Dodaj do ulubionych

*sympatico.ca i prowokacja

IP: *.home.cgocable.net 28.04.02, 00:17
Ten adres mi sie narazil, bo wywolal cala TE prowokacje z POLSKA RESTAURACJA W
WINDSOR w celu skompromitowania mnie. Z Bell Sympatico(provider netu) wypisalam
sie, po tym jak w tajemniczy sposob przerywal moje polaczenia z netem . W
dniu, kiedy przyjechali wazni oficjele polscy do Windsor, Bell mnie odcial ,
mnie jedyna w rejonie od telefonu i netu.Ukazal sie tego dnia na moj temat
bardzo duzy artykul w Gazeta, polonijna gazeta z Toronto.Nie bylo czasu i
okazji na gratulacje i mile slowa. BYLO ODCIECIE od telefonu i netu na 24
godziny.Interwencja w Bellu nic nie dala, bo w centrali bylo, uwaga, ZE JEST
OK. Dzieki pomocy genialnych polskich cyklistow pracujacych dla Bella ?
Tak wiec widzisz Zybi i inni, kochani Polacy, tak wyglada prowadzenie biznesu
w Kanadzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: maly.k Prowokatorom nasze stanowcze NIE! IP: *.sympatico.ca 28.04.02, 01:28
      Sympatico podle knuje,
      by uziemic slodka Renke
      pisza stamtad same szuje
      i zwiekszaja Renki meke.

Pozdrawiam,

mk.
      • Gość: Renka Re: o, prosze, juz sa .. IP: *.home.cgocable.net 28.04.02, 01:37
        Troche ma sie tego doswiadczenia w kuchni.
        • Gość: sympatic Re: o, prosze, juz sa .. IP: *.sympatico.ca 28.04.02, 01:56
          Sympatico podle knuje,
          by uziemić słodką Renkę
          piszą stamtąd same szuje
          ... i zwiekszają Renki mękę.

Pozdrawiam,

sympatico.ca
    • Gość: Jurek Re: *sympatico.ca i prowokacja IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 28.04.02, 02:32
      Babo, wez sie do walkowania ciasta, bardzo cie prosze.
      • Gość: Renka Re: *sympatico.ca i prowokacja IP: *.home.cgocable.net 28.04.02, 02:36
        No prosze , wszyscy w komplecie na jednym watku , mam was jak na talerzu.
        Ciasto, pyszny sernik z rodzynkami i orzechami wloskimi stoi i czeka na was smile
        • Gość: sympatic Re: *sympatico.ca i prowokacja IP: *.sympatico.ca 28.04.02, 02:38
          Gość portalu: Renka napisał(a):

> No prosze , wszyscy w komplecie na jednym watku , mam was jak na talerzu.
          > Ciasto, pyszny sernik z rodzynkami i orzechami wloskimi stoi i czeka na was smile

Takas sprytna, a laptopa jeszcze nie zauwazylas. hihihi
          • Gość: boss Re: *sympatico.ca i prowokacja IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 28.04.02, 06:41
            Masz odpowiedz ?? !!!! znowu ten sam chwyt cytuje :"takas sprytna ?" czyli
            podchody ,czyli harcerstwo,czyli przedszkole,konkluzja [kto zna te slowo?]
            polskie podchody !!!
            • Gość: sympatic Re: *sympatico.ca i prowokacja IP: *.sympatico.ca 28.04.02, 12:52
              Gość portalu: boss napisał(a):

> Masz odpowiedz ?? !!!! znowu ten sam chwyt cytuje :"takas sprytna ?" czyli
              > podchody ,czyli harcerstwo,czyli przedszkole,konkluzja [kto zna te slowo?]
              > polskie podchody !!!

boss, jestes cienki kutas [kto zna te slowo?]
              • Gość: Renka Re: *sympatico.ca i prowokacja IP: *.home.cgocable.net 28.04.02, 14:14
                Spadaj buraku *sympatico.ca . Ja wiem na co cie stac. Nie ze mna te numerki.
                Znam cie dokladnie tyle lat, ile swoj biznes prowadze.Szczesliwie sie sklada,
                ze nie wszyscy chca z toba w te podchody sie bawic.Chociaz taki jeden..mieszka
                100 m od restauracji.Przychodzil, zagladal przez przyciemniane szyby, nie
                wchodzac do srodka.Obserwowal. Kogo? Co? Ktoregos dnia wyskoczylam znienacka
                otwierajac drzwi prosto na niego. Stary o malo zawalu nie dostal i zaklal
                szpetnie. PO POLSKU.
                Schylil sie zaraz, niby po papierek na ulicy i zagadnal,( bo co mial zrobic?):
                "to wy tu jeeeszcze jestescie?" Od tamtej chwili , nigdy nie wszedl , nigdy nic
                nie zamowil, codziennie przechodzi kolo restauracji , po drugiej stronie ulicy.
                • Gość: maly.k Re: *sympatico.ca i prowokacja IP: *.sympatico.ca 28.04.02, 15:04
                  No juz przestan, Renka. Ja to ja, a ten drugi, to ten drugi. Nie wyganiaj nas
                  wszystkich, bo ha tam juz sie zastanawiam, kiedy jechac na Windsor. Ale chyba
                  zaczne sie logowac, kurka wodna!

Pozdrawiam,

mk.

PS. A wierszyk Ci sie nie podobal? Specjalnie dla Ciebie, hihi...
                  • Gość: zybi Re: *sympatico.ca i prowokacja-- normalka IP: 130.68.2.* 28.04.02, 15:26
                    Renka - nie Ty pierwsza.
                    Ja tez mialem podobna sytuacje.
                    Zrobilem pokaz mody, kolecji futer damskich ze sklepu Sharnele w NYC.
                    Kolejnym punktem umowy miala byc reklama w TV i krotki film z tego pokazu.
                    Siedzimy w niedziele przed TV i ....programu polonijnego nie ma .
                    Oczywiscie zaraz telefon ze sklepu, ze zaplacili a programu nie nadaja w TV.
                    Dzwonie do tv nic nie wiadomo.
                    Po tygodniu okazalo sie ze ktos zyczliwie donosi i dyrekcja kanalu TV zdjela
                    polonijny program z anteny.
                    Moj program poszedl w TV z tygodniowym poslizgiem.
                    Tak wiec w srodowisku sa polonijnym znane sa takie numery.
                    Ale my Polacy - nie dajemy sie.
                    To ze sa durnie i uzywaja chwytow ponizej pasa, nie przeszkadza . ja zrobilem
                    dobra robote i dostalem zaplate.
                    • Gość: Renka Re: *sympatico.ca i prowokacja-- normalka IP: *.home.cgocable.net 28.04.02, 16:18
                      Ale jaki to ma cel? To jest wymierzone w nas wszystkich, w Polakow. Jak mozna
                      uniemozliwic Polakowi, swojemu krajanowi, rodakowi zrobienie czegos, z czego
                      dumni mozemy byc my wszyscy, Polacy?
                      Rozumiem, uniemozliwienie popelnienia przestepstwa, oszustwa, to rozumiem. Ale
                      usilowanie przeszkodzic w czyms dobrym, tego pojac nie moge i nigdy nie
                      pojme.To jest sabotaz na Polakach.
                      • Gość: cortez Re: *sympatico.ca i prowokacja-- Renka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.04.02, 17:24
                        Powinnas miec zal do siebie za nieumiejetna reklame w najgorszym dla tego celu
                        miejscu jakim jest polskojezyczne forum GW.
                        Pozdrawiam.
                        • macant Podchody 28.04.02, 17:58
                          Z wieloletnnich obserwacji wynika, ze zadna nacja nie jest bez winy. Jest to
                          typowo ludzkie dla kazdego kraju, tylko ze Polacy sa podejrzliwi i staraja sie
                          unikac problemow wlasnie bedac podejrzliwymi i bardzo czesto na tym lepiej
                          wychodza. Wini sa Ludzie!

A teraz, jacy to sa ci 'nikczemni' ludzie?
                          1. Osoba ktorej nadepnelo sie na odcisk
                          2. Osoba ulomna w jakims stopniu co ma za duzo czasu.
                          3. Zazdrosc ze sie cos ma i zazdrosc ze sie czegos nie ma.
                          4. Jest sie zawysokimzaniskimzagrubymzacienkimzaladnymzabrzydkimzforsaibez.
                          kazdego sie czepia LUDZIE.
                          5. Jak sobie z tym radzic? Robic uniki. Czesto zwiniecie zagli jest na takiego
                          pieniacza najlepszym rozwiazaniem.

• Gość: zybi Re: Podchody--ulomnego IP: 130.68.2.* 28.04.02, 21:11
                            Ladnie to napisales. Ale jak sie czepiles (ZWINIECIE ZAGLI) - to szlag mnie
                            trafil.
                            Jak ty nie wiesz co to jest zeglarstwo to sie nie odzywaj.
                            Zagle to sila napedowa lodzi.
                            Zagle pozwalaja lodzi plynac do przodu.
                            Ja zwijam zagle jak :
                            - stoje w porcie
                            - stoje na kotwicy
                            - mozna zwijac zagle gdy nadchodzi sztorm(ale stawia sie mniejsze,
                            zagle- sztormowe)
                            Wracajac do przykladu RENKI - nie nalezy (zwijac zagli) i otwierac innej
                            restauracji czy jak wolisz oddawac plac.
                            Trzeba na zaglach sztormowych do przodu plynac i nie poddawac sie zwyklej
                            wiekszej fali.
                            Z zeglarskim pozdrowieniem ZYBI
                • karelia Re: *sympatico.ca i prowokacja 28.04.02, 22:09
                  no, nieee musze napisac, Renka poplakalam sie ze smiechu,lzy jak groch po
                  policzkach. Zamiast starego talerzem zupy poczestowac , to TY straszysz
                  rodaka, zawal to male piwo, ale on bedzie mial uraz do smierci. Nigdy nie
                  wejdzie do polskiej knajpy. No niemogeee jeszcze placze smile)))))
    • Gość: karol w. o samozadowoleniu IP: *.sympatico.ca 28.04.02, 21:48
      baby z magla - zjednoczone sluzby specjalne polsko-kanadyjskie odciely ja od
      swiata ! to jest dopiero megalomania polskiej baby !
      • don2 Re: o samozadowoleniu 28.04.02, 22:11
        Gość portalu: karol w. napisał(a):

> baby z magla - zjednoczone sluzby specjalne polsko-kanadyjskie odciely ja od
        > swiata ! to jest dopiero megalomania polskiej baby !

Alkoholicy czesto maja takie manie przesladowcze.Nastepne stadium to sa male
        zielone ludziki skaczace po garach w "kuchni"
        • jot-23 Re: o samozadowoleniu 29.04.02, 00:44
          don2 napisał(a):

> Gość portalu: karol w. napisał(a):
          >
          > > baby z magla - zjednoczone sluzby specjalne polsko-kanadyjskie odciely ja
          > od
          > > swiata ! to jest dopiero megalomania polskiej baby !
          >
          >
          > Alkoholicy czesto maja takie manie przesladowcze.Nastepne stadium to sa male
          > zielone ludziki skaczace po garach w "kuchni"

don, ja to nawet nie wiem jak do tego podchodzic, jak czytam teksty o zlych
          leprekonach odcinajacyhc dostep do internetu w kluczowym momencie to zastanawiam
          sie czy nie wyladawalem w jakims odcinku "twiglight zone"
    • sympatic Re: *sympatico.ca i prowokacja 29.04.02, 00:00
      Renka, obgaduja Cie za Twoimi plecami.
      Sprawdz: Nauka, Fotografia, Kraj, Swiat, Kultura,
      Polonia, Big Brother. Mam wszystko skopiowane, do
      wgladu.
      • Gość: Renka Re: *sympatico.ca i prowokacja IP: *.home.cgocable.net 29.04.02, 04:02
        Jezeli chodzi o tego starego sknere, to pewnie, ze poczestowalabym go talerzem
        zupy, w koncu jest za darmo dla potrzebujacych.Ale to dziany facet, ma niezly
        dom, dwa samochody i tylko babcie.Stac go na przyjscie z sasiadami, ale nie
        przychodzi i teraz to juz udaje, ze nie zna mnie.
        Zybi masz racje, na srodku oceanu spuszczac zagle, to samobojstwo. Widzisz,
        jakie tu zyczliwe buraki siedza na tym forum, nie dosc, ze z radoscia sugeruja
        mi bankructwo, to jeszcze samobojstwo do tego.
        Co do popierania Polish Restaurant Piast,dzis byli u nas przedstawiciele Azji z
        cala rodzina. Oni sa tacy miliwink) 'Przyslala' ich pewna Polka, Magda. Dzieki ,
        Magda smile
        Byli zachwyceni kaszanka, bigosem, pierogami ze schabowymi oraz oczywiscie
        buraczanym barszczem. Bez przerwy sie klaniali, nawet zamowili moj slynny
        sernik z rodzynkami i wloskimi orzechami.Nie przeszkodzila im deszczowa i zimna
        pogoda.
        Najmlodzsa uczestniczka kolacji miala 5 miesiecy smile))
        • karelia Re: *sympatico.ca i prowokacja 29.04.02, 08:27
          Renka, to, ze oni samili i sie klaniaja niczego nie dowodzi. Oni to maja we
          krwi. Na pewno obserwowali biznes uwaznie i tylko patrzec , jak otworza
          konkurencyjna jadlodalnie po przeciwnej stronie. Dlaczego by nie "Piastowska
          bis".wink Ty lepiej uwazaj na nich, moze to byc 5 lolumna chinska, albo ktos z
          Triady.I zapamieta, to, ze sie smieja i kalniaja absolutnie niczego nie
          dowodzi! wink
          • Gość: Renka Re: *sympatico.ca i prowokacja IP: *.home.cgocable.net 29.04.02, 19:05
            Nie mam nic przeciwko temu, zeby otworzyli. W koncu jest duza knajpa chinska 50
            m ode mnie, a 100 m ode mnie jest francuska i wegierska. To ulica restauracji.
            Sa tu portugalska, arabskie, jakies afrykanskie. Slowem INTERNATIONAL STREET.
            Niech sie otwieraja. Zapraszam. Nie boje sie konkurencji. Konkurencja zdrowa
            jest dla klienta. Tylko chora, taka "zza stodoly i po ciemku" jest szkodliwa
            dla wszystkich.
    • Gość: kazik Re: *sympatico.ca i prowokacja IP: *.sympatico.ca 03.09.02, 21:33
      sympatico.ca znow prowokuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka