26.08.11, 16:58
wiecie co robi biedny emigrant z hameryki?
Wyje.
A co robi emigrant jak tylko sie wzbogaci?
Natychmiast (no, nie tak natychmiast... 20 lat to kawalek czasu) popyerdala do bulwy, skad wyje swiatu o swoim bogactwie jakby to byl najdrozszy apartament na ostatnim pietrze Burj Arab, a to tylko lawka na Monciaku hehehe
Ludziom naprawde niewiele potrzeba do szczescia, a co dopiero szczurowi z kanalu hehehe
Obserwuj wątek
    • aldi_king Re: Wyjce 26.08.11, 17:19
      jezu!! Najpierw myslalam ze zartujesz, jakis 'bury arab' ale sprawdzilam, rzeczywiscie jest taki: www.dubai-architecture.info/DUB-003.htm

Byles tam??? To jest niesamowity hotel, moze wiesz ile kosztuje tam najtansze miejsce? Tak z ciekawosci pytam. No, no, skad ty o tym wiedziales?!
      • polonus5 Re: Wyjce 26.08.11, 18:08
        aldi_king napisała:
        Byles tam??? To jest niesamowity hotel, moze wiesz ile kosztuje tam najtansze miejsce? Tak z ciekawosci pytam. No, no, skad ty o tym wiedziales?

===========================================================

Your booking
        Arab Tower Hotel

Check-in: Thursday, 15 September 2011
        Check-out: Thursday, 22 September 2011
        for 7 nights, 1 room , 2 persons
        Best Price Guaranteed

Room
        JOD 163.66
        Service charge (10%) included
        JOD 17.82
        City tax (8%) included
        JOD 14.52
        Total price:
        JOD 196.00

196 JOD = 273 CAD
        Jordanian Dinar Canadian Dollar
        • ontarian hehe, polonus 26.08.11, 19:49
          hotele ci sie troszku poyepawszy
      • ratpole Re: Wyjce 26.08.11, 20:25
        aldi_king napisała:

> jezu!! Najpierw myslalam ze zartujesz, jakis 'bury arab' ale sprawdzilam, rzeczywiscie jest taki: www.dubai-architecture.info/DUB-003.htm
        >
        > Byles tam??? To jest niesamowity hotel, moze wiesz ile kosztuje tam najtansze miejsce?

"Rooms and prices
        Despite its size, the Burj Al Arab holds only 28 double-story floors which accommodate 202 bedroom suites. The smallest suite occupies an area of 169 square meters (1,819 square ft), the largest covers 780 square meters (8,396 square ft). It is one of the most expensive hotels in the world. The cost of staying in a suite begins at $1,000 per night and increases to over $15,000 per night; the Royal Suite is the most expensive, at $28,000 per night"

Moze trzeba ci przetlumaczyc?
        Babysitters w Hamtramck poza "yes, ma'am" raczej wiecej nie kumaja

> Tak z ciekawosci pytam. No, no, skad ty o tym wiedziales?!

Coz ja ci dobra cleaning lady moge powiedzec?
        Bywa sie tu i owdzie hehe
        • aldi_king Re: Wyjce 27.08.11, 01:50
          dziekuje Ci za odpowiedz ale nie musiales byc az tak zlosliwy. Rzeczywiscie jestem 'cleaning_lady' ale jestem po studiach medycznych i w trakcie zalatwiania nostryfikacji. Chyba nie sadzisz ze po siedmiu latach plus studiowania nie mam zamiaru nagle poprzestawac na laurach domkowych? Pozdrawiam i juz dzisiaj zapraszam do mojego gabinetu za okolo 10 lat smile
          • ratpole Re: Wyjce 27.08.11, 02:28
            aldi_king napisała:

> dziekuje Ci za odpowiedz ale nie musiales byc az tak zlosliwy. Rzeczywiscie jes
            > tem 'cleaning_lady' ale jestem po studiach medycznych i w trakcie zalatwiania n
            > ostryfikacji. Chyba nie sadzisz ze po siedmiu latach plus studiowania nie mam z
            > amiaru nagle poprzestawac na laurach domkowych? Pozdrawiam i juz dzisiaj zapras
            > zam do mojego gabinetu za okolo 10 lat smile

Way to go, girl! Keep it up!
            Nie krepuj sie opisywac swoje przezycia na Forum. I ja chetnie poczytam i moj brat-blizniak mieszkajacy w canale hehehe
    • rat_canals Wyjce wyjechane 26.08.11, 18:39
      o psich klockach wyjom hehe tesknota za rodzinnym domem nie do ukrycia
    • mcov Wiemy. Tanczy na chodniku w Sopocie 26.08.11, 19:57
      Wiemy. Tanczy na chodniku miedzy klockami w Sopocie, hehehehehehehehehehehehehe
      • ratpole Re: Wiemy. Tanczy na chodniku w Sopocie 26.08.11, 20:04
        mcov napisał:

> Wiemy. Tanczy na chodniku miedzy klockami w Sopocie, hehehehehehehehehehehehehe

Jak nie Columbia Heights Passage in Lomianki City to Fred Astair Boulevard in Gdynia.
        Swiatowo!!! hehehe
        • mcov Hehehehe 26.08.11, 23:19
          Niech tanczy, aby tylko malych dziewczynek nie napadal, hehehehehe
          • rat_canals Re: Hehehehe 27.08.11, 06:13
            wam zbuki yebane tylko male dziewczynki i psie gowna we lbach, jak trzeba byc yebnietym aby o tym wiecznie pisac hehehe ynteligenty w doope yebane
          • aldi_king Re: Hehehehe 27.08.11, 07:47
            za takie gadanie to mozesz wyladowac w odosobnieniu.
            • rat_canals Re: Hehehehe 27.08.11, 08:00
              myslisz, ze moge do nich dolaczyc?
              • fuck_u Re: sciur Hehehehe 27.08.11, 23:04
                ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka