grynblak 15.05.04, 05:23 zdecydowanie najwiekszy tlumok na tym forumie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: terminator Re: filipek.us tlumokiem foruma IP: *.phil.east.verizon.net 15.05.04, 21:51 przeczytaj lepiej watek o wojskach lacznosci. Nasunie sie pytanie - czy filipiuk jest pierwszym w historii ludzkosci debilem chorym psychicznie? Naukowcy mylili sie mowiac, ze to niemozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coxik Re: filipek.us tlumokiem foruma IP: *.oc.oc.cox.net 15.05.04, 22:00 Zdziwisz sie ale nie jest pierwszym i na pewno nie jedynym. Jest ich tutaj zdecydowanie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us czyli identycznie, jak "muzeum". 15.05.04, 22:29 grynblak napisał: > zdecydowanie najwiekszy tlumok na tym forumie Doza Kultury: "No cóż. Nie twierdzę, że mam patent na wszelka wiedzę, ale słowo "forum" odmianiam zawsze w liczbie mnogiej. Również wedle mojego słownika (Mały słownik języka polskiego pod red. Skorupki) słowo forum odmienia się według grupy n VI, czyli identycznie, jak "muzeum". bv3 - prosze bardzo lp. - we wszystkich przypadkach forum (nieodmienne jak muzeum) l. mn. M. fora D. forów C. forom B. fora N. forami Ms. forach W. fora Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_vipa Nazwisko Skorupka sie tez nie odmienia, misiu. 16.05.04, 15:22 Co na twoja mondra ksiazka pana Skorupka. Skorupka sie w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
alaskanka3 ... to juz nie ja ??? .... :-)) 15.05.04, 22:35 Filipek was dobrze podsumowal. Odpowiedz Link Zgłoś
antyalaskanka3 Re: ... to juz nie ja ??? .... :-)) 15.05.04, 22:39 a ty znowu swoj kaczy kuper na krzywych nogach przywloklas zeby popisywac sie swoim debilizmem? do roboty nierobie albo do szkoly nauczyc sie jakiegos fachu bo do konca zglupiejesz stara malpo Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: ... to juz nie ja ??? .... :-)) 15.05.04, 22:41 alaskanka3 napisała: > > Filipek was dobrze podsumowal. > > Alu, to są męskie sprawy Bądź łaskawa nie wtrącać się ) Chyba, że jesteś zazdrosna o odebranie Ci palmy pierwszeństwa heh heh heh Regards Filipek zwiedzający muzeuma peerelu-bis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coxik Re: ... to juz nie ja ??? .... :-)) IP: *.oc.oc.cox.net 15.05.04, 22:43 > Chyba, że jesteś zazdrosna o odebranie Ci palmy pierwszeństwa heh heh heh trudno sie nie zgodzic tym razem mam wrazenie ze jestes glupszy jak alaszczanka Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Jeż tyż miał wrażenie wchodząc na szczotkę ryżową. 15.05.04, 22:45 Gość portalu: coxik napisał(a): > > Chyba, że jesteś zazdrosna o odebranie Ci palmy pierwszeństwa heh heh heh > > trudno sie nie zgodzic tym razem > > mam wrazenie ze jestes glupszy jak alaszczanka Jeż tyż miał wrażenie wchodząc na szczotkę ryżową heh heh heh Odpowiedz Link Zgłoś
alaskanka3 Re: ... to juz nie ja ??? .... :-)) 16.05.04, 00:45 filipek.us napisał: > alaskanka3 napisała: > > > > > Filipek was dobrze podsumowal. > > > > > Alu, to są męskie sprawy > Bądź łaskawa nie wtrącać się ) > Chyba, że jesteś zazdrosna o odebranie Ci palmy pierwszeństwa heh heh heh > > Regards > Filipek zwiedzający muzeuma peerelu-bis Zaledwie kibicuje, zadne wtracanie sie ) Zabawa super, zwierzatkom internetowym wyczerpaly sie pomysly, a pisac trzeba. Chyba juz zupelnie zdesperowani, wszelkie pozory dyskusji poszly w kat i trwa zwyczajne zasmiecanie bez ladu i skladu. Ci chyba sa z lapanki, elita typu Komentatory, Pierdoly, etc. maja wolne albo zostaly oddelegowane do rownie powaznych i odpowiedzialnych zadan na innych forach (zdaje sie ze Soup-Nazi mial dobry pomysl - une poszly na fora gastarbeiterow z EU). Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us papatki - muszę lecieć - zmień sobie nicka 15.05.04, 22:49 to dasz im zajęcie na jakiś czas. Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminator Re: papatki - muszę lecieć - zmień sobie nicka IP: *.phil.east.verizon.net 15.05.04, 23:44 Niemozliwe stalo sie mozliwe! Rzeczywiscie tow, filipiuk jest jeszcze glupszy od tego lachociaga alaskanki! Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_vipa hehe, A-laska-ciaga. hehehe 16.05.04, 15:05 Szkoooda, ze nie lechtaczko-ciaga. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś