Dodaj do ulubionych

Będzie koalicja PiS-SLD

17.09.11, 05:27
Tak mówią. Jarosław to przecież komuch, łasy na zaszczyty. Gierka "patriote", który strzelał do robotników chwalił.
Obserwuj wątek
    • warcholski Juz wiadomo będzie koalicja PO-SLD 17.09.11, 07:07
      mcov szaleju sie nachlales, masz tutaj:

SLD zdecydowanie odrzuca możliwość koalicji z PiS, co potwierdził w czwartek poseł Marek Wikiński (SLD) w rozmowie z Wirtualną Polską.

- Skoro Donald Tusk nie chce budować większości w parlamencie, kiedy PO przegra, to ja oświadczam, że jestem gotowy do rozmów z PO, by budować większość, która patrzy w przyszłość bez obaw i chce zbudować Polskę nowoczesną i otwartą. Jestem gotowy rozmawiać z PO nawet bez Donalda Tuska, by projekt IV RP po raz kolejny nie powrócił - oświadczył Napieralski.

wybory.wp.pl/title,Ta-oferta-zaskoczy-Tuska-to-bylaby-jego-przegrana,wid,13794740,wiadomosc.html?ticaid=1d09f
      • warcholski Re: Juz wiadomo będzie koalicja PO-SLD 17.09.11, 07:09
        Odnosząc się do wypowiedzi Grzegorza Napieralskiego, który oświadczył, że "jest gotowy do rozmów z PO", prezes PiS Jarosław Kaczyński powiedział: - To, że SLD jest po prostu przybudówką PO, to myśmy zawsze wiedzieli. Kiedyś było inaczej, dzisiaj tak jest.

wybory.wp.pl/title,Kaczynski-SLD-jest-przybudowka-PO-zawsze-wiedzielismy,wid,13796774,wiadomosc.html?ticaid=1d09f
        • warcholski Wziątek da kopa Radosnemu? 17.09.11, 07:11
          Europoseł, b. szef BBN Marek Siwiec to kandydat SLD na szefa ministra spraw zagranicznych; przewodniczący sejmowej Komisji Obrony Narodowej Stanisław Wziątek - na szefa MON - te nazwiska podał podczas rozmowy z TVP Info i Polsat News szef SLD Grzegorz Napieralski.

wybory.wp.pl/title,SLD-podal-nazwiska-ten-zamiast-Sikorskiego-ten-do-MON,wid,13797059,wiadomosc.html
          • rat_canals warchulski 17.09.11, 07:30
            westa se sznur
            • przyjacieltwojejzony Re: warchulski 21.09.11, 00:48
              rat_canals napisał:

> westa se sznur
              Na pohybel z komuchami, gdziekolwiek mieszkaja..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka