Dodaj do ulubionych

TAMPA-goscinnosc szok

IP: 63.94.134.* 27.02.02, 13:54
Po przeczytaniu w Nowym Dzienniku o istniejacym Motelu DELPHIN Bay w
Clearwater Beach/okolice Tampy/ tel.1727-447-3929 wlasnosc ZOSIA I BOLEK
Ogrodny przedzwonilem celem rezerwacji pokoi.To z czym mialem przyjemnosc nie
mozna zapewne porownac do Polskiej Goscinnosci.Stek chamskich wypowiedzi
zamiast informacji w temacie.Czy tacy sa w wiekszosci Polacy w Tampie???
Na pewno nie znam osobiscie bardzo sympatycznych ludzi.
Pozdrowienia dla normalnych.
Ps.A moze to po prostu Polscy Biznesmeni na Florydzie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Renka Re: TAMPA-goscinnosc szok IP: *.home.cgocable.net 27.02.02, 16:01
      Apollo, ale sie im przysluzyles, a dlaczego cie obrzucili blotem?
      • Gość: Don Re: TAMPA-goscinnosc szok IP: *.uc.nombres.ttd.es 27.02.02, 22:08
        Gość portalu: Renka napisał(a):

> Apollo, ale sie im przysluzyles, a dlaczego cie obrzucili blotem?

Renka! Juz slysze te pytania i sposob ich zadawani-poczytaj posty Apollo to sie
        przekonasz. A moze on wcale z nimi nie rozmawial,tylko wali glupoty dla sensacji?
        • Gość: Apollo Re: TAMPA-goscinnosc szok IP: *.enter.net 27.02.02, 22:25
          Spytalem czy za te 125$ za dobe moge liczyc na jakies kontynentalne sniadanko
          typu kawa bulka z maslem i dzemem i sie zaczelo final nastapil gdy doszedlem
          do pytania czy ten motel znajduje sie na ulicy przy plazy.Odpowiedzi nie bede
          cytowal,bo i po co.Na dwie osoby wypowiadajace sie jedna nadaje sie ....... a
          moze dam se spokoj z tym chamstwem specjalnoscia co niektorych Polakow!!!
          Pozdrawiam i milego dnia Zycze
          Na szczescie dwa tygodnie bez towarzystwa co niektorych na plazach Florydy.
          Pozdrowienia dla wiekszej/normalnej/ czesci Polonii
          Ps.na pewno nie odmowie sobie ujrzenia twarzyczek wlascicieli tego moteliku
          • globe Re: TAMPA-goscinnosc szok 28.02.02, 00:20
            Gość portalu: Apollo napisał(a):

> Spytalem czy za te 125$ za dobe moge liczyc na jakies kontynentalne sniadanko
            > typu kawa bulka z maslem i dzemem i sie zaczelo final nastapil gdy doszedlem
            > do pytania czy ten motel znajduje sie na ulicy przy plazy.Odpowiedzi nie bede
            > cytowal,bo i po co.Na dwie osoby wypowiadajace sie jedna nadaje sie ....... a
            > moze dam se spokoj z tym chamstwem specjalnoscia co niektorych Polakow!!!
            > Pozdrawiam i milego dnia Zycze
            > Na szczescie dwa tygodnie bez towarzystwa co niektorych na plazach Florydy.
            > Pozdrowienia dla wiekszej/normalnej/ czesci Polonii
            > Ps.na pewno nie odmowie sobie ujrzenia twarzyczek wlascicieli tego moteliku

Hej Apollo,

dzieki za pozdrowienia.
            To co opisales jest naprawde przykre. Mozna to chyba najlepiej ujac tym
            amerykanskim powiedzeniem "what goes around comes around". wink)
            Gratuluje cywilnej odwagi w wyrazaniu swoich opini, nie kazdy bylby tak odwazny
            na twoim miejscu.

• Gość: Apollo Re: TAMPA-goscinnosc szok IP: *.enter.net 27.02.02, 22:27
          Gość portalu: Don napisał(a):

> Gość portalu: Renka napisał(a):
          >
          > > Apollo, ale sie im przysluzyles, a dlaczego cie obrzucili blotem?
          >
          > Renka! Juz slysze te pytania i sposob ich zadawani-poczytaj posty Apollo to s
          > ie
          > przekonasz. A moze on wcale z nimi nie rozmawial,tylko wali glupoty dla sensacj
          > i?

jak masz ochote powiedziec o swoich problemach na temat moich wypowiedzi to moze
          na czat niedoscigniona madrosci

jezeli masz na tyle odwagi w co watpie

• Gość: Don Re: TAMPA-goscinnosc szok IP: *.uc.nombres.ttd.es 27.02.02, 22:34

> Gość portalu: Don napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Renka napisał(a):
            > >
            > > > Apollo, ale sie im przysluzyles, a dlaczego cie obrzucili blotem?
            > >
            > > Renka! Juz slysze te pytania i sposob ich zadawani-poczytaj posty Apollo
            > to s
            > > ie
            > > przekonasz. A moze on wcale z nimi nie rozmawial,tylko wali glupoty dla se
            > nsacj
            > > i?
            >
            > jak masz ochote powiedziec o swoich problemach na temat moich wypowiedzi to moz
            > e
            > na czat niedoscigniona madrosci
            >
            > jezeli masz na tyle odwagi w co watpie
            >
            >
            By rozmawiac na czacie trzeba miec odwage czy chec?
            • Gość: Apollo Re: TAMPA-goscinnosc szok IP: *.enter.net 27.02.02, 22:38
              Masz troche cywilnej odwagi chociazby bez checi
              • Gość: Don Re: TAMPA-goscinnosc szok IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 00:00

> Masz troche cywilnej odwagi chociazby bez checi

Niee ,boje sie ciebie jeszcze mnie pobijesz ! a mama zabronila mi bic sie z
                chlopakami z ulicy.
                • Gość: zybi Re: TAMPA-goscinnosc szok --do DONA IP: 130.68.2.* 28.02.02, 00:29
                  Don
                  • Gość: Don Re: TAMPA-goscinnosc szok --do DONA IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 00:41
                    Gość portalu: zybi napisał(a):

> Don
                    • Gość: zybi Re: TAMPA-goscinnosc szok --do DONA IP: 130.68.2.* 28.02.02, 01:11
                      Don - kazdy moze pisac co chce
                      • Gość: obsereve Znowu opowiadanie - ...kow !! IP: *.tnt31.ewr3.da.uu.net 28.02.02, 03:23
                        Apollo nie rozumiem zupelnie po co probujesz sie pchac na Floryde korzystajac
                        tylko z polskojezycznych ogloszen. Przecierz w prasie anglojezycznej az roi
                        sie od atrakcyjnych ofert spedzenia wakacji na Florydzie w luxusowych
                        warunkach i za przyzwoita cene , lacznie z odbiorem z lotniska i wynajeciem
                        samochodu. Nie rozumiem dlaczego mam nadzieje znajac angielski dajesz sie
                        wrobic na wakacje do MOTELU [ o zgrozo !!!]czy ty wiesz co to oznacza Motel ???
                        za cene 125 $ za noc !!!, to sa kpiny albo ty sie woogole nie orientujesz w
                        temacie, za takie pieniadze [125 $ za noc] masz przynajmniej HOLLIDAY INN albo
                        RAMADA INN lub WESTERN czyli eleganckie hotele z klassa i renoma z wszelkimi
                        wygodami lacznie z jaccuzi i kortami tenisowymi. Widac ze albo pierwszy raz w
                        zyciu jedziesz na wakacje , albo ani me ani be po angielsku, albo zwyczajnie
                        wode lejesz. Cena nocy w MOTELU na Florydzie teraz w okresie ostrego kryzysu
                        turystycznego waha sie w granicach 40 - 60 $ zalezy od miejsca a nie 125 $ jak
                        ty piszesz. A kupujac tzw. pakacge czyli zestaw mozesz dostac wszystko
                        znacznie taniej. Zamiast burdelowatych motelikow polecam HOLIDAY INN w WEST
                        PALM BEACH - kultura ,klasa,wygody ,bogate otoczenie milionerskich rezydencji,
                        Lacznie z podstawionym samochodem klasy Chevrolet przecietnie 85 US $ za
                        noc !!!! Masz rowniez do wyboru pole campingowe w poblizu za jedyne 9,$ za
                        dobe. I nie opowiadaj bajek lub ...kow o cenie 125 $ za noc w motelu w
                        takie rzeczy moga uwierzyc rodacy znad Biebrzy czy DZwiny ktorzy raz w
                        miesiacu jada do powiatu zawiezc sprawozdanie dla starosty>
                        • Gość: Renka Re: Znowu opowiadanie - ...kow !! IP: *.home.cgocable.net 28.02.02, 04:51
                          Cena 125 za dobe pewnie zawiera dwa pokoje.Za 65 $ co mozna dostac w motelu?
                          Jeden maly pokoj.
                          • Gość: zybi Realne ceny IP: 130.68.2.* 28.02.02, 05:14
                            Moj syn wlasnie teraz dzwonil do Orlando i rezerwowal za 65$ w hotelu Hilton.
                            To chyba lepsze niz za $125 w podrzednym motelu. w lato tego roku placili za 2
                            osoby $45 i nie spali w koszu na plazy. Jak korzysta sie z ogloszenia w gazecie
                            to taka cena jest dobra. Mozna na internecie znalezc w drozszym hotelu za
                            mniejsza cene.
                            Wlasnie idziemy na "CABARET" w NYC cena $90 my placimy $45... czy to moja wina
                            ze jedni lubia przeplacac a ja lubie miec drozej za nizsza cene.
                            • Gość: Apollo, Re: Realne ceny IP: *.enter.net 28.02.02, 11:26
                              Sluchaj no Ty jak ci tam ;obsereve;Dla wyjasnienia mysle iz wiecej krajow
                              swiata zwiedzilem niz Ty chlopie zjadles w swoim zyciu makaronu!!Po drugie
                              bylem trzy tygodnie temu na Florydzie i placilem 55$ w Sleep Inn ktory
                              znajdowal sie w kompleksie z Hiltonem/wyobraz sobie ze wiem co to Hilton
                              spalem w takim miedzy innymi w Bangkoku siedem gwiazdek i niedaleko Rzymu 6
                              ******/nowiutkie hotele z basenami Jacuzy salna korty tenisowe itp.Czasami ma
                              czlowiek ochote na wczasy pod ;grusza;bez nadmiaru luxusu/moze ludziki Twojego
                              pokroju z powodu jego braku w zyciu codziennym sa podatni tylko i wylacznie
                              raz do roku/Z tego wzgledu zadzwonilem do Motelu z ogloszenia i weszlem na
                              strone www.DolphinBayMotel.com wejdz na strone i zobacz kempingi z dwoma
                              pokoikami wsrod basenu wielkosci duzej stopy kosztuja 80$ plus 5$ za cos tam i
                              dodatkowo od kazdej osoby powyzej sztuki 10$ extra!!!a to za co to nie wiem
                              nigdy z czyms takim sie nie spotkalem.Moze za wieksze spuszczanie wody w
                              sraczu to niestety daje sume 115$ plus doli 22% taxu to ile dokladnie ci
                              wyjdzie?140.30centow W Tajlandii za Hiltona z pelna lodowa placilem 112$ i
                              moglem miec na cala noc za extra 20$ panienke na cala noc z mozliwoscia
                              wymiany jej na inna jezeli nie bede zadowolony z jej uslug bez ponoszenia
                              dodatkowych kosztow!!!
                              Nie chodzilo mi o cene na to akurat robie duza kupe!!!Mam potrzebe wszesnego
                              wyjazdu codziennego i zapytalem czy moge liczyc rano na mala kawe plus cos na
                              zab.Jezeli chcesz uslyszec to przedzwon i posluchaj podalem numer telefonu.Jak
                              spytalem o lokalizacje to poczulem sie jak delikwent pod podlaczony pod 220
                              Wolt.To byl szok.
                              Mam do Was mala prosbe.Odnoscie sie do grona na tym forum chociazby z
                              podstawowa kultura osobista.Zmienilem nawet nik z XYZ na Apollo gdyz wkurwialo
                              mnie te Wasze mondrosci co niektorych ,przyrownywanie wszystkich do glupkow
                              jezeli niedaj boze powie ze ma dom i normalna rodzine troche zwiedzil swiata a
                              jak dolozy samochod i motorowe to juz idiota wielkiej klasy nie wspomne o
                              wlasnym biznesie.Wkurwia mnie to maksymalnie.Zaczynam myslec ze na tym forum
                              to prawie same nieudaczniki i jacys dziwni psychopaci.Potwierdzeniem moze byc
                              fakt ze w ciagu czterech lat istnienia forum Wyborczej zaprosilem tylko i
                              wylacznie jedna osobe NA WSPOLY OBIAD i mysle te te drugo to dlugo NIE
                              No wywalilem z siebie i pakuje sie .Za godzinke w droge i na pewno wysle wam
                              zdjecia tego motelu z szefami w tle!!!
                              Ps.Zibi niebawem ciepelko moze wspolny rejs!!!ha ha moze w koncu Pozdrowienia
                              dla Rodzinki
                              • Gość: XYZ Re: Realne ceny IP: *.enter.net 28.02.02, 11:27
                                Gość portalu: Apollo, napisał(a):

> Sluchaj no Ty jak ci tam ;obsereve;Dla wyjasnienia mysle iz wiecej krajow
                                > swiata zwiedzilem niz Ty chlopie zjadles w swoim zyciu makaronu!!Po drugie
                                > bylem trzy tygodnie temu na Florydzie i placilem 55$ w Sleep Inn ktory
                                > znajdowal sie w kompleksie z Hiltonem/wyobraz sobie ze wiem co to Hilton
                                > spalem w takim miedzy innymi w Bangkoku siedem gwiazdek i niedaleko Rzymu 6
                                > ******/nowiutkie hotele z basenami Jacuzy salna korty tenisowe itp.Czasami ma
                                > czlowiek ochote na wczasy pod ;grusza;bez nadmiaru luxusu/moze ludziki Twojego
                                > pokroju z powodu jego braku w zyciu codziennym sa podatni tylko i wylacznie
                                > raz do roku/Z tego wzgledu zadzwonilem do Motelu z ogloszenia i weszlem na
                                > strone www.DolphinBayMotel.com wejdz na strone i zobacz kempingi z dwoma
                                > pokoikami wsrod basenu wielkosci duzej stopy kosztuja 80$ plus 5$ za cos tam i
                                > dodatkowo od kazdej osoby powyzej sztuki 10$ extra!!!a to za co to nie wiem
                                > nigdy z czyms takim sie nie spotkalem.Moze za wieksze spuszczanie wody w
                                > sraczu to niestety daje sume 115$ plus doli 22% taxu to ile dokladnie ci
                                > wyjdzie?140.30centow W Tajlandii za Hiltona z pelna lodowa placilem 112$ i
                                > moglem miec na cala noc za extra 20$ panienke na cala noc z mozliwoscia
                                > wymiany jej na inna jezeli nie bede zadowolony z jej uslug bez ponoszenia
                                > dodatkowych kosztow!!!
                                > Nie chodzilo mi o cene na to akurat robie duza kupe!!!Mam potrzebe wszesnego
                                > wyjazdu codziennego i zapytalem czy moge liczyc rano na mala kawe plus cos na
                                > zab.Jezeli chcesz uslyszec to przedzwon i posluchaj podalem numer telefonu.Jak
                                > spytalem o lokalizacje to poczulem sie jak delikwent pod podlaczony pod 220
                                > Wolt.To byl szok.
                                > Mam do Was mala prosbe.Odnoscie sie do grona na tym forum chociazby z
                                > podstawowa kultura osobista.Zmienilem nawet nik z XYZ na Apollo gdyz wkurwialo
                                > mnie te Wasze mondrosci co niektorych ,przyrownywanie wszystkich do glupkow
                                > jezeli niedaj boze powie ze ma dom i normalna rodzine troche zwiedzil swiata a
                                > jak dolozy samochod i motorowe to juz idiota wielkiej klasy nie wspomne o
                                > wlasnym biznesie.Wkurwia mnie to maksymalnie.Zaczynam myslec ze na tym forum
                                > to prawie same nieudaczniki i jacys dziwni psychopaci.Potwierdzeniem moze byc
                                > fakt ze w ciagu czterech lat istnienia forum Wyborczej zaprosilem tylko i
                                > wylacznie jedna osobe NA WSPOLY OBIAD i mysle te te drugo to dlugo NIE
                                > No wywalilem z siebie i pakuje sie .Za godzinke w droge i na pewno wysle wam
                                > zdjecia tego motelu z szefami w tle!!!
                                > Ps.Zibi niebawem ciepelko moze wspolny rejs!!!ha ha moze w koncu Pozdrowienia
                                > dla Rodzinki

Pss.XYZ i Apollo to jedna osoba tak zeby ktos sie znowu nie przy............l

• Gość: XYZ ReZibi IP: *.enter.net 28.02.02, 11:34
                                  To kiedy ten obiad u Ciebie bo nie doslyszalem radio za glosno gralo?
                                  Pozdrowienia dla Zonki i Dzieci
                                  • Gość: kangur Re:Apollo IP: *.dialup.optusnet.com.au 28.02.02, 14:14
                                    to tam u was jest 220 V?
    • Gość: Janusz do Apollo IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.02, 14:26
      halo Apollo,
      mam pytanie do tego co piszesz o 7-mio gwiazdkowym Hotelu w Bangkoku.
      Mozesz mi podac jego nazwe?
      Spedzilem w Bangkoku kilka miesiecy i o ile wiem to jedynie Mandarin-Oriental-
      Hotel ma 6 * - wszystkie inne znane i dobre hotele maja 5* albo mniej
      O hotelu 7-o gwiazdkowym w Bangkoku nic nie wiem, a by mnie to interesowalo
      Moge sie liczyc z Twoja odpowiedzia tu na forum
      pozdrawiam
      janusz
      • Gość: observer Re: do Apollo IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 28.02.02, 16:44
        Mysle ze trafila kosa na kamien - gdybys byl takim bogaczem to bys sobie d..py
        nie zawracal jakims podrzednym motelikiem tylko odrazu przez Travel Agency
        rezerwowal 7 gwiazdkowy {hihihihih] Hilton,ale widocznie jako "wziety "
        buisnesman cienko przedziesz skoro twoja uwaga skupia sie na motelikach
        trzeciej kategorii. Co do twoich "wielkich " podrozy to zaden BIG - DEAL !!
        kazdy pracujacy robol przy tokarce w USA moze sobie pojechac do Rzymu czy na
        Tajlandie !!! takimi gadkami mozesz w zachwyt wprowadzac tych co w Polsce
        mieszkaja w po pegeerowskich barakach i siedza na zasilkach, bo nawet tam kto
        ma prace to moze dzis wyjechac poopalac sie na plazach w Marokku lub gdzie
        indziej. Zapros na obiad Kwasniewskiego oboje mozecie sobie wode zalewac !!!!
        kazdy z was ma duze doswiadczenie wtym. A jesli bedziesz na Florydzie to nie
        zapomnij wejsc do tego "moteliku" i dac po ryju calej obsludze wlacznie ze
        szefem ,przynajmniej wyladujesz swoja frustracje.Przyjemnego opalania w sloncu
        florydzkim -zycze !!
        • Gość: johnny Re: do Apollo IP: *.client.attbi.com 28.02.02, 18:32
          Racja, ten Apollo to jakis idiota zyjacy w swiecie fantazji.
          Poczytaj jego posty na inne tematy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka