Dodaj do ulubionych

Bieda..bronka czyli Biedronka #1

27.12.12, 17:20
Bieda.bronka !!,,,czyli Biedronka jest flagowym sklepem w Polszu !!,gdyby nie one,ludzie robiliby coraz mniejsze zakupy ze wzgledu na postepujaca drozyzne !!!!

=========================================================
Obserwuj wątek
    • gassarbajter Re: Bieda..bronka czyli Biedronka #1 27.12.12, 20:44
      bieda..Bronka !!!!!!!

======================================================
      • czoznek bogate detroit 27.12.12, 21:00

ciekawe.onet.pl/spoleczenstwo/pobudka-z-amerykanskiego-snu,1,5364909,artykul.html
        • gassarbajter Re: bogate kieleckie.... 27.12.12, 21:35
          tudziez lubelskie,zamoyskie,rzeszowskie,itp itd ,,hahhaahahahahahahahahahha
          =========================================================
          • czoznek Re: bogate kieleckie.... 27.12.12, 21:40
            linki poproszę
        • donk Re: bogate detroit 28.12.12, 02:24
          Ale bendzie zadyma jak to siem zacznie walic. Moze nawet bendom sie z kamerami czajili.
          Poczekamy i bendzie trochu zlomu jakby co. heheheheheheheh
    • rat_canals a tym czasem w kanatce na pieczarkach 27.12.12, 22:17
      pojebany to ty jesteś że tam tyrasz ale głupcy są wszędzie widać jesteś ostatnim tępakiem bez odrobiny honoru i ambicji i tacy chwalą prace w kanadzie gdzie oficjalnie się puszcza chemie i gazuje ludzi ale dla nich ważniejsza jest pieczarka bo ludzie i tak przyjadą jak nie polak to litwin albo z trzeciego świata
      • gassarbajter Re: a tym czasem w Polszu na pieczarkach 27.12.12, 22:40
        zarabia sie 4zl/godz...........ahhahaahhahahahaahahhahaahahahaahaaahah

=======================================================
        • rat_canals Re: a tym czasem w Polszu na pieczarkach 27.12.12, 23:02
          09/12/2012 byŁam w KANADZIE NA PIECZARKACH.MASAKRA!!! TRZECI SWIAT!!! SPRZĘD 100-LETNI O WSZYSTKO TRZEBA WALCZYC BO WSZYSTKIEGO BRAKUJE NAWET GŁUPICH WAG NIE MAJĄ...I NO STOP SZYBCIEJ SZYBCIEJ JAK MURZYNY A NORMA CIĄGLE MAŁA.DO TEGO SYF I WODA KAPIE CI NA GLOWE JAK W OSWIĘCIMIU..TAK SIE TAM CZULAM MASAKRA ODRADZAM!!!!!!!!!!WYJAZDU NA 100 PROCENT
          • gassarbajter Re: a tym czasem w Polszu na pieczarkach 28.12.12, 02:40
            3 ci swiat jest w Polszu !!! bo przy pieczarkach placa 4zl/godz,gorzej jak murzynowi gleboko w Afryce !!,do tego smrod amoniaku zabija wszystko dookola i nie mozna sie skarzyc na to ,bo na drugi dzien juz cie nie przyjma do roboty !!

======================================================
            • rat_canals Re: a tym czasem w Kanatce przy padlinie 28.12.12, 02:50
              "Ja tez jestem w Kanadzie teraz -dostałem tą prace bedac w Irlandii ,trafiłem do przetwórni miesa w stanie Alberta w małej mieścinie Brooks -potwierdzam 90% to kolorowi -czarni z Etiopii ,Nigerii ,Meksyku itp- trzeci świat -okropne warunki pracy -pomimo że pracowałem wczesniej w Irlandii i Holandii w przetwórniach mięsnych to takiego syfu nie widziałem - stare maszyny z lat otwarcia fabryki z lat 60 , pralnie maja np w srodku w fabryce -piorą rękawice( bawełniane) i płaszcze wielokrotnie - to nie do pomyslenia w Europie ,gdzie używa się jednorazówek ! płaca 12$ CAD/h na rękę za mieszkanie pokój 400$ plus 100 opłaty ! Ceny żywnosci jak w Irlandii(jedynie paliwo tansze -50% tego co w EU ale za to odległosci wieksze np do Calgary mam 180 km!) czyli drogo a płace mniejsze -pogoda teraz w zimie do -20 C w nocy i 8-10 c w dzien . Nie polecam Kanady przyjechałem na poczatku Grudnia -jak tylko zarobie na bilet waracam ( w styczniu prawdopodobnie )."
              • gassarbajter Re: a tym czasem w Polszu w siarkowodorze 28.12.12, 02:57
                zarabiam wspaniale !! bo cale 4zl/godz w porownaniu z 12$$ w Kanadzie, to raj my mamy na ziemi ,bo za 4zl moge sobie kupic,jedna bulke lub cale i to podkreslam ze cale pol literka benzinu !! ,a wiec mamy tu w Polszu raj na ziemi ,po co nam Kanatka,jak mamy zielona wyspe tu u siebie.
                ===================================================
                • gassarbajter Re: a tym czasem w Polszu w siarkowodorze 28.12.12, 18:36
                  up

========================================================
                  • czoznek Re: a tym czasem w Polszu w siarkowodorze 28.12.12, 20:11
                    nie ty zarabiasz 200$ za metr płytek i masz mieszkania 2 w grabiszynku to już wiemy ehhehe
                    ratek aleś tej wszy skopal morde brawo!
                    • gassarbajter Re: a tym czasem w Polszu w siarkowodorze 28.12.12, 21:58
                      a poki co to 4zl/godz w pieczarkarni ,,heheeheheeehe

================================================
                      • joanna_super Re: a tym czasem w Polszu w siarkowodorze 28.12.12, 23:22
                        tak, ale przez 10 godzin czyli 120 zl dziennie. miesieznie wychodzi super pensja
                      • czoznek Re: a tym czasem w Polszu w siarkowodorze 28.12.12, 23:24
                        to i tak za dużo jak na ciebie ja bym ci nie dał więcej niż 2,30 za godzinę.
                        Boli cię skopany ryj co? I ze szpica i z podeszwy ratek cię skopał he hehe hehehehihhihihihhi całe szczęście że masz coś z rycerza a mianowicie zakuty łeb więc to przeżyłeś.
                        • gassarbajter Re: a tym czasem w Polszu w siarkowodorze 29.12.12, 01:30
                          heheheh z rycerza to ty masz ...zakuty leb !!! powtarzasz moje slowa bo nic innego nie potrafisz w swoim ptasim mozdzku wymyslic !! ,,hahahahahahahah idz pracowac za 4zl/godz w konskim smrodzie !!..hahahaahahahha

• rat_canals Re: a tym czasem w 29.12.12, 02:29
                            "Jak ja pracowałem w mm w Drem pod Edynburgiem to praca była od 7rano do 22 codziennie,tylko niedziela była krócej 16-17.Od poniedziałku do piątku nie było mowy o tym zeby prędzej skończyć.Na farmie praca ciężka bez względu na to co masz robić: picker czyli ścinający grzyby ma zajebistą normę do wyrobienia (za moich czasów za brak normy wyrzucali z pracy, pozdro dla Martina kto go przeżył ten wie , ale jego już dawno tam nie ma) norma wynosiła ok 40 lb na godzińe i była wyśrubowana na maxa przez ukraińców,zeby ja zrobić dla początkującego nie ma szans po mniej wiecej 2 miesiącach jest szansa na wyrobienie pod warunkiem nie chodzenia na przerwy!!!!Tak robili ukraińcy nie chodzili na zadna przerwe przez cały dzien tzw terminator team. Teraz packhouse inna bajka zajebiście zimno, ale bez normy tak samo o 7 do 22 maszyny ustawione na full obroty ,przerwy normalnie 15 min co trzy godziny.Przeżyłem tę farmę pare lat temu pracowałem i jako picker przez 2 lata i na packhousie tez 2 lata"
                            • pan_na_grabiszynku Ciezko dzisiaj o robote 29.12.12, 12:21
                              do pieczarek nie chca mnie przyjac ale majac taki fach w rekach a Polszu mnie przyma bo przebije wszystkich i bede robil za 3zl/godz i bede mial na splate 2 miszkan na grabiszyku a wy dalej sobie wyjcie zamiast brac sie za piczarki,najlepszy biznes swiata.Szwagier juz po roku pracy kupil sobie nowke bmw z salonu hyhyhhyhyhyhy a wy zakute lby. awet pomarzy o tym nie mozecie,co najwyzej o jeepie lincolnie po spaleniu hhyhyhyhhh
                              • gassarbajter Ciezko dzisiaj o robote, 7 milionow bezrobotnych 30.12.12, 00:17
                                a bedzie wiecej !!!!!

• gassarbaiter Re: Ciezko dzisiaj o robote, 7 milionow bezrobot 30.12.12, 01:04
                                  buahahahahaha ty dziadu w hamericzku bedzie w tym tym bez prawa do zasilku
                                  • gassarbajter Re: Ciezko dzisiaj o robote, 7 milionow bezrobot 30.12.12, 02:00
                                    ty jestes dziad podszywajacy sie pod nik przez krotkie i - jeszcze tu siedzisz na nocnym dyzurze ?? dali ci lyzke ryzu wiecej ??...hahahahahahahahahahaahahahahahahha

=================================================
                                    • gassarbaiter Re: Ciezko dzisiaj o robote, 7 milionow bezrobot 30.12.12, 03:39
                                      przyglupie ARBEIT nie ARBEJT!

u mnie jest popoludniu osle!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka