Dodaj do ulubionych

"Swieto pracy" na Jackowie - fakty i mity! Cz.2.

IP: *.netcom.ca 01.05.02, 21:39
Chlopaki bawili sie juz na calego i wszyscy od razu sie ucieszyli na widok
Staska. Znali sie przeciez kope lat i niejedno wino razem w Polsce
"wykonali". Tutaj tylko pracuja na roznych budowach, a Kazek to nawet
dostal teraz druga fuche przy ukladaniu trawy.
- Czesc Stasiek, co sie kurwa spozniasz? - krzyknol Mietek.
- Tak jakos zeszlo a potem trafik byl duzy. Co pijecie?
- Na razie piwo. Pani Wiesiu, piwko dla kolegi Stasia i po duzej wodce dla
wszystkich! - zamowil szarmancko Mietek.
- Powoli, powoli, bo Ci siem bucik rozpier... - rzucil juz duzo weselszy
Stasiek.
Wszyscy zarechotali rowno jak na komende. Nie kazdy mogl sobie
pozwolic na taki tekst do Mietka. No ale Stasiek to co innego, ma przeciez
teraz juz wlasna bryczke.
- Ty Stasiu, gdzie zaparkowales? - rzucil najmlodszy, Wacek.
- Ty sie Mlody o mnie nie martw! Juz ja wiem gdzie parkowac.
- Tak sie pytam, bo zeszlym razem to zapomniales - cicho odpowiedzial
Wacek.
Byl tutaj dopiero od miesiaca, wiec jeszcze go wszyscy strofowali.
Wszyscy szybko przechylili kielonki, ktos juz szybko zamowil nastepna
"warstwe" az nagle Mietek zauwazyl trzy mlode laski przy stoliku pod
oknem.
O kurwa! - pomyslal i odruchowo poprawil wlosy.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcee czekam na czesc 3 !!! Pisz !! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 21:45
      mozna skonac ze smiechu. kupelnie jak w jakims kopydlowie. Maczaczu proponuje
      abys tez napisal cos faktach i mitach polakow ktorzy nie mieszkaja w jackowie
      tylko np na Manhattanie. Bardzo zcekam )))))
      • Gość: Maczacz Szczesliwego Nowego Jorku! IP: *.netcom.ca 01.05.02, 22:32
        O tym to juz napisano ksiazke i nakrecono film. Oparte na "faktach
        autentycznych" ...
        • Gość: marcee ha ha ha IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 22:39
          to napisz czesc 3 o jackowie co to bylo z tymi dziewuchami-kocmoluchami. I
          czesc 4 i 5. Chetnie jutro poczytam sobie . Arcyzabawne)))))
          • oborowy Re: ha ha ha 01.05.02, 22:57
            Gość portalu: marcee napisał(a):

> to napisz czesc 3 o jackowie co to bylo z tymi dziewuchami-kocmoluchami. I
            > czesc 4 i 5. Chetnie jutro poczytam sobie . Arcyzabawne)))))

Te krakowiak podoba ci sie co? To przyjedz !
            • Gość: marcee obornik IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 23:08
              Ja sie do jackowa nie wybieram nawet gdyby to bylo w programie wycieczki ))) a
              swoja droga na wycieczke wybieram sie w pzreciwnym kierunku

Wole w sieci poczytac o Staskach i Mietkach niz ich ogladac na zywo w Jackowie.
              Zreszta dokladnie takie same egzemplazre sa w wiochach podkrakowskich, tak
              sadze. Ale na wszelki wypadek wole nie ogladac takich typkow )))))

Maczacz no napisz jeszcze
              • jot-23 Re: obornik 02.05.02, 00:39

> Ja sie do jackowa nie wybieram nawet gdyby to bylo w programie wycieczki ))) a
                > swoja droga na wycieczke wybieram sie w pzreciwnym kierunku
                >
                > Wole w sieci poczytac o Staskach i Mietkach niz ich ogladac na zywo w Jackowie.
                >
                > Zreszta dokladnie takie same egzemplazre sa w wiochach podkrakowskich, tak
                > sadze. Ale na wszelki wypadek wole nie ogladac takich typkow )))))
                >
                > Maczacz no napisz jeszcze

maczacz pisz, juz marcee cala gotowa na czytanie o sekscesach polonijnych.
              • don2 Re: obornik 02.05.02, 01:03

> Ja sie do jackowa nie wybieram nawet gdyby to bylo w programie wycieczki ))) a
                > swoja droga na wycieczke wybieram sie w pzreciwnym kierunku
                >
                > Wole w sieci poczytac o Staskach i Mietkach niz ich ogladac na zywo w Jackowie.
                >
                > Zreszta dokladnie takie same egzemplazre sa w wiochach podkrakowskich, tak
                > sadze. Ale na wszelki wypadek wole nie ogladac takich typkow )))))
                >
                > Maczacz no napisz jeszcze

Pozwole sobie na mala dygresje.Nie wybierasz sie do USA ? W odwrotnym kierunku?
                Czyzby tam bylo ci latwiej wjechac? Lekko powiedziec trudno wykonac.
                • Gość: marcee don2 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 15:20
                  nie wybieram sie do usa bo po co? prace mam w polsce i dobzre mi tu nie majac
                  willi z basenem. a na wycieczke wybieram sie do petrsburga akurat. Tylko nie
                  sraj w gacie Don , tam nie dzicz tylko jedno z najpiekniejszych miast swiata
    • Gość: Maczacz "Swieto pracy" na Jackowie - fakty i mity! Cz.2. IP: *.netcom.ca 02.05.02, 14:52
      Dla wszystkich rezydentow Jackowa, ktorzy poczuli sie obrazeni opisana tu
      biesiada, spiesze ze sprostowaniem. Otoz wszystkie imiona zostaly
      zmienione, chociaz te zdarzenia mialy rzeczywiscie miejsce.

Z powazaniem, Maczacz.
    • Gość: Marek Re: IP: *.cvx.algx.net 02.05.02, 16:36
      Dobre, to jest na prawde dobre. Szkoda tylko, ze prawdziwe. Jestem Polakiem z
      Chicago i wiem, ze wiekszosc naszych wlasnie prezentuje poziom Mietkow z tego
      opowiadania. Unikam polskich knajp i miejsc podobnych do opisanego. Czasami sie
      tylko zastanawiam, dlaczego wizy do Stanow dostaja w 80% debile bez mozgow.
      Chyba po prostu potrzebna jest tu tania sila robocza, dlatego tak sie dzieje.
      Na szczescie nie wszyscy sa tacy, znam garstke ludzi o ktorych nie pisales.
      Wierze, ze widziales to na wlasne oczy. Na pewno nie byles swiatkiem jeszcze
      lepszych kawalkow, dziekuj Bogu i ja to robie. Nara. Czekamy na cz.3.
    • Gość: marcee Maczaczu !!! bardzo zcekamy na 3 czesc IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 21:35
      bardzo
      • nord Re: Maczaczu !!! bardzo zcekamy na 3 czesc 03.05.02, 00:40
        Matacz !!!!!! piszesz k.....a czy nie ???czy upiles sie razem z tymi burakami
        tanim winem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka