suchy_ryj 04.03.04, 16:36 Zadnych ciekawych tematow, te same stukniete postacie forum. Nudne tematy z jednym do 5 wpisow, czy nawet 20 tez swiadczy o tepocie kreatora watku. Ciekawe czy w zyciu codziennym tez jestescie takimi nudziarzami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odbiornik Re: To forum staje coraz bardziej nudne__________ IP: *.ip-pluggen.com 04.03.04, 23:48 Dyskusje moglaby byc ciekawsze, jesli nie bylyby rozbijane wyglupami. W ten sposob zostaly na forum tylko pewne osoby. Te ktore chcialy zachowac jakis poziom, przeniosly sie na inne fora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieza alfa Re: To forum staje coraz bardziej nudne__________ IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 05.03.04, 00:11 suchy ryju, a moze jakbys sie napil to by sie stalo mniej nudne? tak mi sie skojarzylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: To forum staje coraz bardziej nudne__________ IP: *.mt.sfl.net 05.03.04, 12:29 i ryj juz by nie byl suchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: To forum staje coraz bardziej nudne__________ IP: *.eseenet.com 06.03.04, 00:18 O suchym ryju to sie o tym forum nie ma co wypowiadac . Najpierw trzeba wypic ,potem przeczytac i znowu wypic . Jezeli nadal wydaje sie nudne to powtorzyc procedure tym razem pomijajac czytanie . I tak do momentu kiedy bedzie wesolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieza Alfa suchy vs. mokry ryj IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 06.03.04, 00:57 VIPie zgadzam sie Marek tez slusznie prawisz Czytam to forum od paru tygodni i nuda nigdy mi sie nie wdala. Wrecz przeciwnie. Miedzy innymi tak jak wpis suchego_ryja nt. nudy na forum. Bardzo rozbawil. za 3 minuty wieza alfa wytryska i ide obserwowac Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: To forum staje coraz bardziej nudne__________ 06.03.04, 00:28 Dopisuje sie zebys mial wiecej niz 5. Inaczej ktos moze pomyslec ze ten watek >>swiadczy o tepocie kreatora watku<< Mam nadzieje ze docenisz przysluge. SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: To forum staje coraz bardziej nudne__________ IP: *.eseenet.com 06.03.04, 00:31 Jak to sie kiedys mawialo ziarenko do ziarenka a zbierze sie .....pol litra . Well kazdy glos sie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Поляков Klakier _______________________________________n/t IP: *.dyn.optonline.net 06.03.04, 00:53 Odpowiedz Link Zgłoś
suchy_ryj no nie moge juz zniesc tych cierpkich watkow 06.03.04, 03:53 Te same baby i chlopki z Phd (bez magistra i studiow), zamiast cos produktywnego stworzyc dla ludzkosci spedzaja cenny czas na forum. To chyba jest addiction Odpowiedz Link Zgłoś
krzywy.ryj Na krzywego ryja. 06.03.04, 04:02 Ja tylko na moment aby sprawdzic czy nie pijecie. Jak wiadomo, ja nie lubie placic za swoj alkohol. Picie na krzywy ryj jest moim ulubionym. Odpowiedz Link Zgłoś
chlup_w_glupi_dziob Re: Na krzywego ryja. 06.03.04, 04:34 krzywy.ryj napisała: > Ja tylko na moment aby sprawdzic czy nie pijecie. > Jak wiadomo, ja nie lubie placic za swoj alkohol. > Picie na krzywy ryj jest moim ulubionym. no to zdrowko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monik_a_a Także się czuję rozczarowana. 06.03.04, 10:00 Że na takim forum gdzie piszą osoby mieszkające zagranicą nic tylko bluzgi i o piciu. Jak pod budką z piwem w Babiętach. To naprawdę jest wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 to tylko stresssss 06.03.04, 10:03 A jakbys sie zachowywala gdys ciagle musiala uwazac, czy szef nie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś