Gość: Biala IP: *.qc.sympatico.ca 08.03.02, 22:02 Hurra! Czy ktos jeszcze ma tydzien wolnego ))? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelia Re: Ale laba 08.03.02, 22:08 nie, ale 3 dni wolnego , lacznie z dzisiejszym, Ale laba!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Ale laba 08.03.02, 22:15 A ja jeszcze tylko jutro i pojutrze... a od poniedzialku 4 tygodnie urlopu (zalegly z 2001 ))) Pozdrow. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ale laba 08.03.02, 22:17 4 tyg? tak ciurkiem , w marcu??? ale dziwni jestescie , ale jak to marynarze, myla im sie kontynenty, pory roku, dni , noce, tygodnie. czasami nawet zony im sie myla, w kazdym porcie inna))) ahoj, wilku morsko-rzeczny-jeziorny K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Ale laba IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 22:22 W poniedzaialek jade do domu na caly jeden dzien! ale laba !!!Ostrzyglem sie i stara mnie nie pozna hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Ale laba IP: *.qc.sympatico.ca 08.03.02, 22:24 Gość portalu: Don napisał(a): > > W poniedzaialek jade do domu na caly jeden dzien! ale laba !!!Ostrzyglem sie > i stara mnie nie pozna hi hi hi A co by bylo jakbys sie ogolil????? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ale laba 08.03.02, 22:25 rozpozna, rozpozna, jak powiesz ,ze jestes Antonio Banderas, jeszcze sie ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Ale laba 08.03.02, 22:27 Ooooo!!! Tu to sie pomylilas!!! To sie nazywa "zegluga poprzeczna szuwarowo- bagienna" A co do tych 4 tygodni; to wiesz daja tutaj tego urlopu tyle, ze sie opedzic nie mozna. Ostatni mialem (3tyg.) na przelomie grudnia i stycznia a nastepny (5 tyg.) zaplanowalem od polowy czerwca. Pozdr. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student OK BIJE WAS NA CALEGO !!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.02, 22:32 ja mam wolne od lipca zeszlego roku... ano tak tak.. niby mialem pisac tyle prace, ale uwinalem sie w dwa miesiace hehehe i juz mi nudzzziiii sie dlatego do Was przylaze co by sobie z Wami postukac, popukac etc.. aha.. i nadal mam wolne czyz to nie jest piekne budzic sie o 12 w poludnie Adas Odpowiedz Link Zgłoś
karelia heheh student 08.03.02, 22:37 ale bedzie ciezko jak sie wezmiesz za prawdziwa prace, to dopiero przezyjesz stressss, uwazaj na fraktalne serducho, bo moze nie wytrzymac szoku)) Po takiej labie to praca moze Ci sie wydac udreka i kara .Nie lepiej cos robic ? Niewiele , ale zawsze cos, zeby tego szoku uniknac. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ale laba 08.03.02, 22:34 taaaaa , wszyscy wiedza , ze tam, w Bundes to dopiero macie labe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Ale laba IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 22:41 Wyjatkowo uciazliwe prace w kulturalnych krajach sa rekompensowane urlopami .To wywalczyly Zw.Zaw.W nieustannej walce z wyzyskiwaczami kapitalistami. Chyba se zaloze takie zwiazki i sam se soba zaczne walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Ale laba 08.03.02, 22:51 Bladzisz, Don! Mnie tam zaden kapitalista nie wykorzystuje ja u "Vater Staat". Pozdr. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Ale laba IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.03.02, 23:01 ro-bert napisał(a): > Bladzisz, Don! Mnie tam zaden kapitalista nie wykorzystuje ja u "Vater Staat". > > Pozdr. > ro-bert Staat to najwiekszy kapitalista.niech zyje Anarchia matka porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ale laba 08.03.02, 22:48 a moje zwiazki wywalczyly 4 dni dodatkowego urlopu. Nie liczy sie to jako urlop , ale sa 4 dni do wziecia,to taki dodatek do urlopu, w ramach skracania dnia pracy o iles tam minut . Ale mam labe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: Ale laba IP: *.tiaa-cref.org 08.03.02, 22:53 A ja mam dwa tygodnie wolnego - zaczynajac w Poniedzialek! Co prawda to nie cztery tygodnie, ale zawsze cos. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Ale laba 08.03.02, 22:57 Ico? Gdzies na urlop czy raczej tak w "domurku"? Pozdrow. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: Ale laba IP: *.tiaa-cref.org 08.03.02, 23:04 Cape town. Troche sie obawiam (tam)tubylcow, tudziez malarii, a najbardziej to lotu(jezli sie nie myle to Atlanta -> Cape Town to jest najdluzszy regularny lot komercyjny, no i jeszcze musze doleciec do Denver) ale ogolnie to jestem optymisztycznie nastawiony. Jak wroce to bede mial sporo do nadrobienia na forum. Pozdrawiam i zycze wszystkim udanych urlopow! Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Ale laba 08.03.02, 23:14 No to zycze przyjemnosci, szczesciarzu! Pozdrow. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: Ale laba IP: *.tiaa-cref.org 08.03.02, 23:16 ro-bert napisał(a): > No to zycze przyjemnosci, szczesciarzu! > > Pozdrow. > ro-bert Dzieki, i do uslyszenia za dwa tygodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj i nie na snowboard?! IP: *.methodstudios.com 08.03.02, 23:35 Stary, co z toba. Olej Afryke, wal na stok. Ja mam ponad 2 feet swiezego puchu, za dwie godziny wyjezdzam. Sezon jest w pelni, co najmnie przez nastepne trzy miesiace. Bedziesz sie bujal samolotem, na miejscu brod, jak chcesz lwa zobaczyc, to idz do zoo. A snowboard, to dopiero prawdziwa bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: i nie na snowboard?! IP: *.client.attbi.com 09.03.02, 03:22 aj Jak wroce to bedzie jeszcze sporo czasu zeby pojezdzic. A w Cape town nizele wieje musze wyprobowac cos nowego na lato KITESURFING. No to naro bo mam niedlugo samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Sporo 08.03.02, 23:17 A co Ty, Belus... zazdroscisz? Pozdrow. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morsa Jaka laba? IP: *.telia.com 09.03.02, 00:02 Co to, wszyscy wolni? Labuja sobie? A tu czlowiek musi w pocie czola doszkalac sie, tak jakby niedouczony byl jakis. W tej Swedyji to tylko kursy, doszkalania, zebrania, uschhhhhhhh, bokami wychodzi. Ale jak tak spojrzec z innej strony, takiej praktycznej, to moge sie nawet przekonac i postarac polubic to czerpanie i wchlanianie nowych nauk. Temat na poniedzialkowe "walne zebranie": "Kultura mlodziezowa ze szczegolnym uwzglednieniem jezyka (mlodziezowego slangu). Mam nastoletnia corke - przyda mi sie ta nauka, bo nie bede moze potrzebowala slowniczka do zrozumienia kolegow i kolezanek mojej pociechy i tym podobnych mlodych gniewnych. No to labujcie sobie, tylko z umiarem.... A ja sie poducze nowego jezyka i na inne forum pojde szpiegowac - moze czegos sie dowiem? O nastolatkach????!!???? Odpowiedz Link Zgłoś