edytkus 19.03.04, 01:21 Szukam i szukam i nie moge znalezc )) Ewunia, czy wiedzialas o zmianie nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amj02 Re: Nowe stare forum? 19.03.04, 15:43 hahaha ja tez szukalam i szukalam az znalazlam, mam jednak wogole problem od co najmniej 2 dni z wejsciem na strone forum Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: Nowe stare forum? 19.03.04, 23:17 A o co chodzi, jesli wolno spytac? Ja mam ulubione fora w zakladce "moje forum" i stad wchodze, po zalogowaniu sie. Hmm, nie zauwazylam zadnej roznicy, oprocz tej, ze forum Warszawa ma inna nazwe... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amj02 Re: Nowe stare forum? 20.03.04, 00:50 Mysle ,ze nie ma to nic wspolnego ze zmianami.Od 2dni mam problem z wejsciem na strone gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mama_danielcia Re: Nowe stare forum? 20.03.04, 08:45 Mam nadzieje, ze nie zostaniesz zalatwiona tak jak ja. Dopiero od jakich 2 tygodni udaje mi sie wejsc na strone forum bez problemu. Wczesniej przez 3 tygodnie pojawiala mi sie informacja, ze strony nie odnaleziono i byly nici z forum. Naprawde irytujace.... Pozdrawiam Sugar Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia_uk Re: Nowe stare forum? 20.03.04, 13:14 edytkus napisała: > Szukam i szukam i nie moge znalezc )) Ewunia, czy wiedzialas o zmianie nazwy > ? > Nie, nie wiedzialam - tez sie zdziwilam Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Nowe stare forum? 20.03.04, 23:10 Ludzie, a co sie zmienielo? bo ja nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mama_danielcia Re: Nowe stare forum? 21.03.04, 12:22 NO chyba naza podforum - 'Dziecko na swiecie'. Kiedys bylo poprostu 'Swiat'. No ale moze cos jeszce? Sugar Odpowiedz Link Zgłoś