Dodaj do ulubionych

WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE

IP: *.uk.uudial.com 26.08.01, 19:18
SLUCHAJCIE CZY NAPRAWDE POLKI MAJA TAKA STRASZNA OPINIE ZE Z BYLE KIM IDA DO
LOZKA?
MNIE TO BOLI JAKO POLKE Z DZIADA PRADZIADA!
MIESZKAM W LONDYNIE I KIEDY FACECI NP.ANGLICY SLYSZA ZE JESTEM Z POLSKI TO
POJAWIA SIE IRONICZNY I ZACHECAJACY NIE WIEM DO CZEGO USMIESZEK.
NIE WIEM JUZ CO O TYM SADZIC BO W SUMIE B.MALO POLAKOW TU ZNAM BO KOLEZANKI MAM
Z AUSTRII,AUSTRALII I POLUDNIOWEJ AFRYKII.CHYBA PRZESTANE SIE PRZYZNAWAC SKAD
POCHODZE.....
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.telia.com 26.08.01, 19:32
      Polki sa z zasady namietnymi kobietami, to nic dziwnego ze maja naturalne potrzeby, nie
      ma sie czego wstydzic. Polacy tez (mezczyzni) chodza do lozka i co w tym zlego , kazdy
      chce sie dobrze wyspac a co bedzie chodzil na siano? te czasy juz minely.
      Mieszkam w SZwecji i wyobraz sobie, ze ta sama opinie maja Szwedki z kolei. Kazdy facet
      ma blysk w oku, gdy na nie patrzy. bo mysli, ze one sa spiace i chca isc do lozka.
      Nie martw sie to tylko fantazje facetow, ze kazda Polka czy inna chce z nimi isc do lozka.
      Do tego sa panie profesjonalistki i kaza sobie dobrze zaplacic a co my bedziemy tak za
      darmo , nie ma glupich. Jak my chodzimy do lozka to z MILOSCI!
      • Gość: MARGIT Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.uk.uudial.com 26.08.01, 19:52
        CZESC KAROLINA,
        JA UWAZAM ZE TO REALIA NIE FANTAZJA.
        GDZIE NIE POJDE NA DYSKOTEKE TO PRZYCZEPIAJA SIE ROZNE TYPY I CHCA
        JEDNEGO .JESTESMY NAMIETNE I TO NIESTETY WYKORZYSTUJE INNI A CZESTO MAJA NAS ZA
        DARMO BO LEPIEJ SPOTYKAC SIE Z JAKIMS OBCOKRAJOWCEM NIZ Z POLAKIEM.NIE WIEM
        DLACZEGO?ALE TAKI ANGLIK PREDZEJ ZWIAZE SIE Z PUSZCZALSKA SZWEDKA NIZ Z PORZADNA
        POLKA?Z NAMI TO JEDYNIE DLA SEXU BO PODOBNO SLOWIANKI TO NAJPIEKNIEJSZE KOBIETY
        NA SWIECIE!
        • Gość: karolina Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.telia.com 26.08.01, 21:32
          Masz racje jestesmy bardzo sensualne kobiety i wszystkim sie podobamy, ale z tego
          powodu wcale nie wskakujemy do lozek, jak wielu facetom sie marzy.
          Ten sam problem jest w ˝Szwecji , jak uslysza , ze Polka to juz nacieraja jak czolgia a ja
          sobie z nich tylko robie kpiny. Biedni i durni faceci!
          Po prostu wszystkim sie strasznie podobamy a ze nie moga, to probuja z nas zrobic "lekkie
          kobiety" ale to tylko z frustracji, ze nie moga nas miec od razu!!!
          Na poludniu Europy to Szwedki maja straszna opinie, ja nie mowie , ze jestem ze Szwecji
          ale z Polski.
          Tak,ze sie nie przejmuj.
    • Gość: gadula Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.ym1.on.wave.home.com 26.08.01, 22:04
      brytyjczycy to snobi i tu bym szukal odpowiedzi na twoje problemy.
    • Gość: Coyuaga Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.08.01, 22:47
      Czy aby nie przesadzacie z ta nadpobudliwoscia polskich kobiet?Sa rozne ale nie
      wyrozniaja sie niczym nadzwyczajnym.Stosunek innych nacji do polek a wlasciwie
      do polakow generalnie wynika raczej ze sluzalczo-niewolniczego zachowania
      wszedzie tam gdzie pojawi sie obcokrajowiec.Nadmierna gadatliwosc,niczym
      nieuzasadniona kokieteria sluzalcze spogladanie w oczka slowem wszystko by
      pokryc ciagle tkwiace w Polakach kompleksy nie tylko zachodu ale zagranicy
      wogole.Mile Panie jesli jednak mezczyzni spogladaja na Was lakomie to dowod na
      to ze emanuje z Was prawdziwa kobiecosc i nalezy sie z tego cieszyc,bo tak
      naprawde to Wy przewodzicie kazdej takiej grze chociaz mezczyznom wydaje sie ze
      to oni Was zdobywaja.Ale jesli rozkladacie nozki po kilku cieplejszych slowach
      to swiadczy o... sile meskosci.
      • Gość: MARGIT Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.uk.uudial.com 26.08.01, 23:08
        SLUCHAJ NIE GENERALIZUJ NAS W TAKI SPOSOB.
        MI OSOBISCIE NIC SIE NIE DZIEJE JAK WIDZE FACETA ZA GRANICY A NAPEWNO NIE
        SCHYLAM GLOWY PRZED NIM.JA DO WSZYSTKIEGO MUSZE ZDOBYWAC SAMA A LUDZISKA Z
        ZACHODU WIEKSZOSC MAJ PODANE NA TALERZU.
        A TAK NA MARGINESIE TO WY JESTESCIE WSZYSTKIEMU WINNI BO NABIERACIE NAS NA
        PIEKNE SLOWA A POTEM SIE SMIEJECIE JAK JUZ ROZLOZYMY NOGI.
        A KTORE NAJBARDZIEJ CIE KRECA?
        • gadula Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE 26.08.01, 23:23
          nie przejmuj sie.
          to bydle z KPK ktore sie wychowalo na emigracji i pluje na
          mloda emigracje.
          • Gość: jajacek Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.kabel.telenet.be 27.08.01, 00:03
            A mie czasem wstyd za Polki.
            Tu gdzie mieszkam przyjezdza sporo dzieczyn z malych miejscowosci,zarobic
            troche grosza.
            Jedne pracoja i oszczedzaja.
            A drugie chcialy by miec wszystko na raz ,w mysl zasady dupa nie szklanka nie
            stlucze sie.
            Najgorsze jest to ,ze za patronow biora sobie margines spoleczny
            (Turcy ,Marokanie).
            Kiedys rozmawialem z taka dziewczna i powiedziala mi wprost ,ze w ten sposob
            wiecej odlozy bo jak mieszka z Turkiem to nie placi za mieszkanie,jedzenie i
            czasem na dyskoteke zabierze.
            To nie pojedyniczy przypadek ,bo Turcy i Marokanie wrecz poloja na Polki.
            Tutejsze dziewczyny gardza nimi,dziwczyny z Turcji czy Maroka wiadomo ze
            trzymaja sie innych zasad.A nasze jak wyzej.
            I tak oszczedne panienki robia opinie o POlkach.
          • Gość: Coyuaga Re: do gadula IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 27.08.01, 02:44
            Czy Ty chlopie nie masz kompleksu KPK.Gdzie nie pojawi sie "gadula" tam
            natychmiast "KPK".Pozwol innym miec ich wlasne zdanie ,pozwol ludziom rozmawiac
            nawet jesli sie z nimi nie zgadzasz.
            • Gość: gadula Re: do gadula IP: *.ym1.on.wave.home.com 27.08.01, 02:54
              czy moja ostatnia wypowiedz zabrania ci wypowiadania się?
              myślę, ze to ty masz wyrzuty stad ta twoja uwaga.
        • Gość: Coyuaga Re: do Margit IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 27.08.01, 02:38
          Nie wiem do kogo adresujesz swoj impulsywna wypowiedz ale nie unos sie .Jesli
          jestes wyjatkiem to wyjatki potwierdzaja regule.Wyobrazenia o narodzie czy
          czlowieku nie buduje sie z dnia na dzien.Ci ktorzy byle za granica przed Toba w
          trosce o przetrwanie niejednokrotnie byli zmuszani do postepowania innego niz
          Ty dzis reprezentujesz.Mysle ze trzeba czasu by to odwrocic jezeli wogole jest
          to mozliwe.A co do rozkladania nozek,to mysle ze to jedna z najwiekszych
          przyjemnosci jaka moze przytrafic sie mezczyznie,raz ze dostaje to czego
          pragnie a dwa ze moze dac to czego od niego oczekuja.
        • Gość: artur Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: 194.162.84.* 02.05.02, 01:11
          Gość portalu: MARGIT napisał(a):

> SLUCHAJ NIE GENERALIZUJ NAS W TAKI SPOSOB.
          > MI OSOBISCIE NIC SIE NIE DZIEJE JAK WIDZE FACETA ZA GRANICY A NAPEWNO NIE
          > SCHYLAM GLOWY PRZED NIM.JA DO WSZYSTKIEGO MUSZE ZDOBYWAC SAMA A LUDZISKA Z
          > ZACHODU WIEKSZOSC MAJ PODANE NA TALERZU.
          > A TAK NA MARGINESIE TO WY JESTESCIE WSZYSTKIEMU WINNI BO NABIERACIE NAS NA
          > PIEKNE SLOWA A POTEM SIE SMIEJECIE JAK JUZ ROZLOZYMY NOGI.
          > A KTORE NAJBARDZIEJ CIE KRECA?
          ...........................
          to przestancie wreszcie myslec o karierze przez cipe (sorry) tylko przez glowe.

• Gość: TYP Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: 24.130.4.* 27.08.01, 03:52
      Gość portalu: MARGIT napisał(a):

> SLUCHAJCIE CZY NAPRAWDE POLKI MAJA TAKA STRASZNA OPINIE ZE Z BYLE KIM IDA DO
      > LOZKA?
      > MNIE TO BOLI JAKO POLKE Z DZIADA PRADZIADA!
      > MIESZKAM W LONDYNIE I KIEDY FACECI NP.ANGLICY SLYSZA ZE JESTEM Z POLSKI TO
      > POJAWIA SIE IRONICZNY I ZACHECAJACY NIE WIEM DO CZEGO USMIESZEK.
      > NIE WIEM JUZ CO O TYM SADZIC BO W SUMIE B.MALO POLAKOW TU ZNAM BO KOLEZANKI MAM
      >
      > Z AUSTRII,AUSTRALII I POLUDNIOWEJ AFRYKII.CHYBA PRZESTANE SIE PRZYZNAWAC SKAD
      > POCHODZE.....

Anglicy to ciapciaki, powolne herlaki, tylko moga sie usmiechac bo polskie
      kobiety za poza zasiegiemi dla nich smile Dla mnie brytyjczycy to najwieksze anemiki
      na swiecie. A widzialas pewnie angielki ? O jezu co za syf, takich dup bym nawet
      po piwo nie poslal bo wstyd.

• Gość: nostromo Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: 10.25.1.* / *.singnet.com.sg 27.08.01, 05:21
        kochana M, powinnas sie cieszyc, a nie lamentowac, ze ktos cie dowartosciowuje
        (nawet jesli to tylko przez powiazania narodowosciowe)
        szkoda, ze sama nie jestes na tyle atrakcyjna, zeby im wszystkim zawrocic w glowie

pozdrawiam - nostromo

ps - acha - w porownaniu z anglicami to na pewno, ale w ogolnej ocenie wszystkich
        kobiet, to chyba szalenstwem jest twierdzic, ze polski sa najladniejsze...
        • Gość: karolina Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.telia.com 27.08.01, 10:35
          Gość portalu: nostromo napisał(a):

> kochana M, powinnas sie cieszyc, a nie lamentowac, ze ktos cie dowartosciowuje
          > (nawet jesli to tylko przez powiazania narodowosciowe)
          > szkoda, ze sama nie jestes na tyle atrakcyjna, zeby im wszystkim zawrocic w glo
          > wie
          >
          > pozdrawiam - nostromo

Zazdrosc cie ponosi, bo polscy mezczyzni uroda nie grzesza(mali, lysi i dupiasci) a Polki maja
          uzasadniona opinie atrakcyjnych. Oczywiscie nie wszystkie, ale tu sie liczmy procentualnie.
          Nie tylko uroda sama w sobie , ale mamy kobiecosc i "to cos", co robi, ze faceci portki gubia na
          nasz widok
          pozdrawiam brzydka polowe ludzkosci. No coz Bozia wam poskapila to nam dala.

> ch
          > kobiet, to chyba szalenstwem jest twierdzic, ze polski sa najladniejsze...

• Gość: Kliken Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.ym1.on.wave.home.com 27.08.01, 16:16
      Ludzie nie rozsmieszajcie mnie.Polki maja taka opinie na jaka zasluzyly sobie
      wypinajac dupe przez wszystkie lata komunizmu.Komunizmu nie ma ale opinia
      pozostala.Trzeba poczekac kilka pokolen...Nie zmienia to faktu ze polki to
      plugawe dziwki i za rajstopy szly do luzka.Zadnej godnosci.Ot takie wszy bez
      honoru
      • Gość: karolina Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.telia.com 27.08.01, 16:55
        Obrazac tutaj to ty mozesz swoja mame a nie nas. Jestes napewno plugawym typem co to
        nie mial nigdy szans a teraz odgrywasz sie na Polkach. Napewno dzialales w takim
        srodowisku, to myslisz , ze na tym konczy sie swiat!
        Wyobraz sobie , ze istnieja tez normalne dziewczyny, godne szacunku, ale z takimi to nie
        masz nawet szans sie spotkac!
        " Dupy" to wypinaja Niemki, wystarczy pojechac do Grecji a zobaczysz kto tam wodzi rej
        wsrod greckich mezczyzn - nie Polki, ale skandynawki i niemki!!!
        • Gość: gadula Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.ym1.on.wave.home.com 27.08.01, 16:58
          a jeszcze lepiej by bylo jak byscie glupich tematow nie poruszaly.
          forum towarzyskie jest od tego.
          • Gość: bronka Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.telia.com 27.08.01, 18:29
            Ty panie Gadula nie bedziesz nam mowil o czym wolno a o czym nie wolno pisac na Forum.
            Forum to wolnosc slowa i mysli, swoje zakazy zastosuj u siebie w domu jak ci pasuje.
            Poruszona sprawa pasuje na forum polonia gdyz dotyczyla polki mieszkajacej w Londynie.
            Ty sie za bardzo wszedzie panoszysz!
            • Gość: gadula Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.ym1.on.wave.home.com 27.08.01, 18:31
              ...powiedziała blondynka ze złością.
              • Gość: blondynk Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.telia.com 27.08.01, 19:07
                Gość portalu: gadula napisał(a):

> ...powiedziała blondynka ze złością.

Skad wiedziales - jestem blondynka niebieskooka (naturalna) ale bez zlosci. Z usmiechem!
                • Gość: gadula Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.ym1.on.wave.home.com 27.08.01, 19:20
                  masz buziaka od mnie smile
                  • Gość: blond Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.telia.com 27.08.01, 22:50
                    Gość portalu: gadula napisał(a):

> masz buziaka od mnie smile

ZACHOWAJ GO DLA SWOJEJ ZONY!
                  • Gość: panius Za 10-15 lat bedzie normalne traktowanie Polek IP: *.bredband.skanova.com 01.05.02, 12:25
                    Polki zarobily na ta opinnie gdyz duzo z nich, ktore wyjechaly byly
                    prostytutkami i cichodajkami w Polsce,
                    na zachodzie farbuja sie na blond, wielka groteskowa pretensjonalnosc,
                    trudno im sie zachowywac normalnie, kompleksy lecza.
                    Dla pobytu braly alkocholikow,arabow,i innych swirow, potem rozwody, no i ta
                    nedza w Polsce za komuny.
                    Taki wiesniak,brudas szwedzki byl krolem w Polsce 10-15 lat temu.

Za pare lat bedzie lepiej, beda bialorusinki,ukrainki na tapecie.
                    • Gość: Wieloi Re: Za 10-15 lat bedzie normalne traktowanie Polek IP: *.bredband.skanova.com 01.05.02, 19:29
                      Racja:
                      > Polki zarobily na ta opinnie gdyz duzo z nich, ktore wyjechaly byly
                      > prostytutkami i cichodajkami w Polsce,
                      > na zachodzie farbuja sie na blond, wielka groteskowa pretensjonalnosc,
                      > trudno im sie zachowywac normalnie, kompleksy lecza.
                      > Dla pobytu braly alkocholikow,arabow,i innych swirow, potem rozwody, no i ta
                      > nedza w Polsce za komuny.
                      > Taki wiesniak,brudas szwedzki byl krolem w Polsce 10-15 lat temu.
                      >
                      > Za pare lat bedzie lepiej, beda bialorusinki,ukrainki na tapecie.

• Gość: Aska Re: Nie wkurza mnie... IP: *.ots.utexas.edu 02.05.02, 04:51
                        Osobiscie z taka opinia sie nie spotkalam - ani w Anglii gdzie mieszkalam
                        wczesniej (Manchester) ani teraz w USA. Wrecz przeciwnie - mase osob slyszac,
                        ze jestem Polka reaguje b. sympatycznie.

• Gość: Artur Re: Za 10-15 lat bedzie normalne traktowanie Polek IP: 194.162.84.* 02.05.02, 01:56
                      Gość portalu: panius napisał(a):

> Polki zarobily na ta opinnie gdyz duzo z nich, ktore wyjechaly byly
                      > prostytutkami i cichodajkami w Polsce,
                      > na zachodzie farbuja sie na blond, wielka groteskowa pretensjonalnosc,
                      > trudno im sie zachowywac normalnie, kompleksy lecza.
                      > Dla pobytu braly alkocholikow,arabow,i innych swirow, potem rozwody, no i ta
                      > nedza w Polsce za komuny.
                      > Taki wiesniak,brudas szwedzki byl krolem w Polsce 10-15 lat temu.
                      >
                      > Za pare lat bedzie lepiej, beda bialorusinki,ukrainki na tapecie.

A z Polek zrobia sie popiepszone emancypantki. Jak w Niemczech. Szkoda

• Gość: tato Re: Za 10-15 lat bedzie normalne traktowanie Polek IP: *.fastres.net 02.05.02, 02:02
                        Gość portalu: Artur napisał(a):

> Gość portalu: panius napisał(a):
                        >
                        > > Polki zarobily na ta opinnie gdyz duzo z nich, ktore wyjechaly byly
                        > > prostytutkami i cichodajkami w Polsce,
                        > > na zachodzie farbuja sie na blond, wielka groteskowa pretensjonalnosc,
                        > > trudno im sie zachowywac normalnie, kompleksy lecza.
                        > > Dla pobytu braly alkocholikow,arabow,i innych swirow, potem rozwody, no i
                        > ta
                        > > nedza w Polsce za komuny.
                        > > Taki wiesniak,brudas szwedzki byl krolem w Polsce 10-15 lat temu.
                        > >
                        > > Za pare lat bedzie lepiej, beda bialorusinki,ukrainki na tapecie.
                        >
                        > A z Polek zrobia sie popiepszone emancypantki. Jak w Niemczech. Szkoda
                        >

>Arturku,nikt ci nie powiedzial spierdalaj.To chyba bede pierwszy.
                        >A faszysta nazywaj swojego tate a nie mnie.
                        • Gość: Artur Re: Za 10-15 lat bedzie normalne traktowanie Polek IP: 194.162.84.* 02.05.02, 02:08
                          Gość portalu: tato napisał(a):

> Gość portalu: Artur napisał(a):
                          >
                          > > Gość portalu: panius napisał(a):
                          > >
                          > > > Polki zarobily na ta opinnie gdyz duzo z nich, ktore wyjechaly byly
                          > > > prostytutkami i cichodajkami w Polsce,
                          > > > na zachodzie farbuja sie na blond, wielka groteskowa pretensjonalnosc
                          > ,
                          > > > trudno im sie zachowywac normalnie, kompleksy lecza.
                          > > > Dla pobytu braly alkocholikow,arabow,i innych swirow, potem rozwody,
                          > no i
                          > > ta
                          > > > nedza w Polsce za komuny.
                          > > > Taki wiesniak,brudas szwedzki byl krolem w Polsce 10-15 lat temu.
                          > > >
                          > > > Za pare lat bedzie lepiej, beda bialorusinki,ukrainki na tapecie.
                          > >
                          > > A z Polek zrobia sie popiepszone emancypantki. Jak w Niemczech. Szkoda
                          > >
                          >
                          > >Arturku,nikt ci nie powiedzial spierdalaj.To chyba bede pierwszy.
                          > >A faszysta nazywaj swojego tate a nie mnie.

WYPALUJ SIE TATUSKU!!! i ostygnij jak masz problem.

• Gość: tato Re: Za 10-15 lat bedzie normalne traktowanie Polek IP: *.fastres.net 02.05.02, 02:10
                            Gość portalu: Artur napisał(a):

> Gość portalu: tato napisał(a):
                            >
                            > > Gość portalu: Artur napisał(a):
                            > >
                            > > > Gość portalu: panius napisał(a):
                            > > >
                            > > > > Polki zarobily na ta opinnie gdyz duzo z nich, ktore wyjechaly b
                            > yly
                            > > > > prostytutkami i cichodajkami w Polsce,
                            > > > > na zachodzie farbuja sie na blond, wielka groteskowa pretensjona
                            > lnosc
                            > > ,
                            > > > > trudno im sie zachowywac normalnie, kompleksy lecza.
                            > > > > Dla pobytu braly alkocholikow,arabow,i innych swirow, potem roz
                            > wody,
                            > > no i
                            > > > ta
                            > > > > nedza w Polsce za komuny.
                            > > > > Taki wiesniak,brudas szwedzki byl krolem w Polsce 10-15 lat temu
                            > .
                            > > > >
                            > > > > Za pare lat bedzie lepiej, beda bialorusinki,ukrainki na tapecie
                            > .
                            > > >
                            > > > A z Polek zrobia sie popiepszone emancypantki. Jak w Niemczech. Szkod
                            > a
                            > > >
                            > >
                            > > >Arturku,nikt ci nie powiedzial spierdalaj.To chyba bede pierwszy.
                            > > >A faszysta nazywaj swojego tate a nie mnie.
                            >
                            > WYPALUJ SIE TATUSKU!!! i ostygnij jak masz problem.
                            >
                            >Nastepny koniowal.
                          • Gość: gasgs Re: Za 10-15 lat bedzie normalne traktowanie Pole IP: *.rasserver.net 11.10.02, 07:48
      • Gość: Sylwia Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.bham.ac.uk 27.08.01, 17:06
        Gość portalu: Kliken napisał(a):

> Ludzie nie rozsmieszajcie mnie.Polki maja taka opinie na jaka zasluzyly sobie
        > wypinajac dupe przez wszystkie lata komunizmu.Komunizmu nie ma ale opinia
        > pozostala.Trzeba poczekac kilka pokolen...Nie zmienia to faktu ze polki to
        > plugawe dziwki i za rajstopy szly do luzka.Zadnej godnosci.Ot takie wszy bez
        > honoru

jesli ci ulzylo, to super, nastepnym razem jak juz bedziesz chcial sie z
        ludzkoscia podzielic swymi madrosciami to zajrzyj do slownika - slowo lozko pisze
        sie w jezyku polskim przez o z kreska

• Gość: ALIAS Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: 216.94.44.* 27.08.01, 18:35

> jesli ci ulzylo, to super, nastepnym razem jak juz bedziesz chcial sie z
          > ludzkoscia podzielic swymi madrosciami to zajrzyj do slownika - slowo lozko pis
          > ze
          > sie w jezyku polskim przez o z kreska
          >

Brawo za przytemperowanie tego palanta. Slowo daje, jeszcze nie spotkalem jego
          posto ktory by byl pozytywny, niezaleznie od tematu. Jemu musialo
          zdrowo "kliknac". Pozdrowienia i jeszcze jedno: polskie dziewczyny sa
          wspaniale!!! Gdziekolwiek sa.
          • Gość: karolina Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.telia.com 27.08.01, 19:08
            Dziekujemy! Duuuza Buzka!
            • Gość: kliken Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.ym1.on.wave.home.com 27.08.01, 19:29
              No coz oczywiscie ze Niemki wypinaja tylki ALE DLA PRZYJEMNOSCI a nie za
              rajstopy.W kazdym kraju (a objechalem caly swiat) polki maja paskudna
              opinie.Dlaczego nie czeszki czy wegierki? Oczywiscie zwracm honor wszystkim
              POLKOM ktore dupy nie dawaly za rajstopy.Fakty sa jednak faktami i nie ma sie o
              co obrazac.
              • Gość: kirkien Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.telia.com 27.08.01, 22:14
                Juz ci ulzylo stary, jak sie wypisales? Widocznie jedna ci nie dala i teraz sie wkurzasz na
                wszystkie. Polakiem to ty nie jestes ale chamem.
              • Gość: kirken Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.telia.com 27.08.01, 22:37
                Gość portalu: kliken napisał(a):

> No coz oczywiscie ze Niemki wypinaja tylki ALE DLA PRZYJEMNOSCI a nie za
                > rajstopy.W kazdym kraju (a objechalem caly swiat) polki maja paskudna
                > opinie.Dlaczego nie czeszki czy wegierki? Oczywiscie zwracm honor wszystkim
                > POLKOM ktore dupy nie dawaly za rajstopy.Fakty sa jednak faktami i nie ma sie o
                >
                > co obrazac.
                Frajer jestes! Polki maja glowy na karku; robia to dla przyjemnosci i za rajstopki, dlaczego
                nie...Niemki glupie nic za to nie maja...
        • galilleo Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE 01.05.02, 04:51
          Gość portalu: Sylwia napisał(a):

> Gość portalu: Kliken napisał(a):
          >
          > > Ludzie nie rozsmieszajcie mnie.Polki maja taka opinie na jaka zasluzyly so
          > bie
          > > wypinajac dupe przez wszystkie lata komunizmu.Komunizmu nie ma ale opinia
          > > pozostala.Trzeba poczekac kilka pokolen...Nie zmienia to faktu ze polki to
          >
          > > plugawe dziwki i za rajstopy szly do luzka.Zadnej godnosci.Ot takie wszy b
          > ez
          > > honoru
          >
          > jesli ci ulzylo, to super, nastepnym razem jak juz bedziesz chcial sie z
          > ludzkoscia podzielic swymi madrosciami to zajrzyj do slownika - slowo lozko pis
          > ze
          > sie w jezyku polskim przez o z kreska
          >

• Gość: Arthur Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.6.11.vie.surfer.at 27.08.01, 22:49
      Niestety nasze panie maja taka anie inna opinie mieszkam
      • Gość: bee Re: WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.tor.axxent.ca 28.08.01, 01:52
        Gość portalu: Arthur napisał(a):

> Niestety nasze panie maja taka anie inna opinie mieszkam

'''''' szukasz w rynsztoku i obracasz sie w takim srodowisku to i takie opinie
        uslyszysz//////jest tu ktos kto zna wspaniale polskie kobiety i dziewczyny???????
    • Gość: Kliken Re: Debile obudzcie sie.... IP: *.ym1.on.wave.home.com 28.08.01, 03:09
      Pytanie brzmialo : SLUCHAJCIE CZY NAPRAWDE POLKI MAJA TAKA STRASZNA OPINIE ZE Z
      BYLE KIM IDA DO LOZKA?
      Wiec drodzy debile i krzykacze mowimy o opinii.Jak jest patrz powyzej.
      • Gość: kape Re: Debile obudzcie sie.... IP: 200.61.117.* 28.08.01, 14:11
        Polacy to chyba jedyny naród, który nawet z -za przeproszeniem- dupy robi
        kwestie narodowa. Dupa - rzecz prywatna. Kto chce daje za darmo, kto chce za
        rajstopy a kto inny z milosci. Sprawa prywatna.
        Opinie, przesady, stereotypy sa niestety na porzadku dziennym wszedzie i o
        wszystkich, nie tylko o polkach.
        Kazdy niech robi tak, zeby sie czul w porzadku a bedzie dobrze.
        K.P.
        • Gość: karo Re: Debile obudzcie sie.... IP: 62.88.128.* 28.08.01, 14:23
          ty klicken chyba nie z tego stulecia pochodzisz, cos ci sie w glowie pomieszalo.
          To juz dawno nie te czasy, gdy rajstopki byly czyms, obudz sie!
          Napewno pochodzisz ze SZczecina a tam miasto portowe to i skupisko
          takich "lekkich" a ty w tym dzialales.
          Komputer ci sie w glowie zacial i ty wciaz snisz...
          • Gość: kliken Re: Debile obudzcie sie.... IP: *.ym1.on.wave.home.com 28.08.01, 16:11
            Karo (i reszta), czy wy potraficie czytac? Na taka opinie polki sobie
            zapracowaly W PRZESZLOSCI ale ta opinia POZOSTALA na zachodzie.Polka pod kazda
            szerokoscia geograficzna automatycznie kojarzy sie z dziwka lub
            sprzataczka...Takie zawody nasze panie mialy i koniec.
            • Gość: ella Re: Debile obudzcie sie.... IP: *.telia.com 28.08.01, 21:01
              A WIESZ KIM BYLI NASI PANOWIE: ZGADLES:A L F O N S A M I !
              • Gość: Kliken Re: Debile obudzcie sie.... IP: *.ym1.on.wave.home.com 29.08.01, 02:35
                Ella nie ekscytuj sie bo okresu nie dostaniesz.Nasi panowie to pijacy ,
                zlodzieje ALE TAKZE BARDZO DOBRZY PRACOWNICY (szczegolnie budowlani).Ot taka
                opinia na zachodzie
                • Gość: rosa Re: Debile obudzcie sie.... IP: 62.88.128.* 29.08.01, 10:35
                  nasze panie jakieby nie byly, maja bardzo dobra opinie jako pracowitych i
                  swietnie gotujacych, dobrych zon, matek och hostess.A,ze sa dobre w lozku, to
                  tylko przemawia na ich korzysc.
                  • Gość: LKY sama sie obudz IP: 10.25.1.* / 165.21.83.* 29.08.01, 13:25
                    a kto powiedzial, ze polki sa dobre w lozku? generalnie? nie wiem ,
                    (bo i jaka skala porownawcza, wedlug przyslowia "wszystkich nie dasz rady, ale sprobowac warto"...)
                    ale na skale doswiadczenia 3 krzyzykow aktywnego "research''u" - to na miare swiatowa - jakas trojka z plusem...
                    • lipshits Re: sama sie obudz 01.05.02, 06:10
                      trojka z plusem? Ja bym dal duzo mniej.
            • erie Re: Debile obudzcie sie.... 01.05.02, 14:09
              Gość portalu: kliken napisał(a):

> Karo (i reszta), czy wy potraficie czytac? Na taka opinie polki sobie
              > zapracowaly W PRZESZLOSCI ale ta opinia POZOSTALA na zachodzie.Polka pod kazda
              >
              > szerokoscia geograficzna automatycznie kojarzy sie z dziwka lub
              > sprzataczka...Takie zawody nasze panie mialy i koniec.

Hej gosciu luzuj bo ci zylka peknie
              Nie jest tak zle, mysle ze eskimosi nie maja takich uprzedzen w stosunku do polek
              ani polakow z toba wlacznie.
              A jaka opinie maja rosjanki, ruminki, czeszki jugoslowianki itp. taka sama. Oni
              wszystkich wrzucaja do jednego worka czyli do dzikiego wschodu. Szczegolnie
              angole maja nikle pojecie nt krajow europy wschodniej. Zreszta to ciagle
              nazywanie tej czesci europy np Polski europa wschodnia to tez wynika z braku
              wyksztalcenia, wystarczy spojrzec na mape europy by sie przekonac.
              A jaka opinie maja np. Anglicy wsrod polakow???
              Glupich gburow!!!
              I co obrazaja sie? Nie maja to w dupie i tak samo my powinnismy miec ich opinie w
              glebokim powazaniu!
    • fakthem NIE WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE 01.05.02, 20:29
      Duzo tu prawdy przeczytalem ale duzo tez zawisci i zwyklej zazdrosci.

Zgadzam sie ze wiele Polek trafia do Tureckich czy innych arabskich domow z
      biedy. Pojawiaja sie w nowej rzeczywistosci na Zachodzie czy USA i co maj
      robic? te pracowite i honorowe, zaczynaja od sprzatania domow, niektore
      kelneruja itp.
      To ta ambitniejsza czesc.
      Kiedys kolega z Polski mi przyslal chyba wprost czy jakies inne takie pismo i
      wzialem sobie do pracy, na to jeden z moich Amerykanskich kumpli gdy zobaczyl
      na okladce nasza obecna Pania prezydentowa ( zona Kwacha) zapytal mnie czy ona
      tez sprzatala domki w Chicago? zamurowalo mnie, ale mniej wiecej zrozumialem
      jak sie odbiera tu w USA( przewaznie Chicago i NY)nasze dziewczeta.

Bylem tez kiedys w Niemczech, gdzie ze wzgledu na pogode i awarie samolotu
      musialem tam spedzic weekend, dla jaj poszlismy na burdelowa ulice, a tam.. na
      wystawach siedzialo mnostwo lasek i prawie wszystkie czytaly te sama ksiazke,
      nawet sie tym zainteresowalem i poprosilem o pokazanie mi (tylko) ksiazki, wiec
      wyobrazcie sobie ze kilkadziesiat Polek studiowalo podczas pracy na wystawie (
      mini obowiazkowe) - rozmowki Polsko - Niemieckie.
      Troche glupio mi sie zrobilo bo bylem z Amerykaninem, ale czy to mnie mialo byc
      glupio.

Generalizowanie o kobietach z kilkudziesieciomilonowego kraju to conajmniej
      przesada, wsrod naszych Pan naprawde sa wspaniale kobiety, ambitne,
      inteligentne, wiedzace ze zycie nie jebajka i ta grupa naszych lasek naprawde
      nie przynosi nam wstydu, wrecz przeciwnie, uwazam ze z tej grupy mozemy byc
      dumni.

Wspomniana grupa jest prze reszte swiata bezsensownie porownywana z grupa
      przyjezdnych dla ktorych sex z cudzoziemcem (czesto kolorowym) to tak jak dla
      nas kawa codzien rano. Najczesciej sa to zakompleksione dziewczyny z pipidowek,
      dla ktorych wszystko za granica jest atrakcja lacznie z zagranicznymi chorobami
      wenerycznymi.

To NIE nasza wina ze jestesmy z tego samego kraju co (liczna niestety)grupa
      tanich, prymitywnych dziwek, ktora dla paru Euro czy dolcow po wyjezdzie ze
      swojej dziury gotowa na wszystko - burdele to jeszcze naprawde nie
      najgorzej !!!!

A na tym wszystkim najbardziej cierpi grupa Polek ambitnych, i ta najbardziej
      jest zdziwiona reakcjami cudzoziemcow kiedy uslysza zdanie od naszej laski - I
      am from Poland.

Nie wiem dzieki ktorej grupie dziewczyn, ale jedno jest pewne na 1000% - na
      calym swiecie faceci nam Polakom zazdroszcza ............... naszych Polek
      • Gość: DundeeGi Re: NIE WKURZA MNIE OPINIA O POLKACH NA ZACHODZIE IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 02.05.02, 03:57
        W Australii tego typu opinni wydaje mi sie nie ma. Nie uslyszalam tez zadnego
        glupiego komentarza jak wychodzilam za maz (za Australijczyka). Dopiero jedna
        Niemka (ktora na marginesie rozpowiada ze wyszla za Australijczyka tylko
        dlatego ze wiza studencka jej sie konczyla i chciala tu zostac)zaczela
        rozpowiadac o Polakack jakie to z nas dziwki, ze w Niemczech faceci kupuja nas
        jako gosposie a my swoja droga wszystko bysmy daly zeby tylko jakis
        cudzoziemiec chcial sie z nami ozenic.
        Wedlug mnie to moze i cos w tym jest (patrz kilka watkow na Forum), ale kazdy
        przypadek trzeba traktowac indywidualnie.
      • Gość: Gnat Re: Najczesciej sa to zakompleksione dziewczyny z IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 11.10.02, 11:22
        fakthem napisał(a):

> Zgadzam sie ze wiele Polek trafia do Tureckich czy innych arabskich domow z
        > biedy. [...]> Wspomniana grupa jest prze reszte swiata bezsensownie
        porownywana z grupa
        > przyjezdnych dla ktorych sex z cudzoziemcem (czesto kolorowym) to tak jak dla
        > nas kawa codzien rano. Najczesciej sa to zakompleksione dziewczyny z
        pipidowek,
        >
        > dla ktorych wszystko za granica jest atrakcja lacznie z zagranicznymi
        chorobami
        >
        > wenerycznymi.
        >
        > To NIE nasza wina ze jestesmy z tego samego kraju co (liczna niestety)grupa
        > tanich, prymitywnych dziwek,[...]

TY GLUPI HUJU PATENTOWANY!
        MASZ JAKIES DANE STATYSTYCZNE NA TO, ZE WIEKSZOSC KUREW POLSKICH WYWODZI SIE Z
        MNIEJSZYCH OSRODKOW? ZGODNIE Z TWOJA CHORA LOGIKA, NAJLATWIEJ ZNALEZC KURWE W
        MALYM MIESCIE LUB NA WSI. MOJE SPOSTRZEZENIA SA WRECZ ODWROTNE.

Pewnie masz zone z Warszawy i probujesz sam sobie wmowic, ze dala dupy tylko
        raz zanim ja wziales. Mylisz sie! Caly turecki Hamburg ja mial.
    • szwedka_ Ja uprawialam ten proceder i sie nie wstydze!!! 11.10.02, 08:20
      Takie byly czasy,
    • szwedka_ etniczne szwedki maja opinnie glupich nymfomanek 12.10.02, 10:22
      w USA w filmach wystepuja jako glupie blondynki nymfomaki o imieniu Ingrid,
      nas zato traktuja jako prowincjonalne karierowiczki, osiagajace swoje cele
      droga lozkowa, pobyt na zachodzie, sugar daddys.
      Ja zyjac za zelazna kurtyna nie mialam innej mozliwosci poprawiena sobie
      standardu zycia w PRL-u jak oddajac moje mlode cialo za dewizy.
      Wreszcie majac juz dosc takiego zycia znalazlam jelenia na pobyt.
      Ostrzegam moralizatorow wszelkiej masci,
      religijnych,feministycznych,pruderyjnych, pamietajcie wszyscy zrobilibyscie to
      samo w mojej sytuacji!
      • Gość: Janka Re: etniczne szwedki maja opinnie glupich nymfoma IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.02, 11:22
        I na pewno mialas ogromny spas,gdy sie tak oddawalas,juz na sama mysl o
        100 $ za godzine.Kto ma taka stawke w USA?Zrobila bym to samo,gdybym miala
        mozliwosc.
      • _szwedka Re: 1student vel jacus vel.... 12.10.02, 11:37
        Jezeli juz chcesz podszywac sie pod moj nick to sprawdz bledy ortograficzne.
        Twoje bledy sa jak odcisk palca hehehe
        Czy jest wieksza kanalia na tym forum niz Ty?

bez odbioru
      • Gość: WC Re: etniczne szwedki maja opinnie glupich nymfoma IP: *.sympatico.ca 13.10.02, 00:22
        Czy dlatego Don "musial" uciekac na poludnie? A moze to bylo zwykle
        lumbago ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka