Dodaj do ulubionych

Skad wy macie tyle czasu !

IP: *.kielnet.net 17.02.02, 18:37
Czasami cos napisze na tym forum.
Ostatnio mam wiecej czasu, bo w mojej branzy (stalowej) na poczatku roku zawsze
jest cienko.
No wiec zagladam tu w trakcie pracy przy komputerze i widze, ze wielu z Was
pisze na tym forum od rana do wieczora.
Czy Wy nie pracujecie zawodowo ?, obojetnie czy w firmie czy na swoim. (Moze
druga polowa zarabia pieniadze?
A moze to jest nalog?
Ciekawy jestem naprawde. smile
Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.turboline.skynet.be 17.02.02, 18:47
      Jak pracujesz przed komputerem, to warto sobie robic przerwy, tak dla
      wygimnastykowania umyslu. Otwierasz jeszcze jedno okno z forum i juz.
    • Gość: Kliken Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.02.02, 18:47
      Widzisz ja mam w domu 6 komputerow ( w kazdym pokoju).Jak chce aby dzieciaki
      szly sie myc to im wysylam message.Poza tym mam 2 biznesy na internecie wiec
      musze ciagle "byc" obecny.Od poniedzialku do Piatku siedze w pracy przy
      komputerze...Gdybym tego nie lubil to nazwalbym to niewolnictwem...ale jak
      kocham moja prace wiec jestm szczesliwy (:
      • Gość: student Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.02.02, 18:58
        a ja tam nie pracuje, no moze z wyjatkiem pracy nad swoja praca dyplomowasmile
        A w Polsce na cale moje szczescie !!! pojawiaja sie w koncu firmy konkurujace z
        TP S.A. i teraz za "jedyne" 70 zlotych na miesiac mozna juz w koncu miec net
        non-stop w sieci...

A wiec komp "idzie" caly dzien, czasami i cala noc...jesli juz musze cos
        waznego sciagnac.

Jako, ze studiuje informatyke, to tym bardziej... w koncu to kiedys bedzie moj
        chlebodawca smile

ok pozdrawiam i uciekam do "pisania pracy".....

pozdrawiam....
        • Gość: Don Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.02.02, 19:14

A ja ,to jako straszny gadula mam jeden komp w domu,drugi w lokalu. I sobie
          stukam i stukam i stukam ?A czs leci szybciej.Personel zadowolony bo szef nie
          doglada i hulaj dusza.
    • jot-23 Re: Skad wy macie tyle czasu ! 17.02.02, 18:59
      Gość portalu: jak napisał(a):

> Czasami cos napisze na tym forum.
      > Ostatnio mam wiecej czasu, bo w mojej branzy (stalowej) na poczatku roku zawsze
      >
      > jest cienko.
      > No wiec zagladam tu w trakcie pracy przy komputerze i widze, ze wielu z Was
      > pisze na tym forum od rana do wieczora.
      > Czy Wy nie pracujecie zawodowo ?, obojetnie czy w firmie czy na swoim. (Moze
      > druga polowa zarabia pieniadze?
      > A moze to jest nalog?
      > Ciekawy jestem naprawde. smile
      > Pozdrowienia

e tam, ludzie siedza srednio po 4 godziny dziennie przed telewizorem... i nikt
      sie nie dziwi skad maja tyle czasu na to, ja mam duzo czasu w pracy, haha jestem
      takim dobrym pracownikiem ze juz po 10-tej nie ma co robic.
      • Gość: ESL Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.sympatico.ca 17.02.02, 19:01
        Raz mamy, raz nie mamy - jak mamy to piszemy ile sie da, a jak nie mamy to
        znikamy na cale tygodnie. Takie zycie, nie?
        Potem, jak sie wraca to czlowiek odkrywa, ze nic sie nie zmienilo - wciaz
        walkujemy te same problemy ale moze to wlasnie caly urok takich powrotowsmile
        • Gość: jak Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.kielnet.net 17.02.02, 19:12
          To walkowanie ciagle tego samego rzeczywiscie wciaga. smile
        • Gość: zybi Re: okradam rodzine IP: 130.68.2.* 17.02.02, 19:13
          Wyjalem drzwi z zawiasow i leza w piwnicy. jak sie pytaja czego stukam na PC,
          to mowie ze wlasnie wysycha lakier na drzwiach.
          zona chce isc spac i chciala by ... a ja mowie ze jeszcze troche postukam na PC.
          w niedziele sie przy drzwiach nie robi --no to stukac na PC moge legalnie.
          Znaczy FORUM wciaga w swoja siec pajecza.
    • Gość: Welfare Re: Skad Wy macie tyle czasu ! IP: *.netcom.ca 17.02.02, 20:15
      Rzyjac w kraju, kturego jedyny dochod to wyprzdaz tego co swieta ziemia w
      sobie nosi, po prostu nic mnie juz nie dziwi a duzo czasu ... plus dodatni!
      • Gość: Don Re: Skad Wy macie tyle czasu ! IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.02.02, 20:30
        Gość portalu: Welfare napisał(a):

> Rzyjac w kraju, kturego jedyny dochod to wyprzdaz tego co swieta ziemia w
        > sobie nosi, po prostu nic mnie juz nie dziwi a duzo czasu ... plus dodatni!

Chciales napisac ZYJAC ? KTOREGO?-reszta to juz czarna magia,mic nie pojmuje?
        • Gość: zybi Re: Swieta ziemia IP: 130.68.2.* 17.02.02, 20:44
          Jak mi mowia "Swita ziemia" to mi sie kojarzy z Palestyna.
          Moze to jaki Arab albo Zyd.
          Tyle zlego zrobili - to on moze jaki niebezpieczny.
    • Gość: Robert Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: 134.102.121.* 17.02.02, 21:34
      Dwa compy w domu kilka w pracy. Przeciez to czesto lepsze niz telewizja. No a w
      pracy.... wlasnie zaczalem np przed 30 min zmiane, wszystko od poprzednika
      przejalem (moje stanowisko jest 24 godziny na dobe, 7 dni w tygodniu obsadzone)
      no i ciesze sie, ze zanosi sie na spokojna nocke. Oczywiscie jak jest aktion to
      mnie tu na forum NA PEWNO nie uswiadczysz.

Pozdro.
      Robert
      • Gość: Don Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.02.02, 21:39

No to czesc na szychcie,kawa i chleb ze smalcem masz.ja dzis tez dyzurny !
        Cholera zjadlbym chleba ze smalcem posypanego sola,ze skwarkami ! Czesc pracy!!
        • Gość: Robert Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: 134.102.121.* 17.02.02, 21:51
          A pamietasz jeszcze odpowiedz?

NIECH ZYJE BEZROBOCIE!

Robert
    • karelia Re: Skad wy macie tyle czasu ! 17.02.02, 21:46
      zamiast ogladac jakies durne amerykany ( hehehehe ale mi zaraz doloza) to wole
      sobie poczytac, postukac. Ogladam TV w sladowej ilosci. Jesli pracuje , to na
      pewno nie siedze przed compem i nie stukam, nie ma takiej mozliwosci, chyba ,
      ze mam przerwe na kawe, jedzenie. To zamiast zajmowac sie plotami i intrygami
      babskimi, czytam, stukam. Niedlugo przyjdzie wiosna , trzeba bedzie zajac sie
      pracami polowymi, a wtedy... , no cos sie pomysli, najmie sie
      jakiegos "czarnego" a ja przed comp wink)))))nalog, zdecydowanie nalog, gorsze
      od hery , ale nieszkodliwy. Chyba nikomu krzywdy nie robie? Jesli tak, to
      naprawde niechcacy smile)
      Pozdrawiam K.
      • Gość: Kliken Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.02.02, 22:00
        Hera he? Hera is the beautiful and powerful wife of Zeus.
        She is the most beautiful of the immortals, even more beautiful than
        Aphrodite. Her beauty is renewed each spring as she magically washes away the
        ware and worry of her immortal lifestyle. Her name appears in many stories and
        she is often regarded as petty and unforgiving.
        • karelia Hera/Junona 17.02.02, 22:57
          I`m not agreed with you Clicen. The most beautiful is Aphrodite painted by
          Boticello. But I must admite that I like your words "powerful wife of Zeus" , I
          really like it wink))
          Now I miss Persephona and her best time in the year-spring!
          Kissss Careliawink
    • ya_bolek Re: Skad wy macie tyle czasu ! 17.02.02, 22:31
      No coz, przyznam sie szczerze, ze sie przeziebilem. Normalnie pojechalbym
      na narty juz w piatek po poludniu, az do poniedzialku. Jesli ktos nie lubi
      moich postow to niech mi zyczy szybkiego powrotu do zdrowia.

Gość portalu: jak napisał(a):

> Czasami cos napisze na tym forum.
      > Ostatnio mam wiecej czasu, bo w mojej branzy (stalowej) na poczatku roku zawsze
      >
      > jest cienko.
      > No wiec zagladam tu w trakcie pracy przy komputerze i widze, ze wielu z Was
      > pisze na tym forum od rana do wieczora.
      > Czy Wy nie pracujecie zawodowo ?, obojetnie czy w firmie czy na swoim. (Moze
      > druga polowa zarabia pieniadze?
      > A moze to jest nalog?
      > Ciekawy jestem naprawde. smile
      > Pozdrowienia

• luiza-w-ogrodzie Re: Skad wy macie tyle czasu ! 18.02.02, 00:08
      Siedze caly dzien w pracy przed monitorem, z wlaczonym Internetenm, Intranetem
      Microsoft Office i innymi diabelstwami, jedno okienko wiecej roznicy nie
      robi... stukam najczesciej czekajac az zaladuja sie dane z serwera na innym
      kontynencie.

W domu zazwyczaj dopadam Internetu w czasie jak dziecko idzie sie myc wink zeby
      sprawdzic poczte, to przy okazji tez cos wrzuce na Forum jak mam natchnienie.
      Telewizji prawie nie ogladam, z ekranowych rozrywek uznaje kino oraz Internet
      dla moich poszukiwan genealogicznych i korespondencji z przyjaciolmi, wiec i na
      Forum mam czas.

A jak jestem zajeta, to sie nie zjawiam na Forum wogole. W koncu real
      wazniejszy od netu...

Luiza-w-Ogrodzie
      • Gość: boss Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 18.02.02, 00:33
        To wszystko bull - shit !!!!! Wiekszosc to ma czas na te pierdoly bo siedza na
        lay off czyli bezrobociu,albo na zasilku dla ubogich i bezdomnych
        czyli "socjale",albo robia na nocna zmiane i jak dziecko idzie do szkoly to
        dopadaja compa. A na forum sila sie na super elektronikow ,programatorow itp
        bull shitt !! akurat boss lub supervisor by im pozwolil na pisanie pierdol na
        companijnym czasie. Nie znami te numery Bruner !!!! - hahahah !!!! Ja akurat
        pisze bo mam czas na to - zasluzona wczesna renta !!! siedze na dworcu w
        poczekalni w Kansas City i stukam po klawiszach a potem na part time
        sprzedaje bilety,wtedy nie klikam.
        • Gość: Kliken Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.02.02, 00:45
          Nie przyszlo ci do glowy, ze my jestesmy bossami dla siebie? Take prozak lub
          kijek i p... sie w ryjek.
        • Gość: Szwedka Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: 151.156.10.* 18.02.02, 11:24
          Zal mi cie, biedaku, ze na dworcu musisz siedziec i stukac a nie jak my inni
          wygodnie, w domku albo w pracy. I rozumiem ta twoja zazdrosc i niedowierzania
          innym ze maja dobrze i nikt ich batem nie pogania. W glowie ci sie pewnie nie
          miesci ze sa tacy ktorzy nie podskakuja na widok szefa. Byloby to blizej to
          sprezentowalabym ci jeden przechodzony komputer, to i ty bys mogl tez stukac do
          woli a watroba by nie gnila.
    • luiza-w-ogrodzie Re: Skad wy macie tyle czasu ! 18.02.02, 00:26
      Alez pracujemy, drogi/a jak! Na caly etat. POza praca mamy dostep do Internetu
      w domu, a jak nie my, to nasze dzieci, ktorym podkradamy klawiature gdy nie
      patrza wink

A wrazenie ze jestesmy tu dzien i noc spowodowane jest tym, ze pochodzimy z
      roznych stref czasowych - ja w tej chwili pisze o wpol do pierwszej w nocy
      czasu warszawskiego napawajac sie widokiem porannego deszczyku i papug
      wrzeszczacych na eukaliptusach.

Luiza-w-Ogrodzie (deszczowym)
      • Gość: boss Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 18.02.02, 00:54
        Ok !! - Luiza tobie moze akurat wieze,ale pozostali ??? jakimi bossami dla
        siebie ???? wodoleje !!!! gdyby jeden z drugim mial buissnes to nie mial by
        czasu sie w.y...c a gdzie siedziec przed compem i pierdoly wypisywac !!! dzien
        i noc - to jest wlasnie slynne polskie wodolejstwo !!!, trzeba kalosze nosic
        ze soba na forum. bo mozna nogi przemoczyc, hihihihih !!!!
        • Gość: Kliken Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.02.02, 00:57
          Boze co za prymityw.Te biznesy sa na internecie.Znalazles juz ten kijek?
        • karelia Re: Skad wy macie tyle czasu ! 18.02.02, 01:01
          a ja cierpie na bezsennosc. Klikam jak najeta bo nic innego nie mam do roboty ,
          takie zboczenieeeeee. Ale juz niedlugo ta laba mi sie skonczy , a wtedy bede
          stukac, ale mniej, no moze wink))
          • Gość: boss Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 18.02.02, 01:16
            Karelia ! - choc jedna sie przyznala i prawde napisala !!![nawet sie
            zrymowalo],reszta tkwi we wodolejstwie po uszy, nawet jesli niby praca polega
            na siedzeniu w internecie. {ale nie na forum - osiolku dardanelski bo co bys
            wtedy zarobil !!!na papier toaletowy ??]
            • karelia boss 18.02.02, 01:36
              wiesz co? strasznie mnie ten osiolek dardanelski rozczula, nie wiem dlaczego,
              ale mi sie podoba. Tak czule i pieszczotliwiesmile)))Chyba nas strasznie lubisz?
              • Gość: Cariño Efektywnosc IP: 193.133.143.* 18.02.02, 10:38
                sprawa jest prosta
                jestem ponad miare efektywna i wydajna + wiem jak delegowac - szybciej sie
                uwine z moja praca niz inni i mam czas na dzienne Polakow rozmowy. A poza tym
                to ja do tego podchodze b. powaznie/lekko patriotycznie/pragmatycznie - jako ze
                na co dzien polskiego nie uzywam, wiec choc tu mam kontakt.

to na razie

Cariño

• Gość: Renka Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.home.cgocable.net 18.02.02, 01:36
            Co jakis czas ktos zadaje to pytanie na forum, niedawno na psychologii.Ziemia
            sie kreci, a wraz z nia i forum.U mnie 7 po poludniu, a jeszcze do 2 w nocy
            mase czasu. Wtedy jest w Polsce juz 8 rano i ma sie wrazenie, ze niektorzy
            siedza na okraglo. Bo i wieczorem go widac i rano juz jest . A ja nigdy nie mam
            czasu na pierdoly,ale na forum mam.
            • karelia Re: Skad wy macie tyle czasu ! 18.02.02, 01:43
              no wlasnie , my sie zbieramy spac, a po nas przychodza nasie nocni zmiennicy,
              ktorzy ciagna rowno hehehehe. A jak oni sie klada lulu to mu wskakujemy i w ten
              oto sposob lacza sa caly czas goracewink
              • Gość: boss Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.tnt31.ewr3.da.uu.net 18.02.02, 02:13
                Karelia - ale ty stukasz ze Szwecji teraz jest u was 2 w nocy - to kiedy ty
                spisz ?????????????????? ,ale to mlyn tu jest !!!! Nie chodzisz do pracy ???,
                zyjesz z zasilku dla bezrobotnych ????
                • Gość: aniutek Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 18.02.02, 02:30
                  hehehe tez sie czesto nad tym zastanawiam ale....... czas na maly poscik
                  zawsze sie znajdzie, ja pracuje 3 dni w tyg, 3 dni na uniwerku mam
                  rodzine wiec czasem mieszajac zupe w garnku pekam ze smiechu]
                  czytajac posty Karelii :smile)))
                  To forum to dla mnie namiastka przyjaciol z Polski.... moze to chore ale
                  zyje w miescie gdzie jest sie samotnym w tlumie..... a ja stworzenie
                  stadne :smile))
                  pozdrowki,
                  aniutek
                  • karelia nie pekaj!!!! 18.02.02, 10:16
                    aniutek, nie pekaj nic sie takiego nie dzieje. Jest dobrze a bedzie jeszcze
                    lepiej. Taka moja deviza/viza zycoiwa.
                    Ahoj K.
              • Gość: Dziadek Czas to pieniadz! Money talks, BS walks! IP: *.netcom.ca 18.02.02, 04:50
                Szto sluczilos z tym odszkodowaniem, Karelka? Tak mi Cie szkoda, ale
                Fryce placa, nie? Ja czekam na pieniadze od Rucholi, za ich zbrodnie.
                Tylko ze ja nie przegapie daty jak Ty, idiotko!
                • karelia Re: Czas to pieniadz! Money talks, BS walks! 18.02.02, 10:13
                  to zupelnie nie bylo tak , idioto, pomyliles wszystkie fakty, osiolku
                  dardanelski
    • Gość: jak Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.kielnet.net 18.02.02, 10:06
      No i wszystko wiem.
      Tyle ludzi napisalo-superek!
      Fakt ze to pisanie wciaga.
      • Gość: Baloo Re: Od jutra ... IP: *.ne.ch 18.02.02, 11:28
        Od jutra ... na detox ! (no, moze od pojutrza ...)
        A tymczasem moze tak jeszcze dwa male posciki wysle, cos przeczytam , gdzies
        odpowiem ... no to jeszcze jeden poscik - na druga nozke ! siup !

Szalom

Baloo
        • Gość: kangur Re: Mamy czas? IP: *.dialup.optusnet.com.au 18.02.02, 13:20
          U nas jest 23:17,a w Posce 13:17 czyli jestesmy na biezaco.My w Australii po
          prostu wstajemy 10 godzin wczesniej do pracy(takie to z nas pracusie)i dlatego
          mamy wiecej czasu dla Forum,wypoczywamy kiedy inni pracuja,proste?Kto rano
          wstaje...
    • Gość: Biala Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 15:42
      Dzisiaj mam troche czasu na pisanie bo zostalam "kaleka"
      W piekny popoludniowy Dzien Walentynkowy wywinelam orla pod prysznicem i
      odbilam sobie nery (ha, ha, ha). Na samo wspomnienie ogarnia mnie hihawka.
      A mialo byc tak pieknie .....
      • Gość: grzegorz Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.02.02, 15:45
        przestan sie mazac, chlopaki nie placza...smile
        • Gość: Biala Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 16:15
          Gość portalu: grzegorz napisał(a):

> przestan sie mazac, chlopaki nie placza...smile

Chlopaki moze nie, ale czy ja czasami moge? Tak cichutko, gdzies w kaciku
          • Gość: grzegorz Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.02.02, 16:22
            Gość portalu: Biala napisał(a):

> Gość portalu: grzegorz napisał(a):
            >
            > > przestan sie mazac, chlopaki nie placza...smile
            >
            > Chlopaki moze nie, ale czy ja czasami moge? Tak cichutko, gdzies w kaciku

no i nie zrozumielismy sie, sadzilem po twej wypowiedzi:
            'A mialo byc tak pieknie .....', ze pewien film cytujesz...

• Gość: Biala Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 16:47
              Gość portalu: grzegorz napisał(a):

> Gość portalu: Biala napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: grzegorz napisał(a):
              > >
              > > > przestan sie mazac, chlopaki nie placza...smile
              > >
              > > Chlopaki moze nie, ale czy ja czasami moge? Tak cichutko, gdzies w kaciku
              >
              > no i nie zrozumielismy sie, sadzilem po twej wypowiedzi:
              > 'A mialo byc tak pieknie .....', ze pewien film cytujesz...
              >

Zgadza sie to byl cytat ale jednoczesnie idealnie pasujacy do sytuacji... to mial
              byc piekny romantyczny wieczor a skonczylo sie na okladach (nie kijem)
          • Gość: Fania Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.telia.com 18.02.02, 16:27
            My mamy duzo czasu , bo u nas w Szwecji malo kto pracuje. A nawet ci co pracuja , polowe dnia
            moga przesiedziec na komputerze, pisac na Forum lub ogladac strony z pedofilami.
            Masa bezrobotnych(ukrytych) do tego dochodzi polowa na chorobowej rencie, czesc na
            przedwczesnej rencie no to rozumiecie , ze mamy duzo czasu!
            A reszta siedzi w Hiszpani i stamtad sie udziela.
            • Gość: boss Re: Skad wy macie tyle czasu ! IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 18.02.02, 17:46
              No to teraz rozumie dlaczego tyle ludzi z Europy tu siedzi na - bull
              shitach !!! Wszyscy [prawie] na lewych zwolnieniach, wczesnych
              rentach,bezrobociach itp. itd. Ten system socjalny niedlugo tam sie zawali.
              Ale swoja droga mialem swieta racje piszac w poprzednich postach ze tu tylko
              wiekszasc to ci co siedza na zasilkach. Ok !!! ide na moj part
              time ,sprzedawac bilety ,.....siedzac na dworcu w Kansas City.
              • karelia duuzo czasu 18.02.02, 18:22
                a w zasadzie bezkwasowej to tutaj nikt nie pracuje, a jak pracuje to sie obija
                na maxa, wszyscy chorzy, na zwolnieniach lewych, prawych, na emeryturach,
                jakies chorobowe, pol etatowe cwierc etatowe, pogrzebowe, amen!!!
                A z czego zyjemy??? z tego co nam przysla z...... no nie powiem, bo juz by
                wiecej nie przyslali. Lece do robotyyyy paaaaaa
                Adios , K.
                • Gość: Cariño, Re: duuzo czasu IP: 193.133.143.* 18.02.02, 18:28
                  karelia napisał(a):

> a w zasadzie bezkwasowej to tutaj nikt nie pracuje, a jak pracuje to sie obija
                  > na maxa, wszyscy chorzy, na zwolnieniach lewych, prawych, na emeryturach,
                  > jakies chorobowe, pol etatowe cwierc etatowe, pogrzebowe, amen!!!
                  > A z czego zyjemy??? z tego co nam przysla z...... no nie powiem, bo juz by
                  > wiecej nie przyslali. Lece do robotyyyy paaaaaa
                  > Adios , K.

a zyjemy z tego co sobie z Polski w tobolkach przywieziemy. Prawie limeryk,
                  prawie odpowiedz, prawie koniec pracy (a wiec zarazem forumowania) na dzis

Adios

• Gość: Don Re: duuzo czasu IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.02.02, 23:32

Dwa dni bez forum-jestem rozklekotany.Nikt mnie nie oplul ,nikt mnie nie
                    nazwal..... i......To bylo nie do zniesienia!Ten koles ,ze stacji to jak by
                    zobaczyl ile godzin ja pracuje(siedze na forum )to by sie zdziwil.Mam
                    szczescir,ze jestem boss i to od wielu lat,bo juz by mnie wywalili z roboty.Ale
                    pomysle,jak przejde na emeryture to sie zakme sprzedaza biletow! to podobno
                    uspakaja???Kiedy to bedzie nie wiem !Ale wole bilety loteryjne.
                    • karelia Bingo!!! 20.02.02, 01:17
                      a najlepiej przyjezdzaj z powrotem do domu, czyli Sverigewink Znakomity
                      biznes!!! Bedziesz siedziel na Centralen w przejsciu miedzy pendlem i tunelbana
                      i sprzedawal bilety do gry w BINGO!!!!Czy wiesz jaki to biznes? A jeszcze jak
                      zarekomendujesz , ktory kupon wygra! czlowieku, klienci beda Ci przynosic
                      pieniadze w zebach i na rekach nosic, staniesz sie biznesmenem roku a takze
                      rikskändiswink))
                      • Gość: Gruha Re: Bingo!!! IP: *.tor.pathcom.com 22.02.02, 18:45
                        Policjant zatrzymuje samochod z dwiema blondynkami na pokladzie i mowi: Dowody
                        prosze! Na to jedna z nich: Ale jak to prosze pana, przeciez my nie umiemy
                        plywac!
                        • luizaeliza Re: Bingo!!! BLONDI 24.02.02, 17:22
                          usmialam sie do lez - jako blondi przyznam ze jeszcze tego nie slyszalam ...
                          C do czasu to od czasu do czasu trzeba popisac by jeszcze wiezyc ze sie zyje ,,,
                          • Gość: Baca Blondynki, unite with .... ROOTS!!! IP: *.netcom.ca 24.02.02, 17:44
                            A jak czesto musisz siem farbowac, bella? Pamietaj, ze to oslabia wlosy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka