karelia 30.04.02, 23:44 Zodiakalne byki zglosic sie na liste, kto urodzil sie pod tym wspanialym znakiem ? Ja i kto jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_szwedka Ja nie.... 30.04.02, 23:48 ale moja polowina. No i Krol Szwecji. Obadwa dzisiaj sie postarzeli... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ja nie.... 30.04.02, 23:54 tato, ja sie pytam ,kto jest spod BYKA. szwedka , a ja sie jeszcze nie postarzalam, ja sie co roku odmladzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Ja nie.... IP: *.fastres.net 30.04.02, 23:56 karelia napisał(a): > tato, ja sie pytam ,kto jest spod BYKA. > szwedka , a ja sie jeszcze nie postarzalam, ja sie co roku odmladzam >HE he he Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Ja tak 30.04.02, 23:56 w dodatku konstytucyjnie- panstwowoswiatecznie i narodowo.. Na kazde urodziny : kler, generalicja, sztuczne ognie, czasem nawet jaka defilada sie trafi ... i wszystko to na koszt panstwa Kiedys tez bylo fajnie : cale miasto w dymie ;oD baloo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ja tak 01.05.02, 00:07 Ja wiedzialam, czulam, jakims 10 zmyslem, ze Prezesunio Ulubiony to BYK!!!! Toc to widac, wykapany BYK!!!Wszystkie te wspaniale cechy bycze widac u Prezesa jak na dloni. Hurraaaa Prezesie BALOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 bycze cechy ... 01.05.02, 00:15 bycze cechy : leniwy, lakomy i lasy na pieniadze ... ty tez ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: bycze cechy ... 01.05.02, 00:42 Prezes oszalal????????? pracowita az do bolu, ale lubie sie polenic jak zrobie, nio jesc lubie owszem, nie moge zaprzeczyc, lasa na pieniadze moze nie, ale lubie czuc ze je mam , ot tak na wsiakij sluczajNie jestem sknerusem. Lubie dawac prezenty, jakbym miala wiecej , to bym rozdawala prezenty naookolo, zeby sie ludzie cieszyli. Inne znakomite chechy BYCZEGO klanu tez mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: bycze cechy ... IP: *.03-92-73746f32.cust.bredbandsbolaget.se 02.05.02, 14:43 karelia napisał(a): > Prezes oszalal????????? pracowita az do bolu, ale lubie sie polenic jak > zrobie, nio jesc lubie owszem, nie moge zaprzeczyc, lasa na pieniadze moze > nie, ale lubie czuc ze je mam , ot tak na wsiakij sluczajNie jestem > sknerusem. Lubie dawac prezenty, jakbym miala wiecej , to bym rozdawala > prezenty naookolo, zeby sie ludzie cieszyli. > Inne znakomite chechy BYCZEGO klanu tez mam. Wszystko sie zgadza!!!!!!! Myslalam, ze jestem "nietypowym" Byczkiem. Nieoszczedna do granic mozliwosci gdy w gre wchodzi robienie przyjemnosci innym. Skrajny pracocholik i "njutare". (urodziny 16 maja). Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZODIAKALNE BYKI 01.05.02, 00:03 Zglaszam tez swoich dwoch mlodocianych chuliganow .. trzecia : szczelec... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZODIAKALNE BYKI 01.05.02, 00:20 eee no co wy ? wyobrazacie sobie takie stado bykow ? U nas kobity maja zakaz bycia bykami ;o) A malzowinka mowi o sobie , ze Panna ( ... pisz pan : Panna :oD). Nooo, serio. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Planowanie - do karelii 01.05.02, 00:22 Przeciez wiesz kochana, ze Planowanie rodzinne to podstawa ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI 01.05.02, 00:37 Prezesie IMHO GR8, IOW LOL , BTW UA GR8 IYSWIM, BFN BBL ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZODIAKALNE BYKI 01.05.02, 01:23 No tak, balanga sie zaczela ... Prosit ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: ZODIAKALNE BYKI IP: *.fastres.net 01.05.02, 01:28 baloo1 napisał(a): > No tak, balanga sie zaczela ... Prosit ! > >Jaki Prosit,do twoiej marychy to nie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI 01.05.02, 00:09 NIESAMOWITE, Prezesie , alez Pan to zaplanowal!!!! Podziwiac, podziwiec i jeszcze raz podziwiac! nO , cos podobnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: ZODIAKALNE BYKI IP: *.fastres.net 01.05.02, 00:12 karelia napisał(a): > NIESAMOWITE, Prezesie , alez Pan to zaplanowal!!!! Podziwiac, podziwiec i > jeszcze raz podziwiac! nO , cos podobnego! >Wybacz baloo ale nie moge.......... >Masz cudowne dziecko dwoch Stefanow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bf Re: ZODIAKALNE BYKI IP: *.agbms.ch / 10.0.2.* 01.05.02, 13:48 no coz, ja tez: 15 maja... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 do byka be-efa 01.05.02, 13:54 hej - ty tez ? No to jak wrocicie z wojazy , to cos tam chyba peknie i poplynie ? Pozdr. baloo PS : tego filmu nie jestem w stanie przejrzec, ani w domu, ani w robocie ... chyba na urodzinach obejrzymy, juz sie wpraszam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bf impreza urodzinowa IP: *.agbms.ch / 10.0.2.* 01.05.02, 14:06 baloo1 napisał(a): > No to jak wrocicie z wojazy , to cos tam chyba peknie i poplynie ? podroz do Polski odwolana - ciecia w budzecie domowym > tego filmu nie jestem w stanie przejrzec, ani w domu, ani w robocie ... cholewcia, to nieobrze, czyzbym format pliku nie odpowiadal Twojemu sprzetowi? napisze do Ciebie poza Forum to moze cos poradzimy; > chyba na urodzinach obejrzymy, juz sie wpraszam ;o) proponuje zbiorczo-urodzinowy piknik w Waszych okolicach moze 18. lub 19. maja? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: impreza urodzinowa 01.05.02, 14:10 No to pisz - do 17.00 siedze w robocie. pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: ZODIAKALNE BYKI 02.05.02, 20:19 Moj syn jeszcze nie... Ale mam nadzieje, ze mu sie uda, lol I ze bedzie syn, hehe, bo USG nie ma co wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: synek? 02.05.02, 21:27 hehe, ani slodkie, ani kwasne... jakie znasz jeszcze testy? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: synek? 02.05.02, 21:59 ksztalt brzucha - zgrabna pileczka i nic nie widac z tylu - rozlana, typowa ciazowa sylwetka Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI 02.05.02, 21:12 Przypominam , jesli ktos zapomnial ::::::::: Byki to ludzie urodzeni pod planeta Venus - kochaja piekno, zycie i jego przyjemnosci. BYK to koneser i znawca wyrafinowanych przyjemnosci. . Elegancja , piekno, luksus to dewiza zyciowa Byka. Lubi dbac o siebie, Lubi dobre kosmetyki i pachnidla.Jesli ma na to , lubi sie dobrze ubrac. Lubi miec na sobie i kolo siebie. Lubi dobrze zjesc, czasami cos ugotowac, ale bedac lekko leniwym czasami woli jesli ktos go obsluzy i poda cos smacznego.Nie musi byc zbyt wyrafinowane . Lubie sie zdrowo odzywiac choc nie jest wegetarianinem. Bez pieniedzy czuje sie bardzo zle!!! Duzo uwagi poswieca na zabezpieczenie materialne siebie i bliskich. Jest uparty w dzialaniui konsekwentny. Jesli cos zaplanuje , trudno go zawrocic z "byczej" drogi. W swoich wyborach, planach czesto kieruje sie dobrem wlasnym i dlatego jest posadzany o egoizm. Jest konserwatywny, wzoruje sie na uznanych autorytertach. W milosci Byk jest zaborczy , chce duzo , ale i daje duzo. Cechy bycze: uparty w dazeniu, silny, silna potrzeba sprawiedliwosci, przywiazany do rodziny, boi sie zmian, potrzeba piekna , lubi wygode i luxus, cierpliwy, uparty, ekonomiczny, oszcedny, czuly, lubi dobre zapachy, lubi dobre jedzenie, silne poczucie obowiazku, pracowityyyyy. Najlepsze strony: psychicznie i fizycznie silny, rozsadny, pracowity, uczciwy, lojalny, oddany. Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: ZODIAKALNE BYKI 02.05.02, 21:28 Ech, zeby sie ktos tak ladnie na temat Panien rozpisal..... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI 02.05.02, 21:33 enola, Ty mnie tu nie bajeruj, to sa BYCZE cechy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: ZODIAKALNE BYKI IP: *.03-92-73746f32.cust.bredbandsbolaget.se 02.05.02, 21:50 Wszystko sie zgadza! Karelia, trafilas w dziesiatke! Byki göra! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI 02.05.02, 22:00 przecie wiem, bom sama BYK)))))))), Niech zyja BYKI!!!!!!One sa fantastiska))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI- BALOOOOOOOOOOO 02.05.02, 22:41 Jutro wznosimy toast za naszego zlocistego PREZESUNIA BALOOOOOOOO. Narodzil sie pod znakiem BYKA i ma wszystkie dobre bycze cechy. Zlych nie posiada oprocz tego, ze pali. Ale moze sie poprawi i skonczy ze zgubnym nalogiem. BYK potrafi. Toast za Balooooooooooo, no to siup! K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: ZODIAKALNE BYKI- BALOOOOOOOOOOO IP: *.03-92-73746f32.cust.bredbandsbolaget.se 02.05.02, 22:48 Witaj maj, trzeci maj dla prezesa blogi raj! Hipp, hipp hurra! hurra! hurra! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Dziekuje 02.05.02, 23:26 Dziekuje raz jeszcze (pierwszy - na wiadomym "zebraniu"). Jeszcze 35 minut ... i 2 godziny. Pozdrawiam Byki i nie-Byki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bf Sto lat, Drogi Baloo! IP: *.bluewin.ch 03.05.02, 20:07 Ciesz sie zyciem, zarciem i szacunkiem Helwetow! Bez Ciebie Szwajcarzy niechybnie zapomnieliby kto im mieszal w genotypie na przestrzeni tysiacleci. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Sto lat, Drogi Baloo! 03.05.02, 22:44 Ciiicho, bo zona uslyszy .... ja do zadnego mieszania w szwajcarskim genotypie sie nie przyznaje Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: ZODIAKALNE BYKI 03.05.02, 09:40 Wiem, hehe, ale moze ktos by cos milego o Pannach napisal? Czy Ty tylko od lat wszystkie pozytywy bykow zbierasz i nikogo poza tym? A Panny musza miec jakis mile cechy, inaczej wszyscy znajomi schodziliby mi z drogi, a tak nie jest (jeszcze?).... karelia, ale nie krzycz, zebym sobie zalozyla nowy watek :-p Buziaki, nie-byczyca Enola Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI 03.05.02, 11:27 jak bedzie czas Panien, to sie napisze o Pannach , Panienkach i Pannicach. Oczywiscie same pozytywy, zeby nie odstraszac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: ZODIAKALNE BYKI IP: *.ethz.ch 03.05.02, 10:02 Co wy sie tak jakimis tam zabobonami tak niezdrowo podniecacie? Jeszcze chwile i ktos napisze, ze tylko byki maja prawo do zycia jako nadludzie etc! Dajcie na luz, ludzie! karelia napisa?(a): > Zodiakalne byki zglosic sie na liste, kto urodzil sie pod tym wspanialym > znakiem ? Ja i kto jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI 03.05.02, 11:28 podniet nigdy za duzo Jak to nadludzie, skoro zwierzeta? Toc pisze Byki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: ZODIAKALNE BYKI IP: *.ethz.ch 03.05.02, 11:47 a dlaczego niby byki nie moglyby sie stac nadludzmi?! co? czy to tez zarzzerwowane tylko dla ludzi? karelia napisa?(a): > podniet nigdy za duzo Jak to nadludzie, skoro zwierzeta? Toc pisze Byki! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: ZODIAKALNE BYKI 03.05.02, 12:32 Spoko! Nie wiesz? Krowy ktore duzo mucza malo mleka daja.... hehehe Karelia hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI 03.05.02, 21:37 szwedka, masz cos/kogos na mysli? Bo jak pogonie grabiami)) Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: ZODIAKALNE BYKI do Karelii 03.05.02, 21:47 Gdziezes byla? Pol dnia czekam na reakcje hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI do Karelii 03.05.02, 21:52 jak to GDZIE???? w ogrodku!!!!ja chyba tam padne, pod krzakiem bzu koscie zloze, juz zwracam tym ogrodkiem .... ale nabiera rumiencow , nie jaaaa , ogrodek))) Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: ZODIAKALNE BYKI do Karelii 03.05.02, 21:53 To nie padalo u was? U nas lalo jak z cebra! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI do Karelii 03.05.02, 22:55 u nas zawsze lepsza pogoda niz u was på landet PPPPP. Tylko pokropilo , mozna bylo pracowac na zewnatrz a takze wewnatrz , przy otwartym oknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: ZODIAKALNE BYKI i Inne Zodiaki IP: *.trondheim.avidi.online.no 03.05.02, 22:03 Przedewszystkim kochane Byczki i inne Zodiaczki! Jesli macie ochote to przeczytajcie: Horoskop dla Ciebie - Twój biorytm www.astro.pl/tbior.htm Horoskop partnerski Aby sprawdzić, czy Wasz związek ma szanse powodzenia, a także dowiedzieć się, czy jesteście dobrana parą, zaznacz znak zodiaku swój oraz swojego partnera. www.astro.pl/horpar.htm Buzka od Byka urodzonego 26 kwietnia Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZODIAKALNE BYKI i Inne Zodiaki 03.05.02, 23:35 no strasznie intrygujace to wszystko, np o Aniolach Strozach? To mnie ktos pilnuje???? Odpowiedz Link Zgłoś