Dodaj do ulubionych

Dlaczeo amerykanskie auta sa takie przestarzale

16.01.11, 23:08
i ohydne?

ogladalem BMW mojego szwagra:
piekna pachnaca skora wygodne wentylowane fotele w srodku drewno pieknie spasowane aluminium piekna deska rozdzielcza nowoczesne radio satelitarne wszystko sterowane przez komputer

a moj amerykanski dzib linkoln to strasznie przy nim wygladal jakies takie czeszczace plastyki zle dopasowane dziura na inch miedzy nimi jakies takie przybrudzone welury deska rozdzielcza jakby siekiera wystrugana radio na kasety recznie sterowane no i te cholerne korbki do opuszczania szyb

dlaczego w hamerykanskie auta sa takie brzydkie i przestarzale?
Obserwuj wątek
    • ratpoles_temar Re: Dlaczeo polskie zlomy sa takie przestarza 16.01.11, 23:20
      ty jestes przestarzaly i niemodny w tym swoim zlomoe sprowadzonym z Rajchu

nie kradnij czyis nikow to ja jestem ratpole a nie ty
      • tata_japoxa hehe gassay 16.01.11, 23:27
        tyles tych nickow podrobek zalozyles ze sie juz gubisz!

a gosc ma racje amerykanskie furmanki to padlina!
        100 lat za murzynami cos na poziomie chinskich samochodow i indyjskich nawet tata jest lepiej wykonany niz amerykanski szmelc
        • ratpoles_tamar to ja jestem prawdziwy ratople 16.01.11, 23:30
          to ja mieszkam w bejzmencie w chicago i mam dziba linkolna z full klima ale to auto jest do dupy w porownaniu z BMW mojego szwagra jak bede pracowal w norwegii to tez takie sobie kupie! tam to 7 miesiecy roboty na takie BMW a tutaj przez cale zycie bym tyle nie nazbieral
          hamericzka sie skonczyla!
    • dr.hab Re: Dlaczeo amerykanskie auta sa takie przestarza 16.01.11, 23:32
      Nie kwil, whimpie.
      Przeciez pasujesz do twojego dziba: siekiera wystrugana morda z dziurami na inch w klawiaturze a na grzbiecie jakies takie przybrudzone welury.
      No i ta cholerna korbka we lbie heheheh
    • rat_canals Re: Dlaczeo amerykanskie auta sa takie przestarza 16.01.11, 23:33
      piredolisz synu
    • mlody747 Re: Dlaczeo amerykanskie auta sa takie przestarza 16.01.11, 23:35
      A to ty nie wiedziałeś, ze lincolna zrobiła ta sama firma, co zaprojektowała samochód Warszawa? GMC produkcja miała być dla mieszczuchów-stare reklamy (ostatnio rzad musiał im pomagać finansowo by nie upadli), ale zęby nie import do Stanow to właśnie produkowali by samochody podobne do wspomnianej już warszawy .
      A jeździłeś Fordem ostatnio?
    • gula_kopola Hotdog 16.01.11, 23:46
      wiekszosc amerykanskich aut jest robiona dla ludzi nie zamoznych!
      uzywaja wiec najtanszych najgorszych materialow plastikow dziadowskich skor podorobek drewna, poogladaj sobie taki program TOP GEAR jest na youtube tam pokazuja amerykanskie auta i dlaczego sa takie dziadowskie. Hotgod nie ma nic za darmo te auta sa tanie a co za tym idzie nie moga byc jakosciowo tak dobre jak europejskie ale drozsze.
      Dlatego bogaci amerykanie wola europejskie mercedesy bmw nie wspominajac juz o ferrari mclarenie czy bugatti!
      • ratpoles_temar gula 17.01.11, 00:04
        mi chodzi kiedy widze swego szwagra jak go odwiedzam w Detroit w eleganckim Cadillaku, a ja swoim starym i zespawanym z roznych kawalkow Mercedesem rocznik 1971 musze sie wlec po polskich wyboistych i pelnych blota drogach , Raz tylko gdzies na obrazku widzialem lepsze auta jak bugatti czy porsche i ngdy wiecej ,Tadek od Kozickich mowil mi ze to kosztuje milion euro ,ktoby to se mogl kupic, Ja jak od szwagra przwioze z Ameryk ikolorowe czasopisma to se znowu poogladam lepsze autka i pomarze a poki co to benzyna tak droga ze trzeba bedzie ze stodoly Fiata 125p wyciognoc i odkurzyc bo mniej pali
        • tata_japoxa gassaj 17.01.11, 00:10
          to ty jestes z piwnicy detroid? najgorszej dziury robotniczej usa? to jeszcze gorzej niz z chicago hehe! teraz juz sie nie dziwie ze dostajesz piany na mordzie jak ktos normalnie zyje!
          • gassarbaiter Detroit i cadillac szwagra hehe 17.01.11, 00:14
            laughingsquid.com/wp-content/uploads/detroit-packard-plant-20080815-171843.jpg
            • warcholski gassarbaiter 17.01.11, 00:23
              www.youtube.com/watch?v=11V5XEC_-UI
              • gassarbaiter warcholski 17.01.11, 00:36
                pochodzisz z tamtad to twoja rodzina ? nic dziwnego zes uciekl z tamtad ale skad mogles wiedziec ze wpadniesz z deszczu pod rynne? Biednemu zawsze wiatr w oczy!
                Widac tak ci bylo pisane ale nie martw sie dobry Bog ci to wynagrodzi taki mial widac plac wobec ciebie musisz tylko grzecznie do kosciola chodzic i duzo ksiedzu na tace sypac!
          • warcholski Re: gassaj 17.01.11, 00:16
            normalnie to sie zyje we WSI kolo Kutna do Polski-A w Sopot dojezdza super express PKP
            auto jest nie potrzebne
            • ratpoles_temar japox 17.01.11, 00:30
              tam walsnie zyje i orze w polu starym fiatem ,to on jest na filmie,super ma zycie

a ja mam za to sprowadzonego ze zlomu w czesciach i spawanego w stodole Merca,jak odleci blotnik przy jezdzie po polskich drogach ,to sobie przywioze z Rajchu ze zlomu nastepny wyklepie wgiecia mlotkiem i dalej sie jezdzi
    • walhala Re: Dlaczeo amerykanskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 00:38
      ja mam takie same porownanie z pontiac,ostanie raz kupielem pontiaca w 93" nowka,niezle wykonanie,estetyczny funkcjonlany samochod i nawet niezawodny,zadnych usterek i pelne zadowolenie,mialem go 10 lat i odsprzedalem,w 2008 kupilem nastepnego pontiaca montana tym razem,vana,oszzzz kurde co za szmelc,wszystko trzeszczy jakby bylo 10 lat stare !!dokladnosc na 1/4" wszedzie,pomiedzy tailgate i karoseria mozna dwa palce wlozyc takie szpary,zawieszenie piszczy a niby nowe,power stering i kolumna cala dziwnie szumi,hamulce dupiate jak na 17" wheel,wogole cale wykonanie i dokladnosc do doopy!!od siekiery,juz nie wspomne ze inne fo=irmy maja od dobrych lat zawieszenie niezalezne z tylu a GM tlucze belkowe caly czas,brrrrr,zawiedzony jetem na calej lini,widze ze pomiedzy 93" a 08" firma ta zeszla na psy doslownie w kazdym calu,nie polecam aut GM nikomu na dzis,ich wozy to jedna wielka sciema.

• warcholski Re: Dlaczeo amerykanskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 00:45

www.cadillac.com/
        • tata_japoxa Re: Dlaczeo amerykanskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 00:51
          www.mbusa.com/mercedes/index
          • warcholski Re: Dlaczeo amerykanskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 00:55
            znam gostka ktory kupil sobie "fur i komure" atomatic gear merca przy hamowaniu upadla teczka na dzwignie –wlaczyl sie wsteczny zgrzyt i po transmisji –chcial zaszpanowac w kRaju po dorobku na tubajforach
          • tato_japoxa Re: Dlaczeo europejskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 00:56
            nie kradnij mego nika ja jestem mgr. inz. dr, doc. a ty nieuk !!

ty jezdzisz takim autem i orzesz w polu jak na filmiku pokazali ,nie rozpoznajesz siebie samego tam ??
            • warcholski Re: Dlaczeo europejskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 00:59
              tak tak 20letni merc tylko nadaje sie do pluga, co stego ze wypolerowany masacia, czy wazelna do agrow na doopie, hehehe
              • tata_japoxa Re: Dlaczeo europejskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 01:04
                kazde 20letnie auto sie do tego nadaje a juz najlepiej "dzip lincoln"

i czego ta twoja historia z nieuwaznym kolega miala nas nauczyc?

nowe auta sa na gwarancji!
                • warcholski Re: Dlaczeo europejskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 01:16
                  bmw tak jak toyota problemy z hamulcami

gosc: "my cars had this fault for 6 months, & they bullshitted me saying it was a faulty servo!!!"
                  • tata_japoxa Re: Dlaczeo europejskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 01:39
                    tak tak BMW to syf lepszy furd eskejp z 1998 roku!
                    nieche mi sie juz bidoki z wami dyskutowac ciekaw tylko jestem czy jakby wam ktos za darmo zaoferowal nowe BMW czy Forda to wzielibyscie forda nie musicie odpowiadac tak wiem forda!
                    • tato_japoxa Re: Dlaczeo europejskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 02:35
                      BMW to oznacza - Bedziesz Mial Wydatki czyli BMW ,nazi car z lat 1939 - 45, w PL symbol bogactwa i szpanerstwa dla "nowobogackich " zarozumialych tepych ryji, a bidota typu podrobka tata japoxa jezdzi zlomami sciagnietymi z Rajchu po przebiegu 200 tys km z wypadku ,bo to sa auta dostepne na ich kieszen.

mgr. inz dr, doc prawdziwy tato japoxa
                      • tata_japoxa Re: Dlaczeo europejskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 03:50
                        jakie wydatki? trzeba sobie kupic nowe auto na gwarancji a nie starego dzipa lincolna od murzyna ktory sie ciagle psuje i generuje wydatki
    • polonus5 takie przestarzale ........ 17.01.11, 04:15
      www.youtube.com/watch?v=Iseiospb60k
    • c_rat Re: Dlaczeo amerykanskie auta sa takie przestarza 17.01.11, 04:24
      ten piekny zapach to chlor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka