ratpole 10.08.10, 20:29 hehehe www.rp.pl/artykul/520628_Dziecko_nielegalnego_imigranta.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Piękne! 10.08.10, 21:39 Nie mogli by te wizy zniesc? Nie musielibysmy byc nielegalni. Odpowiedz Link Zgłoś
davro Re: Piękne! 10.08.10, 23:09 Zniescie przestepstwo kradzierzy w kRaju nie bedziecie miec zlodzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Piękne! 11.08.10, 07:28 Można tylko podziękować tzw. Polonii, zwłaszcza tej z Jackowa i Greenpointu. Sami sobie i swoim rodzinom zgotowali ten los hehe A swoją drogą potwierdza się (opinia, która słyszałem od rodowitego Amerykanina), że w "immigration" pracują sami idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Piękne! 11.08.10, 09:21 maciekqbn napisał: > Można tylko podziękować tzw. Polonii, zwłaszcza tej z Jackowa i Greenpointu. > Sami sobie i swoim rodzinom zgotowali ten los hehe Jakiej tzw. Polonii? Tym gasssarbajterom? Przeciez oni od was pochodza, od was tu przyjezdzaja ci mlodzi, wykrztauceni, z wielkich miast hehe Maja wszystko wspolne z wami, nie z nami - prawdziwa Polonia > A swoją drogą potwierdza się (opinia, która słyszałem od rodowitego > Amerykanina), że w "immigration" pracują sami idioci. W ktorym dokladnie miejscu opisanych zajsc potwierdza sie ta opinia? - Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Piękne! 11.08.10, 09:56 ratpole napisał: > Przeciez oni od was pochodza, od was tu przyjezdzaja ci mlodzi, wykrztauceni, z > wielkich miast hehe Chyba jesteś niświeży. Popatrz kto jeździ do pracy do USA. Jak ktoś jest wykształcony/coś potrafi/zna język to dostanie dobrą (legalną) pracę w EU. Do USA do pracy na czarno jeździ ciemnota z Podhala. Ja tam się nie dziwie Amerykanom, że ich wyłapują, bo to w dłuższej perspektywie (w końcu mam nadzieję wyłapią tych nielegali i będzie spokój) działanie w interesie tych, którzy mogą sobie pozwolić na rzeczywisty wyjazd turystyczny do USA. Natomiast idiotyzm immigration, moim zdaniem, objawia się w metodach ich działania. Przysłowiowy sierżant z polskiej Straży Granicznej to przy nich szczyt inteligencji i subtelności. A co dokładnie miał na myśli ten Amerykanin to nie wiem, wypowiadał się niezbyt pochlebnie o urzędnikach tej instytucji - zaznaczam, że nie był to żaden Polonus/Latynos itp. Rozmowa była ogólnie o traktowaniu ludzi na granicach. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Piękne! 11.08.10, 17:07 maciekqbn napisał: > Popatrz kto jeździ do pracy do USA. Przeciez pisze w artykule, ze ostatnio to juz nawet male dzieci tam jezdza. Male dzieci maja ludzie mlodzi, nie starzy, w razie jakbys mial problemy z zatrybieniem hehe > Jak ktoś jest wykształcony/coś potrafi/zna język to dostanie dobrą (legalną) pracę w EU. Dostanie? To czemu tobie nie dali? hehe > Do USA do pracy na czarno jeździ ciemnota z Podhala. A ponoc w bulwie juz nie ma ciemnoty, bo jest o pincet dziewincet uniwersytetow wiecej niz w calej Junii i kazdy ciec bulwiasty ma dyplom jak nie w politologii to co najmniej w manikiurzystwie hehe > Ja tam się nie dziwie Amerykanom, że ich wyłapują, bo to w dłuższej perspektywie (w końcu mam nadzieję wyłapią tych nielegali i będzie spokój) działanie w interesie tych, którzy mogą sobie pozwolić na rzeczywisty wyjazd turystyczny do USA. No widzisz, i tu wlasnie widac chitrosc Amerykanow, bo oni nie wierza, ze bulwiaka stac na wyjazd turystyczny, co ja niniejszym potwierdzam z pelna odpowiedzialnoscia hehe > Natomiast idiotyzm immigration, moim zdaniem, objawia się w metodach ich działania. A ja twierdze, ze cel uswieca srodki, innymi slowy, wazne, ze skutecznie, choc powoli oczyszczaja Ameryke > Przysłowiowy sierżant z polskiej Straży Granicznej to przy nich szczyt inteligencji i subtelności. Hehehe, czlonki mnie opadli > A co dokładnie miał na myśli ten Amerykanin to nie wiem, wypowiadał się niezbyt pochlebnie o urzędnikach tej instytucji - zaznaczam, że nie był to żaden Polonus/Latynos itp. Rozmowa była ogólnie o traktowaniu ludzi na granicach. Pewnie wracal z torebka bialego proszku z Meksyku hehe Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Piękne! 12.08.10, 11:17 Tobie durny cieciu ani w Polsce ani w EU ani w hameryce nic nie wyszlo oprocz wlosow. buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Piękne! 11.08.10, 10:25 Masz na mysli urzednicy. To miedzynarowy wirus. Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Piękne! 11.08.10, 16:57 hehehehehehehehehehehe maciusiu ta "polonia" z Jackowa i Greenpointu ma tyle wspolnego z Polonia co ty z inteligencja a ten rodowity Amerykanin to widac specjalnie przyjechal do twojego Pierdziszewa ze wloasnie z toba "porozmawiac" o Immigration BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Piękne! 11.08.10, 17:18 heheh Ortalionku ty tez przeciez s Pierdziszewa. heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Piękne! 11.08.10, 18:40 japoxx napisała: > a ten rodowity Amerykanin to widac specjalnie przyjechal do A na jakiej podstawie domniemywasz, że rozmowa odbywała się w PL? Czyżby słynne "słoneczko w d..." cie oświeciło? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Piękne! 11.08.10, 18:58 hehehehehehehehehehehehehehehe maciusiu no to opowiedz nam kiedy i gdzie sie spotkales z tym rodowitym Amerykaninem i w jakimz to jezyku prowadziles rozmowe wlasnie na temat La Migry posmiejemy sie razem buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Piękne! 11.08.10, 19:01 Z Amerykanami zwykłem rozmawiać po angielsku, zwłaszcza z tymi spotkanymi poza PL. A kiedy i gdzie to już nie twój interes. Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Piękne! 11.08.10, 19:13 hehehehehehehehehehehehehe bajarzu BAJU, BAJU rozmawiales z nim po angielsku wczoraj na ksiezycu BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Piękne! 11.08.10, 16:09 ontarian napisał: > maciekqbn napisał: > > > A swoją drogą potwierdza się (opinia, która słyszałem od rodowitego > > Amerykanina) > a gdzie ten amerykanin polskiego sie nauczyl? hehe > A na co mu polski? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Piękne! heheh znowu Ortalionek. 11.08.10, 18:30 Nie kazdy moze zostac strozem f strozufce na parkingu f kanatce. heheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Toś się popisał elokwencja i błyskotliwością. 11.08.10, 19:05 Wiadomo ortalion. Szuka dongow na swoim drongu czy cus takiego dla siebie. heheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś