Dodaj do ulubionych

Europa Wschodnia nadal istnieje

07.09.10, 23:45
mimo ze jest Unia europejska i wiekszosc krajow z obozu socjalizmu jest oficjalnie w Unii ,to Europa dalej dzieli sie na gorsza czyli Wschodnia i ta lepsza czyli Zachodnia,dalej w wszelkim nazewnictwie w krajach zamorskich typu Australia Canada i USa ,mowi sie o Eastern Europe a nie o Unii,dalej przecietny kanadyjczyk czy amerykan Europe kojarzy sobie tylko z Londynem i Paryzem,nigdy nikt nie slyszal o Bukareszczie,Sofi,czy Budapeszcie o Warszawie nie wspomne. Dalej na poczcie kiedy chce nadac list polecony slowo "poland" wywoluje usmiech poblazania i urzednik zaraz koryguje moje uwagi ,mowiac o "eastern europe" a nie o UE,dlugo jeszcze ,bardzo dlugo bedzie pokutowal obraz Europy Wschodniej jako rejonu zacofania i biedy i strefy skazonej komunizmem
Obserwuj wątek
    • rat_canals gass 08.09.10, 05:05
      nie wiedza co to bukareszt, warszawa czy sofia bo ich w szkole nigdy o tym nie uczyli a na poczcie kiedy ty byles ostatnio i do tego wyslac polecony hehe wiesz, jak to sie robi?
      • rat_canals gass 08.09.10, 07:51
        plisska napisz, jak wysylasz ten polecony a moze i paczke, jak wyslac mi podpowiesz?
      • _czosnek_ Kultura dotarla do hamericzki. 08.09.10, 11:04
        Bethoven kojazy sie hamerykanom z psem z filmu. buahahaha

• _czosnek_ A jak ma nie istniec. 08.09.10, 11:06
        Skoro w hameryczce siedzi pelno PRL-owcow jak ty.

buahahahahaha
    • _czosnek_ Ale jestes durny ciec! 08.09.10, 11:03
      buahahahaha

Jestes glupszy od psiego klocka lezacego w parku. buahaha
      • gassarbajter Czosnek jestes durny ciec! 08.09.10, 23:31

hyhyyhyhhyhyhyhyyhyhy!! ugryzlo cie w jaja ?? Czosnek !! Eastern europe to wlasnie takie ciecie jak ty o glupim pysku ,co w europie zachodniej zasuwaja za grosze razem z marokanczykami i turkami i spia na dworcach ,to jest wasza reklamowka - people of easter europe 3rd class quality !!,pozdrow tych co spia na dworcu w Londynie lub slumsach Dublina ,to twoi rodacy !!

============================================================
        emigrant = to slowo nie ma nic wspolnego z polskim gassarbajterem tulajacym sie po Europie Zachodniej i robiacym obciach !
        natomiast nik "gassarbajter" pochodzi od slangu w jezyku polskim oznaczajacym "gazownika" "ochleja" gasssmajstra",lubiacego niezle popic a potem wyruszac na podboj Europy Zachodniej !
        ==============================================================
        • rat_canals gass 08.09.10, 23:49
          nie badz taki, podpowiedz mi, jak wyslac paczke, mam jedna do wyslania i od 10 lat nie wiem, jak sie za to zabrac, nie wiem czy ten makaron, maka i cukier sa jeszcze dobre, niewazane, licza sie checi, podpowiesz? plissska
    • _czosnek_ Buahahaha Ale masz problemy!!!! buahahaha 09.09.10, 00:32
      Boli cie Europka proroku obsrany. buahahahaha
      • gassarbajter Czosnek z PRLu 09.09.10, 01:27
        Eastern Europe to wlasnie takie buce jak ty!!,ktore okupuja Irlandie,Anglie itd w poszukiwaniu fortuny walutowej a wykorzystywani sa jako tania sila robocza na rowni z turkami i innymi gasssarbajtermai z Afryki Zachodniej,dalej jest i bedzie w nazewnictwie rozwinietych kultur zachodnich Eastern European figurowal jako ,bida,zacofanie, i obciach ,chocbys nie wiem co robil i udowadnial ze nie jest tak ,to nie da sie obrazu budowanego przez dziesiatki lat zmienic na lepszy , fakty mowia co innego,kanadyjczycy ,amerykanie,australijczycy maja swoje zdanie o was - easter eu.

============================================================
        • ratpole Re: Czosnek z PRLu 09.09.10, 02:15
          gassarbajter napisał:

> Eastern Europe to wlasnie takie buce jak ty!!,ktore okupuja Irlandie,Anglie it
          > d w poszukiwaniu fortuny walutowej a wykorzystywani sa jako tania sila robocz
          > a

Wszystko sie zgadza poza jednym. Nikt ich tam nie wykorzystuje! Placa im! Placa im tyle ile sa warci i za to co potrafia (czyli praktycznie nic, bo nawet gadac nie potrafia). Chyba dobrze im placa, bo ciagle przyjezdzaja nowe bulwiaste, zeby sie dac wykorzystywac. Zeby nie w sumie porzadne Angole, ktore ta holote przygarnely to dzisiaj bulwiasty bilby sie z wilkiem o ochlap innego bulwiastego hehehe
          • rat_canals sciur 09.09.10, 05:01
            co ty z tymy wylkami? kompleksy jakie? hehe
    • rat_canals gass 09.09.10, 06:34
      plissska to co mam zrobic z ta paczka? w monkach czekaja na nia juz 10 lat
    • fan.club Europa Wschodnia istnieje. I istnieć będzie! 09.09.10, 07:16
      Europa Wschodnia istnieje - a Ty, Gaźnik, jesteś najlepszym tego dowodem, bo jesteś jej produktem. Masz geny stamtąd i z tymi genami już umrzesz. Jak będziesz dalej tak peyrdolił, to Twoje dzieci też zostaną takimi produktami, a jak się pokrzyżują z produktami warchoła, to będziecie mieli Europę Wschodnią w środku Ameryki.
      Mogłeś z tej Europy wyjechać pozostawiając ją sobie samej, ale Ty, Gaźnik, zabrałeś ją ze sobą w tym Twoim beznadziejnie wschodnio-europejskim pudełku na oczy.
      • zawsze_mondry Re: Europa Wschodnia istnieje. I istnieć będzie! 09.09.10, 10:38
        dzieci? jakie dzieci??? z kim on niby te dzieci ma miec?
        super wyksztalcony prezny czlowiek sukcesu menadzier z sity sie musial jakims zoltym koczkodanem zadowolic ktory ledwo z chin spie...l bo jako zenska nadprodukcja zostal by w pieczarze ukamienowany w ramach chinskiego programu walki z wielodzietnoscia, a ty chcesz zeby gazownik jakas kobieta mial buahahahhahahahaha.
        jaka kobieta bedzie chciala nielegalnego golodupca w dodatku z wypranym przez ORMO beretem.
    • rat_canals gass 09.09.10, 08:51
      dopoki beda zyli, takie , jak ty przedstawiciele tak dlugo ona bedzie zyla
      • zawsze_mondry He he uśmiech "pobłażania" hotdoga! 09.09.10, 10:33
        "Dalej na poczcie kiedy chce nadac list polecony slowo "poland" wywoluje usmiech poblazania"
        hotdog nie pobłażania a politowania i nie na poczcie ale wszędzie gdzie się pojawiasz!
        Ale mam dla ciebie rade wybierz się do emigration tam twoje pojawienie sie nie spowoduje usmiechu politowania a juz napewno poblazania i zostaniesz spakowany z calym swoim dobytkiem do beczki po sledziach (jeszcze duzo miejsca zostanie) i odeslany do rodzimego parzenczewa.

• ontarian Re: Europa Wschodnia nadal istnieje 09.09.10, 17:22
      ale siem czoskowo-kanalowe melejstwo podqrvilo, hehe
      czyzby dlatego, ze wy niby w junii a wizuf zniesc wam nie chcom?
      • ratpole Re: Europa Wschodnia nadal istnieje 09.09.10, 17:34
        ontarian napisał:

> ale siem czoskowo-kanalowe melejstwo podqrvilo, hehe
        > czyzby dlatego, ze wy niby w junii a wizuf zniesc wam nie chcom?

I tak maja szczescie, ze nikt nie zwrocil uwagi na to, ze Europa Wschodnia to wlasciwie Mongolia Zachodnia hehehe
        • ontarian Re: Europa Wschodnia nadal istnieje 09.09.10, 17:49
          ratpole napisał:

> I tak maja szczescie, ze nikt nie zwrocil uwagi na to, ze Europa Wschodnia to w
          > lasciwie Mongolia Zachodnia hehehe
          to by wyjasnialo ten mongolizm u czosnkowych pompiarzy, hehehe
          • _czosnek_ Re: Europa Wschodnia nadal istnieje 09.09.10, 18:43
            theeconomiccollapseblog.com/
      • fan.club Ci, którym Jankesi wizę znieśli... 09.09.10, 18:12
        muszą od dziś za to zwolnienie płacić. Podobno ma to być forsa na promowanie turystyki. Bardzo wesoły numer.
        • gassarbajter wschodni "europejczycy" zdenerwowani 10.09.10, 00:16
          bo dostali po gaciach !!!,hehehheehehhehhhe!! wreszcie ktos im powiedzial co naprawde o nich mysli caly Zachod, tysiace z nich tulajac sie od Sekwany po Tamize,spiac pod mostami,jedzac grilla z labedzia wypracowuja sobie dostateczna opinie na nastepne dziesieciolecia jako dziady i 3 kategorii people from East,bedzie sie niestety to ciaglo jak smrod w gaciach za wszystkimi ktorzy maja cokolwiek wspolnego z PL
          Pewien Hindus majacy w Londynie kiosk z gazetami sprzedajac mi papierosy zapytal skad jestem ,kiedy uslyszal slowo - Poland_, szeroki usmiech zagoscil na jego twarzy-i wykrztusil z siebie z pelnym zadowoleniem - " KULWA,CURRRWA !!- to mi wystarczylo za wszelkie komentarze ,odszedlem spod kiosku jak czlowiek opluty !!

=============================================================
          emigrant = to slowo nie ma nic wspolnego z polskim gassarbajterem tulajacym sie po Europie Zachodniej i robiacym obciach !
          natomiast nik "gassarbajter" pochodzi od slangu w jezyku polskim oznaczajacym "gazownika" "ochleja" gasssmajstra",lubiacego niezle popic a potem wyruszac na podboj Europy Zachodniej !
          ==============================================================
          • zawsze_mondry Re: wschodni "europejczycy" zdenerwowani 10.09.10, 00:33
            szeroki usmiech zagoscil
            > na jego twarzy-i wykrztusil z siebie z pelnym zadowoleniem - " KULWA,CUR
            > RRWA !!- to mi wystarczylo za wszelkie komentarze

patrz taki zmazaniec a cie poznal!

odszedlem spod kiosku jak
            > czlowiek opluty !!

czyli jak zwykle!

ale racje masz w tym co piszesz niewiarygodny wstyd nam przynosicie.
            Po co zescie te zapyziale ryje z PGRow wystawiali potem sie za was musimy wstydzic

• donk Re: wschodni "europejczycy" zdenerwowani 10.09.10, 12:03
              Dobrze gada dobrze gada. Slomem po swiecie roznosic.
              heheheheheh
          • fan.club Gaźnik, Ty jesteś staszna pjerdoła! 10.09.10, 07:16
            Powiedziałeś Hindusowi, że jesteś z Polski? Gaźnik, siedzisz doopą w USA, a głowa ciągle jeszcze w Bulwie. Wieczny wakacjusz.
            Amen.
            • tata_japoxa Re: Gaźnik, Ty jesteś staszna pjerdoła! 10.09.10, 07:33
              bo sie ta glowa do beczki po sledziach nie zmiescila bo to duza glowa i ciezka pancerna zakuta mocno! wziac nie mogl bo by na dno poszli.
            • maciekqbn Re: Gaźnik, Ty jesteś staszna pjerdoła! 10.09.10, 08:54
              Ja bym powiedział, że głową to on ciągle w PRL siedzi.
              Poza tym, najwyraźniej ma jakieś kompleksy.
              • donk Re: Gaźnik, Ty jesteś staszna pjerdoła! 10.09.10, 12:01
                heheheh
                Gosciu ma z tym PRL duzo szczenscia. heheheh To bylo calkiem niedawno. winc tylko musi otworzyc album rodzinny i zara zobaczy wujka w mundurz ORMO. heheheh
                Przy wienkszym pechu moglby siem zawiesic glowom f czasach Mieszka Pierfszego czy cus, a ja nie pamientam co ftedy po USA chodzilo dlatego dla jego doopy byloby duze niebezpieczentwo. Dla glowy nie. heheheheh
                • ontarian nie mondruj siem swinioyebie 10.09.10, 13:58
                  donk napisała:

> a ja nie pamientam co ftedy po USA chodzilo dlatego dla jego doopy bylo
                  > by duze niebezpieczentwo. Dla glowy nie. heheheheh
                  ty dla swinskiej dupy wienksze niebezpieczenstwo jestes, hehe
                  • donk Re: nie mondruj siem swinioyebie 10.09.10, 14:12
                    A ty nawet dla struzufki w ktorej spendzasz 90 % zycia. heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh!!!!!
                    • _czosnek_ Re: nie mondruj siem swinioyebie 10.09.10, 15:43
                      A tak chcial byc ten ciec swiatowcem, w budce stroza skonczyl na kanadyjskim zadoopiu. buahaha
                      • gassarbajter Czosnek i znowu po jajach 11.09.10, 00:26
                        dostales !!!!,heheheehehhehe!! wstydzisz sie swoich wspolplemiencow z Grajdolka i Konskich Lbow ??? przeciez to twoi rodacy ! to oni spia pd mostami TaMIZY i robia grilla ze szczurow ,ostatnio szeroko prasa pisala ,ale ty gazet nie czytasz cieciu malorolny !!heheehehehe !!

=========================================================
    • ratpole Rozpelzlo sie 11.09.10, 03:52
      polactwo-bydlactwo po europce hehe

forum.gazeta.pl/forum/w,720,104739869,116364509,Re_Sklep_y_Kujawiak_Uwaga_na_rachunki_oszuk.html
      • gassarbajter Re: Rozpelzlo sie 12.09.10, 16:55
        sa na Zachodzie!! i tradycyjnie robia przekrety wszedzie to juz jest cecha narodowa !! nigdy tego nie wwwykorzenia ze swej mentalnosci !!,,ehheehheheheeheheheheh!!

=================================================
        • fan.club Jacy oni!? 12.09.10, 17:50
          Gaźnik, akurat po randce z Hiundusem powinieneś pisać "my" a nie ""oni".

• gassarbajter Re: Jacy oni!? tzn wy 12.09.10, 19:59
            wy .towarzysze z Wielkiej Bulby ,bo mnie tam juz nie ma od dlugiego czasu,a to sa twoi rodacy ,przeciez ty nosisz w kieszeni polski paszport i sie nim legitymujesz wszedzie tam gdzie trzeba . Ja mam dzieki Bogu jak inni z tego forum do dyspozycji paszport Canadian albo Australian

==========================================================
            • rat_canals gass 12.09.10, 20:23
              twoj polski pass stracil waznosc wiele lat temu a australijski to mozesz zobaczyc na blogu wiarusa w salonie heheh
              • zawsze_mondry magiczny paszport hotdoga! 12.09.10, 20:52
                Dalej na poczcie kiedy chce nadac list polecony slowo "poland" wywoluje usmiech poblazania"
                hotdog nie pobłażania a politowania i nie na poczcie ale wszędzie gdzie się pojawiasz!
                Ale mam dla ciebie rade wybierz się do emigration tam twoje pojawienie sie nie spowoduje usmiechu politowania a juz napewno poblazania i zostaniesz spakowany z calym swoim dobytkiem do beczki po sledziach (jeszcze duzo miejsca zostanie) i odeslany do rodzimego parzenczewa.

p.s.

sie nie smiej z paszportu hotdoga to jest magiczny paszport ! jak go w emigration pokaze to dostanie darmowy bilet do parzenczewa i to jeszcze z obstawa roslych ochroniazy oczywiscie one way ticket ale zawsze!
                • rat_canals Re: magiczny paszport hotdoga! 12.09.10, 21:05
                  im szybciej zrobi trip swego zycia tym szybciej stanie sie wlascicielem wymarzonego m2 ... na cmentarzu a tam przez 20 lat nikt go nie ruszy
                  • gassarbajter i znowu po jajach 12.09.10, 22:22
                    dostaliscie !!! heheheheeheh! omijacie jak diabel swiecona wode temat tysiecy gasssarbajterow, waszych rodakow spiacych pod mostami i robiacymi wiekszy obciach w cywilizowanym swiecie jak romowie wydalani obecnie z Francji ,yhyhhyhyhhyhyhhhhyhyhyhyhhyhhyhyhhhhhhhhhhhhhhhhyhyhhhy!

===========================================================,
                    • zawsze_mondry Re: i znowu po jajach 12.09.10, 22:37
                      ale przeciez ty piszesz o sobie! ty jestes takim wlasnie gasarbajterem za najnizsza stawke bez prawa stalego pobytu do tego jeszcze nie znasz jezyka. przeciez to nie moja wina ze jestes moim rodakiem my sie z takich jak ty nie smiejemy my im wspolczujemy ale sami wybraliscie sobie taki los. Trzeba bylo sie uczyc nie pic i pracowac to byscie nie musieli teraz spac w smietnikach czy na ulicach chicago toronto nowego jorku. Przykro mi ze masz tak przesrane ale co moge zrobic? wyslac ci pare $$$ to je przepijesz albo przecpasz. sprobuj moze isc do ajkiejs organizacji niech ciw nakarmia wylecza wykapia ubiora wyciagna z nalogu moze ci jakas prace znajda.
                      Niech cie Bog blogoslawi.
    • gasssarbajter Re: Europa Wschodnia nadal istnieje 12.09.10, 23:06
      Hindusowi powiedzialem Ej em from Poland bo nic wiecej nie umiem po angielsku, ehehehehehhehehe !

=========================================================
      • gassarbajter gasssarbajter przez 3 s 12.09.10, 23:10

Czosnek ty cieciu tylko umiesz podszywac sie pod kogos ,jak kazdy ormowski polus,,nic innego siermiego pegeerowska nie potrafisz ,heheheheehehhheeheehhehe ,poczytaj sobie co ci grozi w islmskiej juz europce,yhyhhyyhyhyhhyhyhyhyhyhyyhyhyh !! post nizej !

===============================================
        • _czosnek_ Re: gasssarbajter przez 3 s 12.09.10, 23:32
          Zamknij ryja chory wypierdku.

www.nydailynews.com/ny_local/2010/09/12/2010-09-12_imam_feisal_abdul_rauf_politicians_have_poisoned_process_for_islamic_center_near.html
          • gassarbajter Re: gasssarbajter przez 3 s 12.09.10, 23:43
            Czosnek wypierdku ORMOwca strzel sobie w ten durny cymbal z pistoletu co dziadek ORMOwiec zostawil ci w spadku,,,heheheeehehheheheheheehehehehehehehe!!
            ================================================
            • fan.club Gaźnik, ty jesteś gassarbajter... 13.09.10, 13:00
              przez jedno "h" - jedno "ch" to za dużo jak na twój durny cymbał.
    • donk U was geografia jest chyba inna. heheh 13.09.10, 15:53
      I ziemia moze jeszcze tez plaska. heheheheheheheheheh
      • gasssarbajter Re: U was geografia jest chyba inna. heheh 13.09.10, 23:29
        jeden ch... przez 2 lub 3s .jestem tak pojebany ze innego drugiego takiego nie znajdziecie !!!! eheheheheheheheheheeh !!!!!

• gassarbajter Czosnek ! 14.09.10, 00:15
          wszyscy wiedz jak jestes pojebany i nie pomoze ci podszywanie sie pod czyjes niki i produkowanie kilku sssss,strzel sobie lepiej w ten durny cymbal cieciu !! siedzacy w europie ale WSCHODNIEJ !!!!!,,,yhyhyhyhyyhyyhyhhyhyhyyhhhyhyhyhyhyhyhyhhhy!!!

• donk Re: U was geografia jest chyba inna. heheh 14.09.10, 00:17
          heheheh Ale fajnie. Wariat live. heheheheheheh

A na ulicem tez sikasz?
          • rat_canals donk 14.09.10, 02:15
            on szcza do basenu hehe sasiada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka