Gość: jona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 11:46 Czy odwiedzają tę stronę polacy mieszkający w Holandii? Jak tam się żyje? jona kontakt: joanna3@wa.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kate Re: Polacy w Holandii IP: *.upc-d.chello.nl 22.08.01, 12:21 Gość portalu: jona napisał(a): > Czy odwiedzają tę stronę polacy mieszkający w Holandii? > Jak tam się żyje? > > jona > kontakt: joanna3@wa.onet.pl Pewnie ze odwiedzaja. A w Holandii zyje sie ciekawie.. Co chcialabys konkretnie wiedziec? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Polacy w Holandii IP: 195.240.221.* 30.08.01, 12:11 MIESZKAM I JESTEM ZADOWOLONA. TEZ TRZEBA PRACOWAC JAK POLSCE ALE ZYCIE JEST I LUDZIE TROCHE INNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Polacy w Holandii IP: *.extern.kun.nl 26.10.01, 16:05 Chyba czas odswiezyc ten watek czy wiecie, gdzie mozna kupic bialy ser w Holandii? Jesli wogole mozna ... Wymienie suszone borowiki na bialy ser Groetjes, P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Polacy w Holandii IP: *.turboline.skynet.be 26.10.01, 16:59 Porzuc wszelka nadzieje, takie rzeczy trzeba sobie przywiezc z Polski. Zawsze po powrocie tez mam orgie twarogozerstwa. W przyszlym tygodniu tez sobie przywioze . A tak na serio: tu w Antwerpii sa tzw polskie delikatesy, no i mozna probowac u Zydow. Tamze karp na swieta, bo Belgowie ryb slodkowodnych prawie nie jadaja (wyjatek: pstrag). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Polacy w Holandii IP: *.extern.kun.nl 26.10.01, 17:32 Gość portalu: Doki napisał(a): > Porzuc wszelka nadzieje, takie rzeczy trzeba sobie przywiezc z Polski. Zawsze > po powrocie tez mam orgie twarogozerstwa. W przyszlym tygodniu tez sobie > przywioze . > A tak na serio: tu w Antwerpii sa tzw polskie delikatesy, no i mozna probowac u > > Zydow. Tamze karp na swieta, bo Belgowie ryb slodkowodnych prawie nie jadaja > (wyjatek: pstrag). O, jak fajnie, ze ktos sie odezwal. Na swieta na 100% jade do Polski (nie wyobrazam sobie pozostania na swieta tutaj)....wiec karp, barszczyk z uszkami, pierogi z kapusta i grzybami w wykonaniu mamy Jestes z Antwerpii? jeszcze nie bylam, co warto zobaczyc (wybieram sie w najblizszej przyszlosci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Polacy w Holandii IP: *.turboline.skynet.be 26.10.01, 17:53 Co warto zobaczyc? WSZYSTKO. To jest fajne miasto, Holendrzy tak w kazdym razie uwazaja i zwalaja sie halasliwa zgraja co weekend. Patrz www.visitantwerpen.be/ Doktorek@skynet.be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Polacy w Holandii IP: *.extern.kun.nl 26.10.01, 18:43 Gość portalu: Doki napisał(a): > Co warto zobaczyc? WSZYSTKO. To jest fajne miasto, Holendrzy tak w kazdym razie > > uwazaja i zwalaja sie halasliwa zgraja co weekend. > Patrz <a href="http://www.visitantwerpen.be/">www.visitantwerpen.be/</a> > Doktorek@skynet.be Ale ja Polka z krwi i kosci Doktorku, wiec sie nie zwale halasliwa zgraja )) No tak, a do Amsterdamu halasliwi Anglicy sie zjezdzaja, na wschod Niemcy... Odpowiedz Link Zgłoś