihi ale pisze tak jak chcialby aby bylowinkSam piszesz lepiej?No to pisz, a
            >
            > my poczytamy i zobaczymy , co z ciebie za ptica malowana, Don mu sie nie
            > podoba, qurka wodna!!
            > A nalozyc kary na typa , a ja sie litowalam, z prawem , ze tylko Don moze
            > uchylic i wypuscic z kata!!!! liska farbowanego!!1
            > Adios , viva Don K.

Karamanelia,

z ust mi wyjelas. ale facet b. amatorsko do tego podszedl - nie z nami takie
            numery Bruner! Nie dziwota ze go z KGB wylali (zrodel zdradzic nie moge - nie
            chodzi ze tajemnica panstwowaja, ale CIA juz mi raz zaplacilo a ja zenscina
            honorna.) Za stare (tylko metaforycznie) wroble jestesmy na jego plewy, ha, ha,
            haha. ten incydent tylko podkresla wartosc przestrogi Don SEnora Don: budz
            gatov, vsiegda gatov! I jak zwykle egzamin z wrogich elementow zdalysmy na
            piatiorku.
            Szalom slalom i Wesolego lykendu zyczy
            Cariño (przymruzone zielone slipia and all)
            • Gość: Don Re: Komunikat Prezesa IP: *.uc.nombres.ttd.es 15.02.02, 20:24

W przygotowaniu mowa dziekczynno-pochwalna dla zalogi.Jeden za wszyckich
              wszyccy za jednego. W jednosci sila!Nie damy niemcu pluc nam w post.
              Zycie nas nie piescilo. Jestem za a nawet przeciw krytyce ,ale zlosliwie
              przyjaznej.starczy ,ze nas krajowcy gnebia.Przedwstepne calusy dla carino i
              Carelii
              • Gość: Carelita Re: Komunikat Prezesa IP: *.telia.com 15.02.02, 20:32
                ostatnia krople krwi utocze dla Pana Przewodniczacego, a padalca zdeptac i
                zniszczyc w zarodku. Paskudlawiec jeden, mieszac chce i dokonac puczu, a czy tu
                jaka Argentyna czy inne Chile?Wrogom klasowym i internetowym mowimy NIE!
                Ahoj! K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka