ja275 18.07.04, 19:56 czy ktoras z mam wie w jakiej cenie jest parasolka bebe confort allegro plus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: DO MAM Z ANGLII 18.07.04, 20:07 Przyznam się że wózków Bebe Confort tutaj w UK nie widziałam, a tej parasolki zwłaszcza (mam właśnie taką przywiezioną z Polski), ale mogę się mylić. Wrzuciłam w wyszukiwarkę i tez nie widzę rezultatów. Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DO MAM Z ANGLII 18.07.04, 20:47 oj to szkoda strasznie mi zalezy na kupnie tej parasolki a mialam nadzieje ze tam moze byc troche taniej ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DO MAM Z ANGLII 18.07.04, 20:50 jagienkaa napisała: > Przyznam się że wózków Bebe Confort tutaj w UK nie widziałam, a tej parasolki > zwłaszcza (mam właśnie taką przywiezioną z Polski), ale mogę się mylić. > Wrzuciłam w wyszukiwarkę i tez nie widzę rezultatów. aha Jagienko a widzialas moze baby dreams travel ? jesli tak to napisz w jakiej sa cenie pozdrawiam i dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: DO MAM Z ANGLII 18.07.04, 21:00 Wiesz, Baby dreams też nie widziałam, tutaj są troszkę inne firmy wózków, nawet Peg Perego to Mamas and Papas. Ale chciałam głównie zwrócić Ci uwagę że wątpię żeby wózki w Anglii były tańsze niż w Polsce, bo ceny są mniej więcej te same, a potem jeszcze musisz skombinować transport. Obejrzyj te strony: www.mothercare.co.uk www.babyproductsdirect.co.uk www.kiddicare.com Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DO MAM Z ANGLII 18.07.04, 21:57 jagienkaa napisała: > Wiesz, Baby dreams też nie widziałam, tutaj są troszkę inne firmy wózków, nawet > > Peg Perego to Mamas and Papas. > Ale chciałam głównie zwrócić Ci uwagę że wątpię żeby wózki w Anglii były tańsze > > niż w Polsce, bo ceny są mniej więcej te same, a potem jeszcze musisz > skombinować transport. > Obejrzyj te strony: > www.mothercare.co.uk > www.babyproductsdirect.co.uk > www.kiddicare.com a powiedz zadowolona jestes z tego bebe confort? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: DO MAM Z ANGLII 19.07.04, 00:19 No proszę, czyli jednak gdzieś są, choć ja się z nimi nie spotkałam. Jestem zadowolona, ale ja mam model Allegro, nie Allegro plus, a one się troszeczkkę różnią. Teraz żałuję że nie dokupiłam budki do niego, bo w sumie mam kłopot brać ten wózek w deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: DO MAM Z ANGLII 19.07.04, 00:05 sa wozki bebe confort, ja mam trzykolowy. Zobacz tu: www.bebeconfort.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DO MAM Z ANGLII 19.07.04, 07:50 tak znam te strone tylko nie wiem po ile one moga byc we Frnacji? Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DO MAM Z ANGLII 19.07.04, 07:50 nie we Francji tylko w Anglii widac zem jeszcze nie wyspana Odpowiedz Link Zgłoś