Dodaj do ulubionych

Wiecie co?

18.09.12, 02:36
Czytam co sie w bulwie dzieje, bo to mnie utwierdza w przekonaniu, ze dobrze zrobilem emigrujac. Z jakiegoz to powodu powinienem sie tego wstydzic? Co poczytam to zaraz padam na kolana i dawaj dziekczynne modlitwy Panu zanosic hehehe
Bulwiaste tez czytaja jak sie nam zyje i tez sie utwierdzaja w przekonaniu, ze przeyebali zycie. Chyba jestesmy kwita, nie, bulwiaste? hehehe
Zanim wy mieliscie okazje obejrzec od srodka bagaznik sasiadowego Mercedesa to ja juz zdazylem 2 takie zmienic. Kto, pytam sie koorva jest tu wygrany? No!? hehehe
Obserwuj wątek
    • joanna_super Re: Wiecie co? 18.09.12, 04:27
      na razie jestes wygrany ale jak przydzie pora poklonic sie Panu to pamietaj ze latwiej mercedesowi przejechac przez Ucho Igielne niz tobie przejsc przez Bramy Raju. Ostatecznie wszyscy musimy zaplacic za swoje ekscesy zyciowej, wiecej pokory ci zycze.
    • starypierdola Znowu bredzisz, bulwiasty szczurze 18.09.12, 04:50
      Wyraźnie przeyebales swoje życie; no i stale marzy ci się twoja była kurna chata. Tyle ze zawsze lepsza niz spanie pod mostem sad

Obserwator psycholi
      SP
      .
    • czoznek Wiecie co? Wiemy!!! 18.09.12, 18:09
      Mi się wydaje że ratpole ma rację

"Bulwiaste tez czytaja jak sie nam zyje i tez sie utwierdzaja w przekonaniu, ze przeyebali zycie."

nie on na pewno ma rację hehehehehehehe:

tinyurl.com/9mdpljo

buahahahahahahahahahaha!

• joanna_super czoznek 18.09.12, 19:10
        zajmij sie zwoim zyciem i przyszlsocia swoich dzieci niezalezna.pl/32985-partia-rosyjska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka