ontarian 07.11.12, 17:21 ktory wienkszy hooy? tak siem tylko zastanawiam, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czoznek Re: bonk czy cosnek? 07.11.12, 18:01 popatrz w lustro to ci wszelkie wątpliwości miną. I łap za łopatę parking się sam nie odsnieży! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: bonk czy cosnek? 07.11.12, 18:15 popatrzylem w lustro, ujrzalem milom usmiechnientom twarzyczke wienc od razu humorek mi siem poprawil. p.s. parking odsnieza ten muzin co cie bolcuje ja w strozufce sobie tylko siedzem Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: bonk czy cosnek? 07.11.12, 19:03 tyś przez okno patrzył a nie w lustro i to coś widział to był mudzin który cię właśnie z maciorom zdradzał hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: bonk czy cosnek? 07.11.12, 18:57 joanna_super napisała: > $raj sie pyerdolcu glupi! po co sie? wole cie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super $raj sie pyerdolcu 07.11.12, 20:10 to po to wyjzdzales z Polski zeby az tak zdurniec? Przynosisz wstyd kanadzie swoim istnieniem. Mam nadzieje ze ci namierza blysna czarnymi okularam w drzwiach twojej strozowki. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super ontarchooj wiesz co to jest globalism? 07.11.12, 20:08 Tzn ze masz globalnie pekniety globus. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian wiem ciptaku 07.11.12, 20:27 jak se globus w dupe wsadzasz, to masz globalism, hehe Odpowiedz Link Zgłoś