Dodaj do ulubionych

OGOLNY WATEK Z ZYCZENIAMI DLA PAN i PANOW !

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 11:44
i nie robic balaganusmile

Mozna skladac kazdemu i o kazdej porze !!!!!! nawet Panom smile hehe

NO TO ZYJCIE KOBITY JAK NAJDLUZEJ i BADZCIE ZAWSZE TAKIE PIEKNE jak 20 latki smile
hihihihi z tym ostatnim moze byc problem, ale moze akurat smile

farmer smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Zocha Re: OGOLNY WATEK Z ZYCZENIAMI DLA PANOW ! IP: *.chello.pl 08.03.02, 11:49
      Gość portalu: farmer napisał(a):
      >
      > NO TO ZYJCIE KOBITY JAK NAJDLUZEJ i BADZCIE ZAWSZE TAKIE PIEKNE jak 20 latki smile
      > hihihihi z tym ostatnim moze byc problem, ale moze akurat smile
      >
      > farmer smile

No to równie miło i sympatycznie-a Wy tak jurni jak...dalej tak samo jak wyżej. wink
      • Gość: student a jak !!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 11:52
        my zawsze tacy MESCY PRZYSTOJNI SEXOWNI PRAWDZIWI MACHO !!! I PRZYCIAGAMY
        TE 20 LATKI JAK MAGNEZ !!!! :o))))))))))HEHEHE NIE SPOTKALEM 40 - 50 LATKI Z
        MLODYM PRZYSTOJNYM :o)))))))))))) HEHEHEHE

POZDRAWIAM
        • Gość: ocha Re: a jak masz słaby wzrok?? IP: *.chello.pl 08.03.02, 11:53
          Wystarczy się lepiej rozjrzeć.wink
        • Gość: Baloo Magnez IP: *.ne.ch 08.03.02, 12:01
          Studenci - do nauki (to haslo akurat krzyczano 8 marca '68) !!!

Jesli Ty , chlopie przyciagasz jak magneZ , to wspolczuje, bo juz chyba tylko
          raczka pozostala :oD ha ha ha ha !!!!!!!

Ja osobiscie wolalbym przyciagac jak magnes, ale z tym ostatnio jakby
          klopocik :o(

Baloo
          • Gość: farmer nooooooo nie:)))))))))))) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 12:05
            ja taki jurny i powabany
            • Gość: Baloo Re: nooooooo tak:((((((((( IP: *.ne.ch 08.03.02, 12:09
              O przepraszam, w nic nie watpie, gdziezbym smial ...
              To nie pisalem, ze o sobie, ze przyciagam jak magnez ;o)

Baloo

Ja przyciagam, jak potaz :oD
              • Gość: farmer nooooooo tak:(((((((((czekam na zdjecie... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 12:11
                ...Twoje zdjecie smile i wowczas ocenie smile hehehehe o ile masz odwage smile hehehehe

magnez czy potas jakie to ma znaczenie.....:o) hehehe

bqwert@interia.pl
                • Gość: Baloo Re: nooooooo tak:(((((((((czekam na zdjecie... IP: *.ne.ch 08.03.02, 12:25
                  To nie jest zadna kwestia odwagi czy jej braku, szczerze mowiac leje wysokim
                  lukiem na to czy sie komus spodobam czy nie : jednej takiej sie spodobalem
                  kilka lat temu i wystarczy, teraz niech sie ona martwi ;o) Po prostu - moja
                  przygoda z wyslaniem zdjecia jest to "neverending story": Z braku scannera
                  poprosilem kolesia w pracy , zeby mi zeskanowal slajd - akurat to mamy w
                  robocie pod reka .... na o zeskanowal : prawie 2 MB to bydle zajelo !!!! Serwer
                  oczywiscie odmowil wyslania takiego "packu" ... jak zaczalem poprawiac, tzn
                  zmieniac rozmiary i rozdzielczosc to wyszedl taki pasztet , te czytelnosc
                  zdjecia selmy, to przy tym jest krystaliczna !!!! No to wyciagnalem z domowego
                  albumiku cos, co nie byloby sprzed 10 lat, kiedy bylem piekny i mlody, czy od
                  tylu, czy w nocy :o), i w ciagu lykenda zniknelo, nie wiem, czy z roboty czy z
                  samochodu !!! Jakis fan-club anonimowych milosnikow misia Baloo chyba powstal,
                  albo interwenci ukradli !!! No i walka o wizerunek trwa ..... niechaj zywi nie
                  traca nadziei ...

przypominam, ze zadnych negatywnych komentarzy do twojego pysia nie wysylalem,
                  wiec nie masz sie czego czepiac ... w ogole stram sie nie komentowac czyjegos
                  wygladu ani nazwiska, mamusia uczyla, ze nie wypada .....

Baloo
                  • Gość: farmer Re: nooooooo tak:(((((((((czekam na zdjecie... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 12:31
                    ale ja sie nie czepiam smile wszystko co pisze traktuje z przymrozeniem okasmile
                    Jesli chodzi o zmiane rozdzielczosci zdjecia tak by nie tracilo na jakosci....

hmmmm no coz polecam do skanowania program COREL DRAW... ja mam wersje COREL
                    DRAW 9 PL .... zanim zeskanuje ustawiam mu 300 dpi i powiekszam skanowanie na
                    jakies 400 razy ( moze zle to pisze ale tak to robie ) po czym foto wychodzi
                    dosc duze i troche zajmuje, ale pozniej juz tylko zmieniam
                    rozmiar/rozdzielczosc fotki i jest CRYSTAL !!!!!!!!!

w ten sposob powstal banktnot 100 Euro !!!!!!!!!

pozdrawiam i naprawde niczego sie nie czepiam!

farmer
                    • Gość: Baloo Corel Draw IP: *.ne.ch 08.03.02, 12:36
                      Ja tez sie bawilem wlasnie Corelem (wersja 10, he, he, he, a co, z wodotryskiem
                      i ze szklanymi drzwiczkami, zeby widac bylo dres i komorkowiec ;oD )...
                      Tyle, ze to ten baran na starcie spitolil, bo on jest przyzwyczajony do pracy
                      w takiej jakosci dla wydawnictwa ... teraz po prostu czekam na swoja nowa
                      zabawke do domu ...

Pa pa

wszystkiego najlepszego .. w dniu dziadka, ojca, dziecka, 40-tu meczennikow, 1
                      Maja, dnia wojska polskiego itp itd ....

Baloo
                      • Gość: farmer WinRar IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 12:40
                        a tak w ogole to popracowac glowa a nie glowka i zalatwic Sobie WINRAR'a,
                        zapodac mu spakowanie takiego zdjecia na kilka mniejszych plikow, np.: po 500
                        KB ---on sobie to juz podzieli i takie pliczki wyslac do domku... pozniej
                        rozpakowac wszystko razem i bedzie gralo...

ja tak ostatnio do Australii mp3 slalem - zajela okolo 20 MB hehehe wiem wiem
                        to bez sens ale nie bylo innej mozliwosci.........

pozdrawiam
                        • Gość: Baloo Re: WinRar IP: *.ne.ch 08.03.02, 12:46
                          No niee .. ja jeszcze oprocz tego mam zycie zawodowe i rodzinne... wbrew
                          pozorom ... ;o)

jesli walka z komputeryzacja ma mi zajmowac wiecej czasu niz dzialanie bez
                          komputra, to juz wole odpuscic ...ale spoko spoko, nie spieszno, na wszystko
                          przyjdzie czas ...

Baloo
    • Gość: farmer raczke zamienilem na ......... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 12:09
      ......... a co ja tu bede sie zwierzalsmile......ale na cos bardziej
      przyjemniejszegosmile

My tu gadu gadu a to mial byc watek z zyczeniami a nie sprosnosciamismile

hehehe
    • Gość: Zocha Re: WATEK Z ZYCZENIAMI DLA PAN ! IP: *.chello.pl 08.03.02, 12:19
      No i proszę -z okazji Dnia Kobiet Panowie między sobą wymieniają serdeczności...
      A właśnie-czy faceci mają swój dzień(oprócz Dnia Dziadka oczywiście) wink)
      • Gość: farmer OCZYWISCIE ZE TAK !!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 12:21
        i to juz neibawem z tego co sie orientuje....... zatkrapiany gorzolka i
        zagryzany ogorkiem kiszonym smile)))))))))))

Boszzzzzzz spadam stad bo nigdy dnia nie zaczne a jeszcze trzeba prezenty
        kupic......papapaa
      • Gość: Baloo Swieto Panow - do Zochy IP: *.ne.ch 08.03.02, 12:27
        My swietujemy w Dzien Dziecka oraz w 40-tu meczennikow ....

baloo
        • Gość: Zocha Re: Swieto Panow - do Zochy-Baloo.. IP: *.chello.pl 08.03.02, 12:34
          A jednak przeszło przez klawiaturkę? wink)
          • Gość: Baloo Re: Swieto Panow - do Zochy - Baloo.. IP: *.ne.ch 08.03.02, 12:38
            Jakos przeszlo, skoro sie uparlas .... ale bolalo ;o)

Baloo

wsiewo charoszewo s dniom zenszczyny
            • Gość: Zocha Re: Swieto Panow - Baloo.. IP: *.chello.pl 08.03.02, 12:43
              Spasiba,malczik.A Wam s Mieżdunarodnym Mużskom Dniem (kiedykolwiek byś nie
              obchodził).Mam nadzieję,ze już mniej boli,ponieważ dzisiaj trzeba się przecież
              weselić.
              Pozdrawiam wink)
              • karelia 20-latki 08.03.02, 15:39
                farmer, masz jakas obsesje na punkcie wieku??? Nie zawsze bedziesz miec 20
                lat, pogadamy za iles tam lat, jak to 20- latki przyciagaja 20-latki. A
                starsze panie 40-50 letnie nigdy sie z kims mlodszym nie pokazuja. heheheh a
                po choinke starszej kobicie potrzebny jakis tam 20-letni siusmajtek??? ja sie
                pytam- ani rozumu, ani pieniedzy, ani tzw oblatania( pod to mozna ujac
                wszystko , o czym sie pomysli.... wink) , nio niccccccc, wiec po co??? nie
                widze zadnych +++, jeno same klopoty i zmartwienia a takze wydatki, bleeeeee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka