Dodaj do ulubionych

"Nienawidzę PKP"

02.09.11, 10:12
- pasażerowie organizują protest

Wśród pomysłów na protest jest m.in. rezygnacja z usług PKP oraz dostarczenie mydła i papieru toaletowego do toalet w pociągach. Swój udział zadeklarowało już niemal 28 tys. osób.

wiadomosci.wp.pl/gid,13741887,title,Strajk-pasazerow-PKP,galeria.html
Obserwuj wątek
    • rat_canals warchulski 02.09.11, 10:45
      a co z psimi klockami, juz polubiles?
      • _czosnek_ Re: warchulski to polski dziad. 02.09.11, 11:27
        Warcholski to polski golas dojezdzajacy do miasta powiatowego autobusem PKS i pociagami PKP.
        Dlatego nas tak czesto informuje jaki z niego dziad.
        buahaha
        • warcholski czosnek Dworzec Mogilno 02.09.11, 11:35
          "Tak brudno i brzydko, że pękają oczy"
          Czy byłeś kiedyś w Kutnie na dworcu w nocy?
          Jest tak brudno i brzydko, że pękają oczy.

Z tymi słowami piosenki zespołu Kult, nie zgadza się wielu Internautów. Mimo, że kutnowski dworzec nie jest pierwszej urody, w całej Polsce konkurencja o miano najbrzydszego dworca jest bardzo silna.

- Dworzec Mogilno, zima, czekam na pociąg, bo oczywiście się spóźnia prawie o godzinę. Po godzinie 18 dworzec jest już zamknięty, mróz poniżej -10 stopni, silny wiatr, ale na szczęście nie pada. Toalety oczywiście również nie ma, żeby skorzystać z "toalety" trzeba udać się w krzaki, którymi teren akurat jest dość dobrze zarośnięty. Na dworcu zebrało się już kilkanaście osób. Ja sobie poradziłem, niestety kobieta z małym dzieckiem miała problem. Jak wytłumaczyć maluchowi, że nie można się załatwić? To nie wszystko. Zaraz po wejściu do pociągu podszedłem do konduktora, żeby kupić bilet i standardowo, to ja muszę się tłumaczyć, że nie mogłem kupić go na stacji, bo jest nieczynna. Nadmienię, że to stacja na trasie Wrocław-Poznań-Toruń-Olsztyn, więc można wymagać standardów, jakie powinny obowiązywać w XXI wieku - pisze Internauta Darek.

picture this
          wiadomosci.wp.pl/gid,13741887,title,Strajk-pasazerow-PKP,gpage,7,img,13741979,galeria.html
          • warcholski czosnek sciskasz tego klocka? 02.09.11, 11:37
      • warcholski sciurski juz zaybales papier i mydlo 02.09.11, 11:32
        mowiles ze klocki sprztales a teraz ludziska pisza:

Dlaczego mamy kupować dla PKP papier toaletowy i mydło ? - trzeba po prostu złożyć wniosek o powołanie jeszcze jednej spółeczki-córeczki pt : PKP-szalety. Jak pracę w charakterze dyrektorów, ich zastępców oraz kilkudziesięciu biurw dostaną kolesie, to papier i mydło może się znajdzie ?

wiadomosci.wp.pl/gid,13741887,title,Strajk-pasazerow-PKP,gpage,10,img,13741973,galeria.html
        • _czosnek_ Re: sciurski juz zaybales papier i mydlo 02.09.11, 11:52
          buahahaha
          Ty chory cieciu yebij sobie w ten pusty cymbal ty durny pryszczu. buahaha
    • donk heheheh Warchol ortalionuje. heheh 02.09.11, 14:14
      Musiales siem muj drogi dobrze najezdzic w smierdzoncych pociongach podmiejskich i ci jak ortalionkowi pozostal mocny kompleks smierdziela. heheheheheheheheheheh
      heheheh

• warcholski ani Warcholski, ani Ortalion 02.09.11, 19:52
        roniez jego nie podejzewam by najezdzil sie smierdzacymi PKP, ani trjlami, tramwajami i tym podobnymi srodkami lokomocji, zabytkami PRL (hoc trzeba przyznac, ze w PRL tak nie smierdzialy)

Za to takie donki i inne krajowe (jak rowniez wyjatkowo rat-canalowy..) tj polactwo przywyklo do smrodu codziennego, wachaja swoj smrodek codzienie -poprostu przywykli - stad juz im nie smierdzi - donkom bezkompleksowo! Donkom to nawet juz pachnie! Donki to maja tak iz sa zadowolone i dumne ze wlasnego smrodu i maciory smrodu, hehehe

• fuck_u PKP dla sciura !! 03.09.11, 02:51
          .
    • stanczyk-5 Re: "Nienawidzę PKP" 04.09.11, 03:31
      zacznij latac,z duzego lotniska kontynuujesz podroz avionetka lub smiglowcem
      az do Obornik Dolnych surprised
      • fuk_u Re: "Nienawidzę PKP" 04.09.11, 04:54
    • caesar_pl Re: "Nienawidzę PKP" 04.09.11, 17:03
      Niemcy nienawidza Deutsche Bahn..czyli ten sam poziom...
      • rat_canals Re: "Nienawidzę PKP" 04.09.11, 22:26
        ta, niemcy nie nawidza ale za ceny

caesar_pl napisał:

> Niemcy nienawidza Deutsche Bahn..czyli ten sam poziom...
    • aldi_king Wiecie co? Jestem przerazona!!!! 04.09.11, 20:52
      Bo na marsie wybuchla zaraza ktora wygryzla wszystkie grzyby w lasach!!! Nie wiem jak sobie z tym poradzic. Warcholski, ty jestes ekspertem w zdalnych ocenach sytuacji, moze mi cos doradzisz ze swojego podwyrka?
      • rat_canals aldi pytasz 04.09.11, 22:25
        jak sobie poradzic? miconazole pomoze a jak nie to ogniem wypalic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka