IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.02, 19:30
Gdzie na swiecie znadjduja sie byli czlonkowie zespolu "Gaweda"? W "Gawedzie"
bylam w latach 1972-76.
Obserwuj wątek
    • Gość: Swiatlo Re: Gaweda IP: *.easypower.com 26.02.02, 19:49
      Gość portalu: M.M. napisał(a):

> Gdzie na swiecie znadjduja sie byli czlonkowie zespolu "Gaweda"? W "Gawedzie"
      > bylam w latach 1972-76.

Jedyne co wiem o tym, to moja zona byla w jednej grupie na wydziale z niejaka
      Basia Wasik. Jednak gdzie ona teraz jest to niewiadomo.

• Gość: Don Re: Gaweda IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.02.02, 20:22

Ja podobnie jak Swiatlo. Kiedys slyszalem od kolegi ,ze on z kolei slaszal je
        w radio.Ale co teraz z nimi jest to nie wiem.Szkoda ,ze wiecej nie moge pomoc.
        • Gość: A27 Re: Gaweda IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 20:26
          To "Swiatlo" w radiu spiewala natalia Kukulska
          "Swiatlo, unosi sie w Tobie
          Swiatlo, nie zgasnie chocbys chcial........." nan nana na
          • Gość: Swiatlo Re: Gaweda IP: *.easypower.com 26.02.02, 20:35
            Gość portalu: A27 napisał(a):

> To "Swiatlo" w radiu spiewala natalia Kukulska
            > "Swiatlo, unosi sie w Tobie
            > Swiatlo, nie zgasnie chocbys chcial........." nan nana na

Niestety nie dla mnie to bylo smile

• Gość: dodo Re: Gaweda IP: 209.226.65.* 26.02.02, 21:23
              a andrzej kieruzalski jeszcze zyje? ktos wie?
              • Gość: M.M. Re: Gaweda IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.02, 16:14
                Druh jak na Kieruzalskiego sie mowilo i zapewne dalej mowi, zyje. Ostatnio
                odwiedzilam Gawede dwa lata temu. Niby tak jak bylo prawie 30 lat temu, ale
                jednak inaczej. Mialam okazje rozmawiac z Druhem i caly czas mialam wrazenie,
                ze wlasciwie on nie ma zielonego pojecia z kim rozmawia. W koncu gdyby tak
                policzyc, to bylo nas gawedziarzy, tysiace. I nie mozna wymagac aby pamietal
                wszystkich. W czasie odwiedzin w Warszawie, mialam okazje obejrzec kilka
                koncertow Gawedy. 30 lat temu spiewalismy swoje piosenki, tanczylismy... Teraz
                sa to widowiska...Chetnie bylam w Gawedzie i chetnie wspominam tamte czasy.
                Pamietam lody czarno-biale, ktore po probach jedlismy w Hortexie...Pozdrowienia
                dla Gawedziarzy i "zeby mlodosc na zawsze zachowac, trzeba ptaki rozumiec i
                wiatr,miec pod reka melodie i slowa...", dalej niestety nie pamietam.
                • Gość: dario Re: Gaweda -lata siedemdziesiate IP: 134.65.105.* 01.03.02, 15:30
                  z jedna panna z Gawedy chodzilem dotej samej klasy w szkole sredniej
                  Fajna laska. Byla na wystepach za OCEANEM i nad NIAGARA. Wszyscy jej
                  zazdroscili.
                  Teraz- to znaczy 7 lat temu - slyszalem, ze jej maz wybudowal stacje
                  benzynowa, albo jest ajentem??? duzy gosc. chyba po AWFie. Czy sa
                  nadal w W-wie?
                  czy moze gdzie indziej? niemam pojecia
                  gdzie te lata?
                  inicjaly przed slubem miala te same Malgosia Ma....siak.
                  pozdrawiam
                  Dario
                  doizy@hotmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka