Dodaj do ulubionych

Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera

16.08.04, 18:40
Tak w skrócie kilka wrażeń.
Maszyna niesamowita. Na drugim biegu w 3sec. 65mil/godz - i to jak pestka.
Trzyma się drogi bardzo dobrze. Twarde zawieszenie ale idzie się do tego
przyzwyczajić. Volume w radio/CD zwiększa sie w zależności od poziomu hałasu
na zewnątrz. AC przy otwartym dachu pracuje idealnie. Najwięcej osiągnąłem
145 mph na lokalnym hajłeju. Wcześniej kolega przejechał sprawdzić czy nie ma
State Cops. Samochód bardzo niebezpieczny dla kogoś nieobytego z większymi
prędkościami.
-Pierwszy podjazd do lokalnego baru i po godzinnym "kruzing" znajoma panienka
gotowa jest robić loda ze szczęscia hehehe. Zdaje sobie sprawę, że jej
gotowość nie była rezultatem mojego wewnętrznego piękna i chłopięcej radości.

-Moja żona nienawidzi tego samochodu i robi mi cały czas wojnę o niego. Taka
zazdrosna się zrobiła. Coś jej nie zabardzo pasuje jak usmiech mam na twarzy
wracając z "kruzingu" po lokalnych osiedlach.

-Często się spotykałem z sytuacją gdzie czekając na skrzyżowaniu na zielone,
stojący obok mnie kierowcy w swoich samochodach startują z "kopyta" chcąc
mnie wyprzedzić na starcie hehehe. Z reguły laskę kladłem na takie popisy.

-Jak zrobiłem zakupy w lokalnym supermarkecie to musiałem je wsadzić do
bagażnika z przodu, delikatnie klapę zamykając żeby jajek nie zniszczyć. Z
tyłu tyle miejsca że mój pięcioletni syn spoko się zmieści z podkurczonymi
nogami. Hehehe.

-Całkowite pozytywne wrażenie. Jest to Mens Toy i większość kobiet tego nie
zrozumie.
Obserwuj wątek
    • Gość: VIP-1 Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera IP: *.cwshs.com 16.08.04, 18:46
      flipflap napisał:

> bagażnika z przodu, delikatnie klapę zamykając żeby jajek nie zniszczyć. Z
      jak w nim tak ciasno to uwazaj zeby swoich jajek nie zniszczyc, hehehe

p.s. daj babie na te nowe cycki tak jak mowiles
      zeby sie w koncu zrzedzic przestala
    • waldek.usa Zazdrosna o konkurencje (w liczbie mnogiej) hehehe 16.08.04, 18:47

• flipflap Re: Zazdrosna o konkurencje (w liczbie mnogiej) h 16.08.04, 19:02
        >jak w nim tak ciasno to uwazaj zeby swoich jajek nie zniszczyc, hehehe<

Ja jestem 6'3" 250lbs. Musiałem specjalną techikę wyrobić żeby się do niego
        wślizgnąć. Natomiast siedzi się bardzo wygodnie.

Natomiast moja kobieta w kompetycje z Porszakiem staruje hehehe. Będzie tak
        dalej zrzędzić do dostanie następna czerwoną kartkę. Moj kot miał trzy to mu
        łęb na łyso ogoliłem hehe.

Zazdrosna żeby mojemu synkowi nowej mamusi nie przyprowadzić hehehe.
        • Gość: VIP-1 Re: Zazdrosna o konkurencje (w liczbie mnogiej) h IP: *.cwshs.com 16.08.04, 19:08
          flipflap napisał:

> dalej zrzędzić do dostanie następna czerwoną kartkę. Moj kot miał trzy to mu
          > łęb na łyso ogoliłem hehe.
          jej tego nie bedziesz musial robic
          poczekaj troche a ze zlosci sama se wlosy powyrywa, hehehe
        • vip-1 Re: Zazdrosna o konkurencje (w liczbie mnogiej) h 16.08.04, 20:35
          flipflap napisał:

> Ja jestem 6'3" 250lbs.

He he , jak za taka gruba swinie za maz wyszla to albo na mozgu ulomna albo
          slepa.
          A te na mozgu ulomne i slepe to lubio zrzedzic.

>
          • flipflap Te Nostradamus..... 16.08.04, 21:02
            vip-1 napisał:

> flipflap napisał:
            >
            > > Ja jestem 6'3" 250lbs.
            >
            > He he , jak za taka gruba swinie za maz wyszla to albo na mozgu ulomna albo
            > slepa.
            > A te na mozgu ulomne i slepe to lubio zrzedzic.
            >

Ty to taki drugi Nostradamus musisz być. Talencik się marnuje czy to tylko
            efekt uboczny.
    • Gość: E.T. Re: Plec mozgu IP: *.dyn.optonline.net 16.08.04, 19:26
      Ach mezczyzni, jak wy nic nie rozumiecie. Flipflap, twoja zona ma gdzies bryke, ona sie martwi ze
      jeszcze na jakies drzewo wjedziesz albo z rampy spadniesz i co wtedy? Chyba nie chcialbys aby twoj
      synek mial nowego tatusia? A co jak kogos rozjedziesz - stac was na milionowe odszkodowanie? Z
      tego zmartwienia biedaczce naprawde wlosy wyjda (wczesniej osiwieje) i zamiast na biust wybulisz na
      przeszczep wink))

PS. Pokaz jej ten watek i opisz nam jej reakcje. Jesli jeszcze bedziesz w stanie, rzecz jasna wink))
      • flipflap Ona jest po prostu upierdliwa. 16.08.04, 19:39
        Moja żona jest strasznie upierdliwa. Ty jej nie znasz. Przyczepia się do
        wszystkiego. Nie dalej jak parę dni temu, wpadło do mnie kilku kolesiów na
        małe "pifko" na tzw oblewanie Porszaka. Siedzimy sobie na porchu, przyjemnie
        bo to lato, a ta jędza jak się do mnie nie przyczepi i:
        - wynieś choinkę, wynieś choinkę, wynieś wreszcie te zasraną choinke.
        • Gość: VIP-1 Re: Ona jest po prostu upierdliwa. IP: *.cwshs.com 16.08.04, 19:49
          faktycznie jakies szarpniete babsko
          x-mas tuz, tuz, a ona choinke kaze wynosic
          toc to zaraz na powrot wnosic ja trzeba
        • Gość: E.T. Re: Ona jest po prostu upierdliwa. IP: *.dyn.optonline.net 16.08.04, 19:58
          Wstyd, nie doceniasz wlasnej zony. Inteligentna z niej bestia a ty taki nie kumaty: z kolegami
          wynoszenie szybciej i lzej by poszlo!
          Wynies w koncu i bedziesz mial spokoj! I nie zapomnij pozmywac naczyn!
          LOL
          • Gość: Sąsiad Re: Ona jest po prostu upierdliwa. IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 01:31
            Gość portalu: E.T. napisał(a):

> Ach mezczyzni, jak wy nic nie rozumiecie. Flipflap, twoja zona ma gdzies
            bryke, ona sie martwi ze jeszcze na jakies drzewo wjedziesz albo z rampy
            spadniesz i co wtedy? Chyba nie chcialbys aby twoj synek mial nowego tatusia?
            A co jak kogos rozjedziesz - stac was na milionowe odszkodowanie? Z tego
            zmartwienia biedaczce naprawde wlosy wyjda (wczesniej osiwieje) i zamiast
            > na biust wybulisz na przeszczep wink))
            >
            > PS. Pokaz jej ten watek i opisz nam jej reakcje. Jesli jeszcze bedziesz w
            stanie, rzecz jasna wink))
            • Gość: E.T. Re: Ona jest po prostu upierdliwa. IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 05:14
              >Niech se

> sama wyniesie choinkę. Jak równouprawnienie, to równouprawnienie he he he

Niech wyniesie ten co przyniosl! I na drugi raz niech nie przynosi smile)) Mikolaja i tak nie ma wink)))

A tak calkiem na serio to jest co wynosic? Nie lepiej podpalic? wink)))
      • Gość: Sąsiad Re: Płeć mózgu IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 01:20
        Nie chcę Sąsiadki wystraszyć, ale witam w GW.
        • Gość: Sąsiad Re: Płeć mózgu - obszar większy od Polski IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 02:19
          Kabelek obejmuje obszar większy od Polski - tak więc nie ma strachu wink
          www.cablevision.com/index.jhtml?pageType=walk_in_centers
          in New York, Connecticut, New Jersey and parts of Pennsylvania.
          Bronx
          Brooklyn
          Connecticut
          Dutchess
          Long Island
          New Jersey
          Orange/Rockland
          Pennsylvania
          Westchester
        • Gość: E.T. Re: Płeć mózgu IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 05:21
          Gość portalu: Sąsiad napisał(a):

> Nie chcę Sąsiadki wystraszyć, ale witam w GW.

Dziekuje, nie boje sie - czytuje od dawna, a zaprawe przeszlam na innych gazetowych forach.
    • maly_kazio_wielka_draka Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera 16.08.04, 19:55
      Jaki model i ktory rok?
      • Gość: E.T. Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera IP: *.dyn.optonline.net 16.08.04, 20:00
        maly_kazio_wielka_draka napisał:

> Jaki model i ktory rok?

Zony czy auta?
        • flipflap Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera 16.08.04, 20:22
          Gość portalu: E.T. napisał(a):

> maly_kazio_wielka_draka napisał:
          >
          > > Jaki model i ktory rok?
          >
          > Zony czy auta?

2002 Porche Carrera 911 Cabrio

Żona - 1963 Slightly Used, Made in Poland - Retractable gears
          • waldek.usa Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera 16.08.04, 20:49
            flipflap napisał:

> Gość portalu: E.T. napisał(a):
            >
            > > maly_kazio_wielka_draka napisał:
            > >
            > > > Jaki model i ktory rok?
            > >
            > > Zony czy auta?
            >
            >
            > 2002 Porche Carrera 911 Cabrio
            >
            > Żona - 1963 Slightly Used, Made in Poland - Retractable gears (maybe
            collapsable?)
          • vip-1 Porsze Poloczka 16.08.04, 20:50
            flipflap napisał:

:
            > >
            > > > Jaki model i ktory rok?

> 2002 Porche Carrera 911 Cabrio

He he smile Porche (porcz) to jest to miejsce gdzie siedzisz po calodziennej
            robocie na dachach wieczorem i saczysz cienkie piwko, 20 puszek codziennie smile

• flipflap Re: Porsze Poloczka 16.08.04, 20:57
              > He he smile Porche (porcz) to jest to miejsce gdzie siedzisz po calodziennej
              > robocie na dachach wieczorem i saczysz cienkie piwko, 20 puszek codziennie smile
              >

Nie bój bidy vip. Pifko nie tak bardzo ale skocz z przyjemnością.
      • vip-1 Taurus, 1989 16.08.04, 20:23
        maly_kazio_wielka_draka napisał:

> Jaki model i ktory rok?
    • Gość: Eryk Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera IP: *.234.93.135.Dial1.Miami1.Level3.net 17.08.04, 01:48
      Flip ale prosze uwazaj bo w gumowcach sie ciezko prowadzi........
    • kaganowicz Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera 17.08.04, 06:23
      napisz kiedy uda ci sie sprzedac to autko. Koniecznie tez napisz jak bardzo sie
      wtedy cieszyles z tej sprzedazy. Pamietaj, ze sportowe auto kupuje sie przy
      pierwszych objawach impotencji zeby w ten sposob zwrocic na siebie uwage
      mlodszych pan, ktore maja zastapic otyla starsza pania w ktora zamienila sie ta
      sliczna dupa z ktora sie kiedys ozeniles. Porsche lepiej smakuje po rozwodzie
      bo u cibie to idzie do podzialu na pol, jakbys o tym nie wiedzial.
    • maly_kazio_wielka_draka Hyundai 2002 17.08.04, 20:38
      Nie wiem kim jestes i w sumie malo mnie to interesuje. Ale skomentuje co mi sie
      narzuca natychmiast na mysl: 2004 Porsche 911 Carrera 2dr Rear-wheel drive
      kosztuje, w zaleznosci gdzie, i jaki silnik (320HP vs. 345HP) od $70,000-
      $80,0000. W zaleznosci od raty, obecnie okolo 6-6.5%, i wielkosci przedplaty. A
      wiec, jesli kupiles tak jak kazdy by ta zabawke kupil - na raty - wowczas twoja
      miesieczna rata wynosi okolo $1,200(zakladajac pozyczke na $60,000 przy
      przedplacie 20% ceny - cos czego sie w USA nie robi). Zakladajac, ze masz takze
      dom i splacasz pozyczke, powiedzmy okolo $2,500 miesiecznie (mam nadzieje, ze
      jakosc domu rowna sie jakosci samochodu, twoje 2 obligacje wynosza $3,700 na
      miesiac. Zakladajac, ze jest to 1/3 twojego dochodu miesiecznego, dochod na
      miesiac wynosi okolo $11,000 net, a wiec $132,000 rocznie net. Przy mniej
      wiecej 30% stopie opodatkowania twoj roczny dochod brutto rowna sie okolo
      $198,000. Czy nie pomylilem sie? jesli nie, to gratuluje. Jest jeszcze jedna
      mozliwosc - jestes posiadaczem Hyundai.
      • flipflap Re: Hyundai 2002 17.08.04, 22:23
        Porche is 2002 4 wheel drive kupiony na bussiness. Samochód cudo.

A moja kobita już tydzień spi w drugiej sypialni. Hehehehe.
        Na wytrzymanie mnie bierze. Hehehe. Jak gdzieś wieczorem wyjadę to zaraz mam z
        domu telefony, że to i sramto, rura pękła, kot z dachu spadł itp.

Ciekawy jestem czy kobiety to tę swoją upierdliwość nabywają na lekcjach
        Przygotowania do życia w rodzinie socjalistycznej.
        Po mojemu to dobry Pan Bóg fuszerkę odpierdzielił z tymi kobitami. Hehehe

• Gość: polak-alkochjolik Re: Hyundai 2002 IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 18.08.04, 03:03
          porsze jest przedluzeniem huia
          taka dostawka
        • Gość: porsz Re: Hyundai 2002 IP: *.oc.oc.cox.net 18.08.04, 03:24
          > Po mojemu to dobry Pan Bóg fuszerkę odpierdzielił z tymi kobitami.

a po mojemu to dobry Pan Bog fuszerke odpierdzielil z twoim mozgiem
          • Gość: Wadera Re; Flipflap:) IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 18.08.04, 16:16
            Powiem Ci dowcip!!!
            Wszystkim wiadomo, ze Ban Bog stworzy 1-go meszczyzne!! Potem dopiero z jego
            zebra zrobil kobiete! Lepiac tego "chlopa "nie mial zadnego pojecia co to z
            tego wyjdzie, ale ulepil "tchnal" ducha i zaczol swoj boski twor obserwowac!!
            Po jakim czasie stwierdzil, ze mimo, ze Sam jest doskonaly , popelnil wiele
            bledow na tym ludzkim prototypie! Tworzac kobiete oczywiscie dokonal
            korygacjii!!! Jaki z tego wniosek? Jestesmy LEPSZE!!!!!!!!!!smile)))))))))))))
            Stad tez tyle powiedzonek na temat meszczyzny i kobiety: a to ze meszczyzna to
            GLOWA a kobieta to tylko "szyja"smile)))), a to gdzie diabel nie moze tam babe
            posle, itd itpsmile)))))))))))

Niezlosc sie Flipku- usmiechnij sie!!!!! To tylko "zalozenie", tezy braksmile))))
            I tym koncze "dzisiejsza poranna forumowa lekture"-milego dnia wszystkim
            zycze!!

Pozdrawiam Wadera!!
            • szakal25 nastepny jebniety w leb maniak 18.08.04, 17:42
              co jezdzi starym zdezelowanym Hundajem made in Korea a tu udaje nabitego
              forsa faceta ,a tymczasem rachunki za prad i gaz co przyszly w zeszlym
              tygodniu nie ma kto zaplacic bo puste kieszenie i dzieciak ryczy dzien i noc
              bo nie ma pieniedzy zeby mu kupic zabawke w Toys R us ! Niestety maniakow co
              daja upust swej wyobrazni na forum nie brakuje !
              • flipflap Szakal - Farfoclu jeden 18.08.04, 19:45
                Co ty sie farfoclu ludzi czepiasz. Jakieś drobne kompleksiki na jaw wychodzą.
                • maly_kazio_wielka_draka Panowie- Zgoda? Zgoda! A Bog wtedy reke poda 18.08.04, 20:22
                  Abstrahujac od wulgarnosci, ktora ptepiam, musze powiedziec, ze jesli bys
                  mial "biznes" ktorego by stac bylo na kupienie Porsche Carrera 911 Cabrio 2002,
                  nie mialbys czasu na siedzenie przy komputerze i opowiadanie glodnych kawalkow
                  jak to budzisz zazdrosc i podziw swoich sasiadow a takze maloletnich dziewczat.
                  Pozornie wydaje sie, ze jestes mimo wszystko ciulem, ktoremu malo sie w zyciu
                  udaje wiec pod plaszczykiem anonimowosci materializujesz swoje marzenia na
                  forum Polonia.

flipflap napisał:

> Co ty sie farfoclu ludzi czepiasz. Jakieś drobne kompleksiki na jaw
                  wychodzą.
        • peter.jezioro Re: Hyundai 2002 25.08.04, 16:22
          na biznes polska szmato - to nalezysz do tych co okradaja ten kraj polaczkow
          jezdzacych merecdesami i bioracych w tym samym czasie zapomogi od panstwa?
          tez znalem takich - ale juz siedzia w pierdlu irs ich bardzo polubilo. moze sie
          zainteresuja skad ty nadajesz zobaczymy?

lipflap napisał:

> Porche is 2002 4 wheel drive kupiony na bussiness. Samochód cudo.
          >
          > A moja kobita już tydzień spi w drugiej sypialni. Hehehehe.
          > Na wytrzymanie mnie bierze. Hehehe. Jak gdzieś wieczorem wyjadę to zaraz mam
          z
          >
          > domu telefony, że to i sramto, rura pękła, kot z dachu spadł itp.
          >
          > Ciekawy jestem czy kobiety to tę swoją upierdliwość nabywają na lekcjach
          > Przygotowania do życia w rodzinie socjalistycznej.
          > Po mojemu to dobry Pan Bóg fuszerkę odpierdzielił z tymi kobitami. Hehehe
          >
    • jestem_mloda_wdowa Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera 18.08.04, 23:49
      hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
      Ty masz Porsche a ja mam Bentleya. Biznes? Aha, tak, tak. Biznes. Nazywa sie
      to: siedze w bibliotece i szukam pracy na internecie.
      hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
      • vvadera siedzisz w bibliotece? to dlaczego 19.08.04, 00:03
        rzysz jak mloda krowa na pastwisku jakby cie ktos zle podoil czy jak?

Bentleja to tym masz niezlego w glowie, to jest, metlik masz polglowku!
        • jestem_mloda_wdowa Re: siedzisz w bibliotece? to dlaczego 19.08.04, 03:30
          niecytaty, niepisaty? patrze na ten twoj jezyk polski pisany i omalo sie nie
          porzygalam. Gdzies ty do szkoly chodzil? Kto cie wypuscil z podstawowej? Aha,
          mamusia byla sprzataczka i wykradla dziennik?

vvadera napisała:

> rzysz jak mloda krowa na pastwisku jakby cie ktos zle podoil czy jak?
          >
          > Bentleja to tym masz niezlego w glowie, to jest, metlik masz polglowku!
          • vvadera Re: siedzisz w bibliotece? to dlaczego 19.08.04, 08:10
            zmykaj stad krowo-wdowo i nie zajmuj pasma.
    • Gość: E.T. Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera IP: *.dyn.optonline.net 19.08.04, 05:46
      Porsche na business powiadasz? Jakos niezbyt dobrze mi sie to kojarzy z czarnoskorym dealer'em
      narkotykow albo alfonsem (to by nawet wyjasnialo ta panienke od loda) wink))

Patrz jak ci zazdroszcza, a ja nawet nie wiem jak to auto wyglada smile)))

PS. Wyniosles choinke?
      • vvadera Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera 19.08.04, 08:12
        ja mu nie zazdroszcze bo moje tez jest bardzo drogie a to 65,000 dolarow. WIesz
        jak wyglada jag czy przyslac ci zdjecie na skrzynke?
        • Gość: E.T. Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera IP: *.dyn.optonline.net 19.08.04, 09:33
          vvadera napisała:

> ja mu nie zazdroszcze bo moje tez jest bardzo drogie a to 65,000 dolarow. WIesz
          >
          > jak wyglada jag czy przyslac ci zdjecie na skrzynke?

Jesli to XJ to gratuluje gustu smile
          • polak_alkoholik Re: Pierwszy tydzień z Porszakiem Cabrio Carrera 19.08.04, 09:42
            sluchaj huiku gdybys mial ten zasrany biznez
            to wiedzialbys ze bedziesz musial placic podatek od tego porsza co roku
            w wysokosci ok .2 tys dolarow
            zamknij rozporek bo biznez ci widac
            serdeczne HCWD
        • maly_kazio_wielka_draka Oredzie do VVadery 21.08.04, 17:32
          VVadera:
          Ty to jestes gosc!
          Jaguar!
          O rany, zazdrosc mi oczy zalewa. $65,000? O jezu, to ty jestes bogatym
          czlowiekiem. VVadera, powiedz, jak ty to zrobiles? Powiedz, zdradz swoj sekret.
          Ja tez chce sobie kupic Jaguara. $65,000 - o moj ty VVadera. Daj znac. Pomoz.
          Ja przyjechalem do USA w 1978 i nigdy mnie na Jaguara stac nie bylo. Jestem
          biedakiem - pomoz, daj recepte na bogactwo. Ja chce byc jak VVadera - ja chce
          jezdzic Jaguarem firmy Forda. Ja chce byc bogatym. Ja chce zaimponowac znajomym
          jak VVadera. Chcialbym tez zaimponowac Flipflapowi. Pomoz, VVadera!

vvadera napisała:

> ja mu nie zazdroszcze bo moje tez jest bardzo drogie a to 65,000 dolarow.
          WIesz
          >
          > jak wyglada jag czy przyslac ci zdjecie na skrzynke?
          • pravvdziwawadera Re: Oredzie do VVadery 21.08.04, 18:19
            Tobie sie ten numer nie uda- ja jestem kobieta i mam bardziej naturalne
            mozliwosci niz ty, ale nie znam ciebie wiec nie moge powiedziec. Jak na moj
            gust to zabardzo duzo piszesz o zwiazkach aleternatywnych a i na forum dla
            homoseksualistow tez zauwazylam to i owo jak przejrzalam twoje posty.

65,000 to tylko duza liczba na raz ale placac na raty przez 5 czy 6 lat to
            prawie nie zauwazysz bo to sie rozkalada na mniejsze raty jak si domyslasz.
            fliflapem.us nie przejmoj sie, to jest jakis uposledzony malolat.
            • flipflap Re: Oredzie do VVadery 21.08.04, 18:33
              Sama jesteś upośledzona stara pinda z aspiracjami. Myslisz że tylko ty ciebie
              stać.

Zacząłem ten wątek żeby podzielić się swoimi wrażeniami z bądz co bądz
              poważnego zakupu. Poza kilkoma wpisami reszta to jest tylko typowe polskie
              udupianie. Chcesz to prześle ci zdjęcie na skrzynkę.
              • maly_kazio_wielka_draka Flipflap 22.08.04, 03:28
                Pewnie, przyslij tylko nie jakies zdjecie ktore znalazles na internecie.
                Udokumentuj, ze to ty a nie kto inny.
                maly_kazio_wielka_draka@gazeta.pl

flipflap napisał:

> Sama jesteś upośledzona stara pinda z aspiracjami. Myslisz że tylko ty
                ciebie
                > stać.
                >
                > Zacząłem ten wątek żeby podzielić się swoimi wrażeniami z bądz co bądz
                > poważnego zakupu. Poza kilkoma wpisami reszta to jest tylko typowe polskie
                > udupianie. Chcesz to prześle ci zdjęcie na skrzynkę.
    • maly_kazio_wielka_draka Zdjec jak nie ma tak nie ma 24.08.04, 01:29
      Zaproponowali (VVAdera i Flipflap) ze przysla mi zdjecia swoich drogich bryk
      i...znikneli.
      Moj adres maly_kazio_wielka_draka@gazeta.pl
      Panowie, prosimy...
      • prawdziwawadera Re: do wszystkich ktorzy pisza na tym watku! 24.08.04, 14:24
        • prawdziwawadera Re: do wszystkich ktorzy pisza na tym watku! 24.08.04, 14:28
          Prawdziwawadera ktora cokolwiek napisala tutaj to oszolom tato1, ktory usilnie
          podszywa sie pod moj nick. Od piatku mnie nie bylo na forum. Jezeli ktokolwiek
          pisal pod moim nickiem, to napewno nie ja!
          Flipflap- to nie ja Cie obrazam. Szkoda, ze ten duren robi tyle zamieszania!

PZDR.PW
          • tato1 Re: do wszystkich ktorzy pisza na tym watku! 24.08.04, 14:40
            .......Ta stara kurwa o zlotych zebach ma rozdwojenie jazni.
            • prawdziwawadera Re: do wszystkich ktorzy pisza na tym watku! 24.08.04, 21:44
              tato1 napisał:

> .......Ta stara kurwa o zlotych zebach ma rozdwojenie jazni.
              A widzisz jak to dobrze jak Cie wkurwie!!!!!tak czuja sie wszyscscy ktorych ty
              wkurwiasz!!!!!!!!A tak apropo: ani stara, anim kurwa ani nie mam jazni
              rozdwojonej!!!To z toba cos nie tak!!! Idz sie zbadac! Kazda choroba wczesniej
              wykryta jest uleczalana!!!
              Nie pozdrawiam
              PW
    • peter.jezioro a ha ha ha ah haha ha 25.08.04, 16:17
      no to koles oddaj teraz kluczyki panowi u ktorego sie zajmujesz robotami jako
      handy-man. koniec marzen. a zona ma racje kup jej lepiej nowe leginsy bo w tych
      w ktorych sprzata domki to sie juz dziury na dupie wyrobily.

palancie - czlowiek ktory naprawde cos ma to nie musi sie chwalic na formu
      kuntraktor (tzn. polonia)

flipflap napisał:

> Tak w skrócie kilka wrażeń.
      > Maszyna niesamowita. Na drugim biegu w 3sec. 65mil/godz - i to jak pestka.
      > Trzyma się drogi bardzo dobrze. Twarde zawieszenie ale idzie się do tego
      > przyzwyczajić. Volume w radio/CD zwiększa sie w zależności od poziomu hałasu
      > na zewnątrz. AC przy otwartym dachu pracuje idealnie. Najwięcej osiągnąłem
      > 145 mph na lokalnym hajłeju. Wcześniej kolega przejechał sprawdzić czy nie ma
      > State Cops. Samochód bardzo niebezpieczny dla kogoś nieobytego z większymi
      > prędkościami.
      > -Pierwszy podjazd do lokalnego baru i po godzinnym "kruzing" znajoma panienka
      > gotowa jest robić loda ze szczęscia hehehe. Zdaje sobie sprawę, że jej
      > gotowość nie była rezultatem mojego wewnętrznego piękna i chłopięcej radości.
      >
      > -Moja żona nienawidzi tego samochodu i robi mi cały czas wojnę o niego. Taka
      > zazdrosna się zrobiła. Coś jej nie zabardzo pasuje jak usmiech mam na twarzy
      > wracając z "kruzingu" po lokalnych osiedlach.
      >
      > -Często się spotykałem z sytuacją gdzie czekając na skrzyżowaniu na zielone,
      > stojący obok mnie kierowcy w swoich samochodach startują z "kopyta" chcąc
      > mnie wyprzedzić na starcie hehehe. Z reguły laskę kladłem na takie popisy.
      >
      > -Jak zrobiłem zakupy w lokalnym supermarkecie to musiałem je wsadzić do
      > bagażnika z przodu, delikatnie klapę zamykając żeby jajek nie zniszczyć. Z
      > tyłu tyle miejsca że mój pięcioletni syn spoko się zmieści z podkurczonymi
      > nogami. Hehehe.
      >
      > -Całkowite pozytywne wrażenie. Jest to Mens Toy i większość kobiet tego nie
      > zrozumie.
      • vvadera Re: a ha ha ha ah haha ha 25.08.04, 16:28
        a ja sie chwale bo za swoje kuplam Jaguara X202 ktorego mi wymienili na nowego!
        Jest z czego wiec nie zazdrosc nam sukcesow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka