Dodaj do ulubionych

Wpadli w Newark...

09.09.11, 22:21
Kiedy Marcin A. poprosił Marcina B. o podwiezienie na lotnisko, żaden z nich nie przypuszczał, iż ta wyprawa całkowicie odmieni ich życie. Dziś, po pobycie w areszcie deportacyjnym, czekają na decyzję sądu o wydaleniu z USA. Z kraju, w którym od lat układali swoje życie. Postanowili podzielić się z naszymi Czytelnikami swoją historią…

www.seusa.info/ny/wiadomosci/nowy-jork/5125-deportuj-ich-bo-pojechali-po-znajomego-na-lotnisko.html
Obserwuj wątek
    • jutro_przestaje_pic Re: Wpadli w Newark... 10.09.11, 00:00
      nie raj wariata, przeciez kazdy kto umie czytac ze ta CHistoria nie ma sensu: albo gos byl legalnie i zamkneli go do wyjasnienia, albo gosc mial kreche a jego pobyt byl jakis na glinianych nogach.
      Urzednik ma prawo pytac i ma tez prawo zamknac, dlatego nazywa sie urzednikiem. A ze moze myc urzednik bardziej nerwowy, a kliient bardziej szemrany to sie sprawa naklada ekstremalnie. Moge cie zapewnic ze pobyt tego kolesia byl NIELEGALNY, cudow nie ma. Facet nie pisze NA JAKIEJ PODSTAWIE ZOASTAL zatrzymany bo liczy na wspolczucie czytelnika, jezeli ta CHistoria w ogole nie jest wyssana z lawki pod warcholem.
      • fuck_u Re: nielegale-out !! 10.09.11, 00:04
        .
    • ratpole Proboszcz tez wpadl 10.09.11, 01:06
      co za polackie bydlo, zadnych swietosci hehehe

www.seusa.info/ny/wiadomosci/usa/5113-polski-zakonnik-z-buffalo-zawieszony-za-jazd-po-pijanemu.html
      • nad_oceanem nie tylko proboszcz 10.09.11, 01:11
        www2.canada.com/vancouversun/news/story.html?id=1d8fab23-7302-4a43-b4b2-beebf0b6159c
        • ratpole Re: nie tylko proboszcz 10.09.11, 01:26
          nad_oceanem napisał:

> www2.canada.com/vancouversun/news/story.html?id=1d8fab23-7302-4a43-b4b2-beebf0b6159c

Ales mnie nastraszyl.
          Juz myslalem, ze papiez, ale nie, papiez to tylko byl w hitlerjugend, a poza tym niepijacy hehehe
          Pijany cop? Co to za news?
          • jutro_przestaje_pic Re: nie tylko proboszcz 10.09.11, 04:06
            a nie zesrales sie ze strachu ontarian?
    • rat_canals Re: Wpadli w Newark... 10.09.11, 08:32
      wlezli w gniazdo os i placza, ze ich uzadlily
      • warcholski wydalili Kanalskiego 10.09.11, 09:50
        Z kraju, w którym od lat układal swoje życie

-----
        - "Nadszedł czas, by pan Michnik i jego podwładni nauczyli się żyć w demokracji".
        wiadomosci.dziennik.pl/wybory/pis/artykuly/355405,kaczynski-obiecuje-poszerzenie-wolnosci-wypowiedzi.html

• rat_canals warchulski 10.09.11, 09:53
          ja nic ukladac nie musze, ulozylo sie samo a wydalac to ty mozesz kaktusowe igly hehe z doopy
          • warcholski Kanalski 10.09.11, 10:18
            costa zapomnielista to przeca ja ci mowilem „...... po ch… tutaj przyjechałeś?”
            nie mowia ci tez tam tak na codzien?
            • rat_canals warchulski 10.09.11, 10:24
              wyobrasta sobie, ze tak nie mowia a wrecz ciesza sie hehe ty to masz rodzine i znajomych albos sam chooy i niecierpia ciem
              • warcholski Kanalski 10.09.11, 11:13
                wiem, same uje woooje nie cierpia mnie - i ottto chodzi, ottto chodzi

• lunatix Wroca i nie beda zalowac. 10.09.11, 11:05
      A forumowe psy beda tylko szczekac.
      • warcholski Re: Wroca i nie beda zalowac. 10.09.11, 11:17
        i pomyslec ze tacy cwani i tacy dumni

orkiestra bedzie mendelsona grac?
        • rat_canals warchulski 10.09.11, 11:36
          mendelsona to tobie graja przy spotkaniu z towarzyszem filipkiem_us

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka