IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.02, 19:31
?
Obserwuj wątek
    • Gość: Don Re: ? IP: *.uc.nombres.ttd.es 14.02.02, 19:32
      Gość portalu: Robert napisał(a):

> ?

I z tym sie zgadzam !!
      • Gość: Robert Re: ? IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.02, 20:11
        Powiedz, Don,musisz sie naprawde z produktami ejakulacji Twojego mozgu wszedzie
        prezentowac?
        Poziom Twoich wypowiedzi a raczej ich zawartosc i rzeczowosc jest zalosna! Daj
        sobie spokoj, znajdz moze bardziej relaksujace zajecie. A moze po prostu idz i
        dolej wina temu facetowi przy "piatce" bo znowu ma pusta szklanke?

Pozdrowienia

Robert

PS
        Od kiedy to odpowiadasz na posty nieznajomych? Nie uczyla mamusia, ze pod takim
        np "Robertem" moze sie ukrywac jakis agent bezpieki albo jeden z tych co
        uzywaja "1000 i jednego nicka" (zwroc uwage na adres; nie czujesz sie osaczony?)
        • Gość: Don Re: ? IP: *.uc.nombres.ttd.es 14.02.02, 22:00

> Powiedz, Don,musisz sie naprawde z produktami ejakulacji Twojego mozgu wszedzie
          >
          > prezentowac?
          > Poziom Twoich wypowiedzi a raczej ich zawartosc i rzeczowosc jest zalosna! Daj
          > sobie spokoj, znajdz moze bardziej relaksujace zajecie. A moze po prostu idz i
          > dolej wina temu facetowi przy "piatce" bo znowu ma pusta szklanke?
          >
          > Pozdrowienia
          >
          > Robert
          >
          > PS
          > Od kiedy to odpowiadasz na posty nieznajomych? Nie uczyla mamusia, ze pod takim
          >
          > np "Robertem" moze sie ukrywac jakis agent bezpieki albo jeden z tych co
          > uzywaja "1000 i jednego nicka" (zwroc uwage na adres; nie czujesz sie osaczony?
          > )

Jasne ,ze wiem. wez se na uspokojenie ! Pisz dalej tak jak ja to robie .a jak
          ci sie nie podoba to nie pisz.Nie bede powtarzal o istocie forum.Zgadzam sie z
          toba ,ze sa tacy co sa malomowni i gaduly jak ja ! z malomownych to nie masz
          pozytku ,a jak widzisz moj post to zawsze cos sie z toba dzieje !Kazdy ma swoich
          faworytow.Sprawiasz mi duza przyjemnosc twoja krytyka czy jak to nazwac-nie pisal
          bym gdyby nikt nie reagowal.A ,ze mnie nie lubisz to nie jestes ani pierwszy ani
          ostatni-lista jest dluga.I co jeszcze bys chcial zrobic?zabronic mi pisac?
          popatrz na wielu piszacych -obrywaja od wielu i dalej pisza -bo chca bo to ich
          prawo i nikt im tego nie zabierze.az ,ktoregos dnia mi sie znudzi i bez twoich
          namow przestane -ale do tego czasu poczekaj i dalej pisz co myslisz.
          • Gość: Robert Do Dona IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.02, 22:21
            Gość portalu: Don napisał(a):

> Jasne ,ze wiem. wez se na uspokojenie !

Ich bin die Ruhe selbst!

> Pisz dalej tak jak ja to robie .a jak ci sie nie podoba to nie pisz.Nie bede
            > powtarzal o istocie forum.Zgadzam sie z toba ,ze sa tacy co sa malomowni i
            > gaduly jak ja ! z malomownych to nie masz pozytku ,a jak widzisz moj post to
            > zawsze cos sie z toba dzieje !

100% racja! Tylko powiedz dlaczego kiedy czytam Twoje posty to dzieje sie ze mna
            zawsze DOKLADNIE TO SAMO? Wspolczucie i zal. Wspolczucie, ze sie tak meczyc
            musisz pod tym plaszczykiem cynizmu i ironii. Tak jakbys caly czas musial innym
            udowadniac jaki to Ty cool nie jestes. Zal, ze ta energia, ktora niewatpliwie w
            Twoje posty inwestujesz moglaby byc naprawde zupelnie inaczej, z sensem i
            pozytkiem wykorzystana.

> Kazdy ma swoich faworytow.Sprawiasz mi duza przyjemnosc twoja krytyka czy jak
            > to nazwac-nie pisal bym gdyby nikt nie reagowal.A ,ze mnie nie lubisz to nie
            > jestes ani pierwszy an i ostatni-lista jest dluga.

No widzisz, znowu ta sklonnosc do cierpietnictwa. Powiedz, gdzie to znowu
            wytrzasnales, ze ja Ciebie nie lubie. Wrecz przeciwnie mam mocne podejrzenia, ze
            moglbym Ciebie nawet polubic. Czego nie lubie to tonu Twoich wypowiedzi: zawsze z
            gory, zawsze ironicznie i przewaznie bardzo cool (niestety ostatnio coraz wiecej
            w Twoich wypowiedziach wyjatkow, w ktorych troszke jakby sloma z butow tracalo)

> I co jeszcze bys chcial zrobic?zabronic mi pisac?

Alez skadze! Chocby dlatego nie aby nie unieszczesliwiac Twoich licznych tutaj
            wielbicieli (nota bene: gratulacje!; walcza o Twoja godnosc jak lwy)

> popatrz na wielu piszacych -obrywaja od wielu i dalej pisza -bo chca bo to ich
            > prawo i nikt im tego nie zabierze.az ,ktoregos dnia mi sie znudzi i bez twoich
            > namow przestane -ale do tego czasu poczekaj i dalej pisz co myslisz.

Dziekuje serdecznie za pozwolenie! Nie wiem czy bez niego osmielilbym sie nadal
            tutaj produkowac smile

Pozdrowienia

Robert

• Gość: Don Re: Do Dona IP: *.uc.nombres.ttd.es 14.02.02, 23:02

> Gość portalu: Don napisał(a):
              >
              > > Jasne ,ze wiem. wez se na uspokojenie !
              >
              > Ich bin die Ruhe selbst!
              >
              > > Pisz dalej tak jak ja to robie .a jak ci sie nie podoba to nie pisz.Nie be
              > de
              > > powtarzal o istocie forum.Zgadzam sie z toba ,ze sa tacy co sa malomowni
              > i
              > > gaduly jak ja ! z malomownych to nie masz pozytku ,a jak widzisz moj post
              > to
              > > zawsze cos sie z toba dzieje !
              >
              > 100% racja! Tylko powiedz dlaczego kiedy czytam Twoje posty to dzieje sie ze mn
              > a
              > zawsze DOKLADNIE TO SAMO? Wspolczucie i zal. Wspolczucie, ze sie tak meczyc
              > musisz pod tym plaszczykiem cynizmu i ironii. Tak jakbys caly czas musial innym
              >
              > udowadniac jaki to Ty cool nie jestes. Zal, ze ta energia, ktora niewatpliwie w
              >
              > Twoje posty inwestujesz moglaby byc naprawde zupelnie inaczej, z sensem i
              > pozytkiem wykorzystana.
              >
              > > Kazdy ma swoich faworytow.Sprawiasz mi duza przyjemnosc twoja krytyka czy
              > jak
              > > to nazwac-nie pisal bym gdyby nikt nie reagowal.A ,ze mnie nie lubisz to n
              > ie
              > > jestes ani pierwszy an i ostatni-lista jest dluga.
              >
              > No widzisz, znowu ta sklonnosc do cierpietnictwa. Powiedz, gdzie to znowu
              > wytrzasnales, ze ja Ciebie nie lubie. Wrecz przeciwnie mam mocne podejrzenia, z
              > e
              > moglbym Ciebie nawet polubic. Czego nie lubie to tonu Twoich wypowiedzi: zawsze
              > z
              > gory, zawsze ironicznie i przewaznie bardzo cool (niestety ostatnio coraz wiece
              > j
              > w Twoich wypowiedziach wyjatkow, w ktorych troszke jakby sloma z butow tracalo)
              >
              > > I co jeszcze bys chcial zrobic?zabronic mi pisac?
              >
              > Alez skadze! Chocby dlatego nie aby nie unieszczesliwiac Twoich licznych tutaj
              > wielbicieli (nota bene: gratulacje!; walcza o Twoja godnosc jak lwy)
              >
              > > popatrz na wielu piszacych -obrywaja od wielu i dalej pisza -bo chca bo to
              > ich
              > > prawo i nikt im tego nie zabierze.az ,ktoregos dnia mi sie znudzi i bez tw
              > oich
              > > namow przestane -ale do tego czasu poczekaj i dalej pisz co myslisz.
              >
              > Dziekuje serdecznie za pozwolenie! Nie wiem czy bez niego osmielilbym sie nadal
              >
              > tutaj produkowac smile
              >
              > Pozdrowienia
              >
              > Robert
              >

Nie bardzo wiem co to cool-jestem z innej generacji.a czasami inny ton
              postow ,to po to by tacy jak ty mogli zrozumiec! Widze ,ze mam w tobie
              wspoltowarzysza w dziedzinie komentarza. Kontynuacja mile widziana.
              • Gość: Robert Re: Do Dona IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.02, 23:12
                Gość portalu: Don napisał(a):

> Nie bardzo wiem co to cool-jestem z innej generacji.

Ja tez nie z tej generacjismile ale potomstwo... Wiesz jak to jest. Trzeba sie
                troche podszkalac bo jak nie to bedziesz... "uncool"

> a czasami inny ton postow ,to po to by tacy jak ty mogli zrozumiec!

Znowu ta gornolotnosc i mentorstwo ;-( Co zrozumiec? Teorie Einstejna, czy moze
                Twoja intelektualna wyzszsosc nad wszystkimi istotami zamieszkujacymi ta planete?

> Widze ,ze mam w tobie wspoltowarzysza w dziedzinie komentarza. Kontynuacja mile
                > widziana.

Z ta kontynuacja to nie wiem... Na dluzsza mete to musi byc nudne. Owszem od
                czasu do czasu troche poczytac, zabrac glos tam gdzie MA sie cos do powiedzenia
                to tak ale tak ciagle jako ten kulturalno-oswiatowy, ktory probuje wszystkimi
                metodami uratowac forum przed atrofia... to chyba nie!

Pozdr.

Robert

• karelia no i co? 14.02.02, 23:10
      doszliscie do porozumienia? bedzie give me a five? no to i dobrze, tak trzymac
      de la Don + el capitano wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka