mcov 10.09.11, 03:52 Niech Adamek skuje ryja Ukraińcowi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warcholski Re: Niech Adamek skuje ryja Ukraińcowi! 10.09.11, 10:05 “My pace is going to kill him, it’s as simple as that,” Adamek said. “If you are slow, he is going to hit you, but if you are fast, then afterwards he won’t know where he is.” The problem here is Adamek isn’t very fast. He moves around the ring kind of fast, but his handspeed is pretty average.... www.boxingnews24.com/2011/09/adamek-im-going-to-beat-vitali-by-setting-a-fast-pace/ Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Tobie cieciu niech przy okazji tez skuje. 10.09.11, 11:55 Czesto wala cie wszyscy po mordzie durny cieciu. buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Tobie cieciu niech przy okazji tez skuje. 10.09.11, 12:18 warchulski lubi po ryju hehe kaktusem i kutasem Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Tobie cieciu niech przy okazji tez skuje. 10.09.11, 20:59 o rzesz ty dostales po ryju lewym sierpowym i prawym prostym i jescze sie podnosisz, musi klockow po oscypkach sie najadles Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Niech Adamek skuje ryja Ukraińcowi! 10.09.11, 19:56 Mcov,alez ty masz zaciecie ..sportowe a niemcy niech wkopia polske w lort ??? Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Dr Kliczko uleczyl nizinnego gorala 11.09.11, 01:49 a tobie McCow juz nic nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten Re: Dr Kliczko to pederasta................... 11.09.11, 03:16 ..............na pewno znajdziemy mu klapsa.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Niech Adamek skuje ryja Ukraińcowi! 11.09.11, 05:16 mcov napisał: > Niech Adamek skuje ryja Ukraińcowi! Your wish. Polactwo bedzie mialo skuwane ryje i kopane doopy po wieki wiekow amen hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski jabym zgadl lewy prawy i 11.09.11, 06:26 lezalby juz w pierwszej rundzie ale chodzilo o widowisko lana po mordzie Kogut obil kurczaka --------- Adamek cały czas chodził z linii ciosu. Krążył wokół rywala. Kliczko lewym prostym badał gardę Polaka. W końcówce rundy niestety trafił prawym naszego boksera, co na pewno nie uszło uwadze sędziów. Runda dla Ukraińca. X runda: Kliczko niemiłosiernie obijał Polaka. Sędzia widząc bezradność Adamka postanowił przerwać walkę. W ten sposób nasz bokser przegrał pojedynek wiadomosci.dziennik.pl/sport/artykuly/355184,na-zywo-adamek-kontra-kliczko-live.html Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals warchulski 11.09.11, 06:29 a spodziewales sie czegos innego hehe ogladanie kosztowalo 49 plz wiec musialo troche potrwac Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Nie posluchal modlitwy? 11.09.11, 06:38 Kanalski -nadzieje to se robil Tusk : mowiac ze on to duch czy zuch, zona tuska zmarnowala te 47 zetow ja nawet nie patrzylem ile to kosztuje tutaj, bylem na spacerz szukalem kaktusa dla ciebie -- Często słucham Radia Maryja. Wiem, że w tej stacji się za mnie modlą, ja się modlę za nich. Czuję ich wsparcie" - wyjaśnił Adamek. Polak twierdzi, że to właśnie wiara w Boga pomoże mu pokonać Witalija Kliczkę w walce o tytuł mistrza świata wagi ciężkiej. wiadomosci.dziennik.pl/sport/artykuly/354591,tomasz-adamek-czesto-dzwoni-do-radia-maryja-po-co.html ...modlic sie za czyja smierc.....ale aby innemu morde obic to juz chyba przesada Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Nie posluchal modlitwy? 11.09.11, 06:49 a moze wszystko przez to ze Tusk sie NIE modlil zamiast tego: -trzymał kciuki za Adamka. Mam nadzieję, że moja żona zdążyła wykupić pay per view i że będą mógł walkę obejrzeć w telewizji". wiadomosci.dziennik.pl/sport/artykuly/355433,tusk-adamek-ma-ducha-jak-u-obu-braci-kliczkow.html Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Kanalski 11.09.11, 06:51 wiem ty z wiechowej czy jakos tak, w sutanie po swietojanskiej sie wluczysz za bible zbierasz na kebbab w mancioku Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals warchulski 11.09.11, 08:29 cos ci sie poyebalo to ratpol do wlocha po bulke biega codzien rano a maslem row ma smarowany co by mu zajady na pysku nie wylazly, spytasz co ma row wspolnego z pyskiem hehe pytaj ratpola jemu to wsio rowno, tam czy tu Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: warchulski 11.09.11, 09:38 nic mnie sie nie pomylilo, jestes na swietojanskiem dniami i nocami...gdy zawitales na monciaku i tam tylko wala ciebie w rylo, bo ulice swieca pustkami, sklepy zabite dechami oto photo: img.trojmiasto.pl/zdj/c/9/15/555x0/159588-Zamkniete-i-zabite-deskami-tak-wyglada-wiekszosc-lokali-przy-gornym-Monciaku__c_0_1_760_417.jpg Na górnym Monciaku knajpy i zwykłe sklepy padają z braku klientów. [i]Mój lokal stoi od pół roku pusty. Wcześniej był tam sklep z perskimi dywanami, ale nie utrzymał się na rynku. Praktycznie nikt się tu nie utrzymuje, a po rozbudowie dolnej części ulicy sytuacja stała się tragiczna]/i] www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Knajpy-padaja-Banki-wroca-na-gorny-Monciak-n38457.html Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Krowa, Warchul! Podstawcie pyski. 11.09.11, 08:07 Kliczko ma znowu czas na drobne przedbieżki. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Krowa, Warchul! Podstawcie pyski. 11.09.11, 08:18 drobna to on mial wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Krowa, Warchul! Podstawcie pyski. 11.09.11, 09:47 sciurowaty ty z klubowy se pogadacie, ino wy sie w tarach i chicago nie pokazujta bo dostanieta ciupaga po oczach Odpowiedz Link Zgłoś
mcov Tata zza Buga, to się cieszysz, hehehehehehe 11.09.11, 15:16 Tata zza Buga, to się cieszysz, hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś